Kzılar bende şimdi geldım
bebişim kocaman olmus şükürler olsun iki kere kalp atışını dinletti bebişimizin. Normalde 9+6 haftalıgım SATA gore. Ultrasona gore 8+3m yanı 10 gun gerıden gıdıyorum ama hersey normal ve ıyı sakın merak etme dedi. Bolbolda bakdırdı ultrasonda bebısımızeeee :)) Babasının kalbı durcakdı kalp atıslarını dınlerken :) Gelene kadar tıktık ne guzeldı dımı deyıp durdu :)))))
Gelelim bana 82den 78e düşmüşüm. Doktora serum yediğimi soyledım. Oda 77ye dustugun an gelmelısın hemen serum takıcaz . Çünkü hap felan ıse yaramaz sana onuda cıkartırsın dedı :) İlacı ıcmedıgımı sadece uctane ıcdıgımı soleyınca saol be cok... ıcmıssın dedı :) Bu arada dogumum 21 Ocak gozukuyor. Doktorumdan bu sefer memnundum :) Ama hastanede dogum acaıp pahalı geldı bana :) 650+ ozel oda gun basına 250 :) ıkı gun kalsam 500 odaya verıcez. Bakalım dusunucem cunku gereksız yere o parayı vermek ıstemıyorum. Onumde cok daha secenek varken :)
bebişim kocaman olmus şükürler olsun iki kere kalp atışını dinletti bebişimizin. Normalde 9+6 haftalıgım SATA gore. Ultrasona gore 8+3m yanı 10 gun gerıden gıdıyorum ama hersey normal ve ıyı sakın merak etme dedi. Bolbolda bakdırdı ultrasonda bebısımızeeee :)) Babasının kalbı durcakdı kalp atıslarını dınlerken :) Gelene kadar tıktık ne guzeldı dımı deyıp durdu :)))))
Gelelim bana 82den 78e düşmüşüm. Doktora serum yediğimi soyledım. Oda 77ye dustugun an gelmelısın hemen serum takıcaz . Çünkü hap felan ıse yaramaz sana onuda cıkartırsın dedı :) İlacı ıcmedıgımı sadece uctane ıcdıgımı soleyınca saol be cok... ıcmıssın dedı :) Bu arada dogumum 21 Ocak gozukuyor. Doktorumdan bu sefer memnundum :) Ama hastanede dogum acaıp pahalı geldı bana :) 650+ ozel oda gun basına 250 :) ıkı gun kalsam 500 odaya verıcez. Bakalım dusunucem cunku gereksız yere o parayı vermek ıstemıyorum. Onumde cok daha secenek varken :)
hadi sedacım gözünaydın çok şükür sende güzel haberlerler geldin
bencede okadar para verilmez yaa yazık
Hoşgeldin canım gözünaydın maşallah kuzunaa herşey yolunda demek
Bende doğum ücretlerini öğreniyorum şimdiden ama sorduğum 2 haftanede ekstra oda ücreti demedi içinde dedi..
Normalde 1 gece sezeryande 2 gece dedi yanlış hatırlamıyosam en son aradığm remedymi ne..
Bencede saçma ekstra almaları yaa amann nerden para koparsak diye bakıyolar
Ama senin doktorunda erkek canım..
Uff iyice moralim bozuldu bugün yaa..
Böyle saçmalık duymadım gerçekten..
Sonunda evde doğurcam o olcak
Zaten burdan da taşınmak istiyorum o yüzden buraya yakın diye düşünmesemmi diye aklımdan geçmiyoda değil..
Herşey belirsizz püff
Bunlardada zaten 650 artı normal odaysa ıcınde
ama ozelse degıl
valla o hastaneye o parayı ASLA vermem ben
neredeyse 1500e yakın cıkartır onlar benı
kusura bakmasınlar
tabıkı bebegımın saglıgı onemlı ama buda manyaklık cnm kendı adıma yanı
bayan doktorlarda var canım düünürsen bir kez dene ne kaybedersin? ordada randevunu aldığın saatte gidiyorsun sıra beklemiyorsun hem doğumdan sonra öyle özel oda fiyatı ödemene gerek kalmıyor odalar tek kişilik ve çok temiz denemekte fayda var derim ama taşınacakmışsın madem taşındığın yerde bak istersen daha zaman çok kaygılanma ne zaman nereye taşınıyosun komşu:))
Ne farkı var normal odayla özel odanın..
Ayy varya şimdiden fenalık bastı bu doğumdu doktordu onun ücretiydi bunun ücretiydi ne biçim hastaneler ya herşeyden nefret etmeye başladım
Bilmiyorumki canım yaa bayan doktor nasıl peki bi bilgin varmı?
Ama normalse normal orda da çok zorda kalmadıkca sezeryana almıyolar devlet hastaneleri oda gözümü korkutmuyo değil hahahahah
Ne kaa kararsızım yahuuu hem normal istiyorum zoru görünce sezeryan diyorum
Valla canım ben bu eve taşındığım günden beri başka yere taşınmak istiyorumda bi türlü çıkamadım tekrar kiraya çıkmak istemiyorum ev alabilirmiyiz onuda bilmiyorum.
Taşınmak benim umuduummm inşallah olur çok istiyorum..
Ayy komşu ben taşınmadan tanışalım seninlede bu kadar yakınız
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
2 kilo vermişim midem çok fena şurup verdi onun için..
Kötü hissettiğinde iç dedi..
Bulantıdan çok ağrı olduğu için..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Bidahaki seferlerde de bakılmıcak gibi bişey söyledi sanırım tam anlamadım..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Ay manyak etti beni bu kadın bi öle diyo bi böle..
2li test yapmıyo heralde istiyenlere yapıyo
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
O izinliyken yerine bakan doktor olabilir..
Eşime söyledim erkek napcaz diye bakcaz bi çaresine gibi bişiler söledi..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh
Canım gözünaydın, benim eşim de kalp atışlarını duyunca 1 hafta ağzı kulaklarında gezmişti, onları çok etkiliyor galiba pıtpıtları duymak
Şu hastane ve doktor meselesi benim de ciddi anlamda kafamı kurcalıyor, benim hastaneye verdiğim para gerçekten bir servet maalesefşu ana kadar medical parka gidiyordum muayne ücreti 70 tl, doğum için 2500 tl gibi rakamlardan sözediliyor, açıkcası bir taraftan parayı sokaktan toplamıyorum, onunla bebeğimin bir ihtiyacını karşılarım diye düşünüyorum ama bir taraftan da oturduğum bölgede ya düzgün ve pahalı hastaneler var, ya da ucuz ve rezalet yerler, sonradan pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum. napıcamı bilmiyorum kafam çok karışık :44:
canım 3 bayan dr var ikisini tavsiye edebilirim benim drum hastasına bırakıyor terciği diğerleride öylemi bilmiyorum ama senin için araştırabilirim evin çok güzel yerde madem kendi evin ne diye taşınıyosunki hem taşınma bak bebişleri beraber büyütürüz tanışalım tabi çok memnun olurum
servet ödeyenlerden biri de benim canım. doktorun özel muayenesine gidiyorum 120 liradoğumu da istediğim hastanede yaparsa işte hem hastane hem de kendi doktorum dışardan gircek doğuma toplam 2000-2500 arası bişey. ama eğer sezeryan olursam doktorun çalıştığı devlet hastanesinde olabilirim.
çünkü orda da ameliyata o gircek saati belli olacağı için ve yeni bi hastane özel odası filan var. ama işte normal doğum olursa nöbetçi giriyor devlette. o nedenle özelde yaparım normal doğumu. üfff çok kafa karıştırıcı
kızlar herkeze mrb bugun dr gittim 11 haftama girdim bebğim sağlıklı ve % 70 çok tatlı bır kızım olacak bukadar erken öğrendığım için çok mutluyum sizlerle paylaşmak isdeim darısı tüm merak edenlerın başına
hoşgeldiin, hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla tamamına ersin..selam arkadaşlar aranıza bugün katıldım.henüz kullanamıyorum.ben de 2012 de anne olacağım 10 haftalık hamileyim.Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim
canım olumlu düşünmeye çalış, inşallah güzel haberlerle gel sen degünaydınnlarr arkadaşlar,randevulardan güzel haberlerle gelirsiniz inşallah benimde yarın doktor randevum var, nedense çok korkuyorum.ilk baştan beri düşük riski, her seferinde doktor olumsuz bişiyler söyliyecek gibi geliyor
maşallah maşallah :)
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
2 kilo vermişim midem çok fena şurup verdi onun için..
Kötü hissettiğinde iç dedi..
Bulantıdan çok ağrı olduğu için..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Bidahaki seferlerde de bakılmıcak gibi bişey söyledi sanırım tam anlamadım..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Ay manyak etti beni bu kadın bi öle diyo bi böle..
2li test yapmıyo heralde istiyenlere yapıyo
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
O izinliyken yerine bakan doktor olabilir..
Eşime söyledim erkek napcaz diye bakcaz bi çaresine gibi bişiler söledi..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh
maşallah maşallah :)
canım gözün aydın maşallah kuzuna hep böyle güzel haberler alalım
doktor olayı bu sürecin en zorlu etabıymış bunu anladım burda yazılanları okuyunca
Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle dr'dan güzel haberlerle gelen arkadaşlara "gözünüz aydın,darısı devamına inş" diyorum.
Benim gibi doktor kontrolunu bekleyenlere de öncelikle sabır :)) sonra da güzel haberlerle dönmeyi diliyorum.
Benim de pazartesi randevum var.hem heyacan hem kaygı var.
Sonuçu ilk öğrendiğim andan beri yaşıyorum.Önce kese görünecek mi,sonra bebek görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı derken onları atlattık.
Şimdi acaba gelişimi nasıl,sağlığı nasıl diye kaygı,ayy hergün biraz daha büyüyor diye heyecan.
Annelik böyle bişey galiba ve biz bu yola girdik ,Allah yardımını esirgemesin bizden.
Gerçekten allak bullak oluyorum böyle fiyatları okuyunca, sen en azından özel muaynehaneye gidiyorsun, doğru düzgün ilgilenir doktorun, istediğin kadar kalırsın, benim gittiğim hastanede 15 er dk. arayla randevu veriyorlar, yani doktorun yanında max. 15 dk kalıyorsun ve 70 tl yi veriyorsun :97: gebelik öncesi testler için bana 540 tl demişlerdi, ben de saf saf yaptırıyordum nerdeyse, ordaki kız uyardı beni git dışarıda yaptır diye, sonra özel bir tahlil merkezinden bunun 3 de 1 fiyatına yaptırdımBu arada hastanedeki fiyatlar ssk indirimli yani. Şimdi bahçelievler medicana yı düşünüyorum, orda muayne 37, doğum 2000 tl, tahliller de eminim medical parktaki gibi uçuk değildir. Yine doğum ücreti burada okuduğum fiyatlara göre yüksek ama çok da alternatifim yok elim mahkum vericem, hamama giren terler napalım, bebeğimizin canı sağolsun sağlıklı doğsun da
aslında benim şirketin yaptığı özel sigortam da var ama doğum kapsam dışı.
evet kesinlikle doktor çok iyi ilgileniyor o yönden çok güzel. muayene 25-30 dk civarı sürüyor.
oofffff 540 tl miben o yönden de şanslıyım doktorum kendi çalıştığı hastanede yaptırdı hepsini emekli sandığı kapsamında ücret ödemedim.
benim dediğim özel hastanenin sgk anlaşması yok direkt fiyatları bunlar.
istanbul gibi bi yer için özel hastanelerin fiyatları sanırım o civarlarda canım, en azından muayen ücreti yarı yarıya nerdeyse. tahliller de mutlaka daha uygundur. aynen öyle bebişlerin canı sağolsun sağlıkla doğsunlar da varsın paracıklar gitsin :)
bize ikili üçlü test yapılamıyomuş çoğul olduğu için.. zaten düşünmüyodum da.. hayırlı sağlıklı doğsun bebeklerimiz hepimizin inşallah..ayrıca ıkılı testı kesınlıkle onerdı yapalım onu 3lü testi yapmayız merak etme dedı ıyı dedım bende
40 tl mıs ıkılı testte ayrıca
ooof of bu konuda dertliyim.. burda zekai tahir burak hastanesi klinik şeflerinden birine gittim tedavi döneminde, şimdi de onunla devam ediyoruz.. muayenehanesine gittiğimde 200 tl muayene ücreti.. neyseki tetkikler hastanede yapılıyor. ama aşılama için 1000 tl aldı, 150 sperm yıkama işlemine verdik, 600 civarı ilaç katkı payı
servet ödeyenlerden biri de benim canım. doktorun özel muayenesine gidiyorum 120 liradoğumu da istediğim hastanede yaparsa işte hem hastane hem de kendi doktorum dışardan gircek doğuma toplam 2000-2500 arası bişey. ama eğer sezeryan olursam doktorun çalıştığı devlet hastanesinde olabilirim.
çünkü orda da ameliyata o gircek saati belli olacağı için ve yeni bi hastane özel odası filan var. ama işte normal doğum olursa nöbetçi giriyor devlette. o nedenle özelde yaparım normal doğumu. üfff çok kafa karıştırıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?