2012 Ocak Anneleri

senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün
Saol cnm hayırlısı artık
nice yaşlara cnmmm bebişinleeeeeeeeeeeee:81::81::81:
Teşekkur ederım cnmmm
saol cnm benım :)
Eki Görüntüle 209073

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara
Teşekkuır ederım cnmmm
Günaydinn

canim

dogum günün kutlu olsun nice senelere................
Teşekkur ederımmm :)

ben kız hissetmeye başladım bnmkini bikaç gündür.Bu arada bulantıların nasıl cnm ?

Gunaydin,
Cnm seninle ayniyiz...benim de sat 16 nisan..
Dr.a 24 unde gidecektim ama bulanti ve bas agrisi nedeniyle bugun tekrar gidicem..
Biraz istirahat alicam cunku isyerinde surekli ogurmek pek ii durmuo:)
Bebege bakalim gel dedi dr sabah.bakalim ins hersey yolundadir..

Benim tum belirttiler kizi gosterio ama benim icimden erkek gecio..
Sizin neler gecio :)

günaydın arkadaşlar.. bol bulantılı bir güne daha merhaba demiş bulunuyorum. reyyan çok çok çok geçmiş olsun umarım çok güzel haberlerle en kısa zamanda gelirsin yıne. bende çok korkuyorum. böyle kötü haberler aldıkça yüreğimden bi parça kopuyor sanki.. ama allah ne yazdıysa onu yaşıoruz işte...

sedacım doğum günün kutlu olsun. bebeğinle ailenle nice senelere..

ben kız hissetmeye başladım bnmkini bikaç gündür.Bu arada bulantıların nasıl cnm ?

Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar da

Bulantılarım da dünden beri maaşallah diyim daha iyi, ama yine de cesaret edip yemek yiyemedim, meyve falan yiyorum ama en azından, umarım böyle gider, folic asiti de bıraktım elevit içiyorum artık, onu da yutma kısmında çok zorlanıyorum, ama sonrasında iyiyim

günaydınnnnnnn millet nasılsınız bakalım.
ben bulantıyla başladın güne canım. kellogs yıyeyım hem süt içmiş olurum dedim ama olmadı işe yaramadı :84:

demekki elevit bulantıya iyi gelıyormuş gerçekten. bu arada aranızda decavit kullanan varmı doktor bana onu verdi ama kımsede duymadım. :97:

cinsiyet tahminlerine de başlamışşınız. bena herkez erkek olacak diyor sadece kardeşim kız olacak öykü gelecek diyor okdar. eşimle de bebek bezine iddiaya girdiler. erkek olursa bütün bezleri kardeşim alacak kız olursa eşim eşim bebeğimle konuşuyor bak fasülye erkek ol kafamı bozma bezleri dayıya yükleyecez bana bez kampayaları takip ettirme diyor

cinsiyetleri hiiiiç önemli değil Allah'ım sağlıklı sıhhatli doğsunlar bahtları güzel, şansları açık olsun bebişlerimizin yoksa kız olsa ne farkeder erkek olsa ne farkeder benim bebeğim olacak daha önemlisi yok be yaw

ben de yarın ya da çarşamba doktora gidicem ,elevit iyi hoş da ben 56 kg oldum .52 53 civarıydım.İlk 3 ayda 3 kg fazla geldi bana .Başka bi ilaç önermesini isteyecğim.Ya da hiç içmesem nolur onu bi sorayım:)

kızlar bende gecen size anlattıgım gibi doktorumu değiştirdim erkek doktora gdiyorum artık.
şimdilik iyi bence eski doktorumdan gayet ii yani :)
23 hazirana kontrole cagırdı. folic aside devam ediyorum.
yalnız cok halsizim bazen ayakta duracak halim olmuyo.
bide kaçgündür evde inşaat var mutfagı yapıyorlar güya yıktılar söktüler ama daha bitmedi lojman oldugu için srayala yapılıyo oda cok uzun sürüyo mutfagı hiç kullanamıyoruz halimiz fena yani genelde dısarda yiyoruz.mutfaktaki makinalarda söküldü ne bulasık ne camasır makinası hiçbiri çalısmıyo. bunların üstüne bide memleketten misafir geliyor kayınvalidemle kayınpederim offff bari şu ev bi düzene girseydi yaa heryer toz içinde silikon kokuyo mutfaktaki hersey salonda dizili ayyy içimi afakanlar basıyo valla havada cok sıcak

Benim icime erkek doguyor esiminde kiz hayirlisi olsun Allahim hayirli evlat nasip evlat nasip etsin hepimize. Bir onceki hafta sonu kaynanamla kayinpederim geldi beni delirtti yok oglumuzun odAsini hangisini yapicaz yok oglumuz şöyle yok oğlumuz böyle olacak komsularima soyledim oglumuz olacak delirtti beni sonunda dedimki kiz olursa noolucak soylemeyin lutfen oyle dedim hayirli ewlat olsun da bilmemne bos bos konustu delirtti beni herzamanki gibi ALlahimdan sabir diledim bakalim dogunca yandim daha neler neler yapar kimbilir

günaydınnnn kızlar umarım herkes iyidir mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...

sedacım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle nice mutlu yıllara...

sunacım aldığın cihazdan memnun kaldınmı şekerim sonucu takip edemedim..

cinsiyet hakkında yorumlar olmus. bende erkek hissediyorum ama kızları cok seviyorum neyse artık eli ayagı düzgün sıhhatli olsunda bebişlerimiz gercekten cinsiyetin farkı yok hepside yavrumuz dimi aama

ben de yarın ya da çarşamba doktora gidicem ,elevit iyi hoş da ben 56 kg oldum .52 53 civarıydım.İlk 3 ayda 3 kg fazla geldi bana .Başka bi ilaç önermesini isteyecğim.Ya da hiç içmesem nolur onu bi sorayım:)

Kilo almanın ilaçla alakalı olup olmadığını bir teyit et istersen, çünkü ben başlamadan baya araştırdım, kullananların çoğu ilacı akşamdan içiyormuş ve ekstra kilo artışları olmamış, sabah içenlerde iştah yaptığı için kilo alımı olmuş, bir de zaten bu dönemde kilo artışı çok normal canım sonrasında hepsini vereceksin, hiç takma sen
Baksana ilk 3 aylık dönemde haftada 400 gr kilo artışı olması gerekiyormuş:
Gebelikte Kilo Alm Hesaplama Hamilelikte Kilo Kontrol Fazla Kilolar Gebelikte Ay Ay Kilo Alm deal Kilo Sorunu

Son düzenleme:
Ayyy kizlar kilo demeyin zaten hormon problemlerim yüzünden ewlendikten sonra cok fazla kilo aldim 7+1im 1 kilo aldim kilomda 80 valla napicam bilmiyorum bide yaticam bir ay belki daha fazla hayirlisi artik insallah cok almam sonucunda;(

günaydın annişlerr

ay iki gün giremedim de zor okudum geçmişi

Seda__cım Doğum Günün Kutlu olsun Canım.Nice Yılllara kocişin bebişin ve tüm sevdiklerinle...

Ayyy kizlar kilo demeyin zaten hormon problemlerim yüzünden ewlendikten sonra cok fazla kilo aldim 7+1im 1 kilo aldim kilomda 80 valla napicam bilmiyorum bide yaticam bir ay belki daha fazla hayirlisi artik insallah cok almam sonucunda;(

Canım ben de geçen yıldan bu yana 12 kilo aldım, evlendikten sonra aldığım toplam kiloysa 22
İnan hiç umrumda değil, Çevremdeki herkes, keşke zayıflasaydın, sorun yaşayacaksın, normal doğum da yapamayacaksın bıdıbıdı konuşuyorlar arada onlar sinirime dokunuyor, onun dışında da hiiiiiç takmıyorum.
İş yerinden bir arkadaşım gebelikte 36 kilo almıştı, doğum izninden döndüğünde bir gram bile fazlası yoktu, şimdi de doğumdan önceki halinden daha ince, böyle birsürü örnek var etrafımda, ben de onlar gibi olucam

ama canım burda bence abartmışlar. ilk 3 ay için haftada 400 gr çok :44: genelde okuduğum her yazıda ilk 3 ay kilo alınmaması ya da en fazla 1 kilo alınması idealdir yazıyor. çünkü zaten 6. aydan sonra filan çok fazla kilo artışı oluyor çevremden biliyorum.
benim doktorum da en son kontrolümde aynıydım bu ay sonuna kadar bu kiloyu korursan çok güzel olacak dedi. ayy kime inancaz bilmiyorum ki herkes farklı bişey söylüyor
öyle ya da böyle alcaz bakalım şansımıza kaç kilo düşecek :)

İlk hamileliğimde 23 kg almıştım sezeryan oldum eve bi geldim 13 kg.gitmiş kalan 10 kg veririm die düşündüm ama başarısız oldum 2 yaşına kadar oğlumu emzirdim veremememi ona bağlıyorum çok yiyodum çünki:)şuan 11 haftanın içindeyim hiç kg almadım bu kez daha az alacağımı düşünüyorum artık tüm kiloları seneye yaza kadar vermeye çalışırım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…