evet öyleymiş tatlım, bi korktum ama yanında kilit çıkıyo, yalnızca üyeler görebilirmiş..
cnmm çok kanaman oldumuu kuzum.sen ne kullanıyosunnn kaçlıkk
korkmayın canım grup ayarı kapalıydı tam gizli yaptım eğer yeni üyeler katılmak istiyorsa bana msj atsınlar yoksa grubu göremezler.buarada canım bugün kakao yağımı aldım aktardaki kadn geçen beni yanlış anlamış 4 tane karışım verecekti vereceği karışım oluşmuş çatlaklar içinmiş bende dedim oluşmasını engellemek için almak istiyorum badem yağı ve kakao yağı verdi kaşıntıdan ölüyorum inşallah çok çatlamam
yok yavrum ya, bikaç damla o da kırmızı diildi, aşık pembe gibi akıntıyla karışık.. Ultrasonda bakınca da keselerin birinin yanında hafif kanama gördü, kayıp riski var mı dedim, yok korkma, tekrar lekelenmen olursa endişelenme dedi. Istirahat et dedi iğne verdi.. Daha önce verememiş, ohss de yumurtalıklarım büyümüştü benim, o normale döndüğü için verebilirim dedi.. Hiçbişe kullanmadım progesteron olarak şimdiye kadar. Işte şimdi haftada bir bu iğneden yaptırcam
sana ne verdiler
200 ml lik progestan cnmm hadi ikimizede sabırlar sağlıklar dualar üzerimizde olsunnn.
hap olarak mı verdi? Işte benimki iğne yaf, 250 ml sanırım
hap ama vajinadan cnmmm.allah sağlık sıhhat versin.
Hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Allah yardımcın olsun..
Ne desek boş.. Zor bi bekleyiş
Canim benim Allahim yaninda olsun dua et insallah kötü birsey olmaz Allahim yardim etsin canim benim
canım inşallah görürsünüz bebeğinin pıt pıtlarını... Allah yardımcınız olsun...
merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
ah canım çok zor günler bunlar inşallah atlatacağız...benimde bulanacak gibi zor tutuyorum.ama felaket bir uykum var....günaydın arkadaşlar nsılsınız? benım bulantım var yıne sabah tost yedim oysakı o bulandırmazdı ama 2 gündür işkenceye dönüştü iyice. akşam eve giderken dolmuşta çıkaracaktım nerdeyse zor tuttum kendımı.:18:
canım benim burda bir kaç arkadaşta daha olmuştu panik yapma tekrarlanırsa doktora git...ama bebek yerleşirken azıcık kanama olur...korkma...kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?