2012 Ocak Anneleri

Geçmiş olsun cnm dikkat et sağlığına.
Tayininiz de hayırlı olsun, umarım orda gönlüne göe bir doktor bulur, hemen alışır düzenini kurarsın

Gözün aydın cnm. beslenme konusunda rahat doktorları okudukça içim rahatlıyor, benim doktorum da ilk 3 ayın önemsiz olduğunu, sadece sıvı tüketmeye çalışmamı söylemişti, gerçi ben bulantılarım yüzünden su bile içemiyorum ama :26:

tesekkurler meserretcım ınsallah dedıgın gıbı olur canım ya ınsallah:97:

canım inşallah birşey olmaz ultrasona göre 5+6 ise kalp atışı nın görülmemesi normal gibi ama biz ne desek boş allah yardımcın olsun canım herşeyin hayırlısı

canımmm hayırlı olsun tayininiz kaç sene kalacaksınız?emin ol ordada iyi bir dr bulacaksın sıkıntı yapma

Gözün aydın cnm. beslenme konusunda rahat doktorları okudukça içim rahatlıyor, benim doktorum da ilk 3 ayın önemsiz olduğunu, sadece sıvı tüketmeye çalışmamı söylemişti, gerçi ben bulantılarım yüzünden su bile içemiyorum ama :26:[/QUOTE]

benimde çok bulantım var ve drum ısrarla ilaç vermedi geçecek dedi bakalım inşş beklemedeyim allahtan su içebiliyorum maden suyuda olur dedi denedinmi canım hiç belki maden suyu içebilirsin

canım ya bu 4 karışım kilo alıp vermeden oluşan çatlaklarada iyi geliyomu ki .bidaha gittiğinde sorarmısın neymiş çatlaklarım var benim önceden ve çok kompleks yapıyorum sana zahmet olmazsa.

benimde çok bulantım var ve drum ısrarla ilaç vermedi geçecek dedi bakalım inşş beklemedeyim allahtan su içebiliyorum maden suyuda olur dedi denedinmi canım hiç belki maden suyu içebilirsin[/QUOTE]

tsk cnm en az 3 sene kalacaz begenırsek uzatırız begenmezsek 3 sene sonra batıya gıdecez bıze her yer memleket napalm=)

benimde çok bulantım var ve drum ısrarla ilaç vermedi geçecek dedi bakalım inşş beklemedeyim allahtan su içebiliyorum maden suyuda olur dedi denedinmi canım hiç belki maden suyu içebilirsin

Günde 1 litre kadar su içiyorum, akşamları da bir bardak maden suyuna limon sıkıp içiyorum, umarım yeterlidir çünkü fazlası için zorlarsam çıkarıyorum maalesef.
Yemek olarak da son 3 hafradır sadece peynir ve ekmek ya da sade makarna, peynirli pide gibi hamur+peynir şeklinde rezalet bir tarzda besleniyordum, bu arada leblebi ve krakerim de var tabi bunların dışında hiç bir şey yiyemiyordum, son 3 gündür meyveli yoğurt ve puding de yemeye başladım, ama normal yemek hele de tavuk-balık hayal bile değil benim için :26: Bir insan cevizden tiksinir mi ya, ceviz bile midemi bulandırıyor benim
Bu arada ilaç vermemesi isabet olmuş, benimki verdi ama anlık işe yarıyor, 1-2 saate kalmadan bulantım yeniden başlıyor, ben de hiç kullanmıyorum o yüzden.

Son düzenleme:

benimde çok bulantım var ve drum ısrarla ilaç vermedi geçecek dedi bakalım inşş beklemedeyim allahtan su içebiliyorum maden suyuda olur dedi denedinmi canım hiç belki maden suyu içebilirsin[/QUOTE]

benimde dr. dedi ilk 3 ay anne kilo aliyor bebek degil 4. aydan itibaren bebek büyümeye basliyormus ilk ay anne kili aliyor veya zayifliyor dedi.

bana da dedi günde 3 litre icebiliyorsan ic dedi kabizlik olusmasini önler birde vücudunda catlaklarin cogalmasini önler dedi

kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.

canım bende yaşadım 5 haftalıkken panik yapma genelde oluyo yerleşme lekesi ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için hemen doktora gitmiştim iğne ve vajinal jel vermişti için rahat etmeyecekse bi git istersen doktora canım

canım çok geçmiş olsun ama doktora gideceksin hemen değilmi

bende ancak senin kadar sıvı tüketebiliyorum fazlası benide bozar:)aynen canım bende peynir ekmek sade makarna mercimek çorbası kraker beyaz leblebi başka birşey kesinlikle yok zaten bunlarıda en fazla 2 saat tutabiliyorum tavuk balık et yoğurt süt vedeeee cevizzz isimlerini yazarken bile midem bulanıyorsanki hayatımın sonuna kadar böyle d evam edicek gibi değişik bi psikolojiye büründüm

arkadaşlar bende tartıldım dün akşam 2 kilo almış görünüyorum.ama kilodan ziyade şişlik vede kabızlıktan kaynaklanıyor sanırsam.günde 3-3,5 lt su içiyorum halen kabızlık çekiyorum...bu sabah süt içebildim yumurtada yiyebildim.şükür....

canım çok geçmiş olsun ama doktora gideceksin hemen değilmi
ıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn için

Bana da öyle geliyor ya, hatta önümüzdeki ay tatile gidicez şimdiden ne yiyeceğimin derdine düştüm, sanki hiç düzelmicek hep böyle kalıcam gibi gerçi son iki gündür yoğurt yiyebilmem bile büyük gelişme benim için o yüzden birazcık umutlandım.

Canım ben bütün günümü yarı aç geçirdiğim halde fazla kilo kaybım olmadı, önce 5 kilo verdim sonra 3 ünü geri aldım, normalde bu açlıkla 3 kiloyu almam imkansızdı tamamen hormonal bir durum, dediğin gibi, kabızlık şişkinlik hepsi kilo yapıyor.

günaydın kızlarrrr nasılsınız bugün yarın bebişimi görücem çok heyecanlıyımmm
insan özlüyor demi canım? ben de özledim bebeğimi ma daha 1 ay var görmeme
kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
canım yerleşme kanaması olabilir panık yapma ama doktora git önlem alsınlar için rahat eder.
canım hayırlı olsun batman kötü bi yer değil eminim orda da iyi bi doktor bulursun 2li testını de gitmeden yaptırırsın eski doktoruna. idrar problemin için de internete bağlı kalma canım git doktora bence
ayy canım ya çok sevindim. tatile gidenler başladı bizimkinde tık yok daha
günaydın canım
ıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn için
eşim dalga geçiyo benımle iyice internet annesi oldun diye seninki de o hesap

=) iyi dileklerın ıcın tsk ederm seyahcım cnm..13 gun sonra gıdecm zatn o zaman ıdrar tahlılı de yaptıracam sımdılık normale dönüyo gıbı ama tekrarlarsa aksam acile gıderm artık sagol cnm=)

günaydın anneler....
mide bulantısı olan o zencefilli şekerlerden bim de mevcut...ayrıca krakere bıkanlar eti tadında susamlı çok daha rahata yeniyor bilginize...

cnm panik yok aynısını bende yaşadım..2-3 gün sürdü kesildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…