2012 Ocak Anneleri

bizim aramızda bir gün var ben de 11. haftanın içindeyim henüz hiç kilo almadım.
umarım dediğin gibi yaza kadar kilolardan kurtulmuş oluruz. benim de hedefim mümkün oldunca kontrollü kilo alıp yaza kadar hepsinden kurtulmak

Aynen canim banada diyolar ama isde bende ayni senin gibi ewlendikten sonra cok kilo aldim ama benim hormon problemlerim oldu ilaclar kullandim zaten adet düzensizligim yuzunden doktor bebek yapmami önerdi şükür sorunsuz hamile kaldim 2,5 ayda hayirlisi masallah iştahim yerinde bazi şeylerden tiksinsemde ilaclarimda var ya düzenli yiyorum arkasindan ilacimi iciyorum hayirlisi artik canim Allaha sukur tahlil sonuclarimin hepsi cok iyi insallah sonradan bir problem olmaz kilom yüzünden

ben de henüz almadım, hatta verdim benim doktorum da ilk 4 ay hiç alma, ama sonrasında 12-15 arası alabilirsin demişti, ama daha fazla alırsam da çok umursamicam canım ya, hayatta bir kez çocuk doğurucam zaten onda da kilo hesabı yapmiyim diyorum, zaten ben azmime güveniyorum, gerekirse 50 kilo bile veririm ben

umarım başarılı oluruz canım:)son aylarda inanılmaz kg alıcaz zaten şimdiden dikkatli olmakta fayda var..

Ben senin kadar cesur değilim canım:) Ben hep kilo takıntılı biri oldum ve ortala kilolarım yıllardır 48-52 arasıdır,boyum 168.Bi de vücudum çatlamaya müsait 15 yaşımda kortizonlu ilaç tedavisinden bi anda kilo alıp verdiğim için çatlaklarım var ve eğer mümkünse minimum çatlakla bu dönemi bitirmek istiyorum.Yani gereken kadar kilo alayım ,fazlasını alıp vücudumu deforme etmek istemiyorum.Yarın bi doktorla konuşayım da ya spor yapmaya başlycam ,ya yediklerimi bi düzene sokucam ki gerçekten çok yemiyorum..bakalım artık :)

Canım zaten genelde ilk gebeliklerde fazla kilo alınıyormuş, bir de yeme alışkanlığıyla ilgili, ben normalde de yediklerine hiç dikkat etmeyen ve insani ölçülerin epey üzerinde yiyen bir insan olduğum için fazla kilo almamayı umuyorum, aslında emzirirken çok iyi kilo verenler de var ama bünyeyle alakalı heralde:26: bi de süt gelsin diye biraz abarttıysan ondan verememiş olabilirsin Bu kez hep birlikte vericez :)

Canım senin en azından bir nedenin var, ben tamamen deli gibi yemek yiyerek aldım bu kadar kiloyu, bi de 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım, haliyle onun da etkisi oldu... hep olumlu düşün canım, hiçbir sorun olmaz merak etme

Anlaşıldı kızlar, Ocaktan sonra burda bir kilo verme topiği açıyoruz, hep birlikte fazlalıklarımızı verip yaza bikini kıvamına geliyoruz

Son düzenleme:

bana da doktorum 11 kilo dedi ben de 1 kilo ekledim 12 yaptım max
sen doğru bulantılardan filan kilo vermiştin zaten ancak toparlarsın zamanla. çok kilo alcağını sanmıyorum
tek çocuk mu düşünüyosun bir kez doğurcam derken :))

umarım başarılı oluruz canım:)son aylarda inanılmaz kg alıcaz zaten şimdiden dikkatli olmakta fayda var..

inş. canım, evet son aylardan çok tırsıyorum :18:

Son düzenleme:

tatlım baya araştırdım sordum soruşturdum jel gerekiyormuş ve pili değiştirin dediler bakalım bugün tedarik edicem onları akşama denerim en geç yarına kesin sonucu söylerim

ben de yarın ya da çarşamba doktora gidicem ,elevit iyi hoş da ben 56 kg oldum .52 53 civarıydım.İlk 3 ayda 3 kg fazla geldi bana .Başka bi ilaç önermesini isteyecğim.Ya da hiç içmesem nolur onu bi sorayım:)

bence kilo meselesine çok takılıyorsun doktorum bana bu konuda baya bilgi verdi önemli olan aldığın kilonun bebeğe yarar şeylerden alınması gibi vs vs gram falan çok takılma 10 da alsan 20 de alsan bir çoğu doğumda gidiyor benim arkadaşım 48 kilo ile hamile kaldı 78 kilo ile sezaryen doğum yaptı aradan 8 ay geçmişti ki yine 48 kiloydu zaten doğumda bir kısım veriyorsun ilk günlerin kabus gibi uyku yok dinlenme yok iştahsız oluyorsun süt olsun diye habire su iç vs verdi gitti ben biraz kilolu kaldım evet ama önemli olan benim kaç kilo olduğum kaç kilo olacağım yada normal mi sezaryen mi falan fişman değil bebeğimin sağlıklı sıhhatli doğması nurgülcüm tabi ki bunlar benim düşüncelerim belki senin için daha farklıdır ama senden istediğim tek ne için olursa olsun kafana böyle şeyleri takarak stres yapma...

bende böyle düşünüorum doğumdan sonra eriticem die ama umarım başarabilirim
son bir yılda 18 kilo aldım.çok başarılıydımdır bu konuda verirkende canım çıkacak eminim. ama hamilelikte beni zorlayacağı kesin. daha 2,5 aylık hamileyim akşam eve gittiğimde davul dibi şişiyor ayaklarım. Allah yardımcımız olsun

bende de kilo değil ama çatlak fobisi var, şimdiden lierac aldım, dizlerimden göğsüme kadar sürüyorum her gece, 3. aydan sonra da sabah akşam sürücem, yağlardan da alıcam bence sen de bir an önce kullanmaya başla canım, cildin iyice nemlensin.
Yağ sürmeyi de hiç sevmem vıcık vıcık ama çatlak olmasın da o vıcıklığa razıyım

evet canım aslında emzirme döneminde çok güzel kilo veriliyor arkadaşlarımdan biliyorum ama ben tahmin ettiğin gibi çok abartım yeme olayını süt konusunda çok takıntılıydım aman sütüm bitmesin aman azalmasın diye diye abartılı yedim gece bile başucumdan tahin helvamı eksik etmezdimalmadım o dönemde kilo ama kalan 10 kilomuda veremedim sağlık olsun hepsini veririm buarada aklıma gelmişken söyliyimayva kompostosu müthiş süt yapıyor:)

henüz çatlak kremi almadım ama bebe yağı ve badem sütü aldım banyolardan snra sürüyorum ben de.Çatlak hoş değil yaa ben de nerelerim çatlar bilemiorum ki göğsüm fln çatlarsa psikoojim bozulur walla.Yani önceden olduysa demekki cildim nemli değil ve çatlayacam kaçış yok ama ne kadar az kilo alırsam o kadar az olur diye düşünüorum.Yani tabiki bebek önemli,sağlıklı olsun ama bundan snraki hayatı o vücutla geçirecek olan da benim :) şimdiden önlem almak istiyorum yoksa benm arkadaşım da 55ten 86ya kdr çıktı :) benm de örneklerim var ama ben elimden geleni yapmak istiyorum ama hayat çok acı şimdiden 56 oldum

Büyük konuşmamak lazım tabi ama bir kez daha gözüm yer mi bilmiyorum, buna karar vermem 6 yıl sürdü, bir 6 yıl daha düşünürsem ben olucam 36 eşim olucak 40 o zaman da yemez heralde

Walla çok stres yapıorum :) Bi de hala doktor da bulamadım doğru düzgün evime de yakın olan.Tam bi tane buldum aradım hastaneyi o da ayrılmış orda çalışmıyomuş artık bi öne gittiğim doktora da gtmek istemiorum sezeryan eğilimli geldi bana bi de brz fazla ilgili ve sevgi pıtırcığıydı :)))

nerde oturuyorsun hemen araştıralım sana güzel bi doktor kafana taktığın şeye bak şekerim :))

nerde oturuyorsun hemen araştıralım sana güzel bi doktor kafana taktığın şeye bak şekerim :))

canım ya şişlide oturuyorum ben ve özellikle de yakın olmasını istiyorum uzağa gitmek istemiyorum.Bana en yakım memorial ama orasının da sgk anlaşması yokmuş muayene 200 doğum 6bn malesef elemek zorunda kaldım özel sigortam da olmadığı için.Türkiye Hastanesi var orası da yakın ama orda da doğum sancın olduğunda kim nöbetçiyse o giriomuş doğuma ,kontrollerini yapan doktor denk gelirse artık Medical Park var Fatih ama bana uzak gelio yine de

Yani oraya gideceğime kardeşimin doktoru var Eren hastanesi Küçükbakkalköyde ona gitmeyi tercih ederim,ilk muyanemi onda olmuştum , ama işte köprü olayı zorr tam trafik zamanı fln gitmem gerekirse

Yhaa kizlar bnde ctesi gttigimde tartildimm..57ciktimm sok oldukk simdidenn...ben 49kiloydum hormon ilaclari kullaniodum ozmn tartildigimda 54tum ..simdi isee 57...olsun bakalimm ama. Sasirdik ...kizlar catlaklar her halukarda olurmus ama az ama cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…