amaninnn cnmm yaaaa partisini yerim ben onunnnn.iyi eğlencelerrrrrrrrr
öylemı alalım ozaman?Hamileyken kivi yemek bebeğin zeki olmasını sağlıyormuş, kivi yiyelim evet
ay bıkmak ne bıkmaz sızde mi öylesiniz kızlargünaydın anneler....
mide bulantısı olan o zencefilli şekerlerden bim de mevcut...ayrıca krakere bıkanlar eti tadında susamlı çok daha rahata yeniyor bilginize...
cnm panik yok aynısını bende yaşadım..2-3 gün sürdü kesildi...
ilk hamileliğinde de olmuşmuydu canım hazımsızlık? kaçıncı ayda geçiyor bilgin var mı? ben dayanamıyorum artık, bir kase çorba iki lokma patates salatası yedim , karnım 5 aylık gibi şişti, midem çatlayacak nerdeyse. kıvranıyorum 12,5dan beri..
selamm tatlı anneleerrr
nasılsınız bugün?
ben iğnemi yaptırdım geldim sağlık ocağında.. orda bana gebelik kartı açtılar, belli haftalarda gözlemim olacakmış falan..
benimde cnmmm . Allah sabır sağlık versin bizeee.şimdi neredesinnn!!!uzanıyomusunnn??????????????????????????????????
Yaa bilmiyorum canim tam iyiyim derken dahada kötü olunca iyice karamsarlik düstü icime bu sabah cok kötü uyandim igneden dolayi inanilmaz bir bel agrisi cekiyorum sabah agla agla cok kötü oldum aslinda banada cok iyi geli bu yaz tatile gitmek ama hayirlisi iyi olursam kesinle durmam bakalim yaz sonuna dogru hayirlisi artik
:92: Valla bu yaz gittiniz gittiniz seneye gitsende rahat edemezsin ayy güneşmi geçti başına ayy rüzgarmı geliyo bence seneye zor
güzel annelerrrrrrrrrrr bir şey sorucam kıyafetler oluyormu ya giyecek bir şey bulamıyorum bunu yazarken utanıyorum bir kısmımız bebeklerini tutma tutundurma endişesinde valla hepinize dua ediyoruum ama dar geliyor herşey yeni bir şey de almak istemiyorum
cnm ilk hamileligimde bu şikayetlerimin hiç biri olmadı hiç mide bulantısı hiç agrı yanma görmedim doguma çok az kala çıkmıştım işten gayet iyidim şuan iyiki çalışmıyorum diyorum inan dayanamam ben yatmaya yatamıyorum sadece sol yanıma yatıyorum 3 aylıkım daha
ya her hamilelik farklı oluyo yada yaşlandım ben o zaman 21 yaşındaydım şuan 32 yaşındayım
mide bulantılarım azaldı ya ben yanmasını falan takmıyorum yiyorum valla haftalardır açım kızz maden suyu içiyorum çok hazımsızlık hissedince
Pantolon olarak bunu aldım: OXXO > 11YOX-SOSRIBMIX11Y Antik Sage rengini, LCW de falan da var ama onlar baya bildiğin hamile pantolonu, bel kısımları kocaman falan, bu öyle değil normal pantolon ama beli lastikli, uzun süre giyebilirim diye düşünüyorum.
Bebegim buyusun goreyım onu opeyım onu oglumun kucagına veriyim .al iste bu senin canın kardeşin diyim .
Ikisini koynuma alayım ,öpeyim koklayayım çok merak ediyorum 4 kişi olmak nasıl bir duygu
cnm sana yazmıştım ama görmedin sanırım..bana gittiğin doktoru veya başka doktor önerebilirmisin..sanırım aynı civarlardayız....
Amiiiiin canim cümlemize. Cumartesi anneme geldik yatiyorum yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum iste annemde rahatsiz kadinda yoruluyor zavallim napicam bilmiyprum Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Sen Nasilsin ewdemisin benim gibi yatiyormusun
cnm aynısından kotu hemde lcw de var...sana denk gelmemiş ben aldım..kemeri yok ipi var ayrıca...güle güle kullan sende cnm...
Kaç yaşında oğlun benimde bir oğlum var buda 3 aylık oldu gönlümü sorarsan kız istiyorum ama eli ayagı saglam saglıklı gelsinde evlat evlattır farketmez .
Benim bu gün doğum günüm oğlum faceye yazmış cnm annem güzel annem seni çok seviyorum dogum günün kutlu olsun kardeşim kız olsun erkek olsun farketmez saglıklı olsun da demiş. 1 saat agladım duygulandımda
Çok acılar yaşadık işallah saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza
Kaç yaşında oğlun benimde bir oğlum var buda 3 aylık oldu gönlümü sorarsan kız istiyorum ama eli ayagı saglam saglıklı gelsinde evlat evlattır farketmez .
Benim bu gün doğum günüm oğlum faceye yazmış cnm annem güzel annem seni çok seviyorum dogum günün kutlu olsun kardeşim kız olsun erkek olsun farketmez saglıklı olsun da demiş. 1 saat agladım duygulandımda
görmedim cnm nerede oturuyorsun sen ben gazi mahallesindeyim sultançiftliginde medigold e gidiyorum hüseyin beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?