evet 3 ayın dolmasını olmazsa bekleyeceğim....yok canım 2 hafta önce doktora gitmiştim.istemmemişti kaçınc haftada istiyorlarki bilemedim.bana gel yapalım da demedi benimde aklıma sormak gelmedi....Himmm bnm simdilik yumak yumak deil kuzummmwlla blmm kii hangiis dooruuu..ama cogu kisi kestirio ve de boyatiooo...biraz daha mi beklesen ne kuzummmm..3ay bi gecsinn ne dersinnn..cnmmm senden dr istedi mi balin yaptrdigi tahlillerdennn
ben o şanpuaı daha önceki dönemde kullanmıştım o daha fazla dökmüştü.benimde dökülür gibi olmuştu bioxcin aldım şimdi normal bi şekilde dökülüyor..
Benim de dökülüyor canım bi de yoluk yoluk oldu sanki, hafta sonu kestiricem, hiç inanmam öyle hurafelere
Saçımdan dökülenler dudak üstümde çıkıyor, pala oldum, alıyorum alıyorum yetişemiyorum :84:
ben farketmedım ama eşim heryerde senın saçların var dıye söyleniyordu akşambelkı deondandır. annem saçlarımı kestırmeme izin vermıyo aslında ben de çok istıyorum ama allah korusun bişey olursa aklına gelır kendını suçlarsın ona bağlarsın boşver kalsın dıyo. aslında iyice yapıklı gibi oldum. ama arkadaşımın ablası doğuma hazırlık diye doğumdan birkaç gün önce gidip saçlarını kestırmıştı bakım yaptırmıştı kendıne. öyle bişey yapabiliriz.
sağol tatlımmm bende hemen alayım uyuz gibi kaşınmaya başladım
:):) canım eşimde aç dolaşıyor,artık iş yerinde yemeğe çalışıyor zavallım yada annem, kayınvalidemlere gidince, yemek haftada 1,2 kere yapmaya çalışıyorum...öyle kuru şeyler,o da kocama acıdığım için ama allahtan çok anlayışlı eşim:) hiç sesi çıkmıyor:):90:
doğrudur canım ama bana hiç iyi gelmemişti hatta başımın ön taraflarında nerdeyse saç kalmayacak derecede dökmüştü...o yüzden onu tercih etmiyorum...sana iyi geldiyse kullan canım.şuan şanpuandan mı gebelikten mi bilemedim ama kel kalmak üzereyim...cimcimesude bana iyi geliyor o şampuan eskidende kullandığım için gönül rahatlığıyla kullanıyorum..hem bitkisel olmasıda hoşum agidiyor...
doğrudur canım ama bana hiç iyi gelmemişti hatta başımın ön taraflarında nerdeyse saç kalmayacak derecede dökmüştü...o yüzden onu tercih etmiyorum...sana iyi geldiyse kullan canım.şuan şanpuandan mı gebelikten mi bilemedim ama kel kalmak üzereyim...
gebeliktendir,yani hormonlarla ilgili bence...yengeminde okdr çok dökülmüştüki anlatamam..ama yenisi çıkıcak cnm merak etme...
birde benim vücudum cuma gününden beridir çok felaket şişiyor.yüzüme bakan bile şiştiğini anlıyor.ayaklarım ayakkabılara zor giriyor.kızımda 7. aydan sonra şişmişti acaba sıcaklardan mı ya...kilo almadım ama vücudumda da bir genişleme var...
bende almadım hiç ama banada gören kilo almışsın diyor..bide dar kıyafetleri giymiyorum artık belki onunda etkisi var..ayaklarım şişiyor ama daha şimdiden...
bizim aramızda bir gün var ben de 11. haftanın içindeyim henüz hiç kilo almadım.
umarım dediğin gibi yaza kadar kilolardan kurtulmuş oluruz. benim de hedefim mümkün oldunca kontrollü kilo alıp yaza kadar hepsinden kurtulmak
Aynen canim banada diyolar ama isde bende ayni senin gibi ewlendikten sonra cok kilo aldim ama benim hormon problemlerim oldu ilaclar kullandim zaten adet düzensizligim yuzunden doktor bebek yapmami önerdi şükür sorunsuz hamile kaldim 2,5 ayda hayirlisi masallah iştahim yerinde bazi şeylerden tiksinsemde ilaclarimda var ya düzenli yiyorum arkasindan ilacimi iciyorum hayirlisi artik canim Allaha sukur tahlil sonuclarimin hepsi cok iyi insallah sonradan bir problem olmaz kilom yüzünden
ben de henüz almadım, hatta verdimbenim doktorum da ilk 4 ay hiç alma, ama sonrasında 12-15 arası alabilirsin demişti, ama daha fazla alırsam da çok umursamicam canım ya, hayatta bir kez çocuk doğurucam zaten onda da kilo hesabı yapmiyim diyorum, zaten ben azmime güveniyorum, gerekirse 50 kilo bile veririm ben
umarım başarılı oluruz canım:)son aylarda inanılmaz kg alıcaz zaten şimdiden dikkatli olmakta fayda var..
Ben senin kadar cesur değilim canım:) Ben hep kilo takıntılı biri oldum ve ortala kilolarım yıllardır 48-52 arasıdır,boyum 168.Bi de vücudum çatlamaya müsait 15 yaşımda kortizonlu ilaç tedavisinden bi anda kilo alıp verdiğim için çatlaklarım var ve eğer mümkünse minimum çatlakla bu dönemi bitirmek istiyorum.Yani gereken kadar kilo alayım ,fazlasını alıp vücudumu deforme etmek istemiyorum.Yarın bi doktorla konuşayım da ya spor yapmaya başlycam ,ya yediklerimi bi düzene sokucam ki gerçekten çok yemiyorum..bakalım artık :)
kızlar ilk hamileliğimde 23 kg almama rağmen hiç çatlamadım kakao yağına borçluyum şiddetle tavsiye ediyorum
bende de kilo değil ama çatlak fobisi var, şimdiden lierac aldım, dizlerimden göğsüme kadar sürüyorum her gece, 3. aydan sonra da sabah akşam sürücem, yağlardan da alıcambence sen de bir an önce kullanmaya başla canım, cildin iyice nemlensin.
Yağ sürmeyi de hiç sevmem vıcık vıcık ama çatlak olmasın da o vıcıklığa razıyım
bende almadım hiç ama banada gören kilo almışsın diyor..bide dar kıyafetleri giymiyorum artık belki onunda etkisi var..ayaklarım şişiyor ama daha şimdiden...
kızlarrr kilo konusunu açmışsınız benım bu konuda kafam karışt benım evde baskül var ama dijital değil aç karnına farklı tok karnına farklı ve dijitalde farklı çıktım kafayı yedi vücudum sanırım en son 25 mayısta doktora gttiğimde 63 çıkmıştım yani 1 ay içinde 1 kilo almıştım daha 1 ay geçmedi ama bende aldım sanırım 2 kilo falan çok yiyorum midem bulanmayınca giya ilk 3 ayda hiç almayacaktım daha 3 ay dolmadan 3 kilo aldım ama inşallah verririz ne yapalım çatlak tan bende çok korkuyorum burda aktarcı bi bayana kakao yağını sorduğumda çatlak için çok iyi ama sana 3 tane daha yağ öneriyorum toplam 4 yağ karışımı sür ben 2 çocuk doğurdum bi tane çatlağım yok dedi yarın almayı düşünüyorum karnım kaşınıyor çünkü kremde sürmüyorum size karışımın ne olduğunu yazarım sanırım biride kayısı çekirdeği yağıydı kullanalım bakalım inşallah çatlamayız
canım kilo almasak da şişiyoruz. ben sadece 1 kilo aldım, ama az ve hafif şeyler yediğim halde akşam yemeklerinden sonra midem oyle bir şişiyor ki davul gibi oluyor. hazımsızlık var çok fena. ilginç olan öğlen yemeklerini akşama göre daha çok yememe rağmen öğlen olmuyor hazımsızlık.sadece akşamları oluyor. sen de var mı hazımsızlık?
evt sanırım öyle...mide problemim yok şişmede olmuyor ama çok sık çıkmıyorum tuvalete o yönden sıkıntım var..senide tebrik ederim kilonu korumuşsun..işllh bende hiç almam...bazen iştahım okdr açılıyorki..ne bulsam yiyorum :) korkuyorum çok sık böyle olucak diye..
evt sanırım öyle...mide problemim yok şişmede olmuyor ama çok sık çıkmıyorum tuvalete o yönden sıkıntım var..senide tebrik ederim kilonu korumuşsun..işllh bende hiç almam...bazen iştahım okdr açılıyorki..ne bulsam yiyorum :) korkuyorum çok sık böyle olucak diye..
canım aç ve tok arası fark normal. ben sabah aç karna , ve akşam yatmadan önce aynı pijamalarımla tartıldığımda 2 kilo fark ediyor. önemli olan devamlı aynı tartıda ve sabah açken tartılmak bence. benim sadece göğsümde oldu kaşınma bir iki kez. yağları yazarsan bizde deneyelim canım. bende çarşamba gidicem doktora, sorucam bakalım ne önerecek. sende bu çarşamba gidiyorsun değil mi ense kalınlığı ölçümü için?
bende yarın tartılacağım eğer almışsam kendime bir düzen oturtup o şekilde besleneceğim kilo problemi tekrar çekmek istemiyorum.çünkü kiloda doğum sonrası ayrı bir stres yaratıyor....
kaysı kurusu, yada kaysı hoşafı fayda etmedimi. birde acı biber turşusu bağırsakları hemen çalıştırır derler, acı dokunmuyorsa deneyebilirsin canım. lezzetli tüm şeyler dokunuyor bana, yiyemiyorum. kızartma, börek vs . o yuzden henuz almadım. hazımsızlık geçince ne olurum bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?