Bnde cok sik acikiorum.elim ayagim titrioo oturup aglicam nerdeyse..hatta dun yemege gttik cok unlu biyer ve telefonla siparis vermelisin deli gibi bekliosun yoksaa..ordan gecrken hadi girelim dedimm..off siraa benn deli gibi gozum dönmuss adama dedim beni doyurun ölcem ..kızlar ben doymuyorum ya feci şekilde iştahım açıldı. örneğin az önce pide yedim ama bir pide benı doyurmadı. olsa yerım yanı daha. ama sonra çıkarıyorum yedıklerımı sonra elim ayağım titremeye başlıyor mecbur yıne yıyorum. sonra da 3 haftada 1,5 kılo alıyorumne yapacam ben ya bu yeme düzenimi:97:
bide normalde bol salata yerdım ekşili falan ama şu sıralar o salatayı yapmak bana zulum gelıyor okdar üşeniyorum ki. çok tembelleştım ya. yemek yıyıp tv nın karşısında uzanıyorum uyuyakalıyorum. boynum tutulmasın diye eşim yatağa yatırıyo saat daha 10 bile değil ama.. ye iç yat olunca da kılolar kaçınılmaz olacak sanırım. ay geçse şu 3 ay da bı kendıme gelsem ya
hayılı olsun canım. evet 0,90 cm olan bebeğindir. kalp atışları bende de yazmıyordu.
bende gece yatarken içebiliyorum ancak. gün içinde süt içince o gunum mahvoluyor. sabah yıne süt içmeyi denedim şuan perişanımben öğle yemeklerını dışarda yediğimiz için etten tiksidim. ama dün arkadaşımıza yemeğe gittik orda eti çok güzel yıyebıldım. yanı bana kokusuz et lazım. pişerken kokusunu duymayacam. hazır gelecek götürecem ayy ne zahmetliyim
ayy gözün aydın canım, sevindim bebişin iyi olmasına. kalp atışı için böyle grafik gibi bişey oluyor. o varsa yazıyordur mutlaka canım
kızlar selam..........
ctesi doktora gittim..bebişim oluşmuş..minicik...
kalp atışlarını duyduk ama doktor 4-5 defa denedi duyalım diye..şimdi korkuyorum 4-5 defa denemesi sakıncalı değilmi?? ilk defa gittim bu doktor yeni yani o yüzden bişeyde diyemedim...
bana ne kese nede bebek şukdr dedi..ultrason kağıdında 15 cm sanırım kese...0,90 cm sanırım bebeğin ölçüsü yazıyor sizcede öylemidir??? kalp atışı içinde bi bilgim yok oda yazıyomudur????
bende gece yatarken içebiliyorum ancak. gün içinde süt içince o gunum mahvoluyor. sabah yıne süt içmeyi denedim şuan perişanımben öğle yemeklerını dışarda yediğimiz için etten tiksidim. ama dün arkadaşımıza yemeğe gittik orda eti çok güzel yıyebıldım. yanı bana kokusuz et lazım. pişerken kokusunu duymayacam. hazır gelecek götürecem ayy ne zahmetliyim
sağol sende cnm..hayır işte o grafikte yok bende sormayı unuttum..artık bidahaki gidişimde öğrenirim..tahlil istedi benden onları yaptırıp gidicem...
Ben lierac ı 100 ml 50 tl ye aldım, biraz pahalı gibi görünebilir ama benim ailede çok çatlak olduğu için işimi sadece yağlara bırakmak istemedim, biraz takıntılıyım bu konudakilo biraz azimle veriliyor da çatlağın tedavisi yok gibi bir şey, baştan önlemimizi alalım, yine de olursa da napalım artık, bebişlerimizin canı sağolsun.
canım hangisini aldın sen burda çok fazla çeşit var
ATLAK TEDAVS | Dermomarket ndirimli Online Sat
Ben lierac ı 100 ml 50 tl ye aldım, biraz pahalı gibi görünebilir ama benim ailede çok çatlak olduğu için işimi sadece yağlara bırakmak istemedim, biraz takıntılıyım bu konudakilo biraz azimle veriliyor da çatlağın tedavisi yok gibi bir şey, baştan önlemimizi alalım, yine de olursa da napalım artık, bebişlerimizin canı sağolsun.
canım hangisini aldın sen burda çok fazla çeşit var
ATLAK TEDAVS | Dermomarket ndirimli Online Sat
Buydu cnm. Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel | Kampanya indirim | En ucuz fiyat| 1 adet 46,50 TL KDV Dahil | Dermomarket ndirimli Online Sat doktorum da arkadaşlarım da bunu önerdiler "Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel"
arkadaşlar benim saçlarım çok fena dökülüyor.aranızda saçı dökülen varmı...bu tek bendemi olyor acaba gidip biraz kestireceğim
urfada çok sıcak,biraz şekli şemali düzelirse belki kendimede bakarım biraz.şuan kıyafetim gayet iyi ama tipim vakim saç baş vahim durumdayım...
Cnm bnm de dokuluoor...hamisken olurmus yha satenn..iste vaktini bilsek ona gre kesimini boyasini yaptoriir ole hamis kalirdikbnde ablam yuzunden kestiremiorumm hamisken olmaz dienlerden de kendisiii
hayırlı olsun, gözün aydın0.9 bebişindir canım, ben de 7 haftalıkken gittiğimde aynı ölçülerdeydi, kalp atışlarını da söylememişti doktorum, sadece düzenli demişti.
Balim ne tahlilii istedi drr
arkadaşlar benim saçlarım çok fena dökülüyor.aranızda saçı dökülen varmı...bu tek bendemi olyor acaba gidip biraz kestireceğim
urfada çok sıcak,biraz şekli şemali düzelirse belki kendimede bakarım biraz.şuan kıyafetim gayet iyi ama tipim vakim saç baş vahim durumdayım...
Cnm bnm de dokuluoor...hamisken olurmus yha satenn..iste vaktini bilsek ona gre kesimini boyasini yaptoriir ole hamis kalirdikbnde ablam yuzunden kestiremiorumm hamisken olmaz dienlerden de kendisiii
benimde kız kardeşim kestirme dyiyor ama bu defada saç kalmayacak kafamda çok felaket yumak yumak dökülüyor.
Himmm bnm simdilik yumak yumak deil kuzummmbenimde kız kardeşim kestirme dyiyor ama bu defada saç kalmayacak kafamda çok felaket yumak yumak dökülüyor.
sağol cnm..banada öyle dedi normal dedi...
Hmmmm balim yha bu dr yedennn yeden bnden bisi istemediiiii ouffsss..
cnm
hemograM
TİT
HB SAG
TSH
bunları yazmış...nedir bilmem bende biri kan sayımı ...belki sarılır yada guatır yada hepatit filandır...
canım sen hepimizden yoğun yaşıyorsun gerçekten bulantıları. allah hepımıze kolaylık versin. az kaldı 3 haftadan süştük iştehayırlı olsun, gözün aydın0.9 bebişindir canım, ben de 7 haftalıkken gittiğimde aynı ölçülerdeydi, kalp atışlarını da söylememişti doktorum, sadece düzenli demişti.
Canım aranızda benim kadar kötü beslenen yoktur heralde, peynir ekmek kraker den başka nerdeyse hiçbir şey yemiyorumçok çok az meyve yiyorum, süt kelimesi bile midemi ağzıma getiriyor, ama dün puding yedim, sanırım yavaş yavaş açılıyorum, durumum felaket yani
Bu arada tavuk-balık çok severdim ama şimdi gözümün önüne gelince midem kalkıyor, işyerinde yemekhaneye bile inemiyorum, öğre yemeğim simit ve peynir
hiçbir fikrim yok canım ya araştıralım nettenKizlar sizlere birsey sorucam ben düşük tehlikesinden dolayi sürekli yatiyorum bilgisi olan varmi sadece sirt üstümü yatmak gerek yoksa yanda yatabilirmiyim doktoruma sormayi unuttum yardimci olabilirmisiniz
ben farketmedım ama eşim heryerde senın saçların var dıye söyleniyordu akşamarkadaşlar benim saçlarım çok fena dökülüyor.aranızda saçı dökülen varmı...bu tek bendemi olyor acaba gidip biraz kestireceğim
Buydu cnm. Lierac Phytolastil atlak Tedavisi iin Jel | Kampanya indirim | En ucuz fiyat| 1 adet 46,50 TL KDV Dahil | Dermomarket ndirimli Online Sat doktorum da arkadaşlarım da bunu önerdiler "Lierac Phytolastil Çatlak Tedavisi için Jel"
sağol tatlımmm bende hemen alayım uyuz gibi kaşınmaya başladım
hislrıme tercuman oldun valla.aynen ölürdüm yemek yapmaya. eşim bi ımm eline sağlık karıcım desin dıyeadamı da alıştırmışım şimdi aç valla. dün arkadaşlar yemeğe çağırınca nasıl sevindi ben de peynir yoyorum canım tostta. bide yoğurt yıyebılıyorum onlardan karşılamaya çalışıyorum işte
:):) canım eşimde aç dolaşıyor,artık iş yerinde yemeğe çalışıyor zavallım yada annem, kayınvalidemlere gidince, yemek haftada 1,2 kere yapmaya çalışıyorum...öyle kuru şeyler,o da kocama acıdığım için ama allahtan çok anlayışlı eşim:) hiç sesi çıkmıyor:):90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?