Canim biz esimle gittik doktor baalbi atiyor dedi ve ultrason cihazinda sesi acti dinletti cooook guzeldi ama bidaha gittigimde dinletmedi gosterdi bak dedi kalbi atiyorbuarada ben 1haftadir hic birsey yapamiyorum ise bile gidemiyorum duşük tehlikesinden dolayi noolur kizlar sizde kendinize dikkat edin boswerin isleri bebeklerimizden onemli degil
arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..
BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM
kızlar bir şey sorucam karın ultrasonu ile bakılıyor dimi öbürü ile daha net görünüyomuş ama ben istemedim yok dedim hiç o modda degilim ığğğğğğğğğğ
farkını bi
bilen var mı ne görünüyormuş fazladan
düşük tehliken varsa arkadaşım susamlı bir şeyler ye krokan helva gibi ben ilk çocuğumda çok yemiştim .düşügü engellermiş
kızlar bugün sabah erkenden tuvalette bikaç damla açık pembemsi akıntım oldu, çok korktum ve doktoru aradık ve ulltrasonda baktık, çok şükür üçü de iyilerdi maşallah.. hafif bi kanamam görünüyodu ama ultrasonda, dr yine kan görebilirsin akıntında endişelenme, ciddi bi risk yok dedi, 16.haftaya kadar haftada bir iğne verdi.. çok güvendim kendime sanırım, cumartesi ve pazar yordum baya kendimi, pazar üşüdüm de! ders oldu bu bize... inşallah hiçbirimiz yaşamayız. kızlar çok yormayın sakın kendinizi, bişe olmuyo diye...
aklıma bir şey geldi kızlar düşünsenize allah o günlere erdirir inşallah ama hepimiz 7 8 aylık olmuşuz göbüşler kocaman yuvarlanıyoruz ve aynı anda bir pastaneye veya dondurmacıya gidiyormuşuz öyle bir gün belirlesek yer belirlesek bir dolu gebiş ay ne komik olur kaplımbağalar toplantısı gibi
merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
tatlım benim de gözüm korktu, okumuşsundur.. Allah korusun bebişlerimizi.allah razı olsun cnmm yaa ben çok korkuyorummm cnmmm.
Arkadaşlar gözüm korktu bnmmm.
gülüm ne yalan söliyim, çok dikkat etmedim kendime problem yok diye.. dersimi aldım. inşallah bi daha olmaz, hiçbirimize yaşatmasın Allah..amman canım sakın dikkat et kendine bide fazla yorma kendini sakın üşütmek çok fena bende elbise giymiştim ozamn üşümüştüm hafif leke ve çok karın ağrım vardı o yüzden çok korkuyorum hatta yarın gnümvar böleyim die evde bişi yapamıyorum die dışarda yemek yicez ben elbise giysemmiki die düşünüyorum çünkü elbiseyi çok severim bilir arkadaşlarım ama bacaklarım kasıklarım ağrırsa die korkuyorum bu gün arkadaşım geldi banyodan öıkıp kapıyı açıncaya kadar üşüdüm hemn kasıklarım ağrıdı korktum geçti ama o yüzden nihalim biz araya araya zor bulduk bu melekleri:) allha emanetiz kuzucum :)
canım inşallah görürsünüz bebeğinin pıt pıtlarını... Allah yardımcınız olsun...merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
hoşgeldin canım, Sağlıkla tamamına ersin inşallah.. hipoglisemi şeker düşmesi diil mi?Bende 6+2 hamileyim vede reaktif hipoglisemi hastasıyım bugün diyetisyenime gittim hamileliğim boyunca maksimum 10 kğ alabilirsin dedi yani aynı diyete devam özgürce yemek yok ve çocuğunda en fazla 3,5 kğ doğması lazımmış yoksa ondada reaktif hipoglisemi olma olasılığı yükselirmiş...
canım okurken gözlerim doldu şnan seni bırakmıcak annesi sseni çk iyi anlıyorum ben 2 kez düşük yapmış biri olarak hala korkuyorum sen büyük ihtimal 8 haftalardasın bende gördüm dinlenince kesildi ölece yatıyorum gönlünü ferah tut allha emanet olduğumuzu bilmek rahatlatıyo sevgiler:),
tatlım benim de gözüm korktu, okumuşsundur.. Allah korusun bebişlerimizi.
Gülüm ne yalan söliyim, çok dikkat etmedim kendime problem yok diye.. Dersimi aldım. Inşallah bi daha olmaz, hiçbirimize yaşatmasın allah..
Canım inşallah görürsünüz bebeğinin pıt pıtlarını... Allah yardımcınız olsun...
Hoşgeldin canım, sağlıkla tamamına ersin inşallah.. Hipoglisemi şeker düşmesi diil mi?
al cnm al :)) bnm de kaynanam çılgınlar gibi alıo :)9ben henüz almadım hç cinsiyetin belli olmsını bekliorum
Cinsiyetini öğrensem hiç tutamam kendimi heraldeeeee
Kayınvalidem şimdilik sadece don aldı daha başlamadı oda cinsiyetinin belli olmasını bekliyo..
Bende orta renkler aldım zaten 1 tane düz beyaz 1 tane düz sarı 2 tanede ördekli aldım biri sarı biri yeşilll..
kızlar selam
bişe sorcam facebook grubumuzun ayarları değişti mi? yazdığımı kendi anasayfamda gördüm, apartopar sildim!! birileri gördüyse çok kötü yaa :18:
aynı şoku ben de yaşadım hemen eşimin hesabından kontrol ettim :))ama sanırım duvara ilk kez bişey yazdığım için kendi anasayfamda gördüm.Daha önce hep yorum yapıodum yazılan şeylerin altına.Sanırım o yüzden anasayfamızda çıktı ama grubun yanında kilit işareti vardı.Yani bi tek bizde çıkıo diye düşünüyorum
arkadaşlar aranızda 8 9 haftalık hamile olan varmı
amin..amin cnmmm cımm.yergök dua ile.allah sağlık versin bebişlerimizeee
iyi akşamlar arkadaşlarrrr ne yapıyosunuzzzzzz.
evet öyleymiş tatlım, bi korktum ama yanında kilit çıkıyo, yalnızca üyeler görebilirmiş..ayarlar güvenli canım merak etme arkadaşların görmez
amin..
Nolsun tatlım ya, yarın yiceğim iğneyi düşünüyorum :18: çok yakıyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?