2012 Ocak Anneleri

düşük tehliken varsa arkadaşım susamlı bir şeyler ye krokan helva gibi ben ilk çocuğumda çok yemiştim .düşügü engellermiş

canım okurken gözlerim doldu şnan seni bırakmıcak annesi sseni çk iyi anlıyorum ben 2 kez düşük yapmış biri olarak hala korkuyorum sen büyük ihtimal 8 haftalardasın bende gördüm dinlenince kesildi ölece yatıyorum gönlünü ferah tut allha emanet olduğumuzu bilmek rahatlatıyo sevgiler:),

Aradaki fark soyle cnm,usten bakildiginda kucuk oldugu icin 3 boyutlu filmi gozluksuz izlemek gibi,bugun ben ultrasona girdim usten yusyuvarlak,alttan bakildiginda ise kollar ve bacaklar secilebiliniyor..o nedenle ikisi arasinda crl farkli cikabiliyor...ama zaten ~ 3-4 gunluk farki dikkate almiolar...

düşük tehliken varsa arkadaşım susamlı bir şeyler ye krokan helva gibi ben ilk çocuğumda çok yemiştim .düşügü engellermiş

Canim malesef dondurma harici tatli yiyemiyorum susamli cubukda midem bulanirken cok yedim tiksinim bakalim hayirlisi cumartesi kontrolum var Allahim bebeklerimizi korusun bize bagislasin

amman canım sakın dikkat et kendine bide fazla yorma kendini sakın üşütmek çok fena bende elbise giymiştim ozamn üşümüştüm hafif leke ve çok karın ağrım vardı o yüzden çok korkuyorum hatta yarın gnümvar böleyim die evde bişi yapamıyorum die dışarda yemek yicez ben elbise giysemmiki die düşünüyorum çünkü elbiseyi çok severim bilir arkadaşlarım ama bacaklarım kasıklarım ağrırsa die korkuyorum bu gün arkadaşım geldi banyodan öıkıp kapıyı açıncaya kadar üşüdüm hemn kasıklarım ağrıdı korktum geçti ama o yüzden nihalim biz araya araya zor bulduk bu melekleri:) allha emanetiz kuzucum :)

.çok komiksin arkadaşım çok yaşa sen tosbalara gittiğimiz yerdeki garson doyurmaya çalışır herhalde bize hizmette kusur etmezlaer yada birlikte yürürmüşüz ne komik kih kih

Son düzenleme:
kızlar son ikidefadr gittiğimde ben bakamadım ilkinde dr ayarlayamadı cihazı sürekli gittiğim dr geldi beni görmesin ayıp olur die yüzümü kapayıp dua ettim nolur olsun die ikincide lekelenmem olmuştu arkadaşlarım gördü dr iyi duyo demişti yine heyecandan bişi olmasın die bakamadım bu sefer eşimle gitcem onu hiç götrmedim hep onla gittiğimde boş gebelik yaşadım busefer götrmedim die biraz stem etti neyse 2 hafta sonra hem büyücek inşlh görsğn babası hakkı var bana demezmi beni sev sevgiye ihtiyacım var die alıştı sen iki kişisin sevgin büyük olur dio :)

merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:

Allah yardımcın olsun..
Ne desek boş.. Zor bi bekleyiş

Canim benim Allahim yaninda olsun dua et insallah kötü birsey olmaz Allahim yardim etsin canim benim

Bende 6+2 hamileyim vede reaktif hipoglisemi hastasıyım bugün diyetisyenime gittim hamileliğim boyunca maksimum 10 kğ alabilirsin dedi yani aynı diyete devam özgürce yemek yok ve çocuğunda en fazla 3,5 kğ doğması lazımmış yoksa ondada reaktif hipoglisemi olma olasılığı yükselirmiş...

allah razı olsun cnmm yaa ben çok korkuyorummm cnmmm.

Arkadaşlar gözüm korktu bnmmm.
tatlım benim de gözüm korktu, okumuşsundur.. Allah korusun bebişlerimizi.
gülüm ne yalan söliyim, çok dikkat etmedim kendime problem yok diye.. dersimi aldım. inşallah bi daha olmaz, hiçbirimize yaşatmasın Allah..
canım inşallah görürsünüz bebeğinin pıt pıtlarını... Allah yardımcınız olsun...
hoşgeldin canım, Sağlıkla tamamına ersin inşallah.. hipoglisemi şeker düşmesi diil mi?

cnmm çok sağolllll.ALLAH IM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK YARABBİMMMM.

amin cnmmm cımm.yergök dua ile.allah sağlık versin bebişlerimizeee

al cnm al :)) bnm de kaynanam çılgınlar gibi alıo :)9ben henüz almadım hç cinsiyetin belli olmsını bekliorum

ayy benimde eşim tarafımda ilk torun kaynanam 1 don bile almadı şimdiye kadar hatta 1 aydır bize gelmediler bile sonrada ayy birgün görmesek yapamayız die yalakalık yapıolar buarada bebişime 3 tane patik aldım ama kendimi tutmaya çalışıyorum yoksaa oooo pembe mavi yeşil hepsi birbirine karışır

kızlar selam
bişe sorcam facebook grubumuzun ayarları değişti mi? yazdığımı kendi anasayfamda gördüm, apartopar sildim!! birileri gördüyse çok kötü yaa :18:

ayarlar güvenli canım merak etme arkadaşların görmez

arkadaşlar aranızda 8 9 haftalık hamile olan varmı

merhaba hoşgeldin aramıza biz 9+6 olduk canım neden sordun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…