merhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:
günaydın kızlar doktordan geliyorum aslında kontrolüm 29 haziran ama pazartesi tatile çıkıcam gitmeden bebişimi bi göreyim dedim:)kocaman olmuş minnoşum 10+6 olmuşuz sata göre önde gidiyor herşey yolunda çok şükür bebişim uyku halindeydi eşim doktoruma hareket etmiyormu diye sorunca doktorum kuvvetlice öksür aylin dedi öksürdüm bizimk...i başladı hareketlenmeye durdurabilene aşkolsun :)))çok güzeldiii kaanda kardeşini gördü yada gördüğünü sanıyor :)dr usg resmini kaana verdi elinden düşürmüyo yavrum buarada tansiyonum 14/11 çıktı sanırım heycandan çünki preklamsi geçmişim olduğu için tansiyonum hergün takip ediyorum sınırı geçmiyordu ona canım sıkıldı biraz beslenemediğimide söylediğimde doktoruma ilk 3 ay benim yediklerime içtiklerime ihtiyacı yokmuş bebeğin sadece bol su tüketmeye çalış önemli olan bu dedi bizden bukadar kıslar:)
merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
merhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:
korkmayın canım grup ayarı kapalıydı tam gizli yaptım eğer yeni üyeler katılmak istiyorsa bana msj atsınlar yoksa grubu göremezler.buarada canım bugün kakao yağımı aldım aktardaki kadn geçen beni yanlış anlamış 4 tane karışım verecekti vereceği karışım oluşmuş çatlaklar içinmiş bende dedim oluşmasını engellemek için almak istiyorum badem yağı ve kakao yağı verdi kaşıntıdan ölüyorum inşallah çok çatlamam
canımmm hayırlı olsun tayininiz kaç sene kalacaksınız?emin ol ordada iyi bir dr bulacaksın sıkıntı yapma
Gözün aydın cnm.beslenme konusunda rahat doktorları okudukça içim rahatlıyor, benim doktorum da ilk 3 ayın önemsiz olduğunu, sadece sıvı tüketmeye çalışmamı söylemişti, gerçi ben bulantılarım yüzünden su bile içemiyorum ama :26:
benimde çok bulantım var ve drum ısrarla ilaç vermedigeçecek dedi bakalım inşş beklemedeyim allahtan su içebiliyorum maden suyuda olur dedi denedinmi canım hiç belki maden suyu içebilirsin
canımmm hayırlı olsun tayininiz kaç sene kalacaksınız?emin ol ordada iyi bir dr bulacaksın sıkıntı yapma
Gözün aydın cnm.beslenme konusunda rahat doktorları okudukça içim rahatlıyor, benim doktorum da ilk 3 ayın önemsiz olduğunu, sadece sıvı tüketmeye çalışmamı söylemişti, gerçi ben bulantılarım yüzünden su bile içemiyorum ama :26:
kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
Günde 1 litre kadar su içiyorum, akşamları da bir bardak maden suyuna limon sıkıp içiyorum, umarım yeterlidir çünkü fazlası için zorlarsam çıkarıyorum maalesef.
Yemek olarak da son 3 hafradır sadece peynir ve ekmek ya da sade makarna, peynirli pide gibi hamur+peynir şeklinde rezalet bir tarzda besleniyordum, bu arada leblebi ve krakerim de var tabibunların dışında hiç bir şey yiyemiyordum, son 3 gündür meyveli yoğurt ve puding de yemeye başladım, ama normal yemek hele de tavuk-balık hayal bile değil benim için :26: Bir insan cevizden tiksinir mi ya, ceviz bile midemi bulandırıyor benim
Bu arada ilaç vermemesi isabet olmuş, benimki verdi ama anlık işe yarıyor, 1-2 saate kalmadan bulantım yeniden başlıyor, ben de hiç kullanmıyorum o yüzden.
ıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn içincanım çok geçmiş olsun ama doktora gideceksin hemen değilmi
bende ancak senin kadar sıvı tüketebiliyorum fazlası benide bozar:)aynen canım bende peynir ekmek sade makarna mercimek çorbası kraker beyaz leblebi başka birşey kesinlikle yok zaten bunlarıda en fazla 2 saat tutabiliyorum tavuk balık et yoğurt süt vedeeee cevizzz isimlerini yazarken bile midem bulanıyorsanki hayatımın sonuna kadar böyle d evam edicek gibi değişik bi psikolojiye büründüm
arkadaşlar bende tartıldım dün akşam 2 kilo almış görünüyorum.ama kilodan ziyade şişlik vede kabızlıktan kaynaklanıyor sanırsam.günde 3-3,5 lt su içiyorum halen kabızlık çekiyorum...bu sabah süt içebildim yumurtada yiyebildim.şükür....
insan özlüyor demi canım? ben de özledim bebeğimi ma daha 1 ay var görmemegünaydın kızlarrrr nasılsınız bugün yarın bebişimi görücem çok heyecanlıyımmm
canım yerleşme kanaması olabilir panık yapma ama doktora git önlem alsınlar için rahat eder.kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
canım hayırlı olsun batman kötü bi yer değil eminim orda da iyi bi doktor bulursun 2li testını de gitmeden yaptırırsın eski doktoruna. idrar problemin için de internete bağlı kalma canım git doktora bencemerhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:
ayy canım ya çok sevindim. tatile gidenler başladı bizimkinde tık yok dahagünaydın kızlar doktordan geliyorum aslında kontrolüm 29 haziran ama pazartesi tatile çıkıcam gitmeden bebişimi bi göreyim dedim:)kocaman olmuş minnoşum 10+6 olmuşuz sata göre önde gidiyor herşey yolunda çok şükür bebişim uyku halindeydi eşim doktoruma hareket etmiyormu diye sorunca doktorum kuvvetlice öksür aylin dedi öksürdüm bizimk...i başladı hareketlenmeye durdurabilene aşkolsun :)))çok güzeldiii kaanda kardeşini gördü yada gördüğünü sanıyor :)dr usg resmini kaana verdi elinden düşürmüyo yavrum buarada tansiyonum 14/11 çıktı sanırım heycandan çünki preklamsi geçmişim olduğu için tansiyonum hergün takip ediyorum sınırı geçmiyordu ona canım sıkıldı biraz beslenemediğimide söylediğimde doktoruma ilk 3 ay benim yediklerime içtiklerime ihtiyacı yokmuş bebeğin sadece bol su tüketmeye çalış önemli olan bu dedi bizden bukadar kıslar:)
günaydın canımGünaydınnnn
eşim dalga geçiyo benımle iyice internet annesi oldun diye seninki de o hesapıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn için
Bana da öyle geliyor ya, hatta önümüzdeki ay tatile gidicez şimdiden ne yiyeceğimin derdine düştüm, sanki hiç düzelmicek hep böyle kalıcam gibigerçi son iki gündür yoğurt yiyebilmem bile büyük gelişme benim için o yüzden birazcık umutlandım.
senin önümüzdeki aya kadar düzelir belki canım ben bide haftaya pazartesi gidiyorum ödüm kopuyo denize kusarım filan die ne yicem napıcam karaları bağladımmaşallah yiyebilmişsin yoğurdunu asla bakamıyorum bile ve hergün oğluma yoğurt yediyorum düşün ne halde olduğumu
kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?