merhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:
senin önümüzdeki aya kadar düzelir belki canım ben bide haftaya pazartesi gidiyorum ödüm kopuyo denize kusarım filan die ne yicem napıcam karaları bağladımmaşallah yiyebilmişsin yoğurdunu asla bakamıyorum bile ve hergün oğluma yoğurt yediyorum düşün ne halde olduğumu
MEserretcım fındık badem felan dene
en azından bır yerden kendın ıcın besın almıs olursun
ama az az fazlası zaten mıde bulandırr
ben zerdali diyorumHaklısın cnm ya, aslında ben de iznimi tam 3. ayın dolduğu dönemi hesaplayıp aldım belki geçer diye, umarım geçer. Canım sen de benden öndesin yine önümüzdeki haftaya düzelirsin biraz diye düşünüyorum, sonuçta 11 haftan olacak sanırım, İnşallah tatilin güzel geçer, bütün yıl bunu bekliyoruz, burnumuzdan gelmesin dimi
Ben de cuma günü izmire gidiyorum abimin düğününe, şimdiden dua ediyorum, midem bana rahat versin diye, gerçi açık havada kır düğünü olacak, çok kötü olmam sanırım :26:
ben zerdali diyorum
yanı tuysuz seftalının sert olanı cok ıyı gelıyor cnm
bende nektari diyorum...
sert sulu yeşil elma aldım çok güzel yeniyor tavsiye ederim ekşi ekşii
ben elma pek sevmem :)
kivide ıyıymıs kızlar bebıse gıder dıyolar
gercı onuda sevmem ama :)
ben elma pek sevmem :)
kivide ıyıymıs kızlar bebıse gıder dıyolar
gercı onuda sevmem ama :)
Hamileyken kivi yemek bebeğin zeki olmasını sağlıyormuş, kivi yiyelim evet
Haklısın cnm ya, aslında ben de iznimi tam 3. ayın dolduğu dönemi hesaplayıp aldım belki geçer diye, umarım geçer. Canım sen de benden öndesin yine önümüzdeki haftaya düzelirsin biraz diye düşünüyorum, sonuçta 11 haftan olacak sanırım, İnşallah tatilin güzel geçer, bütün yıl bunu bekliyoruz, burnumuzdan gelmesin dimi
Ben de cuma günü izmire gidiyorum abimin düğününe, şimdiden dua ediyorum, midem bana rahat versin diye, gerçi açık havada kır düğünü olacak, çok kötü olmam sanırım :26:
evet denemek lazım
dun cnm ayran ası corbası ıstedı bugun yapdı annemın arkadası sagolsun aksam ıcerım heralde
ayy bılerek yazıyorumkı canın ıstesınde sende ye bıseyler dıye meserret cım :)
umarım geçer canım dediğin gibi 12 haftamın içinde olucam haftaya bi nebzede olsa rahatlarım gibime geliyor inşşş tabii
abine mutluluklar diliyorum inşş sorun yaşamazsın ama kır düğünüymüş rahat geçirirsin diye düşünüyorum uçaklada gideceksen yoldada rahat edersin sorun yaşamazsın inşş buarada bende izmire gidiyorum:)
Ah ah keşke canım bişeyler istese de yesem, ama sadece peynirli hamurişleri istiyor canım sade pizza v.s. gibi ne kadar da sıradanım
Biz şirkette 6. Kattayız, giriş kattaki yemekhanenin kokusunu alıp midemi bulandırıyorum bu kadar olur artık :26:
Sağol cnm. tüm evlilere evleneceklere mutluluklar, bulantıların da geçer, 12. Hafta az değil, hem bu aşamada psikolojimiz çok önemli, bulantıyı en çok tetikleyen şey stresmiş, zaten benim de şirketteyken daha çok bulantım oluyor, tatile gitsem geçer, tatil her şeyin ilacı
İzmirin neresine gidiyorsunuz çeşme falan mı? ben çok seviyorum izmiri ya, havası suyu her şeyi bir başka güzeldediğin gibi uçakla gidip gelicez zaten, ben sadece kuaför kısmını nasıl yapıcam bilmiyorum, o kapalı alanda saç kokusu beni öldürür, belki bir kırık fön çektirip çıkarım, makyajımı falan kendim yaparım zaten
evet dediğin gibi stres çok önemli tatilde stres yaşayacak değilizyabende izmir aşığıyım bambaşka bir şehir çeşmeye gidiyoruz canım ordanda kuşadası 1 hafta içinde dolu dolu bi tatil yaşamayı planlıyoruz bakalım:82:
slm kızlar bende idrardan sonra ağrı oluyo yatınca geciyo idrarımın olduğunu kasğım ağrınca anlıyorum tiksinmeler ara ara devam ediyo daha önce dr gttiğimde idrar testşnde krıstalleşme oluyomuş idrarımda bol su içmeliymişim yoksa ilerde böbrek rahatsızlığı olurmuş su imiyorum korkuyorum iki damla için sürekli wc yapıyorum eşimde sana sonta taksın dr dio oda bıktı :)nezamn gecicek sanırım 3 ay sonra bebeklerimiz rahimden yokarı çıkıp baskı azalcak inşşlhhhhh
canım bende yaşadım 5 haftalıkken panik yapma genelde oluyo yerleşme lekesi ama ben ilk bebeğimi kaybettiğim için hemen doktora gitmiştim iğne ve vajinal jel vermişti için rahat etmeyecekse bi git istersen doktora canım
slm kızlar nasılsnz
ben ii deyim ii olayımmm miğdem bulanıyoo ama çıkartamıyorumm herşeyin kokusu etkiliyoo beni evde yemk yapamıyorum yaparsam da yiyemiyorum
dr kntrlmde 1 kilo vermişim zatten bakalm 4. aya geçer diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?