2012 Ocak Anneleri

oofff canım senin işin daha zor allah kolaylık versin inş. sana, bebişlerine de sağlık
bakalım sezeryan için ne kadar fiyat çıkarcak

kızlar ben şimdiden isim bakmaya başladım.. önce cinsiyetlerini öğrenmem daha mantıklı biliyorum ama öylesine bakıyorum :)) e anca buluruz :)))

biz kız ismine karar verdik HAZEL olcak kızımız olursa
erkek için ARAS düşünmüştük ama anlamlarından biri at kılıymış vazgeçtik bu nedenle. yeniden erkek isim arayışına başlıyoruz :)
çok kararsız kalıyor insan yaa ayy senin ne güzel 3 tane hakkın var:)))

Canim sen nerede oturuyosun bende goztepe medical parka gidecektim ama hastaneylebazi doktorlarla ilgili iyi olmayan seyler duydum okudum oyuzden 2 senedir gittigim doktorum var ona gitmeye karar verdim doktorumdan memnundum ama ozel muayenehanesine gidiyorum düşünmustumki özel hastaneden doktor bulayim dogumumuda orda yapiyim ama icime sinmedi şükür doktorumdan memnunum hayirlisi sonunda bakalim

amin canım ya hepimize.. sormaya korkuyorum ben doktora..

hazel... güzel isim, anlamı neymiş? hem kulağa hoş gelmeli isim, hem de anlamı güzel olmalı di mi..
benim üç hakkım var, çok pozitif bakmışsın :)) ben tek isim bile zor bulurum diye düşünürken 3 tane bulcam insan kendi bebeği olunca en güzeli olsun istiyo..

Cnm ben Bahçelievlerdeyim, Burdaki hastaneler ya çok pahalı ya da çok uyduruk pahalı olanlar da öyle güzel lüks hastaneler değil, mesela medical park da medicana da ssk hastanesi gibi kalabalık, tıklım tıklım, ama mesela bir kez yaşam hastanesine gitmiştim, başka bir rahatsızlığım için, hastane mi bakkal mı belli değil, pis kalabalık lakayt bi yer, öyle bir hastanede doğum yapmayı bedava olsa istemem bi de çalıştığım için çok da araştıramıyorum, bildiklerime mahkumum...

Hazelin anlamı iz bırakan, sevilen insan demek. bir diğer anlamı da yaratılan en güzel şey
evet kesinlikle katılıyorum anlamı güzel olmalı arastan o nedenle vazgeçtik çok sevdiğimiz halde

hehe evet pozitif baktım zor tabii ama olsun kararsız kaldığın isimler oluyor o mu bu mu diye. sen de öyle bişey olmaz koyarsın hepsini :)))

Anladim canim internettende araştiriyorsundur eminim içine hangisi sinerse onu secersin erkenden karar vermek cok onemli doktorum davranisi motivesi cok onemli cunku insallah istedigin gibi bir doktor ve hastane bulursun

anlamı da güzelmiş.. du ben de not alayım, sakıncası yok di mi?

bu arada haklısın, kararsız kalırsam, ikisini de koyabilirim :))) doğru valla, bak hiç böle bakmamıştım :13:
kizlarr

ben cikiyorum sizlere hos sohbetler

öpüldünüz

saglicakla kalin

bye......

:92::92::92:

güle güle canım, sen de sağlıcakla kal

kızlar geçen düşündüm de, Allah izin verirse benim en çok 5,5 ayım kalmış... her konuda elimi çabuk tutmam lazım...:18:

kızlar geçen düşündüm de, Allah izin verirse benim en çok 5,5 ayım kalmış... her konuda elimi çabuk tutmam lazım...:18:

Olsun canım daha varyaa 5.5 ay dediğinde az bi zaman değil yani
Ama tabi bizden çook çook daha hızlı olman lazım..

tabiki ne sakıncası olabilir canım

aylint mrb ... öncelikle gebeliğine maşallah ve allah sonuna dek hayırlısıyla devam ettirsin inş zekai tahir burak ankaradaki dğeilmi ?

Olsun canım daha varyaa 5.5 ay dediğinde az bi zaman değil yani
Ama tabi bizden çook çook daha hızlı olman lazım..
kesinliklee.. bi de herşeyin üç katını alcağım düşünülürse :)) sağlıkla gelsinler de hallolur inşallah hepsi..

tabiki ne sakıncası olabilir canım
ikimiz de koyarsak adaş olurlar :)
ben de erkek ismi olarak kerem çok seviyorum.. erkek olan varsa kerem koyarız sanırım bi kere.. eşim de sever.

kızlar merhabaa, ben bugun doktora gittim ,bebeği gördük :)) kocaman olmuş hareket ediyo ,sağa sola dönüyo bacaklarını kollarını oynatıo.Normalde 10+1 ama ultrasona göre 11+1 çıktı.Herkesin bebek geriden gelio benmki ergen olmuş :)
Ense kalınlığını ölçtü doktor normal çıktı,ikili test yaptırdım haftaya çarşamba gidicem sonuç için.
Kesin diyemem ama erkeğe benzio dedi bebek için :)
Elevit kullanıp kilo aldığımı söyledim ,içmene gerek yok kan değerlerin normal dedi ,sadece bi demir ilacı yazdı.
Haftaya cuma ikili test sonucuyla gidicem bakalım cinsiyet için kesin bişey diyecek mi .
Bu arada gittiğim doktoru ben beğendim.Bu doktorda devam edicem.İkili test 63tl tuttu bu hastanede.

aylint mrb ... öncelikle gebeliğine maşallah ve allah sonuna dek hayırlısıyla devam ettirsin inş zekai tahir burak ankaradaki dğeilmi ?
canımm, çok sağol amin, hepimizinkini inşallah.. evet ankarada..
canımm gözün aydın, maşallah tosuncuğa mı diyelim :))

cnm ethica incirli hastanesi için iyi diyolar ben araştırmıştım biraz.ama fiyat sanırım hemen hemen medical park civarı bi araştır istersen hem sana yakın.
Benim gittiğim 3. doktordu bugun gittiğim.Eğer bunu da beğenmeseydim Fatih Medical Park düşünüodum.Ama ben Zeytinburnunda bi hastaneye gittim ,beğendim açıkçası.daha önce başka brii önermişti bana muayene ücreti 27 tl deyince ben ucuz kesin kötüdür diye düşündüm :)) Başka doktorlara gittim 50 60 verip.Ama burasını beğendim açıkçası ,doktoru da hastaneyi de.Çok kalabalık da değil.

bnde ankaradayım özel bi hastaneye gidiyorum doktorumu seviyorum ama küvez vs yeteri kadar imkan olmadığı için bi devlet hastanesine gitmek istiyorum doktorunu bana önerebilirmiisn _ ? ayrıca 29. haftamdayım kabul edermi acaba ?

tatlım zekai tahir burak biliyosun, türkiye çapında bu konuda çok büyük ve donanımlı bi hastane, kadın doğum doktorlarının eğitim yeri gibi.. o yüzden burayı seçtik.. doktorumdan da memnunum, işinde çok iyi.. tavsiye ederim. doç.dr.gülnur özakşit, muayenehane tel:419 42 45
29. haftada da olsan kabul eder sanırım..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim .... ne kadar ücret ödüoun peki doğum vs nerde yapıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…