2012 Ocak Anneleri

canım korkma , içini ferah tut. güzel haberlerle geleceksin inşallah tatlım.

Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz

çok güzel bi haber bu hayırlı olsun canım
ben 9. haftamdayım geçen hafta da kötüydü ama bu hafta başından beri çok fenayım. inşallah hafta sonuna kadar geçer
aa ne kadar çabuk öğrenmişşin. tebrik ederim

ben rüyamda bebişi görmedim ama eşime diyordum ki o kadar kızları severdim şimdi iki oğlan annesi oldum
eşim erkek olacağını iddia ediyor.bukadar eziyeti ancak erkek çocuk yapar diyor

günaydın arkadaşlar bugun doktora gidecek arkadaşlarımız varmış. hayırlı haberlerini beklıyoruz.. ben yıne bulantılıyım. geçmedi bi türlü . dün yemeği de eşim yaptı mutfağa giremıyorum. siz nasılsınız?

selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım.henüz kullanamıyorum.ben de 2012 de anne olacağım 10 haftalık hamileyim.Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim
hayırlı olsun hoşgeldin canım
aa ne kadar erken :) darısı basımıza

günaydınlar

Deterjana sardım bende kokusuna tahamülüm hiç yok . 2 gündür bulaşıkları zor yıkıyorum

ben mutfağa uğramayalı 1 ay oluyor, suyumu bile eşim getirmese susuz kalıcam, mutfağa girdiğim anda lavaboya zor atıyorum çünkü kendimi, hiç dayanamıyorum mutfak kokusuna
Eşim sağolsun akşamdan beslenme çantası hazırlıyor bana kepek ekmeği arası peynir bi de elma, sabah alıp dolaptan çantama atıyor, iş yerinde bütün gün onları yiyorum...

Deterjana sardım bende kokusuna tahamülüm hiç yok . 2 gündür bulaşıkları zor yıkıyorum

Çok normalmiş cnm, benim doktor da hiçbir çeşit deterjan çamaşır suyu v.b. temizleyici kesinlikle kullanma, mide bulantısını en çok tetikleyen 2 şey stres ve deterjan kokusudur dedi, onun dışında yemek kokusu, aşırı ışıklı ve gürültülü, kapalı ortamlar da yine bulantıyı tetikliyenler, bunlardan da mümkün olduğunca uzak duruyoruz. Benin duşta bile çok bulantım oluyordu, kokusuz şampuan aldım, daha iyiyim şimdi.

Son düzenleme:

günaydın canım ben çok acınacak bi haldeyim beslenemiyorum kokulara tahammülüm yok mutfağıma takmış durumdayım küçük çocuğum var çok zorlanıyorum yemek yapamıyorum sağolsun kayınvalideme yada ablama gidiyoruz yemeğe oğlumu ihmal ettiğimi düşünüyorum ve çok üzülüyorum ona ben yemek yapmak istiyorum ama gerçekten çok zor bi süre böyle idare edicez sanırımher akşam düzenli olarak saatimi aksatmadan kusuyorum

Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
2 kilo vermişim midem çok fena şurup verdi onun için..
Kötü hissettiğinde iç dedi..
Bulantıdan çok ağrı olduğu için..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Bidahaki seferlerde de bakılmıcak gibi bişey söyledi sanırım tam anlamadım..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Ay manyak etti beni bu kadın bi öle diyo bi böle..
2li test yapmıyo heralde istiyenlere yapıyo
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
O izinliyken yerine bakan doktor olabilir..
Eşime söyledim erkek napcaz diye bakcaz bi çaresine gibi bişiler söledi..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh

canım maşallah kuzunada sanada herşeyin yolunda gitmesine sevindim napcaksın peki ikili test yaptırcakmısın?
remedy hospıtala gittinmi hiç hem sana yakın hemde iyi drlar olduğunu duymuştum

Maaşallah canım bebeğine büyüdüğünü de görelim inşallah
Sorunsuzca doktorunu bulabilenlere özeniyorum inan, ben de hala doktor sorunu yaşayanlardanım, bidahaki kontrolde yeni doktora gidicem, bu kez memnun kalırın inşallah, canım sen de iyi araştır, ilerleyen dönemlerde doktor değiştirmek çok zor oluyormuş, bir an önce sonuna kadar takibimizi yapacak ve doğumumuzu da gerçekleştirecek bir doktor bulmamız lazım :97:

canım maşallah kuzunada sanada herşeyin yolunda gitmesine sevindim napcaksın peki ikili test yaptırcakmısın?
remedy hospıtala gittinmi hiç hem sana yakın hemde iyi drlar olduğunu duymuştum

Saol canım teşekkürler..
Bilmiyorumki yaptırıyım diyorum
Ense kalınlığı falan ölçülcek sanırım yapılsın bence ya içim rahat etsin :44:
O hastaneyi gördüm ama hiç gitmedim canım sürekli doktor hastane değiştirmek istemiyorum uff canımı sıktı bu kadında
Ben onuda bi araştırıyım öyleyse.. Saol canım..

Saolasın canım aminn hepimizin bebişlerinin büyüdüğünüde görelim inşallah..
Valla bilmiyorumki bizim mi şanssızlığımız nedir bu böyle anlamadım gitti..
Aslında ilk gittiğimde sevmiştim kadını ama doğuma onun girmiycek olması kocaman bi - olarak yazıldı hanesine..
Doğumumu onun mesai saatlerine göre ayarlayamam ya Allah Allah normal istiyorum sonuçta ben..
Madem girmicek ne diye takibimi ona yaptırıyımki yani yine kafam allak bullak oldu yaa..
Yeni hastane yeni doktor aramakta canımı çok sıkıyo..
Doğru söylüyosun ileriki dönemlerde değiştirmek daha zor olur..
Zaten sorucaklarımın bazılarınıda unuttum

Aylincim şimdi söylediğin hastaneyide aradım öğrendim genelde nöbetçi doktor kimse o giriyomuş doğuma orda da eğer özel olarak doktoru istiyosan ekstra 350 lira civarı bi ücret ödüyomuşsun..
Muayne ücretide 30liraymış..
Ya kardeşim ne saçmalık bu ne diye ona takip oluyorum o zmn ben giderim devlet hastanesine yani orda da nöbetçi kimse o giriyone farkı var özelin madem..
Ay bugün sinir oldum inşallah böyle devam etmez

bencede çok saçmane anlamı var ozman dünya para bayılcaksın hemde sen ozman en iyisi devlet hastanesini dene şeyda valla ben çok memnunum

Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz
Kocaman olmuştur bebiş şimdi, görürsün ne güzel

Kzılar bende şimdi geldım
bebişim kocaman olmus şükürler olsun iki kere kalp atışını dinletti bebişimizin. Normalde 9+6 haftalıgım SATA gore. Ultrasona gore 8+3m yanı 10 gun gerıden gıdıyorum ama hersey normal ve ıyı sakın merak etme dedi. Bolbolda bakdırdı ultrasonda bebısımızeeee :)) Babasının kalbı durcakdı kalp atıslarını dınlerken :) Gelene kadar tıktık ne guzeldı dımı deyıp durdu :)))))
Gelelim bana 82den 78e düşmüşüm. Doktora serum yediğimi soyledım. Oda 77ye dustugun an gelmelısın hemen serum takıcaz . Çünkü hap felan ıse yaramaz sana onuda cıkartırsın dedı :) İlacı ıcmedıgımı sadece uctane ıcdıgımı soleyınca saol be cok... ıcmıssın dedı :) Bu arada dogumum 21 Ocak gozukuyor. Doktorumdan bu sefer memnundum :) Ama hastanede dogum acaıp pahalı geldı bana :) 650+ ozel oda gun basına 250 :) ıkı gun kalsam 500 odaya verıcez. Bakalım dusunucem cunku gereksız yere o parayı vermek ıstemıyorum. Onumde cok daha secenek varken :)

bencede çok saçmane anlamı var ozman dünya para bayılcaksın hemde sen ozman en iyisi devlet hastanesini dene şeyda valla ben çok memnunum

Ama senin doktorunda erkek canım..
Uff iyice moralim bozuldu bugün yaa..
Böyle saçmalık duymadım gerçekten..
Sonunda evde doğurcam o olcak
Zaten burdan da taşınmak istiyorum o yüzden buraya yakın diye düşünmesemmi diye aklımdan geçmiyoda değil..
Herşey belirsizz püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…