2012 Ocak Anneleri

nasıl gordunuz kalp atıslarını ben pek bi sey goremedim benim gozlerde bir şey var.
temizlik yapmam lazım ev berbattt nasıl yapıyorsunuz işi gücü .
ayıptır söylemesi banyoyu ovayımdedim bu gun berbattı çamaşır suyu kokusundan bulantı
bütün gün yattım sonra çok sıkılıyorum yat yat enerjim yok.

canım böle yanıp sönüyo gibi görünüyo kalbi..
iş güç de biraz ihmal edelim ya, yorma kendini, hele çamaşır suyu kokusunu soluma fazla. ille yapcaksan, yavaş yavaş, parça parça tatlım.. ben dersimi aldım.

al benden de o kadar valla canım bende bişey göremedim hem kocamla gitmiştik sen bişey gördünmü dedim o da görememiş insan doktora o an tutuluyo diyemiyo sanki ben göremedim diye öyle kalmıştım.ama burada göremeyen arkadaşları gördükçe valla biraz rahatladım.şu temizlik işine gelince yapma güzelim yada eşine yaptır idare et bi süre en azından

kaç kilo aldınız ben şimdiden 1 kilo aldım iştahım açıldııı bende tutmuyorum tatlı tuzlu yaglı yagsız yutuyorum valla

sen çalışmıyorsun sanırım şanslısın..biz napalım...
cuma akşam nevresimlerimi değiştiriyorum
ctesi evi topluyorum çamaşır atıyorum süpürebilirsem süpürüyorum
pazar günü anca siliyorum :))
ptesi ütü filan...

allah razı olsun cnmm yaa ben çok korkuyorummm cnmmm.

Arkadaşlar gözüm korktu bnmmm.

aklıma bir şey geldi kızlar düşünsenize allah o günlere erdirir inşallah ama hepimiz 7 8 aylık olmuşuz göbüşler kocaman yuvarlanıyoruz ve aynı anda bir pastaneye veya dondurmacıya gidiyormuşuz öyle bir gün belirlesek yer belirlesek bir dolu gebiş ay ne komik olur kaplımbağalar toplantısı gibi

kızlar siz haftanızı ultrasona göremi yoksa sat a göre mi takip ediyosunuz soran varmı doktoruna hiç

ben sata göre takip ediyordum taa ki geçen hafta doktora gidene dek. baştan beri 4 gün geriyiz
o nedenle ultrasonu takip et dedi

canım allah kolaylık versin ben ilk hamileligimden oyleydim canım iştede bir uykusu gelir insanın seninde oyle oluyormu taş bile pamuk yatak gelirdi bana

kızlar siz haftanızı ultrasona göremi yoksa sat a göre mi takip ediyosunuz soran varmı doktoruna hiç

Ultrasona göre takip ediyorum SAT'a göre 6 gün geride.
Aslında son gittiğimde 3 gün geride çıktı ama ben yinede değiştirmedim..
Her ölçümde farklı çıkabilir dedi doktorda.. :44:

kızlar bir şey sorucam karın ultrasonu ile bakılıyor dimi öbürü ile daha net görünüyomuş ama ben istemedim yok dedim hiç o modda degilim ığğğğğğğğğğ
farkını bi
bilen var mı ne görünüyormuş fazladan

Canım 6 yıllık evliyim ve her yıl yıkamaya veriyorum halılarımı, her yıkamada yepyeni geliyorlar, benim sadece koltuk takımım eskidi, açık renk almıştım sürekli kirlendi, silinmekten yıkanmaktan mahvoldu, her şeyiyle kötü çıktı zaten onları da değiştiricem 3. ayım dolunca, silme işine falan hiç girme şimdi Allah korusun.

Çok komik olur ya, hahahah herkes bize bakar bunlar nerden çıktı diye hem neden olmasın, dediğin gibi ilerleyen aylarda şu bulantılar bilmemneler geçince bir kutlama yapabiliriz

Canim ben cumartesi gitti 7 haftalikbebegim dusuk tehlikem icin ama karnimdan goremedi her seferinde alttan bakiliyorum heralde biraz daha buyuyunce gorebiliriz

Canim biz esimle gittik doktor baalbi atiyor dedi ve ultrason cihazinda sesi acti dinletti cooook guzeldi ama bidaha gittigimde dinletmedi gosterdi bak dedi kalbi atiyor buarada ben 1haftadir hic birsey yapamiyorum ise bile gidemiyorum duşük tehlikesinden dolayi noolur kizlar sizde kendinize dikkat edin boswerin isleri bebeklerimizden onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…