2012 Ocak Anneleri

hadi sedacım gözünaydın çok şükür sende güzel haberlerler geldin
bencede okadar para verilmez yaa yazık

ayrıca ıkılı testı kesınlıkle onerdı yapalım onu 3lü testi yapmayız merak etme dedı ıyı dedım bende
40 tl mıs ıkılı testte ayrıca

Hoşgeldin canım gözünaydın maşallah kuzunaa herşey yolunda demek
Bende doğum ücretlerini öğreniyorum şimdiden ama sorduğum 2 haftanede ekstra oda ücreti demedi içinde dedi..
Normalde 1 gece sezeryande 2 gece dedi yanlış hatırlamıyosam en son aradığm remedymi ne..
Bencede saçma ekstra almaları yaa amann nerden para koparsak diye bakıyolar

Bunlardada zaten 650 artı normal odaysa ıcınde
ama ozelse degıl
valla o hastaneye o parayı ASLA vermem ben
neredeyse 1500e yakın cıkartır onlar benı
kusura bakmasınlar
tabıkı bebegımın saglıgı onemlı ama buda manyaklık cnm kendı adıma yanı

bayan doktorlarda var canım düünürsen bir kez dene ne kaybedersin? ordada randevunu aldığın saatte gidiyorsun sıra beklemiyorsun hem doğumdan sonra öyle özel oda fiyatı ödemene gerek kalmıyor odalar tek kişilik ve çok temiz denemekte fayda var derim ama taşınacakmışsın madem taşındığın yerde bak istersen daha zaman çok kaygılanma ne zaman nereye taşınıyosun komşu:))

Ne farkı var normal odayla özel odanın..
Ayy varya şimdiden fenalık bastı bu doğumdu doktordu onun ücretiydi bunun ücretiydi ne biçim hastaneler ya herşeyden nefret etmeye başladım

Bilmiyorumki canım yaa bayan doktor nasıl peki bi bilgin varmı?
Ama normalse normal orda da çok zorda kalmadıkca sezeryana almıyolar devlet hastaneleri oda gözümü korkutmuyo değil hahahahah
Ne kaa kararsızım yahuuu hem normal istiyorum zoru görünce sezeryan diyorum
Valla canım ben bu eve taşındığım günden beri başka yere taşınmak istiyorumda bi türlü çıkamadım tekrar kiraya çıkmak istemiyorum ev alabilirmiyiz onuda bilmiyorum.
Taşınmak benim umuduummm inşallah olur çok istiyorum..
Ayy komşu ben taşınmadan tanışalım seninlede bu kadar yakınız

Canım gözünaydın, benim eşim de kalp atışlarını duyunca 1 hafta ağzı kulaklarında gezmişti, onları çok etkiliyor galiba pıtpıtları duymak

Şu hastane ve doktor meselesi benim de ciddi anlamda kafamı kurcalıyor, benim hastaneye verdiğim para gerçekten bir servet maalesef şu ana kadar medical parka gidiyordum muayne ücreti 70 tl, doğum için 2500 tl gibi rakamlardan sözediliyor, açıkcası bir taraftan parayı sokaktan toplamıyorum, onunla bebeğimin bir ihtiyacını karşılarım diye düşünüyorum ama bir taraftan da oturduğum bölgede ya düzgün ve pahalı hastaneler var, ya da ucuz ve rezalet yerler, sonradan pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum. napıcamı bilmiyorum kafam çok karışık :44:

Son düzenleme:

canım 3 bayan dr var ikisini tavsiye edebilirim benim drum hastasına bırakıyor terciği diğerleride öylemi bilmiyorum ama senin için araştırabilirim evin çok güzel yerde madem kendi evin ne diye taşınıyosunki hem taşınma bak bebişleri beraber büyütürüz tanışalım tabi çok memnun olurum

canım gözün aydın maşallah kuzuna hep böyle güzel haberler alalım
doktor olayı bu sürecin en zorlu etabıymış bunu anladım burda yazılanları okuyunca

ay kilo veren verene :) gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
buraya göre bence fiyatlar uygun ben servet ödicem galiba

servet ödeyenlerden biri de benim canım. doktorun özel muayenesine gidiyorum 120 lira doğumu da istediğim hastanede yaparsa işte hem hastane hem de kendi doktorum dışardan gircek doğuma toplam 2000-2500 arası bişey. ama eğer sezeryan olursam doktorun çalıştığı devlet hastanesinde olabilirim.
çünkü orda da ameliyata o gircek saati belli olacağı için ve yeni bi hastane özel odası filan var. ama işte normal doğum olursa nöbetçi giriyor devlette. o nedenle özelde yaparım normal doğumu. üfff çok kafa karıştırıcı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle dr'dan güzel haberlerle gelen arkadaşlara "gözünüz aydın,darısı devamına inş" diyorum.
Benim gibi doktor kontrolunu bekleyenlere de öncelikle sabır :)) sonra da güzel haberlerle dönmeyi diliyorum.
Benim de pazartesi randevum var.hem heyacan hem kaygı var.
Sonuçu ilk öğrendiğim andan beri yaşıyorum.Önce kese görünecek mi,sonra bebek görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı derken onları atlattık.
Şimdi acaba gelişimi nasıl,sağlığı nasıl diye kaygı,ayy hergün biraz daha büyüyor diye heyecan.
Annelik böyle bişey galiba ve biz bu yola girdik ,Allah yardımını esirgemesin bizden.

Nasıl yani senin doktorun hastasıyla ilgileniyo anlamadım?
Nöbetçi olmasa da doğumuna o mu giriyo?
Zahmet olmazsa araştırırmısın canım ya ona göre 1 kerede oraya gidiyim bişey kaybetmem..
Ev güzel yerde evet ama bina eski ısınmıyo kışın ben zaten normalde de çok üşüyen biriyim..
Merkezi sistem salaklar hangi akla hizmetse tasarruf adı altında gündüzleri 12den 2 ye kadar kapatıyolar kaloriferleri sonra evin içi buz gibi ısıt ısıtabilrsen..
Böyle saçmalık başka apartmanda görmedim ben annemlerin evide merkeziydi ama öğlenleri kapama falan olmuyodu..
Güya tasarruf ediyolar işte akıllarınca
Bide benim evim değil canım kiradayım kiradanda kiraya çıkmak istemiyorum açıkcası o yüzden sabrediyorum..
Ama alamazsakta çocuğumuda bu eve getirmek istemiyorum biraz daha anneme yakın göztepeye doğru maltepe falan olsa çok iyi olur benim için..
Olsun yine beraber büyütürüz çok uzağa gidemem istesemde
Bende çok memnun olurum zaten burda kimseyi tanımıyorum komşum falanda yok

Gerçekten allak bullak oluyorum böyle fiyatları okuyunca, sen en azından özel muaynehaneye gidiyorsun, doğru düzgün ilgilenir doktorun, istediğin kadar kalırsın, benim gittiğim hastanede 15 er dk. arayla randevu veriyorlar, yani doktorun yanında max. 15 dk kalıyorsun ve 70 tl yi veriyorsun :97: gebelik öncesi testler için bana 540 tl demişlerdi, ben de saf saf yaptırıyordum nerdeyse, ordaki kız uyardı beni git dışarıda yaptır diye, sonra özel bir tahlil merkezinden bunun 3 de 1 fiyatına yaptırdım Bu arada hastanedeki fiyatlar ssk indirimli yani. Şimdi bahçelievler medicana yı düşünüyorum, orda muayne 37, doğum 2000 tl, tahliller de eminim medical parktaki gibi uçuk değildir. Yine doğum ücreti burada okuduğum fiyatlara göre yüksek ama çok da alternatifim yok elim mahkum vericem, hamama giren terler napalım, bebeğimizin canı sağolsun sağlıklı doğsun da
aslında benim şirketin yaptığı özel sigortam da var ama doğum kapsam dışı.

günaydıııııııınnn
doktor randevularından güzel haberlerle gelin inşallah
hahahaa ne çabuuuk :)) ama hiiiiç belli olmuyo bebişlerin işi, kandırıkçılar yeğenime uzuuuunca bi zaman %80-90 kız dendi, pembe pembe ciciler alındı, araba-park yatak falan alındı, isim bile koydular meğer erkekmişş :))) hepsini değiştirebildiler neyseki
hayırlısıyla gönlünüzdeki olsun canım

selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım.henüz kullanamıyorum.ben de 2012 de anne olacağım 10 haftalık hamileyim.Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim
hoşgeldiin, hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla tamamına ersin..

canım olumlu düşünmeye çalış, inşallah güzel haberlerle gel sen de

maşallah maşallah :)
maşallah maşallah :)

canım gözün aydın maşallah kuzuna hep böyle güzel haberler alalım
doktor olayı bu sürecin en zorlu etabıymış bunu anladım burda yazılanları okuyunca

Amin canım hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallah..
Evet aynen öyle doktor en zoru.. :18:

İyi dileklerin için saol inşallah sende güzel haberlerle gelirsin..
Evet merak endişe hiç bitmiyo malesef..

evet kesinlikle doktor çok iyi ilgileniyor o yönden çok güzel. muayene 25-30 dk civarı sürüyor.
oofffff 540 tl mi ben o yönden de şanslıyım doktorum kendi çalıştığı hastanede yaptırdı hepsini emekli sandığı kapsamında ücret ödemedim.
benim dediğim özel hastanenin sgk anlaşması yok direkt fiyatları bunlar.
istanbul gibi bi yer için özel hastanelerin fiyatları sanırım o civarlarda canım, en azından muayen ücreti yarı yarıya nerdeyse. tahliller de mutlaka daha uygundur. aynen öyle bebişlerin canı sağolsun sağlıkla doğsunlar da varsın paracıklar gitsin :)

herkese selamm7

ay demek 11. haftada da belli oluyor yani ben 12 ve 13. haftada belli olmaya basladigini duymustumda 11. haftada degil ayy ne güzel

bende 3 temmuzda 11 haftalikoluyorum bende gidim ozaman bir benim 13 temmuzdan sonra bebekde herhangi bir sakatlik falan varmi diye baklilacak sizlerde yaptirdiniz mi bu testi ???

Orası öyle de burda başka forumlarda da İstanbun'da 500-600 e doğum yaptıran bi de çok memnun olanları duyunca kendimi enayi gibi hissediyorum Bu kadar para vericez memnun kalırız inşallah

ayrıca ıkılı testı kesınlıkle onerdı yapalım onu 3lü testi yapmayız merak etme dedı ıyı dedım bende
40 tl mıs ıkılı testte ayrıca
bize ikili üçlü test yapılamıyomuş çoğul olduğu için.. zaten düşünmüyodum da.. hayırlı sağlıklı doğsun bebeklerimiz hepimizin inşallah..
ooof of bu konuda dertliyim.. burda zekai tahir burak hastanesi klinik şeflerinden birine gittim tedavi döneminde, şimdi de onunla devam ediyoruz.. muayenehanesine gittiğimde 200 tl muayene ücreti.. neyseki tetkikler hastanede yapılıyor. ama aşılama için 1000 tl aldı, 150 sperm yıkama işlemine verdik, 600 civarı ilaç katkı payı ama laparoskopimde hiç para almadı.. hastanede yapıldı, ameliyat boyunca başımdaymış.. benim sezaryen olacak, hastanede olacak ama doktorla henüz konuşmadık..

kızlar ben şimdiden isim bakmaya başladım.. önce cinsiyetlerini öğrenmem daha mantıklı biliyorum ama öylesine bakıyorum :)) e anca buluruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…