bize ikili üçlü test yapılamıyomuş çoğul olduğu için.. zaten düşünmüyodum da.. hayırlı sağlıklı doğsun bebeklerimiz hepimizin inşallah..
ooof of bu konuda dertliyim.. burda zekai tahir burak hastanesi klinik şeflerinden birine gittim tedavi döneminde, şimdi de onunla devam ediyoruz.. muayenehanesine gittiğimde 200 tl muayene ücreti.. neyseki tetkikler hastanede yapılıyor. ama aşılama için 1000 tl aldı, 150 sperm yıkama işlemine verdik, 600 civarı ilaç katkı payıama laparoskopimde hiç para almadı.. hastanede yapıldı, ameliyat boyunca başımdaymış.. benim sezaryen olacak, hastanede olacak ama doktorla henüz konuşmadık..
kızlar ben şimdiden isim bakmaya başladım.. önce cinsiyetlerini öğrenmem daha mantıklı biliyorum ama öylesine bakıyorum :)) e anca buluruz :)))
Canim sen nerede oturuyosun bende goztepe medical parka gidecektim ama hastaneylebazi doktorlarla ilgili iyi olmayan seyler duydum okudum oyuzden 2 senedir gittigim doktorum var ona gitmeye karar verdim doktorumdan memnundum ama ozel muayenehanesine gidiyorum düşünmustumki özel hastaneden doktor bulayim dogumumuda orda yapiyim ama icime sinmedi şükür doktorumdan memnunum hayirlisi sonunda bakalimCanım gözünaydın, benim eşim de kalp atışlarını duyunca 1 hafta ağzı kulaklarında gezmişti, onları çok etkiliyor galiba pıtpıtları duymak
Şu hastane ve doktor meselesi benim de ciddi anlamda kafamı kurcalıyor, benim hastaneye verdiğim para gerçekten bir servet maalesefşu ana kadar medical parka gidiyordum muayne ücreti 70 tl, doğum için 2500 tl gibi rakamlardan sözediliyor, açıkcası bir taraftan parayı sokaktan toplamıyorum, onunla bebeğimin bir ihtiyacını karşılarım diye düşünüyorum ama bir taraftan da oturduğum bölgede ya düzgün ve pahalı hastaneler var, ya da ucuz ve rezalet yerler, sonradan pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum. napıcamı bilmiyorum kafam çok karışık :44:
amin canım ya hepimize.. sormaya korkuyorum ben doktora..
oofff canım senin işin daha zor allah kolaylık versin inş. sana, bebişlerine de sağlık
bakalım sezeryan için ne kadar fiyat çıkarcak
biz kız ismine karar verdik HAZEL olcak kızımız olursa
erkek için ARAS düşünmüştük ama anlamlarından biri at kılıymış vazgeçtik bu nedenle. yeniden erkek isim arayışına başlıyoruz :)
çok kararsız kalıyor insan yaa ayy senin ne güzel 3 tane hakkın var:)))
Canim sen nerede oturuyosun bende goztepe medical parka gidecektim ama hastaneylebazi doktorlarla ilgili iyi olmayan seyler duydum okudum oyuzden 2 senedir gittigim doktorum var ona gitmeye karar verdim doktorumdan memnundum ama ozel muayenehanesine gidiyorum düşünmustumki özel hastaneden doktor bulayim dogumumuda orda yapiyim ama icime sinmedi şükür doktorumdan memnunum hayirlisi sonunda bakalim
amin canım ya hepimize.. sormaya korkuyorum ben doktora..
hazel... güzel isim, anlamı neymiş? hem kulağa hoş gelmeli isim, hem de anlamı güzel olmalı di mi..
benim üç hakkım var, çok pozitif bakmışsın :)) ben tek isim bile zor bulurum diye düşünürken 3 tane bulcaminsan kendi bebeği olunca en güzeli olsun istiyo..
Cnm ben Bahçelievlerdeyim, Burdaki hastaneler ya çok pahalı ya da çok uydurukpahalı olanlar da öyle güzel lüks hastaneler değil, mesela medical park da medicana da ssk hastanesi gibi kalabalık, tıklım tıklım, ama mesela bir kez yaşam hastanesine gitmiştim, başka bir rahatsızlığım için, hastane mi bakkal mı belli değil, pis kalabalık lakayt bi yer, öyle bir hastanede doğum yapmayı bedava olsa istemem bi de çalıştığım için çok da araştıramıyorum, bildiklerime mahkumum...
anlamı da güzelmiş.. du ben de not alayım, sakıncası yok di mi?
Hazelin anlamı iz bırakan, sevilen insan demek. bir diğer anlamı da yaratılan en güzel şey
evet kesinlikle katılıyorum anlamı güzel olmalı arastan o nedenle vazgeçtik çok sevdiğimiz halde
hehe evet pozitif baktım zor tabii ama olsun kararsız kaldığın isimler oluyor o mu bu mu diye. sen de öyle bişey olmaz koyarsın hepsini :)))
güle güle canım, sen de sağlıcakla kalkizlarr
ben cikiyorum sizlere hos sohbetler
öpüldünüz
saglicakla kalin
bye......
:92::92::92:
kızlar geçen düşündüm de, Allah izin verirse benim en çok 5,5 ayım kalmış...her konuda elimi çabuk tutmam lazım...:18:
anlamı da güzelmiş.. du ben de not alayım, sakıncası yok di mi?
bu arada haklısın, kararsız kalırsam, ikisini de koyabilirim :))) doğru valla, bak hiç böle bakmamıştım :13:
güle güle canım, sen de sağlıcakla kal
kesinliklee.. bi de herşeyin üç katını alcağım düşünülürse
Olsun canım daha varyaa 5.5 ay dediğinde az bi zaman değil yani
Ama tabi bizden çook çook daha hızlı olman lazım..
ikimiz de koyarsak adaş olurlar :)
tabiki ne sakıncası olabilir canım
canımm, çok sağol amin, hepimizinkini inşallah.. evet ankarada..aylint mrb ... öncelikle gebeliğine maşallah ve allah sonuna dek hayırlısıyla devam ettirsin inşzekai tahir burak ankaradaki dğeilmi ?
canımm gözün aydın, maşallah tosuncuğa mı diyelim :))kızlar merhabaa, ben bugun doktora gittim ,bebeği gördük :)) kocaman olmuş hareket ediyo ,sağa sola dönüyo bacaklarını kollarını oynatıo.Normalde 10+1 ama ultrasona göre 11+1 çıktı.Herkesin bebek geriden gelio benmki ergen olmuş :)
Ense kalınlığını ölçtü doktor normal çıktı,ikili test yaptırdım haftaya çarşamba gidicem sonuç için.
Kesin diyemem ama erkeğe benzio dedi bebek için :)
Elevit kullanıp kilo aldığımı söyledim ,içmene gerek yok kan değerlerin normal dedi ,sadece bi demir ilacı yazdı.
Haftaya cuma ikili test sonucuyla gidicem bakalım cinsiyet için kesin bişey diyecek mi .
Bu arada gittiğim doktoru ben beğendim.Bu doktorda devam edicem.İkili test 63tl tuttu bu hastanede.
Cnm ben Bahçelievlerdeyim, Burdaki hastaneler ya çok pahalı ya da çok uydurukpahalı olanlar da öyle güzel lüks hastaneler değil, mesela medical park da medicana da ssk hastanesi gibi kalabalık, tıklım tıklım, ama mesela bir kez yaşam hastanesine gitmiştim, başka bir rahatsızlığım için, hastane mi bakkal mı belli değil, pis kalabalık lakayt bi yer, öyle bir hastanede doğum yapmayı bedava olsa istemem bi de çalıştığım için çok da araştıramıyorum, bildiklerime mahkumum...
canımm gözün aydın, maşallah tosuncuğa mı diyelim :))
tatlım zekai tahir burak biliyosun, türkiye çapında bu konuda çok büyük ve donanımlı bi hastane, kadın doğum doktorlarının eğitim yeri gibi.. o yüzden burayı seçtik.. doktorumdan da memnunum, işinde çok iyi.. tavsiye ederim. doç.dr.gülnur özakşit, muayenehane tel:419 42 45bnde ankaradayım özel bi hastaneye gidiyorum doktorumu seviyorum ama küvez vs yeteri kadar imkan olmadığı için bi devlet hastanesine gitmek istiyorum doktorunu bana önerebilirmiisn _ ? ayrıca 29. haftamdayım kabul edermi acaba ?
tatlım zekai tahir burak biliyosun, türkiye çapında bu konuda çok büyük ve donanımlı bi hastane, kadın doğum doktorlarının eğitim yeri gibi.. o yüzden burayı seçtik.. doktorumdan da memnunum, işinde çok iyi.. tavsiye ederim. doç.dr.gülnur özakşit, muayenehane tel:419 42 45
29. haftada da olsan kabul eder sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?