kızlar ilk hamileliğimde 23 kg almama rağmen hiç çatlamadım kakao yağına borçluyum şiddetle tavsiye ediyorum
Ne zmn surmeye basladin sekerimm..yha galiba yapiyla da alakaliymisss
kızlar ilk hamileliğimde 23 kg almama rağmen hiç çatlamadım kakao yağına borçluyum şiddetle tavsiye ediyorum
canım ya şişlide oturuyorum ben ve özellikle de yakın olmasını istiyorum uzağa gitmek istemiyorum.Bana en yakım memorial ama orasının da sgk anlaşması yokmuş muayene 200 doğum 6bn malesef elemek zorunda kaldım özel sigortam da olmadığı için.Türkiye Hastanesi var orası da yakın ama orda da doğum sancın olduğunda kim nöbetçiyse o giriomuş doğuma ,kontrollerini yapan doktor denk gelirse artıkMedical Park var Fatih ama bana uzak gelio yine de
Yani oraya gideceğime kardeşimin doktoru var Eren hastanesi Küçükbakkalköyde ona gitmeyi tercih ederim,ilk muyanemi onda olmuştum , ama işte köprü olayı zorr tam trafik zamanı fln gitmem gerekirse
Kakao yağının sıvısı bir de krem kıvamında olanı var cnm hangisini kullandın?
canım benım doktorum platesi şiddetle tavsıye etti. ama bu kolay doğum için bi işe yaramaz. ileriki aylarda eklem ağrılarını azaltır ve kendını iyi hissetmene yardımcı olur dedi.Ben senin kadar cesur değilim canım:) Ben hep kilo takıntılı biri oldum ve ortala kilolarım yıllardır 48-52 arasıdır,boyum 168.Bi de vücudum çatlamaya müsait 15 yaşımda kortizonlu ilaç tedavisinden bi anda kilo alıp verdiğim için çatlaklarım var ve eğer mümkünse minimum çatlakla bu dönemi bitirmek istiyorum.Yani gereken kadar kilo alayım ,fazlasını alıp vücudumu deforme etmek istemiyorum.Yarın bi doktorla konuşayım da ya spor yapmaya başlycam ,ya yediklerimi bi düzene sokucam ki gerçekten çok yemiyorum..bakalım artık :)
kesinlikle birlikte kilo verecez. kış annesi olmanın nimetlerinden yararlanıp 6 ayda bütün kiloları atacaz sonrada cupppp denize atlıyacazCanım zaten genelde ilk gebeliklerde fazla kilo alınıyormuş, bir de yeme alışkanlığıyla ilgili, ben normalde de yediklerine hiç dikkat etmeyen ve insani ölçülerin epey üzerinde yiyen bir insan olduğum için fazla kilo almamayı umuyorum, aslında emzirirken çok iyi kilo verenler de var ama bünyeyle alakalı heralde:26: bi de süt gelsin diye biraz abarttıysan ondan verememiş olabilirsinBu kez hep birlikte vericez :)
Canım senin en azından bir nedenin var, ben tamamen deli gibi yemek yiyerek aldım bu kadar kiloyu, bi de 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım, haliyle onun da etkisi oldu... hep olumlu düşün canım, hiçbir sorun olmaz merak etme
Anlaşıldı kızlar, Ocaktan sonra burda bir kilo verme topiği açıyoruz, hep birlikte fazlalıklarımızı verip yaza bikini kıvamına geliyoruz
bende başlasam iyi olacak ama hep erteliyorum. doktora soracaktım unuttum yınebende de kilo değil ama çatlak fobisi var, şimdiden lierac aldım, dizlerimden göğsüme kadar sürüyorum her gece, 3. aydan sonra da sabah akşam sürücem, yağlardan da alıcambence sen de bir an önce kullanmaya başla canım, cildin iyice nemlensin.
Yağ sürmeyi de hiç sevmem vıcık vıcık ama çatlak olmasın da o vıcıklığa razıyım
canım şu topiği bi incelesene...
http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...371-avrupa-yakasi-kadin-dogum-doktorlari.html
sıvısını canım yağ gibi olanı aktarlarda satılıyor
Walla çok stres yapıorum :) Bi de hala doktor da bulamadım doğru düzgün evime de yakın olan.Tam bi tane buldum aradım hastaneyi o da ayrılmış orda çalışmıyomuş artıkbi öne gittiğim doktora da gtmek istemiorum sezeryan eğilimli geldi bana bi de brz fazla ilgili ve sevgi pıtırcığıydı :)))
arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..
BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM
Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün
günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah....
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011
hangi bölgelerine uyguladın peki canım? nekadar sıklıkla örneğin her banyodan sonra mı? gece yatarken mı? ben daha önce hiç böyle bişey kullanmadığım için yanlış bişey yapmak istemıyorum
Selamm kızlar nasılsınız???
Selamm kızlar nasılsınız???
hoşgeldin şeyda sen nasılsın?
Günaydın cnm. hoşgeldin
Gündemimiz yine kilolar ve çatlaklar
hoşgeldin şeyda sen nasılsın?
Hoşbuldum canım..
Okudum gördüm ay napcaz bilmiyorum ben daha yağ falan hiç bişey almadım ama kaşınmaya başladım kaşımıyorum elimden geldiğince..
Bugün dışarı çıkıcam alırım diyodumda yağmur başladı hava kötüledi alamıcam yine heralde
Yağmur muburası günlük güneşlik. Ben de bebe yağıyla başladım, yoğun önerilere dayanamayıp lierac aldım, bir de kakao yağı alıcam, ne duysam sürüyorum kilo almak kaçınılmaz, bari çatlakları minimize edelim değil mi
Yağmur muburası günlük güneşlik. Ben de bebe yağıyla başladım, yoğun önerilere dayanamayıp lierac aldım, bir de kakao yağı alıcam, ne duysam sürüyorum kilo almak kaçınılmaz, bari çatlakları minimize edelim değil mi
iyi olmana sevindim canım maalesef sabırsızlıkla mide bulantılarımın geçmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?