2012 Ocak Anneleri

benim dün banyoda elimi atıyordum saçlarıma hepsi elimde kalıyordu.felaket dökülüyor...kestirmesemde olmaz bende 3 ayı tamamlamayı bekliyorum herkesin kullandığı tarak vede makastan bebebk mikrop kapabiliyormuş.gideerkende trak vede makasımı götüreceğim yada ordakileri dezenfekte ettireceğim...yoksa geri kalan hurafelere inan mıyorum.yok ömrü kısalırmış yok bilmem ney takmıyorum öyle şeyleri....

Himmm bnm simdilik yumak yumak deil kuzummmwlla blmm kii hangiis dooruuu..ama cogu kisi kestirio ve de boyatiooo...biraz daha mi beklesen ne kuzummmm..3ay bi gecsinn ne dersinnn..cnmmm senden dr istedi mi balin yaptrdigi tahlillerdennn
evet 3 ayın dolmasını olmazsa bekleyeceğim....yok canım 2 hafta önce doktora gitmiştim.istemmemişti kaçınc haftada istiyorlarki bilemedim.bana gel yapalım da demedi benimde aklıma sormak gelmedi....
benimde dökülür gibi olmuştu bioxcin aldım şimdi normal bi şekilde dökülüyor..
ben o şanpuaı daha önceki dönemde kullanmıştım o daha fazla dökmüştü.

Son düzenleme:
cimcimesude bana iyi geliyor o şampuan eskidende kullandığım için gönül rahatlığıyla kullanıyorum..hem bitkisel olmasıda hoşum agidiyor...

alemsin yaa

benim de arkadaşım sezeryandan bir gün önce hem kestirip hem boyatmıştı, fotolarda bakımsız olmasın diyemiş

kızlar bebeklerinizi hissediyor musunuz arada?benim bazen karnımın sağ tarafında göz seyirmesi gibi bir atma oluyo sürekli(daha önce hamile değilken hiç hissetmediğim)11 haftalık hamileyim buarada.

sağol tatlımmm bende hemen alayım uyuz gibi kaşınmaya başladım

Al cnm kakao yağını da al, ben de senin gibi kaşınıyorum, hemen önlemimizi alalım

ben evde yemek yapmayalı 1 ay olacak heralde, eşim de hiç şikayetçi değil, kendisi zaten kabapla kokoreçle beslenmekten şikayetçi olacak yapıda bir insan da değil, bayılır öyle pis şeylere öğle yemekleri şirketten çok lezzetli zaten, akşam da dürüm falan yiyo, zaten her gün et yese hayır demez.

Son düzenleme:
cimcimesude bana iyi geliyor o şampuan eskidende kullandığım için gönül rahatlığıyla kullanıyorum..hem bitkisel olmasıda hoşum agidiyor...
doğrudur canım ama bana hiç iyi gelmemişti hatta başımın ön taraflarında nerdeyse saç kalmayacak derecede dökmüştü...o yüzden onu tercih etmiyorum...sana iyi geldiyse kullan canım.şuan şanpuandan mı gebelikten mi bilemedim ama kel kalmak üzereyim...

gebeliktendir,yani hormonlarla ilgili bence...yengeminde okdr çok dökülmüştüki anlatamam..ama yenisi çıkıcak cnm merak etme...

gebeliktendir,yani hormonlarla ilgili bence...yengeminde okdr çok dökülmüştüki anlatamam..ama yenisi çıkıcak cnm merak etme...

birde benim vücudum cuma gününden beridir çok felaket şişiyor.yüzüme bakan bile şiştiğini anlıyor.ayaklarım ayakkabılara zor giriyor.kızımda 7. aydan sonra şişmişti acaba sıcaklardan mı ya...kilo almadım ama vücudumda da bir genişleme var...

bende almadım hiç ama banada gören kilo almışsın diyor..bide dar kıyafetleri giymiyorum artık belki onunda etkisi var..ayaklarım şişiyor ama daha şimdiden...

bende almadım hiç ama banada gören kilo almışsın diyor..bide dar kıyafetleri giymiyorum artık belki onunda etkisi var..ayaklarım şişiyor ama daha şimdiden...

canım kilo almasak da şişiyoruz. ben sadece 1 kilo aldım, ama az ve hafif şeyler yediğim halde akşam yemeklerinden sonra midem oyle bir şişiyor ki davul gibi oluyor. hazımsızlık var çok fena. ilginç olan öğlen yemeklerini akşama göre daha çok yememe rağmen öğlen olmuyor hazımsızlık.sadece akşamları oluyor. sen de var mı hazımsızlık?

umarım başarılı oluruz canım:)son aylarda inanılmaz kg alıcaz zaten şimdiden dikkatli olmakta fayda var..

kızlar ilk hamileliğimde 23 kg almama rağmen hiç çatlamadım kakao yağına borçluyum şiddetle tavsiye ediyorum

kızlarrr kilo konusunu açmışsınız benım bu konuda kafam karışt benım evde baskül var ama dijital değil aç karnına farklı tok karnına farklı ve dijitalde farklı çıktım kafayı yedi vücudum sanırım en son 25 mayısta doktora gttiğimde 63 çıkmıştım yani 1 ay içinde 1 kilo almıştım daha 1 ay geçmedi ama bende aldım sanırım 2 kilo falan çok yiyorum midem bulanmayınca giya ilk 3 ayda hiç almayacaktım daha 3 ay dolmadan 3 kilo aldım ama inşallah verririz ne yapalım çatlak tan bende çok korkuyorum burda aktarcı bi bayana kakao yağını sorduğumda çatlak için çok iyi ama sana 3 tane daha yağ öneriyorum toplam 4 yağ karışımı sür ben 2 çocuk doğurdum bi tane çatlağım yok dedi yarın almayı düşünüyorum karnım kaşınıyor çünkü kremde sürmüyorum size karışımın ne olduğunu yazarım sanırım biride kayısı çekirdeği yağıydı kullanalım bakalım inşallah çatlamayız

benimde arkadaşlar bana kilo aldığımı söylüyor ama almadım şişliklerden dolayımı artık bilemedim,yarın sabah bir tartılacağım.üfffffffff ya.şimdiden kilo almak istemiyorum...

canım aç ve tok arası fark normal. ben sabah aç karna , ve akşam yatmadan önce aynı pijamalarımla tartıldığımda 2 kilo fark ediyor. önemli olan devamlı aynı tartıda ve sabah açken tartılmak bence. benim sadece göğsümde oldu kaşınma bir iki kez. yağları yazarsan bizde deneyelim canım. bende çarşamba gidicem doktora, sorucam bakalım ne önerecek. sende bu çarşamba gidiyorsun değil mi ense kalınlığı ölçümü için?

mrb bayanlar

çoook ilerlemişiniz :) beni hatırlamayabilirsiniz bile :) nasılsınız ?

ben meyve ve peynirden başka bişey yiyemiyorum. ama hep midemde kazıntı var geçmiyor. çok sinir bozucu.

evt sanırım öyle...mide problemim yok şişmede olmuyor ama çok sık çıkmıyorum tuvalete o yönden sıkıntım var..senide tebrik ederim kilonu korumuşsun..işllh bende hiç almam...bazen iştahım okdr açılıyorki..ne bulsam yiyorum :) korkuyorum çok sık böyle olucak diye..

bende yarın tartılacağım eğer almışsam kendime bir düzen oturtup o şekilde besleneceğim kilo problemi tekrar çekmek istemiyorum.çünkü kiloda doğum sonrası ayrı bir stres yaratıyor....

kaysı kurusu, yada kaysı hoşafı fayda etmedimi. birde acı biber turşusu bağırsakları hemen çalıştırır derler, acı dokunmuyorsa deneyebilirsin canım. lezzetli tüm şeyler dokunuyor bana, yiyemiyorum. kızartma, börek vs . o yuzden henuz almadım. hazımsızlık geçince ne olurum bilmem.

evet canım 15.de gidiyorum çok heycanlıyım ilk gidişimde bi noktaydı ikincisinde çok büyümüştü acaba bu defa nasıl görücem bebeğimi :76:bu arada bişey dicem ama gülmeyin ben bebeğimi nerdeyse 1 aydır hissediyorum sol tarafımında seğirme gibi bazı gün olmuyor ama genelde hergün hissediyorum gaz değil çünkü hamile değilken böyle bişey hissetmıyordum acaba başka hisseden varmı

bende yarın tartılacağım eğer almışsam kendime bir düzen oturtup o şekilde besleneceğim kilo problemi tekrar çekmek istemiyorum.çünkü kiloda doğum sonrası ayrı bir stres yaratıyor....

zaten şimdi frenledik frenledik..ipin ucu kaçarsa bende yakalıyamam gibime geliyo..hamur işinden uzak durmak yeterli olur bence..kilo almıyım diyede çokta kısmak iyi değil...az sık sık ve yaralı şeyler yemek yeter sanırım..

meyve olarak yiyorum ama sanırım sulu yemek yemiyorum diye...yada folik asit yapıyor...denerim cnm sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…