2012 Ocak Anneleri

cnm kesınlıkle uzerınde dur bu durumun
ve doktorunla gorus
umarım gıdecegın yerdede super bır doktora rastlarsın cnm

Bu arada SU
ahh ahh aklıma geldıkce ancak fazlası kusturuyor
ama sukurler olsun bıraz daha ıyıyım

MEserretcım fındık badem felan dene
en azından bır yerden kendın ıcın besın almıs olursun
ama az az fazlası zaten mıde bulandırr

Haklısın cnm ya, aslında ben de iznimi tam 3. ayın dolduğu dönemi hesaplayıp aldım belki geçer diye, umarım geçer. Canım sen de benden öndesin yine önümüzdeki haftaya düzelirsin biraz diye düşünüyorum, sonuçta 11 haftan olacak sanırım, İnşallah tatilin güzel geçer, bütün yıl bunu bekliyoruz, burnumuzdan gelmesin dimi
Ben de cuma günü izmire gidiyorum abimin düğününe, şimdiden dua ediyorum, midem bana rahat versin diye, gerçi açık havada kır düğünü olacak, çok kötü olmam sanırım :26:

Son düzenleme:

MEserretcım fındık badem felan dene
en azından bır yerden kendın ıcın besın almıs olursun
ama az az fazlası zaten mıde bulandırr

canım onların bir tanesi bile boğazımdan geçse o gün ne yediysem çıkarıyorum o yüzden hiç kasmıyorum, ama 3 gündür meyveli yoğurt yiyebiliyorum, sanırım yavaş yavaş açılıcam

ben zerdali diyorum
yanı tuysuz seftalının sert olanı cok ıyı gelıyor cnm

Hamileyken kivi yemek bebeğin zeki olmasını sağlıyormuş, kivi yiyelim evet

evet denemek lazım
dun cnm ayran ası corbası ıstedı bugun yapdı annemın arkadası sagolsun aksam ıcerım heralde
ayy bılerek yazıyorumkı canın ıstesınde sende ye bıseyler dıye meserret cım :)

umarım geçer canım dediğin gibi 12 haftamın içinde olucam haftaya bi nebzede olsa rahatlarım gibime geliyor inşşş tabii
abine mutluluklar diliyorum inşş sorun yaşamazsın ama kır düğünüymüş rahat geçirirsin diye düşünüyorum uçaklada gideceksen yoldada rahat edersin sorun yaşamazsın inşş buarada bende izmire gidiyorum:)

Ah ah keşke canım bişeyler istese de yesem, ama sadece peynirli hamurişleri istiyor canım sade pizza v.s. gibi ne kadar da sıradanım
Biz şirkette 6. Kattayız, giriş kattaki yemekhanenin kokusunu alıp midemi bulandırıyorum bu kadar olur artık :26:

Sağol cnm. tüm evlilere evleneceklere mutluluklar, bulantıların da geçer, 12. Hafta az değil, hem bu aşamada psikolojimiz çok önemli, bulantıyı en çok tetikleyen şey stresmiş, zaten benim de şirketteyken daha çok bulantım oluyor, tatile gitsem geçer, tatil her şeyin ilacı
İzmirin neresine gidiyorsunuz çeşme falan mı? ben çok seviyorum izmiri ya, havası suyu her şeyi bir başka güzel dediğin gibi uçakla gidip gelicez zaten, ben sadece kuaför kısmını nasıl yapıcam bilmiyorum, o kapalı alanda saç kokusu beni öldürür, belki bir kırık fön çektirip çıkarım, makyajımı falan kendim yaparım zaten

Son düzenleme:

evet dediğin gibi stres çok önemli tatilde stres yaşayacak değilizyabende izmir aşığıyım bambaşka bir şehir çeşmeye gidiyoruz canım ordanda kuşadası 1 hafta içinde dolu dolu bi tatil yaşamayı planlıyoruz bakalım:82:

slm kızlar bende idrardan sonra ağrı oluyo yatınca geciyo idrarımın olduğunu kasğım ağrınca anlıyorum tiksinmeler ara ara devam ediyo daha önce dr gttiğimde idrar testşnde krıstalleşme oluyomuş idrarımda bol su içmeliymişim yoksa ilerde böbrek rahatsızlığı olurmuş su imiyorum korkuyorum iki damla için sürekli wc yapıyorum eşimde sana sonta taksın dr dio oda bıktı :)nezamn gecicek sanırım 3 ay sonra bebeklerimiz rahimden yokarı çıkıp baskı azalcak inşşlhhhhh

Çok doğru tercihler yapmışsın İyi eğlenceler cnm

Canım hiç ihmal etme bol bol suyunu iç, ilk 3 ve son 3 ay rahim mesaneye baskı uyguladığı için böyle sık sık gidecekmiş wc ye

gittim canım düşük tehliken var dedi düşük önleyici iğne verdi yaptırdım.bol bol dinlen su ve sıvı tüket.1 hafta sonra gel dedi.bu arada gebelik kesem de büyümüş

slm kızlar nasılsnz
ben ii deyim ii olayımmm miğdem bulanıyoo ama çıkartamıyorumm herşeyin kokusu etkiliyoo beni evde yemk yapamıyorum yaparsam da yiyemiyorum
dr kntrlmde 1 kilo vermişim zatten bakalm 4. aya geçer diyolar

Geçmiş olsun cnm. çoğumuz aynı dertten müzdaribiz, tek çare beklemek gibi görünüyor:26:

Merhaba kizlar.......
Gecmise bi baktim geldim..
Dun bizim ebemiz geldi form falan doldurdu..
Ne yiyip yememem gerektigini soledi; ciger, mayonez, Yarim pismis yumurta
kesinlikle yenmeyecekmis eger ceviz findik turu seyler bana alerji yapiyorsa yememeliymisim
cunku bebegede gecermis.... Bu tur seyler soledi

Migde bulantisina gelince benim sadece 2 hafta bulandi ama ondan sonra
migde eksimem oldu o cook kotuydu hicbise yedirtmiyordu mahvetti beni
yesemde migdem kaziniyodu acliktan olecek gibi...
Bana disari cikip hava almak cook iyi geliyordu sizde deneyin derim

Yaklasik 5 gundur herseyi yiyebiliyorum coook sukur yoksa acliktan olecektim:)))
Suyuda cok guzel iciyorum yaklasik 3 lt oluyor zaten normaldede icerim suyu..:)

Kizlaaaar negüzel tatil programlarinizi yazmissiniz bana deniz havuz günes hepsi yasak;( offf butun planlar iptal sizin yerinizde olmayi cok isterdim neyse sizlere cooook guzel keyifli tatiller diliyorum bu arada kizlar ilac kullanan arkadaslar kivi yemesin bildigim kadariyla zehirleme olasiligi var dikkatli olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…