2012 Ocak Anneleri

erken öğrenmek istersen dr adını vereyımm bızde 5 kız kardeşiz birbirimize yetmıyoruz bıle

Amin canım inşallah herkes bana kız diyo bakalım görcez ne çıkcak bahtımıza
Benim doktorumun 16. haftaya kadar söyliyceğinden hiiç umutlu değilim öyle bi tipi var çünkü
Yarın gittiğimde değil ama 2'li tarama testi için gittiğimde bellimi diye sorucam..
Demekki doktorun görmüş kendinden eminki söylemiş canım yoksa niye riske atsınki :44:

Kızlarrr ıyı aksamlar hepınıze
Cınsıyetler yawas yawas belırıyor
cok sevndım
benımde yarın 9,15de randevum var
ay bakalım nolucak
Allahın ıznıyle ınsallah hersey yolundadır kızlar ya

Kızlarrr ıyı aksamlar hepınıze
Cınsıyetler yawas yawas belırıyor
cok sevndım
benımde yarın 9,15de randevum var
ay bakalım nolucak
Allahın ıznıyle ınsallah hersey yolundadır kızlar ya

Merhaba canım iyi akşamlar..
Evet topicten ilk cinsiyet haberi geldi
Darısı başımıza artıkk..
Benimde yarın randevum var 9.30da inşallah bebişimide gösterir doktor..
İkimizde iyi haberlerle geliriz inşallah canım..

Canim benimde akintim var baya gercekten rahatsiz ediyor ve de calisiyorum ben ama artik camasir goturucem:)olmuyor boyle:)benimki kasintisiz ama kokusu icin bisey diyemem cunku hersey kokuyor bana:) bakalim yarin yada cumaya kadar dayanirsam 30unu beklerim artik...senin miden nasil tatlim?ins daha iyisindir

geçmiş olsun canım rahatlamışsındır

Evet vallahi banada herşey kokuyo özellikle buzdolabı mahfoluyorum onun kokusuna yaa
Çamaşır değiştir değiştir bende bi hal oluyorum artık fenalık basıyo
15 gün var çok yok canım sabredebilirsen bebişini muhteşem derecede büyümüş görüceksinn çok şaşırıcaksın inşallah..
Benim midem kötü çok ağrıyo yanıyo yemesem bi dert yesem ayrı dert amann yarın onuda söylicem not not yazmaya başlıcam az sonra soruları zaten unutmym diye

Evet canim oyle olucak 1ay aradan sonra eminim baya buyumustur benim bebisim bakalim zor dayaniyorum arayip randevu almamak icin.. Benim de yedigimde yaniyor yemedigimde bulaniyor bu sefer bende yazarak gidicem sonra aklimdakileri unutuyorum

Arkadaşlar meraba ben geçenlerde uğramıştım ....şu an 8 haftalık hamileyim sizleri okurken bir an kendim yazmışım sandım ....bebişleri ilk ne zaman hissettiniz benim 1 tane oğlum var onda sanki bu zamanlardan da önce hissetmiştim gibime geliyor

Evet canim oyle olucak 1ay aradan sonra eminim baya buyumustur benim bebisim bakalim zor dayaniyorum arayip randevu almamak icin.. Benim de yedigimde yaniyor yemedigimde bulaniyor bu sefer bende yazarak gidicem sonra aklimdakileri unutuyorum

Ooo sen gittiğinde 12+1 olcaksınız dimi bayaa bayaa büyümüş olcak yaa artık ultrason görüntünü paylaşırsın..
Aynen benimde midem öyle aç aç dolaşmakta istemiyorum yediğimde de pişman oluyorum ki zaten yiyebildiklerim sayılı şeyler..
Bide ben çok halsizim kafamı taşıyamıyorum resmen sürekli uyku halindeyim sanki
Bugün öğleden sonra uyudumda şimdi gözlerimi açabiliyorum doğru düzgün
Aynen canım yaz yoksa valla bebişi gördükden sonra hiiç bir şey kalmaz aklında ayakların yerden kesiliyoo

cinsiyetler belli
olacaakkk oleyy ama benim fasulyem cok küçük uzun zaman ögrenemeyiz bence

rüyasında bebeginş görenler varmı ben 2 kere gördüm erkekti
rüyalarımızı gerçeklerle kıyaslarız
ilk oglumdada görmüştüm

Hoşgeldin..
Hissettiniz derken?
Bulantılar,kusmalar,tiksinme,halsizlik gibi belirtilerdenmi bahsediyosun yoksa bebeği içinde hissetmektenmi bahsediyosun?
Eğer bebeği içimizde hissetmekten bahsediyosan çook çook erken hissedebilmek için ama bi çoğumuzda diğer belirtiler var..

kızlar akıntı bende de var drum çok önemsemedi ilerleyen zamanda bakarız dedi
birde ben 6 haftlıkken duydum bebişiimn kalp atışlarını bana 1 ay sonra gel dedi ...
siz ne kadar aralıkta gidiyorsunuz dra

Ben rüyamda erkek bebek gördüm daha doğrusu bebeğin kafasını bile göremedim sadece pipisini ve bacaklarını gördüm düşün..
Eşimde rüyasında bi oğlunuz oldu diyomuş hemşire öyle görmüş..
Ama genel olarak bana kız diyolar takvimlerde kız çıkıyo bide rüyaların tersi çıktığı düşünülürse bilemicem az bekleyip öğrenicez kesin sonucu

Son düzenleme:

Canım ben oğlumda bu zamanlarda sanki göbeğimde baloncuklar patlıyormuş gibi şeyler hissederdim hatta bana oğlan erken hissedilir demişlerdi ne derece doğruysa tabee

darısı başımıza inşallah bizimde kızımız olur

Evet canim 13.haftanin icinde olucam tabi paylasirim seve seve bi gorsem kuzumu:) halsizlik bende de var asiri birde ben calisiyorum tatlim okulda oluyorum resmen kafami koyucak yer ariyorum ama bulamiyorum:)eve gelince uyuyorum ama bugun yapamadim guzellik uykumu...yazicam yazicam tabi ne sorucaksam...

kızlar akıntı bende de var drum çok önemsemedi ilerleyen zamanda bakarız dedi
birde ben 6 haftlıkken duydum bebişiimn kalp atışlarını bana 1 ay sonra gel dedi ...
siz ne kadar aralıkta gidiyorsunuz dra

Genelde bi sorun görmüyolarsa ayda 1 çağırıyolar..
Ama koyu renk akıntısı olup veya başka bişeyden şüphelenip gidenler oldu aramızda..
Bende sanki koyu 1-2 damla akıntı gördüm peçetede o yüzden gittim 1 ayı beklemeden çok şükür bi sıkıntı sorun yoktu ama akıntı için fitil verip 1 hafta sonra kontrole çağırdı sonra rutin 1 aylık sürece gireriz heralde..
1 ayda fazla gibi yahuu ama napalım..

Canım ben oğlumda bu zamanlarda sanki göbeğimde baloncuklar patlıyormuş gibi şeyler hissederdim hatta bana oğlan erken hissedilir demişlerdi ne derece doğruysa tabee

Bende seyirme gibi oluyo ama oda bebek değildir doktorlarda söylüyolar anca 16. haftadan sonra hissedilir diyolar..
Belki hissettiklerin bebek değilde bağırsak hareketleri gaz falandır.. :44:

Ayy Allah yardımcın olsun çalışanlar için çok daha zor ben evde mahfoluyorum çalışsaydım nolurdu bilmiyorum..
Valla ben sorucak bir sürü soru buluyorumda şuan aklımdan çıktı hepsi ay gelsinde yazıyım unutmym sonra merak ediyorum aklıma geldiğinde..

teşekkürler şeyda inn sanki yeni hamile gibiyim oğlumdakileri hep unutmuşum ...bu arada oğluşum 8 yaşında...bende rüyamda oğlanlar gördüm birsürü...annem altınlar görmüş ...kayınpeder altınlar görmüş bunların hepsi erkek çocuğa işaretmiş am ben kızım olsun istiyorummmmtabiki herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir bebiş

Olsun herşeyi yeniden ilk kez yaşıyomuşsun gibi işte ne güzel..
Benimde ilk hamileliğimm..
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cinsiyet önemli değil her zaman söylediğimiz gibi ama meraklanmadan da edemiyo insan işte..
Eh öğrenmemize de çok zaman kalmadı zaten yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…