2012 Ocak Anneleri

amaninnn cnmm yaaaa partisini yerim ben onunnnn.iyi eğlencelerrrrrrrrr

saol cnmm koppp kopp yapıcaklarmış
okula gittim velilere soruyum dedim ona göre hazırlık yapıyım ona sordum kek dedi buna sordum kek dedi ayyy dedim tembel hatunlar ben bari börek yapiyim

Hamileyken kivi yemek bebeğin zeki olmasını sağlıyormuş, kivi yiyelim evet
öylemı alalım ozaman?
ay bıkmak ne bıkmaz sızde mi öylesiniz kızlar
benım bulantılarım azaldı cok sükür..
ama agzımda tad yok kraker leblegı gıbı şeyler yemekten agzımıntadı kaçtı ya...

selamm tatlı anneleerrr
nasılsınız bugün?
ben iğnemi yaptırdım geldim sağlık ocağında.. orda bana gebelik kartı açtılar, belli haftalarda gözlemim olacakmış falan..

cnm ilk hamileligimde bu şikayetlerimin hiç biri olmadı hiç mide bulantısı hiç agrı yanma görmedim doguma çok az kala çıkmıştım işten gayet iyidim şuan iyiki çalışmıyorum diyorum inan dayanamam ben yatmaya yatamıyorum sadece sol yanıma yatıyorum 3 aylıkım daha
ya her hamilelik farklı oluyo yada yaşlandım ben o zaman 21 yaşındaydım şuan 32 yaşındayım
mide bulantılarım azaldı ya ben yanmasını falan takmıyorum yiyorum valla haftalardır açım kızz maden suyu içiyorum çok hazımsızlık hissedince

tatile gidebilecek olanlar ama güneş kremi olmadan güneşe çıkmayın leke oluyor ve kalıyor bende oldu iyi ki yüzümde olmadı bu sefer sokaga yürüyüşe bile çıkarken 50 faktörlü kremimi sürüyorum sürün

benimde cnmmm . Allah sabır sağlık versin bizeee.şimdi neredesinnn!!!uzanıyomusunnn??????????????????????????????????

Amiiiiin canim cümlemize. Cumartesi anneme geldik yatiyorum yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum iste annemde rahatsiz kadinda yoruluyor zavallim napicam bilmiyprum Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Sen Nasilsin ewdemisin benim gibi yatiyormusun

Moralini yüksek tut cnm. bugünler zor günler ama hepsi geçecek, yaz sonunda bomba gibi olursun patlatırsın bi tatil

:92: Valla bu yaz gittiniz gittiniz seneye gitsende rahat edemezsin ayy güneşmi geçti başına ayy rüzgarmı geliyo bence seneye zor

Deneyim başka bir şey
Açıkcası biliyorum canım, o yüzden bu yıl, ayıptır söylemesi 4 ayrı hafta izin aldım, hepsinde de kısmetse gidicem biyerlere
Zaten bugüne kadar hep hayatı yaşayalım gezip tozalım diye erteledik, dolu dolu da yaşadık Allaha şükür, eee yaş 30 a dayanınca şimdi fedakarlık vakti

Benim bir aydır giysilerim olmuyor canım, zaten karnımı görsen 4 aylık sanırsın, bende feci hazımsızlık var çünkü :26: Önce inat ettim bir süre almadım, ama baktım olmuyor her sabah ne giyeceğim krizi yaşıyorum, bir tane pantolon aldım, zaten yaz geldi, eteklerle, elbiselerle geçirirm bu yazı.

Son düzenleme:
Bebegim buyusun goreyım onu opeyım onu oglumun kucagına veriyim .al iste bu senin canın kardeşin diyim .

Ikisini koynuma alayım ,öpeyim koklayayım çok merak ediyorum 4 kişi olmak nasıl bir duygu

Pantolon olarak bunu aldım: OXXO > 11YOX-SOSRIBMIX11Y Antik Sage rengini, LCW de falan da var ama onlar baya bildiğin hamile pantolonu, bel kısımları kocaman falan, bu öyle değil normal pantolon ama beli lastikli, uzun süre giyebilirim diye düşünüyorum.

cnm sana yazmıştım ama görmedin sanırım..bana gittiğin doktoru veya başka doktor önerebilirmisin..sanırım aynı civarlardayız....

cnm aynısından kotu hemde lcw de var...sana denk gelmemiş ben aldım..kemeri yok ipi var ayrıca...güle güle kullan sende cnm...

Bebegim buyusun goreyım onu opeyım onu oglumun kucagına veriyim .al iste bu senin canın kardeşin diyim .

Ikisini koynuma alayım ,öpeyim koklayayım çok merak ediyorum 4 kişi olmak nasıl bir duygu

Kaç yaşında oğlun benimde bir oğlum var buda 3 aylık oldu gönlümü sorarsan kız istiyorum ama eli ayagı saglam saglıklı gelsinde evlat evlattır farketmez .
Benim bu gün doğum günüm oğlum faceye yazmış cnm annem güzel annem seni çok seviyorum dogum günün kutlu olsun kardeşim kız olsun erkek olsun farketmez saglıklı olsun da demiş. 1 saat agladım duygulandımda
Çok acılar yaşadık işallah saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza

cnm sana yazmıştım ama görmedin sanırım..bana gittiğin doktoru veya başka doktor önerebilirmisin..sanırım aynı civarlardayız....

görmedim cnm nerede oturuyorsun sen ben gazi mahallesindeyim sultançiftliginde medigold e gidiyorum hüseyin beye

belkide belin yatmaktan ağrıyordur moralini bozma bende yatıyorum ama halsizlikten
annen bakıyor demek allh ondan razı olsun anneler bu zamanlar için anne gibisi yok böyle zamanlarda
torununu görünce geçer orgunlugu sen guzel yat

cnm aynısından kotu hemde lcw de var...sana denk gelmemiş ben aldım..kemeri yok ipi var ayrıca...güle güle kullan sende cnm...

A evet görmedim onu, bi tane keten model vardı, göbek kısmı kocamandı epey bol kaldı tabi, göbekliysem o kadar da değil O yüzden normal reyonlardaki lastiklilere baktım ben de, keşke kot olanı da farketseydim, neyse bakarım bi ara

Bu arada de factoda da var lastikli keten pantolonlar, ama capacity de fazla beden kalmamıştı alamadım :26: fiyatları da uygun.

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara
Bidahakine ikisi de yanında olur İnşallah

oglun gözlerimi doldurdu vay tatlı abiler benim oglum 9 yaşında cinsiyeti bazen bende düşünüyorum ama allh hayırlısını versin once ogluma hayırlı kardeş versin bizle gidiciyiz 2 kardeş çok yakın olsunlar başka bir şey istemiyorum ben esasen ogluma kardeş doguruyorum esas niyetim bu yani

görmedim cnm nerede oturuyorsun sen ben gazi mahallesindeyim sultançiftliginde medigold e gidiyorum hüseyin beye

cnm memnunmusun peki..işyerim yakın benimde o civarlara...
şimdi bi doktor buldum eğer oda olmassa senin söylediğini denerm..hayırlısı artık..

doğum günün kutlu olsun canım..eşinle evlatlarınla sağlıklı huzurlu mutlu bi ömrün olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…