2012 Ocak Anneleri

evet öyleymiş tatlım, bi korktum ama yanında kilit çıkıyo, yalnızca üyeler görebilirmiş..

korkmayın canım grup ayarı kapalıydı tam gizli yaptım eğer yeni üyeler katılmak istiyorsa bana msj atsınlar yoksa grubu göremezler.buarada canım bugün kakao yağımı aldım aktardaki kadn geçen beni yanlış anlamış 4 tane karışım verecekti vereceği karışım oluşmuş çatlaklar içinmiş bende dedim oluşmasını engellemek için almak istiyorum badem yağı ve kakao yağı verdi kaşıntıdan ölüyorum inşallah çok çatlamam

cnmm çok kanaman oldumuu kuzum.sen ne kullanıyosunnn kaçlıkk

yok yavrum ya, bikaç damla o da kırmızı diildi, aşık pembe gibi akıntıyla karışık.. ultrasonda bakınca da keselerin birinin yanında hafif kanama gördü, kayıp riski var mı dedim, yok korkma, tekrar lekelenmen olursa endişelenme dedi. istirahat et dedi iğne verdi.. daha önce verememiş, ohss de yumurtalıklarım büyümüştü benim, o normale döndüğü için verebilirim dedi.. hiçbişe kullanmadım progesteron olarak şimdiye kadar. işte şimdi haftada bir bu iğneden yaptırcam
sana ne verdiler

bende de oluyo bazen kaşıntı, inşallah çatlamayız ya

200 ml lik progestan cnmm hadi ikimizede sabırlar sağlıklar dualar üzerimizde olsunnn.

selam güzeller ben gelene kadar hepiniz kaybolmuşsunuz
uykucu annişlerrr
bugun annem bebişime don almış :) bi kız bi erkek için
ilk kıyafetleri ,don alınca donanıyomuş yaa:)

Canim benim Allahim yaninda olsun dua et insallah kötü birsey olmaz Allahim yardim etsin canim benim

bu gebeliğim hakikaten panik ve bekleyişle geçiyor. bakalım sonuç ne olacak. cuma gününü bekliyorum şimdi, belki bir umut... dualarınız için çok sağolun.

Günaydınnn kızlarrr
gecmısı okuyamamdım
dokturmussunuz yıne
ayy ruyamda kanamam oluyordu offf nasıl kalkdım anlatamam :2:
Şükürler olsun kalkdıgımda hersey yolundaydı

günaydın arkadaşlar nsılsınız? benım bulantım var yıne sabah tost yedim oysakı o bulandırmazdı ama 2 gündür işkenceye dönüştü iyice. akşam eve giderken dolmuşta çıkaracaktım nerdeyse zor tuttum kendımı.:18:

canım benim senin adına çok üzüldüm inşallah bebeğiniz cuma günü bir süpriz yaparda kalp atışlarını gösterir.olmazsada kısmet çok üzülme olurmu.nasip herşey.benim kız kardeşim 5,5 aylıkken bebğini aldırmak zorunda kadı doğsada yaşama şansı yoktu.anne karnında kafası olması gerekenden çok fazla büyüktü vede hergün dahada büyüyordu birde bebğinin kafa içinin yarısı su doluydu..yarık dudak ta vardı.yaşama şansı olsa doğururum dediydi kardeşim ama olmadı.allah küçükken kaybettirecekse kaybettirsin inşallah böyle ilerleyince hissetmeye başlayınca herşey daha zor daha üzücü.sen herşeye rağmen metanetli ol.veren allah alan allah bunu düşün kısmet herşey...üzlme olurmu canım....inşallah güzel haberlerini duyarız....

ah canım çok zor günler bunlar inşallah atlatacağız...benimde bulanacak gibi zor tutuyorum.ama felaket bir uykum var....

kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.

kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
canım benim burda bir kaç arkadaşta daha olmuştu panik yapma tekrarlanırsa doktora git...ama bebek yerleşirken azıcık kanama olur...korkma...

merhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:

günaydın kızlar doktordan geliyorum aslında kontrolüm 29 haziran ama pazartesi tatile çıkıcam gitmeden bebişimi bi göreyim dedim:)kocaman olmuş minnoşum 10+6 olmuşuz sata göre önde gidiyor herşey yolunda çok şükür bebişim uyku halindeydi eşim doktoruma hareket etmiyormu diye sorunca doktorum kuvvetlice öksür aylin dedi öksürdüm bizimk...i başladı hareketlenmeye durdurabilene aşkolsun :)))çok güzeldiii kaanda kardeşini gördü yada gördüğünü sanıyor :)dr usg resmini kaana verdi elinden düşürmüyo yavrum buarada tansiyonum 14/11 çıktı sanırım heycandan çünki preklamsi geçmişim olduğu için tansiyonum hergün takip ediyorum sınırı geçmiyordu ona canım sıkıldı biraz beslenemediğimide söylediğimde doktoruma ilk 3 ay benim yediklerime içtiklerime ihtiyacı yokmuş bebeğin sadece bol su tüketmeye çalış önemli olan bu dedi bizden bukadar kıslar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…