zaten şimdi frenledik frenledik..ipin ucu kaçarsa bende yakalıyamam gibime geliyo..hamur işinden uzak durmak yeterli olur bence..kilo almıyım diyede çokta kısmak iyi değil...az sık sık ve yaralı şeyler yemek yeter sanırım..
evet canım 15.de gidiyorum çok heycanlıyım ilk gidişimde bi noktaydı ikincisinde çok büyümüştü acaba bu defa nasıl görücem bebeğimi :76:bu arada bişey dicem ama gülmeyinben bebeğimi nerdeyse 1 aydır hissediyorum sol tarafımında seğirme gibi bazı gün olmuyor ama genelde hergün hissediyorum gaz değil çünkü hamile değilken böyle bişey hissetmıyordum acaba başka hisseden varmı
ben hissediyorum cnaım, seyirme şeklinde ama her gün olmuyor. yorulduğum zaman oluyor. yeter ,yoruldum ,başım döndü , bi otur oturduğun yerde diye kızıyor heralde banaevet canım 15.de gidiyorum çok heycanlıyım ilk gidişimde bi noktaydı ikincisinde çok büyümüştü acaba bu defa nasıl görücem bebeğimi :76:bu arada bişey dicem ama gülmeyinben bebeğimi nerdeyse 1 aydır hissediyorum sol tarafımında seğirme gibi bazı gün olmuyor ama genelde hergün hissediyorum gaz değil çünkü hamile değilken böyle bişey hissetmıyordum acaba başka hisseden varmı
evet istesekte çok kısamayızki miğdemiz kazınıyor.dediğin gibi az ve sık sık...aksi taktirde çok fena bir hal alacağız ilk aylardan aldıysak son ayları düşünemiuorum...kahvaltı yapamıyorum.yumurta felan yiyemiyorum.herşey tiksinti verdi.simit yiyip duruyorum.kahvaltıya dönebilsem gayet iyi olacak ama.inşallah tabi...
ben bebiş beklemeden önce her sabah süt içerdim ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir süt yumurta vs sağlıklı hiç birşey tüketmedim.tükettiklerimde miğdemi rahatsız etmiştir çıkarmışımdır.akşam kepek ekmek alıp düzgün beslenmeye zorlayacağım olmayacak böyle bende marula peyniri bir deneyeyim bakayım.ben hissediyorum cnaım, seyirme şeklinde ama her gün olmuyor. yorulduğum zaman oluyor. yeter ,yoruldum ,başım döndü , bi otur oturduğun yerde diye kızıyor heralde bana
ben de domates peynir yemekten usandım. bu sabah peyniri marulla yedim, baya hoş oldu :)))
sütü ne zaman içiyorsunuz arkadaşlar, gece içmek daha faydalıymış galiba ama gece içince gazdan uyuyamıyorum. ben sabah uyanınca üzerimi giyerken içiyorum, kahvaltımı yani peynirli sandviçimi hazırlayıp işe geliyorum. iş yerimde yiyorum .
evet istesekte çok kısamayızki miğdemiz kazınıyor.dediğin gibi az ve sık sık...aksi taktirde çok fena bir hal alacağız ilk aylardan aldıysak son ayları düşünemiuorum...kahvaltı yapamıyorum.yumurta felan yiyemiyorum.herşey tiksinti verdi.simit yiyip duruyorum.kahvaltıya dönebilsem gayet iyi olacak ama.inşallah tabi...
Selam kızlar nasılsınız ben geldimm..
Bebişime 4 tane badi aldım dayanamadımm..
Ayy öyle minicik minicik görünce içim gidiyo benim yaa..
Rabbim inşallah bebişmi onların içinde görmeyide nasip eder..
al cnm al :)) bnm de kaynanam çılgınlar gibi alıo :)9ben henüz almadım hç cinsiyetin belli olmsını bekliorum
Cinsiyetini öğrensem hiç tutamam kendimi heraldeeeee
Kayınvalidem şimdilik sadece don aldı daha başlamadı oda cinsiyetinin belli olmasını bekliyo..
Bende orta renkler aldım zaten 1 tane düz beyaz 1 tane düz sarı 2 tanede ördekli aldım biri sarı biri yeşilll..
benim kardeşim 2 ay önce doğum yaptı ,daha önce de- gerçi hala alıyorum arada:)- onun bebeğine sürekli bişeyler alıoduk artık ney nerde ne kadar ,neresi en güzel fln idmanlıyım yaniinsan görünce dayanamıyo
kızlar selam
bişe sorcam facebook grubumuzun ayarları değişti mi? yazdığımı kendi anasayfamda gördüm, apartopar sildim!! birileri gördüyse çok kötü yaa :18:
ya kızlar bişey sorcam size hemen hemen hepimiz bebeklerimizin kalp atışını gördük çok şükür ama benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o nedenle bu hamileliğimde kalp atışını görmek için gittiğimde çok gergindim doktor bak işte burda atıyor dedi ama inanın ki ben tam anlamıyla göremedim.sizde nasıldı çok net görmüşmüydünüz.1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakmak için çağırdı 28.haziranda gidicem ama çok korkuyorum zaman uzun olduğu için.benim gibi çok net farkedemeyen varmı aranızda
kızlar selam
bişe sorcam facebook grubumuzun ayarları değişti mi? yazdığımı kendi anasayfamda gördüm, apartopar sildim!! birileri gördüyse çok kötü yaa :18:
Ben çıkıyorum kızlar, Abimin düğünü için aldığım elbiseyi terziden alıcam
size iyi sohbetler
ya kızlar bişey sorcam size hemen hemen hepimiz bebeklerimizin kalp atışını gördük çok şükür ama benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o nedenle bu hamileliğimde kalp atışını görmek için gittiğimde çok gergindim doktor bak işte burda atıyor dedi ama inanın ki ben tam anlamıyla göremedim.sizde nasıldı çok net görmüşmüydünüz.1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakmak için çağırdı 28.haziranda gidicem ama çok korkuyorum zaman uzun olduğu için.benim gibi çok net farkedemeyen varmı aranızda
kızlar bugün sabah erkenden tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, çok korktum ve doktoru aradık ve ulltrasonda baktık, çok şükür üçü de iyilerdi maşallah.. hafif bi kanamam görünüyodu ama ultrasonda, dr yine kan görebilirsin akıntında endişelenme, ciddi bi risk yok dedi, 16.haftaya kadar haftada bir iğne verdi.. çok güvendim kendime sanırım, cumartesi ve pazar yordum baya kendimi, pazar üşüdüm de! ders oldu bu bize... inşallah hiçbirimiz yaşamayız. kızlar çok yormayın sakın kendinizi, bişe olmuyo diye...
aynı şoku ben de yaşadım hemen eşimin hesabından kontrol ettim :))ama sanırım duvara ilk kez bişey yazdığım için kendi anasayfamda gördüm.Daha önce hep yorum yapıodum yazılan şeylerin altına.Sanırım o yüzden anasayfamızda çıktı ama grubun yanında kilit işareti vardı.Yani bi tek bizde çıkıo diye düşünüyorum
Canım yakınlaştırıyo ultrasondan öyle görebiliyosun zaten çok ufak oldukları için yakınlaştırıp hemen uzaklaştrdıysa veya heycandan net görememiş olabilrsin.
Ben gördüm pıt pıt çok güzeldi..
Ama içini ferah tut doktorun bi sorun olsaydı söylerdi..
Doktorun görmüş ya o bile yeter..
Hayır cnm kendi anasayfanda çıkıyo ama başkaları göremiyo merak etme zaten dikkat ettiysen anasayfanda yazının yanında küçük kilit gibi bi işaret var..
Kolay gelsin sana canım görüşürz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?