Çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et yorma kendini şükür bebişlerin iyiymiş..
Bidaha yaşatmaz inşallah rabbim.
bende görmedim anlayamadım, atıyo kalbi çok güzel dedi dr, ben heyecandan anlayamadım. sesini dinletmenin bahsi bile geçmedi.ya kızlar bişey sorcam size hemen hemen hepimiz bebeklerimizin kalp atışını gördük çok şükür ama benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o nedenle bu hamileliğimde kalp atışını görmek için gittiğimde çok gergindim doktor bak işte burda atıyor dedi ama inanın ki ben tam anlamıyla göremedim.sizde nasıldı çok net görmüşmüydünüz.1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakmak için çağırdı 28.haziranda gidicem ama çok korkuyorum zaman uzun olduğu için.benim gibi çok net farkedemeyen varmı aranızda
kızlar bugün sabah erkenden tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, çok korktum ve doktoru aradık ve ulltrasonda baktık, çok şükür üçü de iyilerdi maşallah.. hafif bi kanamam görünüyodu ama ultrasonda, dr yine kan görebilirsin akıntında endişelenme, ciddi bi risk yok dedi, 16.haftaya kadar haftada bir iğne verdi.. çok güvendim kendime sanırım, cumartesi ve pazar yordum baya kendimi, pazar üşüdüm de! ders oldu bu bize... inşallah hiçbirimiz yaşamayız. kızlar çok yormayın sakın kendinizi, bişe olmuyo diye...
amin canım ya, Allah hiçbirimize yaşatmasın... bu bahaneyle bebişlerimi erkenden görmüş oldum ama :) şaka bi yana hepimiz sağlıkla sorunsuz tamamlayalım inşallah hamileliklerimizi..
merhaba canım. hepimiz hemen hemen aynı şeylerle uğraşıyoruzmrb bayanlar
çoook ilerlemişiniz :) beni hatırlamayabilirsiniz bile :) nasılsınız ?
ben meyve ve peynirden başka bişey yiyemiyorum. ama hep midemde kazıntı var geçmiyor. çok sinir bozucu.
ben hissedemıyorum yaevet canım 15.de gidiyorum çok heycanlıyım ilk gidişimde bi noktaydı ikincisinde çok büyümüştü acaba bu defa nasıl görücem bebeğimi :76:bu arada bişey dicem ama gülmeyinben bebeğimi nerdeyse 1 aydır hissediyorum sol tarafımında seğirme gibi bazı gün olmuyor ama genelde hergün hissediyorum gaz değil çünkü hamile değilken böyle bişey hissetmıyordum acaba başka hisseden varmı
yaaa bende çok güzel patıkler gördüm nasıl içim gitti almamak için kendımı zor tuttum. badileri kolsuz çıtçıtlı mı aldın canım
Selam kızlar nasılsınız ben geldimm..
Bebişime 4 tane badi aldım dayanamadımm..
Ayy öyle minicik minicik görünce içim gidiyo benim yaa..
Rabbim inşallah bebişmi onların içinde görmeyide nasip eder..
elimden masamdan bardak ayırmıyorum ama doktor 4 litre sıvı alacaksın bunun 3 litresi su olacak dedi. okadar içebilirmiyim bilmıyorum. sonra iş yerınde tuvaletten çıkamıyoruz. ama su her derde devaben bebiş beklemeden önce her sabah süt içerdim ama hamileliğimi öğrendiğimden beridir süt yumurta vs sağlıklı hiç birşey tüketmedim.tükettiklerimde miğdemi rahatsız etmiştir çıkarmışımdır.akşam kepek ekmek alıp düzgün beslenmeye zorlayacağım olmayacak böyle bende marula peyniri bir deneyeyim bakayım.
su bolca için arkadaşlar.hem kilo alımını yavaşlatır hemde süt bezlerinizin daha sağlıklı çalışmasını sağlar.bol süt olur...yazın içebildiğimiz kadar içelim kış gelince su içimide azlıyor...
kakaolu süt benim midemı alev alev yaktı canım ya. muzlu süt deneyecem bendebana en hafif olan karpuz peynirle besleniyorum..ama yumurta filan yerim tiksinmedim henüz..gece uyanırsam kakaolu ballı süt yapıyorum..şimdilik böyle..akşam yemeklerinde iştahım çok açık ne olsa yerim :)
vay be kaynanalara bak. benımkı hayırlı olsun diye aramadı bile . zaten4 tane torunu var bizimkinin bi özelliğinin olacağını sanmıyorum yani o hazzı yaşamışlar kaç kereal cnm al :)) bnm de kaynanam çılgınlar gibi alıo :)9ben henüz almadım hç cinsiyetin belli olmsını bekliorum
ben dinledim canım. bide mecimek kadar bebeğimin içinde nokta kadar bi yuvarlak daha vardı bu kalbi işte diye gösterdiya kızlar bişey sorcam size hemen hemen hepimiz bebeklerimizin kalp atışını gördük çok şükür ama benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o nedenle bu hamileliğimde kalp atışını görmek için gittiğimde çok gergindim doktor bak işte burda atıyor dedi ama inanın ki ben tam anlamıyla göremedim.sizde nasıldı çok net görmüşmüydünüz.1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakmak için çağırdı 28.haziranda gidicem ama çok korkuyorum zaman uzun olduğu için.benim gibi çok net farkedemeyen varmı aranızda
güle güle canım:80:Ben çıkıyorum kızlar, Abimin düğünü için aldığım elbiseyi terziden alıcam
size iyi sohbetler
geçmiş olsun aylincim aman dikkat. bende yordum kendımı dün. bu pazar misafirlerim gelecek akrabalarımız. ağır toplarda var aralarında. ben de ne zamandır eve bakamıyordum dün oturma odasını ve yatak odasını temizledim. bugun muttfağı sonrakı günlerde de salonu temizlerim diyorum.yavaş yavaş işte. ama temizliğe başladı mı kaptırıyoruz kendımızı işte.kızlar bugün sabah erkenden tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, çok korktum ve doktoru aradık ve ulltrasonda baktık, çok şükür üçü de iyilerdi maşallah.. hafif bi kanamam görünüyodu ama ultrasonda, dr yine kan görebilirsin akıntında endişelenme, ciddi bi risk yok dedi, 16.haftaya kadar haftada bir iğne verdi.. çok güvendim kendime sanırım, cumartesi ve pazar yordum baya kendimi, pazar üşüdüm de! ders oldu bu bize... inşallah hiçbirimiz yaşamayız. kızlar çok yormayın sakın kendinizi, bişe olmuyo diye...
arkadaşlar benım salon halım çok açık renk bildiğiniz beyaz yani üzerinde gri desenleri var. çok bi leke olmasa da yürürken ayak izleri çıkıyor grileşiveriyor halı hemen. bayadır da silmedim. şimdi silinmesi gerek. kenndımı de çok yormak istemıyorum. acaba yıkamaya mı versem? hem mutfak halım falan da kirlendı iyice. yaz temizliği gibi olur. ama halılarım daha yeni evleneli 9 ay oluyor zaten. hemen yıkamaya verme yıpranır falan diyorlar. kafam karıştı :44: aranızda yıkamaya verip halısı yıpranan var mı? ne yapayım sizce?
canım bende eylül ayında vermiştim halılarımın hepsini yıkatmaya benimkilerin hepsi shagy halı böyle iplikleri dışarda olanlardan...önce bi tedirgin oldum acaba nasıl gelcek diye ama eskisinden güzel geldi böyle puf puf:) yumuşacık mis kokulu...kendin yıkama sakın bence ver gitsin:)
sağolun kızlar ama ilkini kaybedince insan böyle rahat olamıyo işte
arkadaşlar benım salon halım çok açık renk bildiğiniz beyaz yani üzerinde gri desenleri var. çok bi leke olmasa da yürürken ayak izleri çıkıyor grileşiveriyor halı hemen. bayadır da silmedim. şimdi silinmesi gerek. kenndımı de çok yormak istemıyorum. acaba yıkamaya mı versem? hem mutfak halım falan da kirlendı iyice. yaz temizliği gibi olur. ama halılarım daha yeni evleneli 9 ay oluyor zaten. hemen yıkamaya verme yıpranır falan diyorlar. kafam karıştı :44: aranızda yıkamaya verip halısı yıpranan var mı? ne yapayım sizce?
yaaa bende çok güzel patıkler gördüm nasıl içim gitti almamak için kendımı zor tuttum. badileri kolsuz çıtçıtlı mı aldın canım
kakaolu süt benim midemı alev alev yaktı canım ya. muzlu süt deneyecem bende
Evet canım kısa kollu alttan çıt çıtlı aldım..
Yaa birileri artık topic açsa yavaş yavaş alanlar oraya eklese bebişlerine aldıklarını veya hediye gelenleri..
.[/B][/COLOR][/FONT]
yıkayacak yer yok zaten olsa da yıkamam silerim diye düşündüm bide diyorum acaba misafirler gittikten sonra mı versem şimdi çoluk çocuk bişey dökülecek falan yeni de yıkatmış olacam. içim gider yani. salak kafam gidip beyaz halı alınırmı demimetrekaresini 3,5 liraya yıkıyorlarmış burda fiyatı da uygun geldi
canım o alttan çıtçıtlı badilerin kafadan geçmeyip böle yandan çıtçıtlı olanları var .Bebek ilk doğduğunda onları giydirmek daha rahat oluyo .Kardeşimin bebeğine biz öylesine bi tane almıştık doğdu eve geldi gittik başka da aldık .kafadan geçenleri küçükken giyidirmeye korkuyo insan :))
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindimm, maşallah onaarKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..
BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM
doğum günün kutlu olsuuuuun, bi dahakine bebişin kucağında olsun inşallahhhGünaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
hayırlı olsun tatlım, hoşgeldingünaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah....
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011
maşallahkızlar selam..........
ctesi doktora gittim..bebişim oluşmuş..minicik...
kalp atışlarını duyduk ama doktor 4-5 defa denedi duyalım diye..şimdi korkuyorum 4-5 defa denemesi sakıncalı değilmi?? ilk defa gittim bu doktor yeni yani o yüzden bişeyde diyemedim...
bana ne kese nede bebek şukdr dedi..ultrason kağıdında 15 cm sanırım kese...0,90 cm sanırım bebeğin ölçüsü yazıyor sizcede öylemidir??? kalp atışı içinde bi bilgim yok oda yazıyomudur????
canım dr.lar hemen görüyo, tecrübeliler sonuçta, bizim biraz bakmamız gerekiyo görmek için :) endişelenme, aksilik olsa dr sölerdi, maşallahya kızlar bişey sorcam size hemen hemen hepimiz bebeklerimizin kalp atışını gördük çok şükür ama benim ilk bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum o nedenle bu hamileliğimde kalp atışını görmek için gittiğimde çok gergindim doktor bak işte burda atıyor dedi ama inanın ki ben tam anlamıyla göremedim.sizde nasıldı çok net görmüşmüydünüz.1 ay sonra 2 li test ve ense kalınlığına bakmak için çağırdı 28.haziranda gidicem ama çok korkuyorum zaman uzun olduğu için.benim gibi çok net farkedemeyen varmı aranızda
çok sağol canım, daha dikkatli olcam inşallah, eşime de naz yaptım, bak dedim beni pamuklara sarmalar sararsın artık :)))canım dikkat et kendine, yorma kendini lütfen. inaşallah bir daha olmaz. çok geçmiş olsun.
eveeet
Eee gördünmü bebişlerinin hareketlerini..
çok sağol tatlım ya.. aman diyim yormayın kendinizi.. en azından şu ilk 3 aylarımız dolsun inşallah...geçmiş olsun aylincim aman dikkat. bende yordum kendımı dün. bu pazar misafirlerim gelecek akrabalarımız. ağır toplarda var aralarında. ben de ne zamandır eve bakamıyordum dün oturma odasını ve yatak odasını temizledim. bugun muttfağı sonrakı günlerde de salonu temizlerim diyorum.yavaş yavaş işte. ama temizliğe başladı mı kaptırıyoruz kendımızı işte.
gülüm ver yıkat, sadece halı yıkama yapan yere ver ama. sakın kendin silmeye kalkmaa!arkadaşlar benım salon halım çok açık renk bildiğiniz beyaz yani üzerinde gri desenleri var. çok bi leke olmasa da yürürken ayak izleri çıkıyor grileşiveriyor halı hemen. bayadır da silmedim. şimdi silinmesi gerek. kenndımı de çok yormak istemıyorum. acaba yıkamaya mı versem? hem mutfak halım falan da kirlendı iyice. yaz temizliği gibi olur. ama halılarım daha yeni evleneli 9 ay oluyor zaten. hemen yıkamaya verme yıpranır falan diyorlar. kafam karıştı :44: aranızda yıkamaya verip halısı yıpranan var mı? ne yapayım sizce?
canım aç ve tok arası fark normal. ben sabah aç karna , ve akşam yatmadan önce aynı pijamalarımla tartıldığımda 2 kilo fark ediyor. önemli olan devamlı aynı tartıda ve sabah açken tartılmak bence. benim sadece göğsümde oldu kaşınma bir iki kez. yağları yazarsan bizde deneyelim canım. bende çarşamba gidicem doktora, sorucam bakalım ne önerecek. sende bu çarşamba gidiyorsun değil mi ense kalınlığı ölçümü için?
evet canım 15.de gidiyorum çok heycanlıyım ilk gidişimde bi noktaydı ikincisinde çok büyümüştü acaba bu defa nasıl görücem bebeğimi :76:bu arada bişey dicem ama gülmeyinben bebeğimi nerdeyse 1 aydır hissediyorum sol tarafımında seğirme gibi bazı gün olmuyor ama genelde hergün hissediyorum gaz değil çünkü hamile değilken böyle bişey hissetmıyordum acaba başka hisseden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?