2012 Ocak Anneleri

ben de siyahını aldım giyiyorum bunun.Çok rahat hamile olmasam da giyeceim bişey..

Aylincimmmm progynex kullaniyorum ilacini ve ignesini

bana da proluton depot verdi.. bugün ilkini yaptırdım işte. canım progynex daha ağrılı bi iğne sanırım, doktoruna danış istersen, benim kullandığım da düşük riskine karşı.. sonrakiler nasıl olur bilmiyorum ama korka korka gittim, çok acımadı şükür..

Canim doktorum soyledi zaten bebege yan etkisi yok ama anneye bel ve kasik agrisi yapar dedi. İgneden korkmadim acimadida oduktan sonra yeri aciyor biraz agir bir igneymis malesef

bende sendenim canım. kotların beli oturunca batıyor. gömleklerin göbek kısmı gerdiriyor. ama bu ay sadece ayakkabı alabıldım. maaşı da patlattık. artık birdaha kı ay. bir ay idare etmem lazım.
bende siyahını almak istıyorum bunun
doğum günün kutlu olsun canım. ailenle mutlu uzun yıllar dilerim..
ayy oğlun çok şeker.inşallah bizim evlatlarımız da böyle düşkün olurlar bize
evt ketenleride var ama keten esnemiyor kot esniyor diye kot aldım ben fiyatıda gayet normal 25 tl...
lcw ye gittim ama inanılmaz kalabalıktı. eşime afakanlar bastı bakamadan çıktık. benım pantolan işi de yattı
leleoş mutlu huzurlu sağlıklı yaşlara cnm
geçenhafta bugünde benim doğumgünümdü :)
aaa seninde doğum günün kutlu olsun balcım.. atlamışız sanırım
dün akşam oturup ağladım . çok sinirlerim bozuldu artık ya. her an midesi bulanırmı bi insanın? görende naz yapıyorum sanacak ama cidden bu hafta başından beri kabus oldu. gazete okuyamıyorum kızlar ya kokuyo burnuma. eşimle yürürken yolda salya sümük ağladım. fasülye kadar veledin yaptığına bak falan dedim ağlarken. eşim akşamdan beri taklıdımı yapıp dalga geçiyo uyuz bende bi geçsin bulantım ilk iş iskender yıyecem

Canim doktorum soyledi zaten bebege yan etkisi yok ama anneye bel ve kasik agrisi yapar dedi. İgneden korkmadim acimadida oduktan sonra yeri aciyor biraz agir bir igneymis malesef

bebişlerimiz iyi olsun da katlanırız bunlara, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin

herkesee merhabalarr arkadaşlar,

benim ilk baştan beri lekelenmelerim var arkadaşım ilk kan rengi çamaşırıma gelmişti hemen doktora gittim sonrasında hap kullanmama ve çoğunluk yatmama rağmen haftanın bir iki günü her wc de peçeteye kahverengi koyu bir akıntı gibi oluyor, ve başladığınında 2 gün falan sürüyor sonra 4-5 gün ara oluyor yine başlıyor, kahverengi daha tehlikesizmiş ama mutlaka doktor kontrolünde olmalısın,durumuna göre progestan desteği veriyor tehlike yüksekse iğne, veya fitil gibi kullanıyorsun ama istirahat şart

ahh canımmm aynıyım bende.butun hepsını yasıyorum hala.benım mıde bulantısı arada oluyor ama tıksınme cok var bende.ılk baslarda eve gıremıyordum kokudan.hergun butun camlar acık.sımdı bıraz bıraz gectı gıbı .ama sulu yemek yıyemıyorum.hergun ekmek arası,poğaca,borek makarna gıbı seyler.cevızı cok severdım gebelıgımın ılk haftalarında yemeye calıstım tıksındım gecen gunyıne denıyım dedım kusuyordum.tavuktan tıksındım balık yıyemıyorum hıc zaten ama onceden de sevmezdım onu.krakerden bıle tıksındım.hatta bu sıralar artık peynır ve zeytındende tıksındım.ne olcak halımız bılmıyorum.ama yalnız degılsın senı cok ıyı anlıyorum.

hepimiz 3. aylarımızı atlatalım geçecek inşallah bu sıkıntılar. sonra önce kendimize alışveriş telaşı başlar ardından bebeklerimize.. patikler, tulumlar, bebek arabaları, odaları beşikleri.. konuştuğumuz şeyler bulantılar ve düşük tehlıkeleri değil böyle tatlı telaşlar olacak..

bianönce şu süreci atlatmak istıyorum çünkü artık yorgun soluk ve asık suratlı ortalıkalrda gezmek istemıyorum. hamileliğimi hissetmek doya doya yaşamak istıyorum. çok yoruldum . daha fasülye kadar ama mahvetti annesini bebeğim. allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin herşeye değer..

kızlar sanırım ben zırlak döneme girdim. nasıl ağlayasım var nasıl hıçkıra hıkıra böğüre böğüre ağlayasım var anlatamam.:84::84: neyse ben kaçayım artık mesaim bitmek üzere daha eve gidip yemek yapmak laızm nasıl yapacaksam :26:

teşekkür ederim seyyahçım....
yapı meselesi naz değil cnm kendini boşuna üzme...
arkadaşım şuanda 10 fatalık hamişş ve 4 hafta oldu sürekli yatıyor defalarca serum yedi..ama hiç düzelmedi..ilk bebişindede böyle olmuş..telefonda bile konuşamıyor o derece..Allah yardımcınız olsun cnm..çok zor gerçekten ..sabır napalım...

merhaba kızlar...
uzun zamandır girmiyordum forma.çünkü durumum kritikti.
bhc-g 2000 lere çıkmıştı ama vajinal ultrasyonda da kese gözükmemişti.doktorlar dış gebelikten şüphelenmişlerdi.
moralim altüst olmuştu.
ama bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.o kadar mutluyum ki!
1 aydır dış gebelik,mol gebelik,boş gebelik derken bebişimi gördüm ...
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.

canımm gözünaydın, çok sevindim.. böle güzel haberler alırız hep inşallah.. maşallah bebişine

Darısı benim başıma ya keşke canım bişeyler istese, fizanda olsa buldurur getirtirim ama nerdeeeee

ben de siyahını aldım giyiyorum bunun.Çok rahat hamile olmasam da giyeceim bişey..

Aynı fikirdeyim, zaten bikaç yıl önce de vardı böyle bir pantolonum çok rahat oluyorlar

Hiçç meraklanma şekerim mide bulantılarının arkasından mide yanması mide agrısı gibi şikayetler başlıyo
saat 3 yoktu bi şeyler yedim şindi yemiş gibi rahatsızlık veriyo

Ben bişeyler yiyebilsem hazımsızlığa razıyım, sodayla falan bi şekilde idare ediliyor, ama ben şu anda açıım ve sadece karbonhidratla beslenebiliyorum

Al cnm. çok rahat gerçekten,
Şu ağlama krizlerinden ben de atlattım bikaç kez, eşim korkusundan sesini çıkaramıyo ama içten içe onun da komik bulduğunun farkındayım
Ya ben de aşermek istiyorum, şöyle canım turşu falan çeksin, oturup yiyim doya doya yazık diil mi bize ya

Hazelcim yemek düzenimiz tamamen aynı gibi görünüyor, bende hem tiksinme hem bulantı var, hayvansal gıdalardan peynir dışında hiçbirini tüketemiyorum, sebze meyve yine öyle, sırf hamurişi yiyebiliyorum o da sade ve yağsız olacak

Gözünaydın cnm. hayırlı olsun

maaşallah oynadıgımı gördünğz demek biz sadece bir yuvarlak kese görüyoruz ayyyy maaşallah allah hepimize yuvalında oynayan bebişler göstersin .
oglun kaç yaşında
ne kadarlık hamişsin bidahaki kontrolünde senin bebişinde oynar umarım:)oğlum temmuzda 3 yaşında olacak:)

çok imrendim sana maşallah canım ne güzel acısını çıkarmışsın bulantılı günlerin bana hayal gibi geliyo bu dediklerin sanki ben hayatımın sonuna kadar hep böyle kalıcam kaç haftalıkken geçti bulantıların?

canım çok sevindim gözünaydın

ben brz şanslıyım galiba cnm.Sadece 8. hafta içinde bulantılarım oldu dayanılmayacak kadar yani 7 ve 7+ günlerimde.ama ben folic asiti bıraktım elevite başladım belki de o geçirdi bilemiyorum.Ya da bünyeden de olabilir.Benim annemin ,kardeşimin hiç bulantısı olmamıştı.En çk bulantı 8. haftalarda oluyo diyolar ,bende de sanırım bi o zaman etkili oldu.Bulantım yok herşey yiyebiliorum ama böle hep hafif midemde kımıldanma oluyo hafifff bulantı yani ama yok denecek kadar az,bi de boş olunca midem oluo brz bulantı ama dediğim gibi yok denecek kadar az..İnşallah hepinizin bulantısı yakın zamanda geçerrr.

benimde bu sabah migdem bir acayipti uyandigimda ins. baslamaz bulantilar

tatile gidicez cünkü 25 haziranda

cnm rapor alacağımmm yarından itibaren artık sizlerleyimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…