- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
canım korkma , içini ferah tut. güzel haberlerle geleceksin inşallah tatlım.günaydınnlarr arkadaşlar,randevulardan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde yarın doktor randevum var, nedense çok korkuyorum.ilk baştan beri düşük riski, her seferinde doktor olumsuz bişiyler söyliyecek gibi geliyor
günaydınnlarr arkadaşlar,randevulardan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde yarın doktor randevum var, nedense çok korkuyorum.ilk baştan beri düşük riski, her seferinde doktor olumsuz bişiyler söyliyecek gibi geliyor
günaydın arkadaşlar bugün büyük gün doktor randevumuz var, bebeğimle buluşma günüm bebeğim büyümüştür 10+1 olduk çünkü:)) inşallah iyidir meleğimonu görmek için sabırsızlanıyorum ve içimde tarifsiz bir korku var anne olmak işte böyle bişey sanırım dua edin bize...
canım yaa benimde saat 11,5da randevum. vakit geçmez şimdi bana. ikili test yapılacak. belki cinsiyetini bile öğreniriz ha? dün okudum bir arkadaşımız 10.hjaftada öğrenmiş cinsiyetini. darısı bize.
canım en son gördüğümde fasulye gibiydi. artık bebeğe benzemiştir kuzucum. oyle sabırsızlanıyorum ki vakit geçmiyor
çok güzel bi haber bu hayırlı olsun canımmerhaba kızlar...
uzun zamandır girmiyordum forma.çünkü durumum kritikti.
bhc-g 2000 lere çıkmıştı ama vajinal ultrasyonda da kese gözükmemişti.doktorlar dış gebelikten şüphelenmişlerdi.
moralim altüst olmuştu.
ama bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.o kadar mutluyum ki!
1 aydır dış gebelik,mol gebelik,boş gebelik derken bebişimi gördüm ...
bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.
ben 9. haftamdayım geçen hafta da kötüydü ama bu hafta başından beri çok fenayım. inşallah hafta sonuna kadar geçerben brz şanslıyım galiba cnm.Sadece 8. hafta içinde bulantılarım oldu dayanılmayacak kadar yani 7 ve 7+ günlerimde.ama ben folic asiti bıraktım elevite başladım belki de o geçirdi bilemiyorum.Ya da bünyeden de olabilir.Benim annemin ,kardeşimin hiç bulantısı olmamıştı.En çk bulantı 8. haftalarda oluyo diyolar ,bende de sanırım bi o zaman etkili oldu.Bulantım yok herşey yiyebiliorum ama böle hep hafif midemde kımıldanma oluyo hafifff bulantı yani ama yok denecek kadar az,bi de boş olunca midem oluo brz bulantı ama dediğim gibi yok denecek kadar az..İnşallah hepinizin bulantısı yakın zamanda geçerrr.
aa ne kadar çabuk öğrenmişşin. tebrik ederimkızlar herkeze mrb bugun dr gittim 11 haftama girdim bebğim sağlıklı ve % 70 çok tatlı bır kızım olacak bukadar erken öğrendığım için çok mutluyum sizlerle paylaşmak isdeim darısı tüm merak edenlerın başına
eşim erkek olacağını iddia ediyor.bukadar eziyeti ancak erkek çocuk yapar diyor
ben rüyamda bebişi görmedim ama eşime diyordum ki o kadar kızları severdim şimdi iki oğlan annesi oldum
hayırlı olsun hoşgeldin canımselam arkadaşlar aranıza bugün katıldım.henüz kullanamıyorum.ben de 2012 de anne olacağım 10 haftalık hamileyim.Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim
aa ne kadar erken :) darısı basımızakızlar herkeze mrb bugun dr gittim 11 haftama girdim bebğim sağlıklı ve % 70 çok tatlı bır kızım olacak bukadar erken öğrendığım için çok mutluyum sizlerle paylaşmak isdeim darısı tüm merak edenlerın başına
günaydın arkadaşlar bugun doktora gidecek arkadaşlarımız varmış. hayırlı haberlerini beklıyoruz.. ben yıne bulantılıyım. geçmedi bi türlü . dün yemeği de eşim yaptı mutfağa giremıyorum. siz nasılsınız?
günaydın arkadaşlar bugun doktora gidecek arkadaşlarımız varmış. hayırlı haberlerini beklıyoruz.. ben yıne bulantılıyım. geçmedi bi türlü . dün yemeği de eşim yaptı mutfağa giremıyorum. siz nasılsınız?
Deterjana sardım bende kokusuna tahamülüm hiç yok . 2 gündür bulaşıkları zor yıkıyorum
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
2 kilo vermişim midem çok fena şurup verdi onun için..
Kötü hissettiğinde iç dedi..
Bulantıdan çok ağrı olduğu için..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Bidahaki seferlerde de bakılmıcak gibi bişey söyledi sanırım tam anlamadım..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Ay manyak etti beni bu kadın bi öle diyo bi böle..
2li test yapmıyo heralde istiyenlere yapıyo
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
O izinliyken yerine bakan doktor olabilir..
Eşime söyledim erkek napcaz diye bakcaz bi çaresine gibi bişiler söledi..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh
canım maşallah kuzunada sanada herşeyin yolunda gitmesine sevindim napcaksın peki ikili test yaptırcakmısın?
remedy hospıtala gittinmi hiç hem sana yakın hemde iyi drlar olduğunu duymuştum
Maaşallah canım bebeğinebüyüdüğünü de görelim inşallah
Sorunsuzca doktorunu bulabilenlere özeniyorum inan, ben de hala doktor sorunu yaşayanlardanım, bidahaki kontrolde yeni doktora gidicem, bu kez memnun kalırın inşallah, canım sen de iyi araştır, ilerleyen dönemlerde doktor değiştirmek çok zor oluyormuş, bir an önce sonuna kadar takibimizi yapacak ve doğumumuzu da gerçekleştirecek bir doktor bulmamız lazım :97:
Aylincim şimdi söylediğin hastaneyide aradım öğrendim genelde nöbetçi doktor kimse o giriyomuş doğuma orda da eğer özel olarak doktoru istiyosan ekstra 350 lira civarı bi ücret ödüyomuşsun..
Muayne ücretide 30liraymış..
Ya kardeşim ne saçmalık bu ne diye ona takip oluyorum o zmn ben giderim devlet hastanesine yani orda da nöbetçi kimse o giriyone farkı var özelin madem..
Ay bugün sinir oldum inşallah böyle devam etmez
Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
Kocaman olmuştur bebiş şimdi, görürsün ne güzel
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
bencede çok saçmane anlamı var ozman dünya para bayılcaksın hemde sen ozman en iyisi devlet hastanesini dene şeyda valla ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?