belkide belin yatmaktan ağrıyordur moralini bozma bende yatıyorum ama halsizlikten
annen bakıyor demek allh ondan razı olsun anneler bu zamanlar için anne gibisi yok böyle zamanlarda
torununu görünce geçer orgunlugu sen guzel yat
Doğum günün kutlu olsun canımnice mutlu yaşlara
Bidahakine ikisi de yanında olur İnşallah
A evet görmedim onu, bi tane keten model vardı, göbek kısmı kocamandı epey bol kaldı tabi, göbekliysem o kadar da değilO yüzden normal reyonlardaki lastiklilere baktım ben de, keşke kot olanı da farketseydim, neyse bakarım bi ara
Bu arada de factoda da var lastikli keten pantolonlar, ama capacity de fazla beden kalmamıştı alamadım :26: fiyatları da uygun.
cnm memnunmusun peki..işyerim yakın benimde o civarlara...
şimdi bi doktor buldum eğer oda olmassa senin söylediğini denerm..hayırlısı artık..
leleoş mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara cnm
geçenhafta bugünde benim doğumgünümdü :)
doğum günün kutlu olsun canım..eşinle evlatlarınla sağlıklı huzurlu mutlu bi ömrün olsun inşallah
ayy benimde eşim tarafımda ilk torun kaynanam 1 don bile almadı şimdiye kadar hatta 1 aydır bize gelmediler bile sonrada ayy birgün görmesek yapamayız die yalakalık yapıolarbuarada bebişime 3 tane patik aldım ama kendimi tutmaya çalışıyorum yoksaa oooo pembe mavi yeşil hepsi birbirine karışır
ayarlar güvenli canım merak etme arkadaşların görmez
merhaba hoşgeldin aramıza biz 9+6 olduk canım neden sordun:26:
kızlar düşük tehlikesi olanlar
lekelenme ne tarz oluyor kahverengi mi kan rengi mi?
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum ,
doktorumu aramam gerekir mi bilemedim?
Benim çevremdeki çogu kişi bu doktora gitti hatta kız kardeşim 6 ay önce dogum yaptı oda bu doktora gitti memnun ben bir çok yere gittim ikizdi baştan birinin gelişimi durdu falan çok doktor gezdim 2 seferdir bu doktora gidiyorum şimdilik memnunum
kızlar düşük tehlikesi olanlar
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum ,
doktorumu aramam gerekir mi bilemedim?
Ahhh keşke yatmaktan olsa canim düsütehlikem oldugu icin ve igne oldugum icin agriyor ignenin yan etkisiymiş. Ewt canim Allahim annelerimizi başimizdan eksik etmesin insallah
selamm
nasilsiniz kizlar ?
canım bence kesinlikle bi doktorunu haberdar et, baksın.. pekçok kişi yaşıyo, panik yapma ama ağrılı olduğunu sölüyosun, tedbirini al derim ben.. inşallah bişecik yoktur..kızlar hamileiym 5+3 üm akşam iki kez kahverengi leke yada akıntı her neyse ondan geldi tuvalette peçeteye bi kaç damla ağrılı geldi.şimdi leke yok.böyle bişey yaşayan var mı.bu tehlikeli bir durummu.
tatlımm idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme.. booolca su içmeye çalış, çok geçmiş olsun..merhaba kızlar herkes iidir umarım..ben fazla iyi sayılamam idrarımdan kan gelıyo netten arastırdım enfeksıyon olustu sanırım=((ayrıca cok agrı oluyo dakka bası tuvaletteyım bıterkende cook acı verıyo ..bide tayınımız cıktı batmana gıdıyoruz 20-25 gun sonra tam net degıl ama ipkamızı kabul etmemısler hayırlısı bakalım bebegm orda dogacak yanı allahın ıznıyle..hala arada pıt pıtlarını hıssedıyorum o yuzden rahatm dusuk rıskım de azaldı ıyıce cok sukur ama ıste bı tek sorun vatr oda kanlı ıdrarm=((napalm basa gelen cekılır doktorumu da sevıyodm bıde smdı tekrar orda doktor arastır of of=(son kez gıdecm bakalm cok da sevıyodm doktormu ya ..13 gun sonra kontrolum vardı ense kalınlıgı ıcın bakalım ıns sonuclar ii çıkar :26:
maşallah kuzuyaa :)günaydın kızlar doktordan geliyorum aslında kontrolüm 29 haziran ama pazartesi tatile çıkıcam gitmeden bebişimi bi göreyim dedim:)kocaman olmuş minnoşum 10+6 olmuşuz sata göre önde gidiyor herşey yolunda çok şükür bebişim uyku halindeydi eşim doktoruma hareket etmiyormu diye sorunca doktorum kuvvetlice öksür aylin dedi öksürdüm bizimk...i başladı hareketlenmeye durdurabilene aşkolsun :)))çok güzeldiii kaanda kardeşini gördü yada gördüğünü sanıyor :)dr usg resmini kaana verdi elinden düşürmüyo yavrum buarada tansiyonum 14/11 çıktı sanırım heycandan çünki preklamsi geçmişim olduğu için tansiyonum hergün takip ediyorum sınırı geçmiyordu ona canım sıkıldı biraz beslenemediğimide söylediğimde doktoruma ilk 3 ay benim yediklerime içtiklerime ihtiyacı yokmuş bebeğin sadece bol su tüketmeye çalış önemli olan bu dedi bizden bukadar kıslar:)
sabahları aç karnına kuru kayısı bikaç tane, ya da kuru incir kabızlığa çözüm.. üstüne bi bardak da su.arkadaşlar bende tartıldım dün akşam 2 kilo almış görünüyorum.ama kilodan ziyade şişlik vede kabızlıktan kaynaklanıyor sanırsam.günde 3-3,5 lt su içiyorum halen kabızlık çekiyorum...bu sabah süt içebildim yumurtada yiyebildim.şükür....
evet tatlımm ihmal etme.. herşey bi yana zordur onun sancısı, çekme hiç..ıdrarm normale döndu canım agrım da azaldı bol su ıcıyorum sımdı nette oyle yazıodu..dun cok fenaydm bugun iim cok şükür ama tekrar yıne kanlı olursa ıdrarm gıderım tabıkı tsk ilgn için
honeyimm boll su içmen lazım canım, en önemli tedavisi su içmek..slm kızlar bende idrardan sonra ağrı oluyo yatınca geciyo idrarımın olduğunu kasğım ağrınca anlıyorum tiksinmeler ara ara devam ediyo daha önce dr gttiğimde idrar testşnde krıstalleşme oluyomuş idrarımda bol su içmeliymişim yoksa ilerde böbrek rahatsızlığı olurmuş su imiyorum korkuyorum iki damla için sürekli wc yapıyorum eşimde sana sonta taksın dr dio oda bıktı :)nezamn gecicek sanırım 3 ay sonra bebeklerimiz rahimden yokarı çıkıp baskı azalcak inşşlhhhhh
geçmiş olsun canım.. iğne ne verdi?gittim canım düşük tehliken var dedi düşük önleyici iğne verdi yaptırdım.bol bol dinlen su ve sıvı tüket.1 hafta sonra gel dedi.bu arada gebelik kesem de büyümüş
inşallah atlatırsın tatlım tez vakitte...Düsük tehlikem oldugu icin canim sadece yemek ve tuvalete kalkiyorum ;( offf 1haftadir patladim henuz belli degil ama sanirim baya sürecek cumartesi kontrolum var Allahim bebisime saglik versinde insallah seneye ailecek gideriz yumoşumla...
geçmiş olsun leloş, sert mi karnın? öyleyse bi doktora danış istersen, fazla fikrim yok ama..slmm cnm ben iyi sayılırım
mide bulantılarım azaldı yerini mide yanması hazımsızlıga bıraktı
bide göbegimin altında bi çıkıntı oluştu karnım çokk gergin acıyo niyeki acaba :26:
sen nasılsın ??
maşallah canım :)Selam Kızlar nasılsınız
geçmişe gitmeden bi selam vereyim dedim
pazar gunu kalp atışlarını gorduk cok sukur
bulantı ıcın ılac verdi ama ilac benı kötü yaptı ya
progestanı bırakmıştım zaten doktor yenisini gerek gormedı
ilk söledigine göre 3 gun onde ultrasonda...
sata göre 9 gun geride ama
bende ultrosona göre güncelledim takvimimi...
12,9 mm cıktı bide.
benim de çıktı karnım haliyle, üç bebikle.. ama daha şimdiden hamile kıyafeti giymek istemiyorum ya..güzel annelerrrrrrrrrrr bir şey sorucam kıyafetler oluyormu ya giyecek bir şey bulamıyorum bunu yazarken utanıyorum bir kısmımız bebeklerini tutma tutundurma endişesinde valla hepinize dua ediyoruum ama dar geliyor herşey yeni bir şey de almak istemiyorum
güneş kremini de bebekler için olanları tavsiye ediyolar..tatile gidebilecek olanlar ama güneş kremi olmadan güneşe çıkmayın leke oluyor ve kalıyor bende oldu iyi ki yüzümde olmadı bu sefer sokaga yürüyüşe bile çıkarken 50 faktörlü kremimi sürüyorum sürün
hoşbuldummmhoşgeldinnnn
güle güle giy, beendimPantolon olarak bunu aldım: OXXO > 11YOX-SOSRIBMIX11Y Antik Sage rengini, LCW de falan da var ama onlar baya bildiğin hamile pantolonu, bel kısımları kocaman falan, bu öyle değil normal pantolon ama beli lastikli, uzun süre giyebilirim diye düşünüyorum.
face de de kutladım ama yine kutlayımm, hepi börtdey tu yuuuuuuuKaç yaşında oğlun benimde bir oğlum var buda 3 aylık oldu gönlümü sorarsan kız istiyorum ama eli ayagı saglam saglıklı gelsinde evlat evlattır farketmez .
Benim bu gün doğum günüm oğlum faceye yazmış cnm annem güzel annem seni çok seviyorum dogum günün kutlu olsun kardeşim kız olsun erkek olsun farketmez saglıklı olsun da demiş. 1 saat agladım duygulandımda
Çok acılar yaşadık işallah saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza
hangi iğne canım? ve aminn..Ahhh keşke yatmaktan olsa canim düsütehlikem oldugu icin ve igne oldugum icin agriyor ignenin yan etkisiymiş. Ewt canim Allahim annelerimizi başimizdan eksik etmesin insallah
oğluşunun da doom günü kutlu olsuun, çok güzel uzun ömrü olsun, analı babalı, kardeşli :)Aminn işallah cnm
Bu gün benim 19 undada oğlumun dogum gününü pazar günü yapıcaz pasta yaptırırken ikimizin resmini koyduralım üstüne anne diyo
Eşimde bulaşık makinem bozuk makina alıcam sana diyo baba al şu 5 tl. bende bu kadar var idare et makineyi ortak aldık diyelim anneme diyomuş.
inşallah önemsizdir canım, çokk az olmuş anladığım kadarıyla..canım benim dün lekelenmem oldu, benimki bikaç damla açık pembe gibi ama canlı pembe diil de soluk.. akıntıyla karışık gibiydi.kızlar düşük tehlikesi olanlar
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum
kutlamış mı idik? :)leleoş mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara cnm
geçenhafta bugünde benim doğumgünümdü :)
Açımmmmmm :84::84::84::84:
Şu bulantılarımın bittiği gün, kendimi bir restorana atıp menüde hoşuma giden ne varsa yicem, bir gün de çok yemekten rahatsız olsun midem
Sen nasılsın?
Açımmmmmm :84::84::84::84:
Şu bulantılarımın bittiği gün, kendimi bir restorana atıp menüde hoşuma giden ne varsa yicem, bir gün de çok yemekten rahatsız olsun midem
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?