Pantolon olarak bunu aldım: OXXO > 11YOX-SOSRIBMIX11Y Antik Sage rengini, LCW de falan da var ama onlar baya bildiğin hamile pantolonu, bel kısımları kocaman falan, bu öyle değil normal pantolon ama beli lastikli, uzun süre giyebilirim diye düşünüyorum.
Aylincimmmm progynex kullaniyorum ilacini ve ignesini
bana oraya sımsıkı tutunacak bi şey olmıcak gibi geliyor içime oyle dogdu
oglandır bence bebegin
bana da proluton depot verdi.. bugün ilkini yaptırdım işte. canım progynex daha ağrılı bi iğne sanırım, doktoruna danış istersen, benim kullandığım da düşük riskine karşı.. sonrakiler nasıl olur bilmiyorum ama korka korka gittim, çok acımadı şükür..
bende sendenim canım. kotların beli oturunca batıyor. gömleklerin göbek kısmı gerdiriyor. ama bu ay sadece ayakkabı alabıldım. maaşı da patlattık. artık birdaha kı ay. bir ay idare etmem lazım.güzel annelerrrrrrrrrrr bir şey sorucam kıyafetler oluyormu ya giyecek bir şey bulamıyorum bunu yazarken utanıyorum bir kısmımız bebeklerini tutma tutundurma endişesinde valla hepinize dua ediyoruum ama dar geliyor herşey yeni bir şey de almak istemiyorum
bende siyahını almak istıyorum bununPantolon olarak bunu aldım: OXXO > 11YOX-SOSRIBMIX11Y Antik Sage rengini, LCW de falan da var ama onlar baya bildiğin hamile pantolonu, bel kısımları kocaman falan, bu öyle değil normal pantolon ama beli lastikli, uzun süre giyebilirim diye düşünüyorum.
doğum günün kutlu olsun canım. ailenle mutlu uzun yıllar dilerim..Kaç yaşında oğlun benimde bir oğlum var buda 3 aylık oldu gönlümü sorarsan kız istiyorum ama eli ayagı saglam saglıklı gelsinde evlat evlattır farketmez .
Benim bu gün doğum günüm oğlum faceye yazmış cnm annem güzel annem seni çok seviyorum dogum günün kutlu olsun kardeşim kız olsun erkek olsun farketmez saglıklı olsun da demiş. 1 saat agladım duygulandımda
Çok acılar yaşadık işallah saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza
ayy oğlun çok şeker.inşallah bizim evlatlarımız da böyle düşkün olurlar bizeAminn işallah cnm
Bu gün benim 19 undada oğlumun dogum gününü pazar günü yapıcaz pasta yaptırırken ikimizin resmini koyduralım üstüne anne diyo
Eşimde bulaşık makinem bozuk makina alıcam sana diyo baba al şu 5 tl. bende bu kadar var idare et makineyi ortak aldık diyelim anneme diyomuş.
lcw ye gittim ama inanılmaz kalabalıktı. eşime afakanlar bastı bakamadan çıktık. benım pantolan işi de yattıevt ketenleride var ama keten esnemiyor kot esniyor diye kot aldım ben fiyatıda gayet normal 25 tl...
aaa seninde doğum günün kutlu olsun balcım.. atlamışız sanırımleleoş mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara cnm
geçenhafta bugünde benim doğumgünümdü :)
dün akşam oturup ağladım . çok sinirlerim bozuldu artık ya. her an midesi bulanırmı bi insanın? görende naz yapıyorum sanacak ama cidden bu hafta başından beri kabus oldu. gazete okuyamıyorum kızlar ya kokuyo burnuma. eşimle yürürken yolda salya sümük ağladım. fasülye kadar veledin yaptığına bak falan dedim ağlarken. eşim akşamdan beri taklıdımı yapıp dalga geçiyo uyuzayy cnm :) kendimi gördüm sende:)benm de bulantılarım olduğu zaman çok bişey yiyemiodum.Bulantılarım geçmeye başladı ben onu yicem bunu yicem onu aşerdim bunu istedim diye kocama neler ettim:) pek yemem kuru fasulye pilav bile canım istedi gittik yedik:) snra bizim oralarda keşkek vardır :)) kaynanama söledim onu yaptı yedim :)) salataa balık aklıma gelmio daha neler :)) snradan farkettim aşerme fln yok ben aç kalmışım herşeyi yemek istiorum :)
Canim doktorum soyledi zaten bebege yan etkisi yok ama anneye bel ve kasik agrisi yapar dedi. İgneden korkmadim acimadida oduktan sonra yeri aciyor biraz agir bir igneymis malesef
kızlar düşük tehlikesi olanlar
lekelenme ne tarz oluyor kahverengi mi kan rengi mi?
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum ,
doktorumu aramam gerekir mi bilemedim?
Günde 1 litre kadar su içiyorum, akşamları da bir bardak maden suyuna limon sıkıp içiyorum, umarım yeterlidir çünkü fazlası için zorlarsam çıkarıyorum maalesef.
Yemek olarak da son 3 hafradır sadece peynir ve ekmek ya da sade makarna, peynirli pide gibi hamur+peynir şeklinde rezalet bir tarzda besleniyordum, bu arada leblebi ve krakerim de var tabibunların dışında hiç bir şey yiyemiyordum, son 3 gündür meyveli yoğurt ve puding de yemeye başladım, ama normal yemek hele de tavuk-balık hayal bile değil benim için :26: Bir insan cevizden tiksinir mi ya, ceviz bile midemi bulandırıyor benim
Bu arada ilaç vermemesi isabet olmuş, benimki verdi ama anlık işe yarıyor, 1-2 saate kalmadan bulantım yeniden başlıyor, ben de hiç kullanmıyorum o yüzden.
merhaba kızlar...
uzun zamandır girmiyordum forma.çünkü durumum kritikti.
bhc-g 2000 lere çıkmıştı ama vajinal ultrasyonda da kese gözükmemişti.doktorlar dış gebelikten şüphelenmişlerdi.
moralim altüst olmuştu.
ama bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.o kadar mutluyum ki!
1 aydır dış gebelik,mol gebelik,boş gebelik derken bebişimi gördüm ...
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
ayy cnm :) kendimi gördüm sende:)benm de bulantılarım olduğu zaman çok bişey yiyemiodum.Bulantılarım geçmeye başladı ben onu yicem bunu yicem onu aşerdim bunu istedim diye kocama neler ettim:) pek yemem kuru fasulye pilav bile canım istedi gittik yedik:) snra bizim oralarda keşkek vardır :)) kaynanama söledim onu yaptı yedim :)) salataa balık aklıma gelmio daha neler :)) snradan farkettim aşerme fln yok ben aç kalmışım herşeyi yemek istiorum :)
ben de siyahını aldım giyiyorum bunun.Çok rahat hamile olmasam da giyeceim bişey..
Hiçç meraklanma şekerim mide bulantılarının arkasından mide yanması mide agrısı gibi şikayetler başlıyo
saat 3 yoktu bi şeyler yedim şindi yemiş gibi rahatsızlık veriyo
bende sendenim canım. kotların beli oturunca batıyor. gömleklerin göbek kısmı gerdiriyor. ama bu ay sadece ayakkabı alabıldım. maaşı da patlattık. artık birdaha kı ay. bir ay idare etmem lazım.
bende siyahını almak istıyorum bunun
dün akşam oturup ağladım . çok sinirlerim bozuldu artık ya. her an midesi bulanırmı bi insanın? görende naz yapıyorum sanacak ama cidden bu hafta başından beri kabus oldu. gazete okuyamıyorum kızlar ya kokuyo burnuma. eşimle yürürken yolda salya sümük ağladım. fasülye kadar veledin yaptığına bak falan dedim ağlarken. eşim akşamdan beri taklıdımı yapıp dalga geçiyo uyuzbende bi geçsin bulantım ilk iş iskender yıyecem
ahh canımmm aynıyım bende.butun hepsını yasıyorum hala.benım mıde bulantısı arada oluyor ama tıksınme cok var bende.ılk baslarda eve gıremıyordum kokudan.hergun butun camlar acık.sımdı bıraz bıraz gectı gıbı .ama sulu yemek yıyemıyorum.hergun ekmek arası,poğaca,borek makarna gıbı seyler.cevızı cok severdım gebelıgımın ılk haftalarında yemeye calıstım tıksındım gecen gunyıne denıyım dedım kusuyordum.tavuktan tıksındım balık yıyemıyorum hıc zaten ama onceden de sevmezdım onu.krakerden bıle tıksındım.hatta bu sıralar artık peynır ve zeytındende tıksındım.ne olcak halımız bılmıyorum.ama yalnız degılsın senı cok ıyı anlıyorum.
merhaba kızlar...
bhc-g 2000 lere çıkmıştı ama vajinal ultrasyonda da kese gözükmemişti.doktorlar dış gebelikten şüphelenmişlerdi.
moralim altüst olmuştu.
ne kadarlık hamişsin bidahaki kontrolünde senin bebişinde oynar umarım:)oğlum temmuzda 3 yaşında olacak:)maaşallah oynadıgımı gördünğz demek biz sadece bir yuvarlak kese görüyoruz ayyyy maaşallah allah hepimize yuvalında oynayan bebişler göstersin .
oglun kaç yaşında
ayy cnm :) kendimi gördüm sende:)benm de bulantılarım olduğu zaman çok bişey yiyemiodum.Bulantılarım geçmeye başladı ben onu yicem bunu yicem onu aşerdim bunu istedim diye kocama neler ettim:) pek yemem kuru fasulye pilav bile canım istedi gittik yedik:) snra bizim oralarda keşkek vardır :)) kaynanama söledim onu yaptı yedim :)) salataa balık aklıma gelmio daha neler :)) snradan farkettim aşerme fln yok ben aç kalmışım herşeyi yemek istiorum :)
merhaba kızlar...
moralim altüst olmuştu.
çok imrendim sana maşallah canım ne güzel acısını çıkarmışsın bulantılı günlerin bana hayal gibi geliyo bu dediklerin sanki ben hayatımın sonuna kadar hep böyle kalıcam kaç haftalıkken geçti bulantıların?
:
ben brz şanslıyım galiba cnm.Sadece 8. hafta içinde bulantılarım oldu dayanılmayacak kadar yani 7 ve 7+ günlerimde.ama ben folic asiti bıraktım elevite başladım belki de o geçirdi bilemiyorum.Ya da bünyeden de olabilir.Benim annemin ,kardeşimin hiç bulantısı olmamıştı.En çk bulantı 8. haftalarda oluyo diyolar ,bende de sanırım bi o zaman etkili oldu.Bulantım yok herşey yiyebiliorum ama böle hep hafif midemde kımıldanma oluyo hafifff bulantı yani ama yok denecek kadar az,bi de boş olunca midem oluo brz bulantı ama dediğim gibi yok denecek kadar az..İnşallah hepinizin bulantısı yakın zamanda geçerrr.
Amiiiiin canim cümlemize. Cumartesi anneme geldik yatiyorum yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum iste annemde rahatsiz kadinda yoruluyor zavallim napicam bilmiyprum Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Sen Nasilsin ewdemisin benim gibi yatiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?