2012 Ocak Anneleri

Bnde cok sik acikiorum.elim ayagim titrioo oturup aglicam nerdeyse..hatta dun yemege gttik cok unlu biyer ve telefonla siparis vermelisin deli gibi bekliosun yoksaa..ordan gecrken hadi girelim dedimm..off siraa benn deli gibi gozum dönmuss adama dedim beni doyurun ölcem ..adamlar kesinlikle taviz vermezler ama halim okdr acinacak olmuskii hic bekletmeden sirada cikan yemek neyse bana verdilerr...napcam evde yiemiorum ve yemek yapamiorumm

ayy gözün aydın canım, sevindim bebişin iyi olmasına. kalp atışı için böyle grafik gibi bişey oluyor. o varsa yazıyordur mutlaka canım

sağol sende cnm..hayır işte o grafikte yok bende sormayı unuttum..artık bidahaki gidişimde öğrenirim..tahlil istedi benden onları yaptırıp gidicem...

Yawrucum bnde cok yrgun tembelimm uyumasam bile uzanmak istiorumm...uzaninca belli bi sure uyuorum satenn..ablam dioo kizzz tembellik yaparmiss

hayırlı olsun, gözün aydın 0.9 bebişindir canım, ben de 7 haftalıkken gittiğimde aynı ölçülerdeydi, kalp atışlarını da söylememişti doktorum, sadece düzenli demişti.

Canım aranızda benim kadar kötü beslenen yoktur heralde, peynir ekmek kraker den başka nerdeyse hiçbir şey yemiyorum çok çok az meyve yiyorum, süt kelimesi bile midemi ağzıma getiriyor, ama dün puding yedim, sanırım yavaş yavaş açılıyorum, durumum felaket yani
Bu arada tavuk-balık çok severdim ama şimdi gözümün önüne gelince midem kalkıyor, işyerinde yemekhaneye bile inemiyorum, öğre yemeğim simit ve peynir

Son düzenleme:

Kizlar sizlere birsey sorucam ben düşük tehlikesinden dolayi sürekli yatiyorum bilgisi olan varmi sadece sirt üstümü yatmak gerek yoksa yanda yatabilirmiyim doktoruma sormayi unuttum yardimci olabilirmisiniz

öğleden önce kendimi gayet iyi hissediyordum fakat yemekten sonra ne yediysem çıkarınca şimdi miğdemde felaket bir sancı var...halsizlikte başladı...burda bir arkadaşım var eşiyle ilk hamileliğimdede aynı dönemde hamileydik.şimdide 8+5 günlük eşi hamileymiş.ama tabi benim hamile olduğumu söylemedim.şansa bak 2. bebeklerimizde aynı döneme denk geldi.

arkadaşlar benim saçlarım çok fena dökülüyor.aranızda saçı dökülen varmı...bu tek bendemi olyor acaba gidip biraz kestireceğim
urfada çok sıcak,biraz şekli şemali düzelirse belki kendimede bakarım biraz.şuan kıyafetim gayet iyi ama tipim vakim saç baş vahim durumdayım...

Cnm bnm de dokuluoor...hamisken olurmus yha satenn..iste vaktini bilsek ona gre kesimini boyasini yaptoriir ole hamis kalirdikbnde ablam yuzunden kestiremiorumm hamisken olmaz dienlerden de kendisiii

Cnm bnm de dokuluoor...hamisken olurmus yha satenn..iste vaktini bilsek ona gre kesimini boyasini yaptoriir ole hamis kalirdikbnde ablam yuzunden kestiremiorumm hamisken olmaz dienlerden de kendisiii

benimde kız kardeşim kestirme dyiyor ama bu defada saç kalmayacak kafamda çok felaket yumak yumak dökülüyor.

hayırlı olsun, gözün aydın 0.9 bebişindir canım, ben de 7 haftalıkken gittiğimde aynı ölçülerdeydi, kalp atışlarını da söylememişti doktorum, sadece düzenli demişti.

sağol cnm..banada öyle dedi normal dedi...

Balim ne tahlilii istedi drr

cnm
hemograM
TİT
HB SAG
TSH
bunları yazmış...nedir bilmem bende biri kan sayımı ...belki sarılır yada guatır yada hepatit filandır...

Benim de dökülüyor canım bi de yoluk yoluk oldu sanki, hafta sonu kestiricem, hiç inanmam öyle hurafelere
Saçımdan dökülenler dudak üstümde çıkıyor, pala oldum, alıyorum alıyorum yetişemiyorum :84:

benimde kız kardeşim kestirme dyiyor ama bu defada saç kalmayacak kafamda çok felaket yumak yumak dökülüyor.
Himmm bnm simdilik yumak yumak deil kuzummmwlla blmm kii hangiis dooruuu..ama cogu kisi kestirio ve de boyatiooo...biraz daha mi beklesen ne kuzummmm..3ay bi gecsinn ne dersinnn..cnmmm senden dr istedi mi balin yaptrdigi tahlillerdennn

canım ilk 6 haftaya kadar içiyordum sütü ben bi de sütü soğuk içemem içine şeker koyup ısıtmam gerekiyor onu içebilmem için,o zaman da çok kokuyor, şimdi de ondan da tiksindim ağzıma sürmüyorum ama dondurma yiyorum,ordan tam olmasa da alıyorum kalsiyumumu:) et olayına gelince tavuk deyince bile tüylerim diken diken oluyor benim o kadar iğrendim ki anlatamam,kırmızı eti de ancak anneme gittiğimde yiyebiliyorum 1 tane köfteyle, biftekle idare ediyorum:) evde yemek yapmak bile zulüm valla,eskiden bayılırdım kocama yemek yapmak için şimdi karalar bağlıyorum yemek yapıcam diye:18:[/QUOTE]
hislrıme tercuman oldun valla.aynen ölürdüm yemek yapmaya. eşim bi ımm eline sağlık karıcım desin dıye adamı da alıştırmışım şimdi aç valla. dün arkadaşlar yemeğe çağırınca nasıl sevindi ben de peynir yoyorum canım tostta. bide yoğurt yıyebılıyorum onlardan karşılamaya çalışıyorum işte
canım sen hepimizden yoğun yaşıyorsun gerçekten bulantıları. allah hepımıze kolaylık versin. az kaldı 3 haftadan süştük işte
Kizlar sizlere birsey sorucam ben düşük tehlikesinden dolayi sürekli yatiyorum bilgisi olan varmi sadece sirt üstümü yatmak gerek yoksa yanda yatabilirmiyim doktoruma sormayi unuttum yardimci olabilirmisiniz
hiçbir fikrim yok canım ya araştıralım netten
ben farketmedım ama eşim heryerde senın saçların var dıye söyleniyordu akşam belkı deondandır. annem saçlarımı kestırmeme izin vermıyo aslında ben de çok istıyorum ama allah korusun bişey olursa aklına gelır kendını suçlarsın ona bağlarsın boşver kalsın dıyo. aslında iyice yapıklı gibi oldum. ama arkadaşımın ablası doğuma hazırlık diye doğumdan birkaç gün önce gidip saçlarını kestırmıştı bakım yaptırmıştı kendıne. öyle bişey yapabiliriz.

ayyy sorma et yemeyişimden zaten bi tutam saçım vardı o da dökülüp duruyor kestiremiyorum da herkes bişi söylüyor etkileniyorum iyi bakımlar maskeler yapıyorum bakalım işe yarar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…