İlk hamileliğimde 23 kg almıştım sezeryan oldum eve bi geldim 13 kg.gitmiş kalan 10 kg veririm die düşündüm ama başarısız oldum2 yaşına kadar oğlumu emzirdim veremememi ona bağlıyorum çok yiyodum çünki:)şuan 11 haftanın içindeyim hiç kg almadım bu kez daha az alacağımı düşünüyorum artık tüm kiloları seneye yaza kadar vermeye çalışırım:)))
Aynen canim banada diyolar ama isde bende ayni senin gibi ewlendikten sonra cok kilo aldim ama benim hormon problemlerim oldu ilaclar kullandim zaten adet düzensizligim yuzunden doktor bebek yapmami önerdi şükür sorunsuz hamile kaldim 2,5 ayda hayirlisi masallah iştahim yerinde bazi şeylerden tiksinsemde ilaclarimda var ya düzenli yiyorum arkasindan ilacimi iciyorum hayirlisi artik canim Allaha sukur tahlil sonuclarimin hepsi cok iyi insallah sonradan bir problem olmaz kilom yüzündenCanım ben de geçen yıldan bu yana 12 kilo aldım, evlendikten sonra aldığım toplam kiloysa 22
İnan hiç umrumda değil, Çevremdeki herkes, keşke zayıflasaydın, sorun yaşayacaksın, normal doğum da yapamayacaksın bıdıbıdı konuşuyorlar arada onlar sinirime dokunuyor, onun dışında da hiiiiiç takmıyorum.
İş yerinden bir arkadaşım gebelikte 36 kilo almıştı, doğum izninden döndüğünde bir gram bile fazlası yoktu, şimdi de doğumdan önceki halinden daha ince, böyle birsürü örnek var etrafımda, ben de onlar gibi olucam
ama canım burda bence abartmışlar. ilk 3 ay için haftada 400 gr çok :44: genelde okuduğum her yazıda ilk 3 ay kilo alınmaması ya da en fazla 1 kilo alınması idealdir yazıyor. çünkü zaten 6. aydan sonra filan çok fazla kilo artışı oluyor çevremden biliyorum.
benim doktorum da en son kontrolümde aynıydım bu ay sonuna kadar bu kiloyu korursan çok güzel olacak dedi. ayy kime inancaz bilmiyorum ki herkes farklı bişey söylüyor
öyle ya da böyle alcaz bakalım şansımıza kaç kilo düşecek :)
bizim aramızda bir gün var ben de 11. haftanın içindeyim henüz hiç kilo almadım.
umarım dediğin gibi yaza kadar kilolardan kurtulmuş oluruz. benim de hedefim mümkün oldunca kontrollü kilo alıp yaza kadar hepsinden kurtulmak
Canım ben de geçen yıldan bu yana 12 kilo aldım, evlendikten sonra aldığım toplam kiloysa 22
İnan hiç umrumda değil, Çevremdeki herkes, keşke zayıflasaydın, sorun yaşayacaksın, normal doğum da yapamayacaksın bıdıbıdı konuşuyorlar arada onlar sinirime dokunuyor, onun dışında da hiiiiiç takmıyorum.
İş yerinden bir arkadaşım gebelikte 36 kilo almıştı, doğum izninden döndüğünde bir gram bile fazlası yoktu, şimdi de doğumdan önceki halinden daha ince, böyle birsürü örnek var etrafımda, ben de onlar gibi olucam
İlk hamileliğimde 23 kg almıştım sezeryan oldum eve bi geldim 13 kg.gitmiş kalan 10 kg veririm die düşündüm ama başarısız oldum2 yaşına kadar oğlumu emzirdim veremememi ona bağlıyorum çok yiyodum çünki:)şuan 11 haftanın içindeyim hiç kg almadım bu kez daha az alacağımı düşünüyorum artık tüm kiloları seneye yaza kadar vermeye çalışırım:)))
Aynen canim banada diyolar ama isde bende ayni senin gibi ewlendikten sonra cok kilo aldim ama benim hormon problemlerim oldu ilaclar kullandim zaten adet düzensizligim yuzunden doktor bebek yapmami önerdi şükür sorunsuz hamile kaldim 2,5 ayda hayirlisi masallah iştahim yerinde bazi şeylerden tiksinsemde ilaclarimda var ya düzenli yiyorum arkasindan ilacimi iciyorum hayirlisi artik canim Allaha sukur tahlil sonuclarimin hepsi cok iyi insallah sonradan bir problem olmaz kilom yüzünden
ben de henüz almadım, hatta verdimbenim doktorum da ilk 4 ay hiç alma, ama sonrasında 12-15 arası alabilirsin demişti, ama daha fazla alırsam da çok umursamicam canım ya, hayatta bir kez çocuk doğurucam zaten onda da kilo hesabı yapmiyim diyorum, zaten ben azmime güveniyorum, gerekirse 50 kilo bile veririm ben
umarım başarılı oluruz canım:)son aylarda inanılmaz kg alıcaz zaten şimdiden dikkatli olmakta fayda var..
günaydınnnn kızlar umarım herkes iyidir mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum herkese...
sedacım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle nice mutlu yıllara...
sunacım aldığın cihazdan memnun kaldınmı şekerim sonucu takip edemedim..
ben de yarın ya da çarşamba doktora gidicem ,elevit iyi hoş da ben 56 kg oldum .52 53 civarıydım.İlk 3 ayda 3 kg fazla geldi bana .Başka bi ilaç önermesini isteyecğim.Ya da hiç içmesem nolur onu bi sorayım:)
Canım ben de geçen yıldan bu yana 12 kilo aldım, evlendikten sonra aldığım toplam kiloysa 22
Ben senin kadar cesur değilim canım:) Ben hep kilo takıntılı biri oldum ve ortala kilolarım yıllardır 48-52 arasıdır,boyum 168.Bi de vücudum çatlamaya müsait 15 yaşımda kortizonlu ilaç tedavisinden bi anda kilo alıp verdiğim için çatlaklarım var ve eğer mümkünse minimum çatlakla bu dönemi bitirmek istiyorum.Yani gereken kadar kilo alayım ,fazlasını alıp vücudumu deforme etmek istemiyorum.Yarın bi doktorla konuşayım da ya spor yapmaya başlycam ,ya yediklerimi bi düzene sokucam ki gerçekten çok yemiyorum..bakalım artık :)
Canım zaten genelde ilk gebeliklerde fazla kilo alınıyormuş, bir de yeme alışkanlığıyla ilgili, ben normalde de yediklerine hiç dikkat etmeyen ve insani ölçülerin epey üzerinde yiyen bir insan olduğum için fazla kilo almamayı umuyorum, aslında emzirirken çok iyi kilo verenler de var ama bünyeyle alakalı heralde:26: bi de süt gelsin diye biraz abarttıysan ondan verememiş olabilirsinBu kez hep birlikte vericez :)
Canım senin en azından bir nedenin var, ben tamamen deli gibi yemek yiyerek aldım bu kadar kiloyu, bi de 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım, haliyle onun da etkisi oldu... hep olumlu düşün canım, hiçbir sorun olmaz merak etme
Anlaşıldı kızlar, Ocaktan sonra burda bir kilo verme topiği açıyoruz, hep birlikte fazlalıklarımızı verip yaza bikini kıvamına geliyoruz
bende de kilo değil ama çatlak fobisi var, şimdiden lierac aldım, dizlerimden göğsüme kadar sürüyorum her gece, 3. aydan sonra da sabah akşam sürücem, yağlardan da alıcambence sen de bir an önce kullanmaya başla canım, cildin iyice nemlensin.
Yağ sürmeyi de hiç sevmem vıcık vıcık ama çatlak olmasın da o vıcıklığa razıyım
bana da doktorum 11 kilo dedi ben de 1 kilo ekledim 12 yaptım max
sen doğru bulantılardan filan kilo vermiştin zaten ancak toparlarsın zamanla. çok kilo alcağını sanmıyorum
tek çocuk mu düşünüyosun bir kez doğurcam derken :))
Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
bence kilo meselesine çok takılıyorsun doktorum bana bu konuda baya bilgi verdi önemli olan aldığın kilonun bebeğe yarar şeylerden alınması gibi vs vs gram falan çok takılma 10 da alsan 20 de alsan bir çoğu doğumda gidiyor benim arkadaşım 48 kilo ile hamile kaldı 78 kilo ile sezaryen doğum yaptı aradan 8 ay geçmişti ki yine 48 kiloydu zaten doğumda bir kısım veriyorsun ilk günlerin kabus gibi uyku yok dinlenme yok iştahsız oluyorsun süt olsun diye habire su iç vs verdi gitti ben biraz kilolu kaldım evet ama önemli olan benim kaç kilo olduğum kaç kilo olacağım yada normal mi sezaryen mi falan fişman değil bebeğimin sağlıklı sıhhatli doğması nurgülcüm tabi ki bunlar benim düşüncelerim belki senin için daha farklıdır ama senden istediğim tek ne için olursa olsun kafana böyle şeyleri takarak stres yapma...
Walla çok stres yapıorum :) Bi de hala doktor da bulamadım doğru düzgün evime de yakın olan.Tam bi tane buldum aradım hastaneyi o da ayrılmış orda çalışmıyomuş artıkbi öne gittiğim doktora da gtmek istemiorum sezeryan eğilimli geldi bana bi de brz fazla ilgili ve sevgi pıtırcığıydı :)))
nerde oturuyorsun hemen araştıralım sana güzel bi doktor kafana taktığın şeye bak şekerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?