2012 Ocak Anneleri

Ahhh keşke yatmaktan olsa canim düsütehlikem oldugu icin ve igne oldugum icin agriyor ignenin yan etkisiymiş. Ewt canim Allahim annelerimizi başimizdan eksik etmesin insallah

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yaşlara
Bidahakine ikisi de yanında olur İnşallah

Aminn işallah cnm
Bu gün benim 19 undada oğlumun dogum gününü pazar günü yapıcaz pasta yaptırırken ikimizin resmini koyduralım üstüne anne diyo
Eşimde bulaşık makinem bozuk makina alıcam sana diyo baba al şu 5 tl. bende bu kadar var idare et makineyi ortak aldık diyelim anneme diyomuş.

evt ketenleride var ama keten esnemiyor kot esniyor diye kot aldım ben fiyatıda gayet normal 25 tl...

kızlar düşük tehlikesi olanlar
lekelenme ne tarz oluyor kahverengi mi kan rengi mi?
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum

kızlar düşük tehlikesi olanlar
lekelenme ne tarz oluyor kahverengi mi kan rengi mi?
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum ,
doktorumu aramam gerekir mi bilemedim?

cnm memnunmusun peki..işyerim yakın benimde o civarlara...
şimdi bi doktor buldum eğer oda olmassa senin söylediğini denerm..hayırlısı artık..

Benim çevremdeki çogu kişi bu doktora gitti hatta kız kardeşim 6 ay önce dogum yaptı oda bu doktora gitti memnun ben bir çok yere gittim ikizdi baştan birinin gelişimi durdu falan çok doktor gezdim 2 seferdir bu doktora gidiyorum şimdilik memnunum

bizde 9 haftalık olduk bugün neler yiyorsunuz günlük neler yapıyorsunuz die sorcaktımda hoşbuldum bu arada

Korkulu rüya görmektense hiç durma git doktora bi muayene ol bana doktorum kanama oldumu hiç beklemeden gel demişti .
İlaç verir ine verir olucak kanamayı önler doktor git git.

sağol cnm yazdım aklımın bi köşesine...

Korkma endişelenme ama doktorunu arayıp söyle cnm bi baksın, sorun oduğunu zannetmiyorum ama senin de için rahat etmiş olur, böyle şeyleri ihmal etmemek lazım

Ahhh keşke yatmaktan olsa canim düsütehlikem oldugu icin ve igne oldugum icin agriyor ignenin yan etkisiymiş. Ewt canim Allahim annelerimizi başimizdan eksik etmesin insallah

bana oraya sımsıkı tutunacak bi şey olmıcak gibi geliyor içime oyle dogdu
oglandır bence bebegin

geçmişe yolculuk yaptımm
kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
canım bence kesinlikle bi doktorunu haberdar et, baksın.. pekçok kişi yaşıyo, panik yapma ama ağrılı olduğunu sölüyosun, tedbirini al derim ben.. inşallah bişecik yoktur..
tatlımm idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme.. booolca su içmeye çalış, çok geçmiş olsun..
maşallah kuzuyaa :)
sabahları aç karnına kuru kayısı bikaç tane, ya da kuru incir kabızlığa çözüm.. üstüne bi bardak da su.
ıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn için
evet tatlımm ihmal etme.. herşey bi yana zordur onun sancısı, çekme hiç..
honeyimm boll su içmen lazım canım, en önemli tedavisi su içmek..
gittim canım düşük tehliken var dedi düşük önleyici iğne verdi yaptırdım.bol bol dinlen su ve sıvı tüket.1 hafta sonra gel dedi.bu arada gebelik kesem de büyümüş
geçmiş olsun canım.. iğne ne verdi?
inşallah atlatırsın tatlım tez vakitte...
geçmiş olsun leloş, sert mi karnın? öyleyse bi doktora danış istersen, fazla fikrim yok ama..
maşallah canım :)
benim de çıktı karnım haliyle, üç bebikle.. ama daha şimdiden hamile kıyafeti giymek istemiyorum ya..
güneş kremini de bebekler için olanları tavsiye ediyolar..
hoşbuldummm
güle güle giy, beendim
face de de kutladım ama yine kutlayımm, hepi börtdey tu yuuuuuuu
hangi iğne canım? ve aminn..
oğluşunun da doom günü kutlu olsuun, çok güzel uzun ömrü olsun, analı babalı, kardeşli :)
inşallah önemsizdir canım, çokk az olmuş anladığım kadarıyla..canım benim dün lekelenmem oldu, benimki bikaç damla açık pembe gibi ama canlı pembe diil de soluk.. akıntıyla karışık gibiydi.
leleoş mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara cnm
geçenhafta bugünde benim doğumgünümdü :)
kutlamış mı idik? :)

Açımmmmmm :84::84::84::84:
Şu bulantılarımın bittiği gün, kendimi bir restorana atıp menüde hoşuma giden ne varsa yicem, bir gün de çok yemekten rahatsız olsun midem

Sen nasılsın?

ayy cnm :) kendimi gördüm sende:)benm de bulantılarım olduğu zaman çok bişey yiyemiodum.Bulantılarım geçmeye başladı ben onu yicem bunu yicem onu aşerdim bunu istedim diye kocama neler ettim:) pek yemem kuru fasulye pilav bile canım istedi gittik yedik:) snra bizim oralarda keşkek vardır :)) kaynanama söledim onu yaptı yedim :)) salataa balık aklıma gelmio daha neler :)) snradan farkettim aşerme fln yok ben aç kalmışım herşeyi yemek istiorum :)

Açımmmmmm :84::84::84::84:
Şu bulantılarımın bittiği gün, kendimi bir restorana atıp menüde hoşuma giden ne varsa yicem, bir gün de çok yemekten rahatsız olsun midem

Sen nasılsın?

Hiçç meraklanma şekerim mide bulantılarının arkasından mide yanması mide agrısı gibi şikayetler başlıyo
saat 3 yoktu bi şeyler yedim şindi yemiş gibi rahatsızlık veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…