2012 Ocak Anneleri

inşş canımseninde geçsin bir an önce valla bilemiyorum sabırsızlıkla 12 haftanın dolmasını bekliyorum geneldi o dönemlerde bitiyor diolar ama hiçde belli olmaz 6 ay hatta 9 ay çeken arkadaşlarım var umarım onlardan olmayız senin bulantımı ağrımı canım

İnşallah öyle olmayız canım yaa..
Yemediğim zaman midem ağrıyo yediğim zaman hem ağrıyo hem bulanıyo..
Ama bulantıdan çok midem ağrıyo
Çarşamba falan gidicem doktora söylicem çok ağrıyo midem diye..

lierac'ın fiyatı ne kadar canım? her yerde onu önermişler. ben de 12+1 de ikili test için gidince doktoruma sorcam bakalım
şimdilik duştan sonra bebe yağı kullanıyorum

Ben lierac ı 100 ml 50 tl ye aldım, biraz pahalı gibi görünebilir ama benim ailede çok çatlak olduğu için işimi sadece yağlara bırakmak istemedim, biraz takıntılıyım bu konuda kilo biraz azimle veriliyor da çatlağın tedavisi yok gibi bir şey, baştan önlemimizi alalım, yine de olursa da napalım artık, bebişlerimizin canı sağolsun.

Ben de az önce yazmıştım cnm. normalde krem sürmeyi bile sevmem ben vucuduma, yağlardan da nefret ederim vıcık vıcık ama napalım artık alışıcaz bi şekilde

evet o kiremi biliyorum kız kardeşimde almıştı çok etkili.kendisinde açılmamış 2 kutusu var bana gönderecek...gelince bende hemen sürmeye başlayacağım...evet kilo veriliyor ama çatlaklar kalıyor...

ben de ağır yemek yediğimde daha doğrusu birazcık fazla yediğimde midem çok ağrıyor. yediklerim hepsi midemde kalıyor gibi.
3-4 defa geldi başıma bi daha tövbe ettim bi öğünde çok yüklenmeye az az sık sık yiyorum. en güzeli

ben de alcam fiyatının önemi kalmıyor şu durumda :)) gerçi kremlerin yağların çok da bi faydası yokmuş biraz yapı ile ilgili sanırım.
ama biz yine de önlemimizi en yoğun şekilde almalıyız. malesef çatlağın hiç tedavisi yok yağlarla kremlerle ne kadar önleyebilirsek işte
hee bi de kesinlikle herkesin söylediği ilk şey bol su içmek, cildin kurumasının önüne geçmek

Ben de az önce yazmıştım cnm. normalde krem sürmeyi bile sevmem ben vucuduma, yağlardan da nefret ederim vıcık vıcık ama napalım artık alışıcaz bi şekilde

Aynen öyle alışcaz artık canım sıcaklarda nası sürceksek
Ay çatlamayalımda

kızlar çatlaklar için sedece lierac''ı mı yoksa onun yanında bebe yağı, kakao yağı birlikte mi kullanıyorsunuz? bende alıcam da artık başlıcam sürmeye...

kızlar çatlaklar için sedece lierac''ı mı yoksa onun yanında bebe yağı, kakao yağı birlikte mi kullanıyorsunuz? bende alıcam da artık başlıcam sürmeye...

ben henüz sadece bebe yağı kullanıyorum. 25 haziranda doktoruma sorcam krem için ne diyor bakalım
kremi de alıp kullanmaya başlıcam

Cnm ben sabah bebe yağı akşam krem kullanıyorum, ama bebe yağından kakao yağına geçicem, o zaman da yine birini sabah birini akşam sürerim diye düşünüyorum, evde olsam bir de öğlen sürerdim

kızlar ben doymuyorum ya feci şekilde iştahım açıldı. örneğin az önce pide yedim ama bir pide benı doyurmadı. olsa yerım yanı daha. ama sonra çıkarıyorum yedıklerımı sonra elim ayağım titremeye başlıyor mecbur yıne yıyorum. sonra da 3 haftada 1,5 kılo alıyorum ne yapacam ben ya bu yeme düzenimi:97:

konu catlaklardan acılmıs
bende hazırlattım labaratuarda catlak yagımı :)
basladım yavas yavas
cunku daha kasıntılarım baslamadı
ama bende yaglanırım sanırım komple bende korkuyorum catlamakdan cunku

iştahın artmış hamilelikte senin o zaman :)) yazın genelde de ben daha hafif bi beslenme düzenine geçiyorum sıcaklardan canım bişey istemiyor
ama genel olarak şöyle besleniyorum ben yaklaşık olarak her 2 saatte bir bişey yiyorum. uzun süre aç duramıyorum

örneğin kahvaltımı yapıyorum 2 saat sonra bi porsiyon meyve yiyorum.
2-2.5 saat geçince öğle yemeğimi yiyorum sonra yine 2 saat kadar sonra ceviz, badem ve süt ara öğününü yapıyorum. bi süre sonra yine meyve yiyorum.
akşam eşim gelince de hafif bi akşam yemeği yiyorum. genellikle et ürünlerinden birini bol salata ve 1 bardak ayran şeklinde oluyor. ama öğlen daha çok yiyorum. akşam çok yiyince midem kötü oluyor. en son 9 veya 9.30 gibi de meyve yiyorum tekrar ve geceyi tamamlıyorum
he arada bi yerlere gittiysek filan tabii kaçamaklar oluyor kek kurabiye vs ikram ediliyor eskiden bi dilim kek yiyorsam şimdi yarısını yiyip bırakıyorum.
şuana kadar dengeli gidiyoruz bakalım umarım böyle devam eder

çok mantıklı aslında ama mide bulantısı sorunun yokmu senın? ben sabah genelde tost la kahvaltımı yapıyorum 8 buçukta. 10 buçuk dedi mi bayılacak gibi oluyorum. bugun yanıma getirmek için ceviz incir ve kayısı koydum. bir kase yoğurt koydum poşetı kapının ağzında unutup geldim o ara poğaca falan yemektense onları atıştırayım diyorum. öğle yemeklerımız tam bir muamma zaten. pide, döner,ekmek arası, tost, börek,poğaca... butarz şeyler yıyoruz. akşam da evde ne yemek varsa işte. ama ben aralarda kraker biskuvı falan çok yıyorum bulantımı bastırsın diye. akşamları d doymuyorum normalde 1 kaşık pilav yeter ama ben ilave alıyorum vs. vs. meyve de benı çok şişiriyo. ayy midem felaket durumda şuan alev alev yanıyor. hiç sağlıklı beslenemıyorum.

kızlar selam..........

ctesi doktora gittim..bebişim oluşmuş..minicik...
kalp atışlarını duyduk ama doktor 4-5 defa denedi duyalım diye..şimdi korkuyorum 4-5 defa denemesi sakıncalı değilmi?? ilk defa gittim bu doktor yeni yani o yüzden bişeyde diyemedim...
bana ne kese nede bebek şukdr dedi..ultrason kağıdında 15 cm sanırım kese...0,90 cm sanırım bebeğin ölçüsü yazıyor sizcede öylemidir??? kalp atışı içinde bi bilgim yok oda yazıyomudur????

ne güzel canım ya dengeli besleniyorsun,tiksintin bulantın da yok galiba:) şanslısın gerçekten...sütü öğlen içebilmene hayran kaldım valla...ben hiç içemiyorum artık, üzülüyorum aslında et de eskisi gibi yiyemiyorum zar zor artık azıcık yiyorum....inşallah böyle devam edersin..

bide normalde bol salata yerdım ekşili falan ama şu sıralar o salatayı yapmak bana zulum gelıyor okdar üşeniyorum ki. çok tembelleştım ya. yemek yıyıp tv nın karşısında uzanıyorum uyuyakalıyorum. boynum tutulmasın diye eşim yatağa yatırıyo saat daha 10 bile değil ama.. ye iç yat olunca da kılolar kaçınılmaz olacak sanırım. ay geçse şu 3 ay da bı kendıme gelsem ya

hayılı olsun canım. evet 0,90 cm olan bebeğindir. kalp atışları bende de yazmıyordu.

bende gece yatarken içebiliyorum ancak. gün içinde süt içince o gunum mahvoluyor. sabah yıne süt içmeyi denedim şuan perişanım ben öğle yemeklerını dışarda yediğimiz için etten tiksidim. ama dün arkadaşımıza yemeğe gittik orda eti çok güzel yıyebıldım. yanı bana kokusuz et lazım. pişerken kokusunu duymayacam. hazır gelecek götürecem ayy ne zahmetliyim

çok şükür canım bulantı sorunum yok olmadı hiç
ama zamaan zaman tiksindiğim şeyler oluyor. örneğin bi dönem ceviz ve yumurta yiyemedim, zorlamadım ve 1 hafta kadar tüketmedim. şimdi şükür yiyebiliyorum yeniden. çok iyi düşünmüşsün yoğurt vs almakla yarına unutma sakın :)) hamurişi şeyler tüketmektense senin ve bebeğin için sağlıklı şeyler yemiş olcaksın. hem de daha az kalorili şeyler ilk 3 ayı atlat sonra istediğin gibi beslenirsin canım

ayy gözün aydın canım, sevindim bebişin iyi olmasına. kalp atışı için böyle grafik gibi bişey oluyor. o varsa yazıyordur mutlaka canım

bulantım yok ama bazen tiksintim oluyor. yukarda da yazdım ceviz ve yumurtaya olmuştu. bi de süte böggg görmek adını bile duymak istemiyordum.
15 gün kadar da içmedim valla. öncesinde günde 2 bardak içerdim şimdi zorla bi bardak o da üstüne tarçın serpiyorum öyle içebiliyorum. sade içmek şuan hala pek mümkün olmuyor. süt içince şişkinlik oluyor sanki o nedenle akşam içmek istemiyorum . inş. bu günler geçicek canım siz dengeli şekilde beslenirsiniz artık

ayy o uyku sorunu bende de var. erkenden gözlerim kapanıyor yaa engel olamıyorum gün içersinde de hep uykum geliyor

bende gece yatarken içebiliyorum ancak. gün içinde süt içince o gunum mahvoluyor. sabah yıne süt içmeyi denedim şuan perişanım ben öğle yemeklerını dışarda yediğimiz için etten tiksidim. ama dün arkadaşımıza yemeğe gittik orda eti çok güzel yıyebıldım. yanı bana kokusuz et lazım. pişerken kokusunu duymayacam. hazır gelecek götürecem ayy ne zahmetliyim[/QUOTE]

canım ilk 6 haftaya kadar içiyordum sütü ben bi de sütü soğuk içemem içine şeker koyup ısıtmam gerekiyor onu içebilmem için,o zaman da çok kokuyor, şimdi de ondan da tiksindim ağzıma sürmüyorum ama dondurma yiyorum,ordan tam olmasa da alıyorum kalsiyumumu:) et olayına gelince tavuk deyince bile tüylerim diken diken oluyor benim o kadar iğrendim ki anlatamam,kırmızı eti de ancak anneme gittiğimde yiyebiliyorum 1 tane köfteyle, biftekle idare ediyorum:) evde yemek yapmak bile zulüm valla,eskiden bayılırdım kocama yemek yapmak için şimdi karalar bağlıyorum yemek yapıcam diye:18:

seyyah sağol cnm...

sulu yemeklerdn bende rahat yiyemiyorum ama kebap pide tarzı şeyleri çok rahat yutuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…