nasıl gordunuz kalp atıslarını ben pek bi sey goremedim benim gozlerde bir şey var.
temizlik yapmam lazım ev berbattt nasıl yapıyorsunuz işi gücü .
ayıptır söylemesi banyoyu ovayımdedim bu gun berbattı çamaşır suyu kokusundan bulantı
bütün gün yattım sonra çok sıkılıyorum yat yat enerjim yok.
nasıl gordunuz kalp atıslarını ben pek bi sey goremedim benim gozlerde bir şey var.
ayıptır söylemesi banyoyu ovayımdedim bu gun berbattı çamaşır suyu kokusundan bulantı
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindimm, maşallah ona
Doğum günün kutlu olsuuuuun, bi dahakine bebişin kucağında olsun inşallahhh
Hayırlı olsun tatlım, hoşgeldin
MaşallahKalp atışı konusunda bilgim yok ama sakıncalı olsa dr yapmazdı sanırım, rahat ol canım
canım dr.lar hemen görüyo, tecrübeliler sonuçta, bizim biraz bakmamız gerekiyo görmek için :) endişelenme, aksilik olsa dr sölerdi, maşallah
çok sağol canım, daha dikkatli olcam inşallah, eşime de naz yaptım, bak dedim beni pamuklara sarmalar sararsın artık :)))
EveeetMaşallah fındıklarıma ya, gözümün önünde hala
çok sağol tatlım ya.. Aman diyim yormayın kendinizi.. En azından şu ilk 3 aylarımız dolsun inşallah...
Gülüm ver yıkat, sadece halı yıkama yapan yere ver ama. Sakın kendin silmeye kalkmaa!
kızlar siz haftanızı ultrasona göremi yoksa sat a göre mi takip ediyosunuz soran varmı doktoruna hiç
sen çalışmıyorsun sanırım şanslısın..biz napalım...
cuma akşam nevresimlerimi değiştiriyorum
ctesi evi topluyorum çamaşır atıyorum süpürebilirsem süpürüyorum
pazar günü anca siliyorum :))
ptesi ütü filan...
kızlar siz haftanızı ultrasona göremi yoksa sat a göre mi takip ediyosunuz soran varmı doktoruna hiç
canım allah kolaylık versin ben ilk hamileligimden oyleydim canım iştede bir uykusu gelir insanın seninde oyle oluyormu taş bile pamuk yatak gelirdi bana
arkadaşlar benım salon halım çok açık renk bildiğiniz beyaz yani üzerinde gri desenleri var. çok bi leke olmasa da yürürken ayak izleri çıkıyor grileşiveriyor halı hemen. bayadır da silmedim. şimdi silinmesi gerek. kenndımı de çok yormak istemıyorum. acaba yıkamaya mı versem? hem mutfak halım falan da kirlendı iyice. yaz temizliği gibi olur. ama halılarım daha yeni evleneli 9 ay oluyor zaten. hemen yıkamaya verme yıpranır falan diyorlar. kafam karıştı :44: aranızda yıkamaya verip halısı yıpranan var mı? ne yapayım sizce?
aklıma bir şey geldi kızlar düşünsenize allah o günlere erdirir inşallah ama hepimiz 7 8 aylık olmuşuz göbüşler kocaman yuvarlanıyoruz ve aynı anda bir pastaneye veya dondurmacıya gidiyormuşuz öyle bir gün belirlesek yer belirlesek bir dolu gebiş ay ne komik olur kaplımbağalar toplantısı gibi
kızlar bir şey sorucam karın ultrasonu ile bakılıyor dimi öbürü ile daha net görünüyomuş ama ben istemedim yok dedim hiç o modda degilim ığğğğğğğğğğ
farkını bi
bilen var mı ne görünüyormuş fazladan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?