merhaba arkadaşlar. bu sabah tekrar kontrolüm vardı ve henüz duyamadığım kalp atışları için heyecanla doktoruma gittim. ilk defa bebeğimi gördüm ama kalp atışı yine yok. bugün itibariyle sata göre 8+4 haftalık görünüyorum, gebelik kesemde oldukça büyümüş ama bebek içinde 5+6 haftalık görünüyor. kocaman kesenin içinde küçücük bebek.ve kalp atışı yok. sanırım yarı yolda kalanlardan olacağım. doktorum cumaya tekrar randevu verdi, bir gelişme olmazsa kürtaj olacağım. 20 gündür kalp atışı bekliyoruz ama hala yok. çok moralim bozuk. :85:
günaydın kızlar doktordan geliyorum aslında kontrolüm 29 haziran ama pazartesi tatile çıkıcam gitmeden bebişimi bi göreyim dedim:)kocaman olmuş minnoşum 10+6 olmuşuz sata göre önde gidiyor herşey yolunda çok şükür bebişim uyku halindeydi eşim doktoruma hareket etmiyormu diye sorunca doktorum kuvvetlice öksür aylin dedi öksürdüm bizimk...i başladı hareketlenmeye durdurabilene aşkolsun :)))çok güzeldiii kaanda kardeşini gördü yada gördüğünü sanıyor :)dr usg resmini kaana verdi elinden düşürmüyo yavrum buarada tansiyonum 14/11 çıktı sanırım heycandan çünki preklamsi geçmişim olduğu için tansiyonum hergün takip ediyorum sınırı geçmiyordu ona canım sıkıldı biraz beslenemediğimide söylediğimde doktoruma ilk 3 ay benim yediklerime içtiklerime ihtiyacı yokmuş bebeğin sadece bol su tüketmeye çalış önemli olan bu dedi bizden bukadar kıslar:)
Kizlaaaar negüzel tatil programlarinizi yazmissiniz bana deniz havuz günes hepsi yasak;( offf butun planlar iptal sizin yerinizde olmayi cok isterdim neyse sizlere cooook guzel keyifli tatiller diliyorumbu arada kizlar ilac kullanan arkadaslar kivi yemesin bildigim kadariyla zehirleme olasiligi var dikkatli olun...
hayırdır cnm niye yasak? Bütün yaz mı yasak?
Düsük tehlikem oldugu icin canim sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum ;( offf 1haftadir patladim henuz belli degil ama sanirim baya sürecek cumartesi kontrolum var Allahim bebisime saglik versinde insallah seneye ailecek gideriz yumoşumla...
biliyorum da canım o yüzden dedim bütün yaz mı diye, bütün yaz sürmez heralde, uzun uzun deniz tatili olmasa da kısa bir kafa dinleme yaparsınız, olmazsa da nolucak cansağlığı olsun da, seneye çok daha zevkli olacak, tam tatlı olucak bebişlerimiz, bıcıbıcı yaptırırız denizde
Merhaba güzel annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzz ne yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz???***
herkes iyimiiiiiiiiiiiiii???
düsük tehlikem oldugu icin canim sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum ;( offf 1haftadir patladim henuz belli degil ama sanirim baya sürecek cumartesi kontrolum var allahim bebisime saglik versinde insallah seneye ailecek gideriz yumoşumla...
biliyorum da canım o yüzden dedim bütün yaz mı diye, bütün yaz sürmez heralde, uzun uzun deniz tatili olmasa da kısa bir kafa dinleme yaparsınız, olmazsa da nolucak cansağlığı olsun da, seneye çok daha zevkli olacak, tam tatlı olucak bebişlerimiz, bıcıbıcı yaptırırız denizde
slmm cnm ben iyi sayılırım
mide bulantılarım azaldı yerini mide yanması hazımsızlıga bıraktı
bide göbegimin altında bi çıkıntı oluştu karnım çokk gergin acıyo niyeki acaba :26:
Sen nasılsın ??
rahat olllllllllllllll. Bol su tüketmiyosundur cnmmmm. Evdemisinnnnn??*
şimdi nerde olduğumu söylesem arkadaşlar kızar bana ama imzalarım çok okuldayımmmmmmmm:18::18::18:
:18:ç istemiyorum ama ne yapayımmm. Yarın yoklama yapın bakın evdeyimmm sizlerleyiimmmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnSelam Kızlar nasılsınız
geçmişe gitmeden bi selam vereyim dedim
pazar gunu kalp atışlarını gorduk cok sukur
bulantı ıcın ılac verdi ama ilac benı kötü yaptı ya
progestanı bırakmıştım zaten doktor yenisini gerek gormedı
ilk söledigine göre 3 gun onde ultrasonda...
sata göre 9 gun geride ama
bende ultrosona göre güncelledim takvimimi...
12,9 mm cıktı bide.
aminnnnnnnnnnnnnnnn cnmmmmmmmmm.inşallahhh. Bende korkuyorum cnm yaaaaaaaaa!!!
slmm cnm ben iyi sayılırım
mide bulantılarım azaldı yerini mide yanması hazımsızlıga bıraktı
bide göbegimin altında bi çıkıntı oluştu karnım çokk gergin acıyo niyeki acaba :26:
sen nasılsın ??
Evdeyim cnm ben yarın için börek yapıcam patates koydum haşlansın diye oğlumun partisi varmış sınıfta
evdeyim cnm ben yarın için börek yapıcam patates koydum haşlansın diye oğlumun partisi varmış sınıfta
güzel annelerrrrrrrrrrr bir şey sorucam kıyafetler oluyormu ya giyecek bir şey bulamıyorum bunu yazarken utanıyorum bir kısmımız bebeklerini tutma tutundurma endişesinde valla hepinize dua ediyoruum ama dar geliyor herşey yeni bir şey de almak istemiyorum
canim hem korku hem endise hergun doktora gidesim var cumartesi nasil olucak bilmiyorum artik sabah dayanamadim agladim hayirlisi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?