Saol cnm hayırlısı artıksenin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün
Teşekkur ederım cnmmmnice yaşlara cnmmm bebişinleeeeeeeeeeeee:81::81::81:
saol cnm benım :)Günaydınnnn güzel annişlerrrrrrr
Kadın-doğum doktoruna gittikten sonra hamile kalsan daha iyi olu canım.Benimde tansiyonum hep düşüktür ama gebelikte normal oluyor.
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.
Her günün doğumgünün kadar güzel olsun...
Teşekkuır ederım cnmmm
Teşekkur ederımmm :)Günaydinn
canim
dogum günün kutlu olsun nice senelere................
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun
Çoook teşekkürler canım, çok incesin
Bu arada bana kız diyen ilk sensin, bakalım tutarsa iyi reklamına yapıcam
Millet bana erkek diye diye o kadar etkildiler ki, erkek bebek eşyalarına falan bakmaya başladım, tabi hayırlısı olsun erkek bebekleri de çok severim, şöyle yakışıklı bir oğlum olsun isterim ama içimden kız bebek geçmiyor değil
günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah....
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011
ben kız hissetmeye başladım bnmkini bikaç gündür.Bu arada bulantıların nasıl cnm ?
ben bulantıyla başladın güne canım. kellogs yıyeyım hem süt içmiş olurum dedim ama olmadı işe yaramadı :84:günaydınnnnnnn millet nasılsınız bakalım.
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar da
Bulantılarım da dünden beri maaşallah diyim daha iyi, ama yine de cesaret edip yemek yiyemedim, meyve falan yiyorum ama en azından, umarım böyle gider, folic asiti de bıraktım elevit içiyorum artık, onu da yutma kısmında çok zorlanıyorum, ama sonrasında iyiyim
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar da
Bulantılarım da dünden beri maaşallah diyim daha iyi, ama yine de cesaret edip yemek yiyemedim, meyve falan yiyorum ama en azından, umarım böyle gider, folic asiti de bıraktım elevit içiyorum artık, onu da yutma kısmında çok zorlanıyorum, ama sonrasında iyiyim
ben de yarın ya da çarşamba doktora gidicem ,elevit iyi hoş da ben 56 kg oldum .52 53 civarıydım.İlk 3 ayda 3 kg fazla geldi bana .Başka bi ilaç önermesini isteyecğim.Ya da hiç içmesem nolur onu bi sorayım:)
Ayyy kizlar kilo demeyin zaten hormon problemlerim yüzünden ewlendikten sonra cok fazla kilo aldim 7+1im 1 kilo aldim kilomda 80 valla napicam bilmiyorum bide yaticam bir ay belki daha fazla hayirlisi artik insallah cok almam sonucunda;(
Kilo almanın ilaçla alakalı olup olmadığını bir teyit et istersen, çünkü ben başlamadan baya araştırdım, kullananların çoğu ilacı akşamdan içiyormuş ve ekstra kilo artışları olmamış, sabah içenlerde iştah yaptığı için kilo alımı olmuş, bir de zaten bu dönemde kilo artışı çok normal canım sonrasında hepsini vereceksin, hiç takma sen
Baksana ilk 3 aylık dönemde haftada 400 gr kilo artışı olması gerekiyormuş:
Gebelikte Kilo Alm Hesaplama Hamilelikte Kilo Kontrol Fazla Kilolar Gebelikte Ay Ay Kilo Alm deal Kilo Sorunu
Canım ben de geçen yıldan bu yana 12 kilo aldım, evlendikten sonra aldığım toplam kiloysa 22
İnan hiç umrumda değil, Çevremdeki herkes, keşke zayıflasaydın, sorun yaşayacaksın, normal doğum da yapamayacaksın bıdıbıdı konuşuyorlar arada onlar sinirime dokunuyor, onun dışında da hiiiiiç takmıyorum.
İş yerinden bir arkadaşım gebelikte 36 kilo almıştı, doğum izninden döndüğünde bir gram bile fazlası yoktu, şimdi de doğumdan önceki halinden daha ince, böyle birsürü örnek var etrafımda, ben de onlar gibi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?