2012 Ocak Anneleri

Çok geçmiş olsun canım yaa dikkat et yorma kendini şükür bebişlerin iyiymiş..
Bidaha yaşatmaz inşallah rabbim.

amin canım ya, Allah hiçbirimize yaşatmasın... bu bahaneyle bebişlerimi erkenden görmüş oldum ama :) şaka bi yana hepimiz sağlıkla sorunsuz tamamlayalım inşallah hamileliklerimizi..

bende görmedim anlayamadım, atıyo kalbi çok güzel dedi dr, ben heyecandan anlayamadım. sesini dinletmenin bahsi bile geçmedi.

canım dikkat et kendine, yorma kendini lütfen. inaşallah bir daha olmaz. çok geçmiş olsun.

amin canım ya, Allah hiçbirimize yaşatmasın... bu bahaneyle bebişlerimi erkenden görmüş oldum ama :) şaka bi yana hepimiz sağlıkla sorunsuz tamamlayalım inşallah hamileliklerimizi..

Amin canım inşallah.
Eee gördünmü bebişlerinin hareketlerini..

mrb bayanlar

çoook ilerlemişiniz :) beni hatırlamayabilirsiniz bile :) nasılsınız ?

ben meyve ve peynirden başka bişey yiyemiyorum. ama hep midemde kazıntı var geçmiyor. çok sinir bozucu.
merhaba canım. hepimiz hemen hemen aynı şeylerle uğraşıyoruz
ben hissedemıyorum ya
yaaa bende çok güzel patıkler gördüm nasıl içim gitti almamak için kendımı zor tuttum. badileri kolsuz çıtçıtlı mı aldın canım
elimden masamdan bardak ayırmıyorum ama doktor 4 litre sıvı alacaksın bunun 3 litresi su olacak dedi. okadar içebilirmiyim bilmıyorum. sonra iş yerınde tuvaletten çıkamıyoruz. ama su her derde deva
bana en hafif olan karpuz peynirle besleniyorum..ama yumurta filan yerim tiksinmedim henüz..gece uyanırsam kakaolu ballı süt yapıyorum..şimdilik böyle..akşam yemeklerinde iştahım çok açık ne olsa yerim :)
kakaolu süt benim midemı alev alev yaktı canım ya. muzlu süt deneyecem bende
al cnm al :)) bnm de kaynanam çılgınlar gibi alıo :)9ben henüz almadım hç cinsiyetin belli olmsını bekliorum
vay be kaynanalara bak. benımkı hayırlı olsun diye aramadı bile . zaten4 tane torunu var bizimkinin bi özelliğinin olacağını sanmıyorum yani o hazzı yaşamışlar kaç kere
ben dinledim canım. bide mecimek kadar bebeğimin içinde nokta kadar bi yuvarlak daha vardı bu kalbi işte diye gösterdi
Ben çıkıyorum kızlar, Abimin düğünü için aldığım elbiseyi terziden alıcam
size iyi sohbetler
güle güle canım:80:
geçmiş olsun aylincim aman dikkat. bende yordum kendımı dün. bu pazar misafirlerim gelecek akrabalarımız. ağır toplarda var aralarında. ben de ne zamandır eve bakamıyordum dün oturma odasını ve yatak odasını temizledim. bugun muttfağı sonrakı günlerde de salonu temizlerim diyorum.yavaş yavaş işte. ama temizliğe başladı mı kaptırıyoruz kendımızı işte.

arkadaşlar benım salon halım çok açık renk bildiğiniz beyaz yani üzerinde gri desenleri var. çok bi leke olmasa da yürürken ayak izleri çıkıyor grileşiveriyor halı hemen. bayadır da silmedim. şimdi silinmesi gerek. kenndımı de çok yormak istemıyorum. acaba yıkamaya mı versem? hem mutfak halım falan da kirlendı iyice. yaz temizliği gibi olur. ama halılarım daha yeni evleneli 9 ay oluyor zaten. hemen yıkamaya verme yıpranır falan diyorlar. kafam karıştı :44: aranızda yıkamaya verip halısı yıpranan var mı? ne yapayım sizce?

Son düzenleme:

canım bende eylül ayında vermiştim halılarımın hepsini yıkatmaya benimkilerin hepsi shagy halı böyle iplikleri dışarda olanlardan...önce bi tedirgin oldum acaba nasıl gelcek diye ama eskisinden güzel geldi böyle puf puf:) yumuşacık mis kokulu...kendin yıkama sakın bence ver gitsin:)

yıkayacak yer yok zaten olsa da yıkamam silerim diye düşündüm bide diyorum acaba misafirler gittikten sonra mı versem şimdi çoluk çocuk bişey dökülecek falan yeni de yıkatmış olacam. içim gider yani. salak kafam gidip beyaz halı alınırmı demi metrekaresini 3,5 liraya yıkıyorlarmış burda fiyatı da uygun geldi

canım sakın kendin silme ver bende yeni evliyim ve perde ve halı yıamaya bayılırım çok sıkta yıkatırım ben yıkattım aman allahım yeni alınmış gibi geldi çok güzeldi benim de halılarımın tamamı düz krem ama bu araba yıkayanlar var onlara değil sadece halı yıkayanlara vermeni tavsiye ederim

Evet canım kısa kollu alttan çıt çıtlı aldım..
Yaa birileri artık topic açsa yavaş yavaş alanlar oraya eklese bebişlerine aldıklarını veya hediye gelenleri..

Valla şimdiye kadar yıkamaya verip pişman olan duymadım benim salon halılarım çok tüyleniyodu daha eve oturmaya başlamadan eşim verdi belki tüylenmesi azalır diye..
Benimde vermem lazım çok güzel pırıl pırıl geliyo işte..
Aman yıpranmaz boşver inanma onlara her ay vermiyosun ya sonuçta..

Ben de ekim ayında evlendim .8 ay fln oldu yani ben 2 hafta önce mutfak ve salon halımı yıkattım mis gibi oldu walla :) yıkat gitsin nolcak

Evet canım kısa kollu alttan çıt çıtlı aldım..
Yaa birileri artık topic açsa yavaş yavaş alanlar oraya eklese bebişlerine aldıklarını veya hediye gelenleri..

.[/B][/COLOR][/FONT]

canım o alttan çıtçıtlı badilerin kafadan geçmeyip böle yandan çıtçıtlı olanları var .Bebek ilk doğduğunda onları giydirmek daha rahat oluyo .Kardeşimin bebeğine biz öylesine bi tane almıştık doğdu eve geldi gittik başka da aldık .kafadan geçenleri küçükken giyidirmeye korkuyo insan :))

canım o zaman misafirlerin gittikten sonra yıkat, temiz temiz durur en azından:)benimkilerde genelde beyaz ve krem...aldık o zaman işte güzel duruyor diye,temizlemeyi düşünemedik, ben şimdi doğumdan önce falan tekrar yıkatmaya vericem mis gibi temiz temiz olur:76:

ben de geçen yaz 1 yılım dolmadan tüm halılarımı yıkatmıştım. gelecek hafta kadın gelcek temizliğe geleceği gün yine tüm halılarımı vericem yıkamaya
benimkilerin de hepsi krem veya beyaz çabuk kirleniyor haliyle, bi de doğumdan önce yıkatırım tekrar

Bundan görmedim canım görürsem alırım bundan da saol.
Bide omuzlarının orda çıtçıt olanalar var kafası daha rahat geçsin diye ondan da vardı ama o yarım kolluydu o yzden vazgeçtim onu almaktan..

canım bebişinin iyi olmasına çok sevindimm, maşallah ona
doğum günün kutlu olsuuuuun, bi dahakine bebişin kucağında olsun inşallahhh
hayırlı olsun tatlım, hoşgeldin

maşallah kalp atışı konusunda bilgim yok ama sakıncalı olsa dr yapmazdı sanırım, rahat ol canım
canım dr.lar hemen görüyo, tecrübeliler sonuçta, bizim biraz bakmamız gerekiyo görmek için :) endişelenme, aksilik olsa dr sölerdi, maşallah
canım dikkat et kendine, yorma kendini lütfen. inaşallah bir daha olmaz. çok geçmiş olsun.
çok sağol canım, daha dikkatli olcam inşallah, eşime de naz yaptım, bak dedim beni pamuklara sarmalar sararsın artık :)))

Eee gördünmü bebişlerinin hareketlerini..
eveeet maşallah fındıklarıma ya, gözümün önünde hala
çok sağol tatlım ya.. aman diyim yormayın kendinizi.. en azından şu ilk 3 aylarımız dolsun inşallah...
gülüm ver yıkat, sadece halı yıkama yapan yere ver ama. sakın kendin silmeye kalkmaa!

bende çarşamba gidicem doktoraaaa bebişi görcem bakim büyümüş mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…