2012 Ocak Anneleri

canım şu topiği bi incelesene...

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...371-avrupa-yakasi-kadin-dogum-doktorlari.html

canım benım doktorum platesi şiddetle tavsıye etti. ama bu kolay doğum için bi işe yaramaz. ileriki aylarda eklem ağrılarını azaltır ve kendını iyi hissetmene yardımcı olur dedi.
kesinlikle birlikte kilo verecez. kış annesi olmanın nimetlerinden yararlanıp 6 ayda bütün kiloları atacaz sonrada cupppp denize atlıyacaz
bende başlasam iyi olacak ama hep erteliyorum. doktora soracaktım unuttum yıne

sıvısını canım yağ gibi olanı aktarlarda satılıyor

hangi bölgelerine uyguladın peki canım? nekadar sıklıkla örneğin her banyodan sonra mı? gece yatarken mı? ben daha önce hiç böyle bişey kullanmadığım için yanlış bişey yapmak istemıyorum

günaydın kızlar...bugün tatildeyim mis gibi uyandım 11.30da yanınıza geldim ne güzelmiş evde oturmak özlemişim....çatlaklardan bahsetmişsiniz ben hala hiç birşey sürmüyorum ama kaşınıyor göğüslerim ve karnım,kaşımamaya çalışsam da bazen daldırıp kaşıyorum tatlı tatlı kilo olayı da ben 172 boyundayım hamile kaldığımda 61,4 kiloydum,aslında daha da düşmek istemiştim olmadı, şuanda 61,8 kilo olmuşum...sadece 400gr almışım:) ama ben doğru düzgün bişey yiyemiyorum,bilemiyorum bundan sonra kaç kilo alırım:)

Canim ben karsida oturuyorum ama annemin ve bir arkadasinin gittigi bir doktor var özel muayenehanesi var şisli adliyenin orda ayrica doktor okmeydani ssknin kadin dogum bölüm şefi cok iyi bir kadin bende 1kez gitmistim adi kader eryavuz internetten bulabilirsin numarasini eger ben karsida oturmasam gidecegim doktor o olurdu tabi istersen gidersin begenirsen icine sinerse devam edersin hayirlisi senin icin

Selamm kızlar nasılsınız???

Bebişinde bi sorun olmamasına çok sevindim cnm dikkat et kendine yorma..
Allah bidaha yaşatmaz inşallah..

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerine ve ailenle nice mutlu senelere.. :81:

senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün

Bakalım görcez canım tahminlerin tutcakmııı daha var öğrenmemize ama

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

hangi bölgelerine uyguladın peki canım? nekadar sıklıkla örneğin her banyodan sonra mı? gece yatarken mı? ben daha önce hiç böyle bişey kullanmadığım için yanlış bişey yapmak istemıyorum

canım ben hergün kullandım gece yatmadan önce diz kapaklarımdan yukarı karın bölgem gögüslerim ve kollarıma uyguladım

Günaydın cnm. hoşgeldin
Gündemimiz yine kilolar ve çatlaklar

Hoşbuldum canım..
Okudum gördüm ay napcaz bilmiyorum ben daha yağ falan hiç bişey almadım ama kaşınmaya başladım kaşımıyorum elimden geldiğince..
Bugün dışarı çıkıcam alırım diyodumda yağmur başladı hava kötüledi alamıcam yine heralde

hoşgeldin şeyda sen nasılsın?

Hoşbuldum canım saol.
İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Midem düzelse bomba olcamda
Sen nasılsın nası gidiyo?
Düzeldimi miden?

Son düzenleme:

Yağmur mu burası günlük güneşlik. Ben de bebe yağıyla başladım, yoğun önerilere dayanamayıp lierac aldım, bir de kakao yağı alıcam, ne duysam sürüyorum kilo almak kaçınılmaz, bari çatlakları minimize edelim değil mi

Son düzenleme:

lierac'ın fiyatı ne kadar canım? her yerde onu önermişler. ben de 12+1 de ikili test için gidince doktoruma sorcam bakalım
şimdilik duştan sonra bebe yağı kullanıyorum

Hoşbuldum canım saol.
İyi diyelim iyi olalım inşallah..
Midem düzelse bomba olcamda
Sen nasılsın nası gidiyo?
Düzeldimi miden?
[/QUOTE]

iyi olmana sevindim canım maalesef sabırsızlıkla mide bulantılarımın geçmesini bekliyorum

Evet yağmur yağdı burda şimdi durdu ama hava hala bozuk..
Bende bebe yağı alcam ama aylin kakao yağı dedi onu duyunca onuda almaya karar verdim
Iyy vıcık vıcık hiç hoşlanmam aslında güneşlenirken bile sürer sonra denize girerim dayanamayıp

iyi olmana sevindim canım maalesef sabırsızlıkla mide bulantılarımın geçmesini bekliyorum

İnşallah geçer bir an önce cnm..
Benimde midem çok ağrıyo ayh ne zmn kurtulcaz şu mide derdinden

nasılsınız kızlar...hamişler...bebeklerinizde sizlerde iyisinizdir.1 haftadır bulantım yoktu ama dün akşam vede şimdi oldu.ama bu bulantılar yediklerimle alakalı sanırsam miğdem kaldırmadı ağırmı geldiler ney...
bundan sonra daha hafif besleneceğim 1 kg almışım yada şiş bilmiyorum ama.daha dikkatli olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…