2012 Ocak Anneleri

ben rüyamda bebişi görmedim ama eşime diyordum ki o kadar kızları severdim şimdi iki oğlan annesi oldum

Kizlar bende kac gundur kendi kendime rüyamda neden bebegimi gormuyorum diye kiziyorum eşime sordum oda görmemiş ama nedense içime erkek doguyor Allahim hayirli evlat nasip etsin yavrularimizi

Kizlar bende kac gundur kendi kendime rüyamda neden bebegimi gormuyorum diye kiziyorum eşime sordum oda görmemiş ama nedense içime erkek doguyor Allahim hayirli evlat nasip etsin yavrularimizi

Niye kızıyosun canım bende 1 kere gördüm onda da yüzünü görmedim bile
Her gece bebişlerimizi rüyamızda görcez diye bişey yok ya..

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm.

Ne yapıyosunuzzzz, iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Iyimiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz???????????

selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım.henüz kullanamıyorum.ben de 2012 de anne olacağım 10 haftalık hamileyim.Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim

sanırım ben paranoyak oldum

Hayırdır canım?

bennn bundan sonra sizlerleyimmmm. Rapor aldı eşim getirdi.bakalım dr um ve arkadaşlarımın dediği gibi iş kolikmiyim göreceğizzz. Ama sanki patlayacağım gibi geliyo banaaaaaaaa!!!!!
cnm senn bol su içtiğine eminmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Valla ben felaket halsiz olduğum için genelde uzanıyorum..
Sende de uyku hali çok olursa sıkılmazsın uyumaktan
Hayır emindeğilim çnkü su içemiyorum midem çok bulanıyo kendimi daha da kötü hissediyorum off kasmakta istemiyorum napim 2-4 bardak arası içiyorum günde nerde 2lt pehh..
Yapcak bişeyim yok malesef..

Günaydın cici anne adayları :)
Bugun 9,15de randevum var
gelir gelmez sonucları yazarım
10+0 dayım ayyy acaba net bır foto alabılırmıyımkı
zaten bugun gıdecegım doktor ıyı oldu oldu olmadı degıstırcem
...hevessız bır adam gıbı geldı gecen bana
ayy ben fenayım fenaa :)

Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
Kocaman olmuştur bebiş şimdi, görürsün ne güzel

günaydınnlarr arkadaşlar,randevulardan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde yarın doktor randevum var, nedense çok korkuyorum.ilk baştan beri düşük riski, her seferinde doktor olumsuz bişiyler söyliyecek gibi geliyor

günaydın arkadaşlar bugün büyük gün doktor randevumuz var, bebeğimle buluşma günüm bebeğim büyümüştür 10+1 olduk çünkü:)) inşallah iyidir meleğim onu görmek için sabırsızlanıyorum ve içimde tarifsiz bir korku var anne olmak işte böyle bişey sanırım dua edin bize...

sanırım ben paranoyak oldum
hayırdır tatlım, neden paranoyak oldum dedin?
bennn bundan sonra sizlerleyimmmm. Rapor aldı eşim getirdi.bakalım dr um ve arkadaşlarımın dediği gibi iş kolikmiyim göreceğizzz. Ama sanki patlayacağım gibi geliyo banaaaaaaaa!!!!!
canım keşke bende raporlu olsam evimde yatıp yuvarlansam , valla müge anlı ve esra erola bile razıyım evde tv karşısında yatsam tüm gün. bol bol dinlen canım..
cnm senn bol su içtiğine eminmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
canım mide yanması ve hazımsızlık bende de var, sabah 0 aylık hamile oluyorum akşama 5 aylık hamile oluyorum, acayip şişiyor karnım. ve ben günde 2-2,5 litre su içiyorum. hazımsızlığa su fayda etmiyor tatlım..
canım yaa benimde saat 11,5da randevum. vakit geçmez şimdi bana. ikili test yapılacak. belki cinsiyetini bile öğreniriz ha? dün okudum bir arkadaşımız 10.hjaftada öğrenmiş cinsiyetini. darısı bize.
Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
Kocaman olmuştur bebiş şimdi, görürsün ne güzel

canım en son gördüğümde fasulye gibiydi. artık bebeğe benzemiştir kuzucum. oyle sabırsızlanıyorum ki vakit geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…