ben brz şanslıyım galiba cnm.Sadece 8. hafta içinde bulantılarım oldu dayanılmayacak kadar yani 7 ve 7+ günlerimde.ama ben folic asiti bıraktım elevite başladım belki de o geçirdi bilemiyorum.Ya da bünyeden de olabilir.Benim annemin ,kardeşimin hiç bulantısı olmamıştı.En çk bulantı 8. haftalarda oluyo diyolar ,bende de sanırım bi o zaman etkili oldu.Bulantım yok herşey yiyebiliorum ama böle hep hafif midemde kımıldanma oluyo hafifff bulantı yani ama yok denecek kadar az,bi de boş olunca midem oluo brz bulantı ama dediğim gibi yok denecek kadar az..İnşallah hepinizin bulantısı yakın zamanda geçerrr.
benimde bu sabah migdem bir acayipti uyandigimda ins. baslamaz bulantilar
tatile gidicez cünkü 25 haziranda
merhaba kızlar...
uzun zamandır girmiyordum forma.çünkü durumum kritikti.
bhc-g 2000 lere çıkmıştı ama vajinal ultrasyonda da kese gözükmemişti.doktorlar dış gebelikten şüphelenmişlerdi.
moralim altüst olmuştu.
ama bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.o kadar mutluyum ki!
1 aydır dış gebelik,mol gebelik,boş gebelik derken bebişimi gördüm ...
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
Selam kızlar nasılsınızz???
canım benim düşük tehlikem olduğunu söylemedi doktorum cinsel birliktelik sonrası bazı kadınlarda olurmuş.benimki 2 gün çok az kendiliğinde soluk kahverengi bir akıntıydı ve tırnagın yarısı kadar bile yoktu.ve doktoruma gittim hemen.üstten muayene ve alttan muayene oldum.progestan verdi tabi bu biraz arttırır dedi ve gerçekten artık idrar sonraları her silişimde geldi.ta ki 3 gün öncesine kadar şeytan kulağına kurşun geçiyor .sende hemen doktoruna git ve muayene ol.ben üstten muayene olmama rağmen işte ilacın etkisiyle artınca alttan bile muayeneye gittim koşa koşa.kızlar düşük tehlikesi olanlar
lekelenme ne tarz oluyor kahverengi mi kan rengi mi?
silince mi geliyor yoksa birkaç kez tekrarlıyor mu? bana bilgi verebilir misiniz acaba
bugün lavabodan sonra silince sanki çok hafif kahverengi bi leke gördüm korktum
Merhaba canim hosgeldin gerci bende yeni geldim...ya kizlar en son 23 mayista gitmistim doktora bir sonraki ayin 30unda benim gibi doktora gitmek icin bu kadar bekleyen var mi?en son aradim doktoru tahlil sonuclarimi soyledim lokosit cikmisti bende6-7..o enfeksiyon degil hamilelikte olusan normal deger dedi bende ayak yapiyorum tabi geleyim diye ama bisey demedi ne etsem ki bu hafta bi gitsemmi yoksa beklesemmi 15 gun daha
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin..
Canım genelde hep 1 ay sonra diyolar o yüzden meraklanıp telaşlanma ama dayanamıyosan git bi görün merak ettim dayanamadım dersin illa bi açıklama yapmak zorunda değiliz ya Allah Allah..
Bende yarın gidicem kontrole bi önceki gittiğimde akıntı için fitil vermişti diğer doktor onun kontrolü için gidicem..
Bi işede yaramadı fitil zaten.. Eğer sadece bu gittiğim şey için konuşur ultrasona sokmazsa bebeği görmek istiyorum diyip göstermesini isticem
Napıyım yahu merak ediyorum oraya kadar gitmişken bebişimi görmeden dönmek olmaz ama dimi[/QUOTE
tabi canım git gör bebişini görmeden gelmek olmaz tabiiiiiiben muayenehaneye gidiyorum randevulu gitmek zorundayım canım sürekli, bazen boşluk olmuyor falan...sen iki doktora mı gidiyorsun? ya benimde akıntım fena...çok sinir oluyorum ama benim doktor ilk 3 ay bişey vermicem demişti,bakalım bu sefer vericek mi bişey? ay yarın arayıp randevu alayım bari,burda en uzatan benim sanki randevuları
kızlar herkeze mrb bugun dr gittim 11 haftama girdim bebğim sağlıklı ve % 70 çok tatlı bır kızım olacak bukadar erken öğrendığım için çok mutluyum sizlerle paylaşmak isdeim darısı tüm merak edenlerın başına
kızlar herkeze mrb bugun dr gittim 11 haftama girdim bebğim sağlıklı ve % 70 çok tatlı bır kızım olacak bukadar erken öğrendığım için çok mutluyum sizlerle paylaşmak isdeim darısı tüm merak edenlerın başına
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
Oyy gözünaydın canım çook erken öğrenmişsin ne güzel yaa..
Allah sağlıcakla kucağına alıcağın günüde gösterir inşallah minik kızınıı
tabi canım git gör bebişini görmeden gelmek olmaz tabiiiiiiben muayenehaneye gidiyorum randevulu gitmek zorundayım canım sürekli, bazen boşluk olmuyor falan...sen iki doktora mı gidiyorsun? ya benimde akıntım fena...çok sinir oluyorum ama benim doktor ilk 3 ay bişey vermicem demişti,bakalım bu sefer vericek mi bişey? ay yarın arayıp randevu alayım bari,burda en uzatan benim sanki randevuları
ay canım ne kadar çabuk öğrenmişin............ilk sensin galiba cinsiyeti belli olan....hayırlı olsun darısı başımıza artık...........yakında burası dolar benim kızım olacak benim oğluşum olacak diyenlerle:))
inş şeydacım bılmem dr gecen hafta solıcektı ama ben hazır değildim 12 haftayı bekleyelım dedımm oda bu hafta soledı benım bır kızım var 6 yaşında buda ikinci prensesım olacakk çok mutluyum herkez sağlıkla alsın kucağına allah herkesın gonlune gore versın ins
Aaa ciddimisin doktor bana söylemek istiycek ben hayır diycem imkansız bişey bu
Deliriyorum öğrenmek için
İki çocuğunuda Allah bağışlasın canım ne güzel iki kız birbirlerine yoldaş olurlar..
Benimde bi kardeşim var benden 8 yaş küçük..
Amiiinn canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin..
Aaa ciddimisin doktor bana söylemek istiycek ben hayır diycem imkansız bişey bu
Deliriyorum öğrenmek için
İki çocuğunuda Allah bağışlasın canım ne güzel iki kız birbirlerine yoldaş olurlar..
Benimde bi kız kardeşim var benden 8 yaş küçük..
Kardeş başka yaa nolursa olsun..
Amiiinn canım inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin..
ayyy süpeeeer erkenden öğrenmişsin ne güzel canım yaaa
ama benim arkadaşıma da 12. haftada % 70 erkek dedi doktoru sonra 16. haftada kız olduğunu öğrendik kızı var şimdibu haftalarda hata payı olabiliyor sanırım
benim de ikili test 25 haziranda 12+1 oluyor doktorumu çok zorlıcam söylesin diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?