kızlar merhabaa, ben bugun doktora gittim ,bebeği gördük :)) kocaman olmuş hareket ediyo ,sağa sola dönüyo bacaklarını kollarını oynatıo.Normalde 10+1 ama ultrasona göre 11+1 çıktı.Herkesin bebek geriden gelio benmki ergen olmuş :)
Ense kalınlığını ölçtü doktor normal çıktı,ikili test yaptırdım haftaya çarşamba gidicem sonuç için.
Kesin diyemem ama erkeğe benzio dedi bebek için :)
Elevit kullanıp kilo aldığımı söyledim ,içmene gerek yok kan değerlerin normal dedi ,sadece bi demir ilacı yazdı.
Haftaya cuma ikili test sonucuyla gidicem bakalım cinsiyet için kesin bişey diyecek mi .
Bu arada gittiğim doktoru ben beğendim.Bu doktorda devam edicem.İkili test 63tl tuttu bu hastanede.
:)) sağlıkla doğsun inşallah.. bizim de biri çok hareketli, babasına çekti heralde diyorum, babası küçükken hiç yerinde durmazmış :)) gerçi şimdi de durduğu söylenemezzBabasına çekerse 5 6 kg doğar :)) tam tosun olur :)Gelişimi böyle olduğuna göre
Hoşgeldin canım gözünaydın..
Ohh maşallah bebişinee
Benim doktor azcık gösterdi uyuz yaa cinsiyet minsiyet hak getire zaten
İnşallah bu doktorundan memnun kalırsın canım..
Bende istediğim gibi bulsam..
Mesai saatlerinin dışındaysa doğuma kendilerinin girmemesi soğutuyo beni
Sen onu sordunmu?
:)) sağlıkla doğsun inşallah.. bizim de biri çok hareketli, babasına çekti heralde diyorum, babası küçükken hiç yerinde durmazmış :)) gerçi şimdi de durduğu söylenemezz
canım sormadım ama daha önce doğum yapan arkdşa kendisi gelmiş doğum sırasında.Bi dahakine sorucam ama nolur nolmaz :))
Walla çok inceledi anlata anlata ,burun kemiğinden bacaklarına kadar herşeyini inceledik beraber.Ben çok memnun kaldım.
Maşallah canım inşallah böyle devam eder doktorun..
Bende kendisi girer zannediyodum ama lütfetmiyomuş hanımefendi nöbetçi kimse o giriyomuş..
Onunda nöbetçi olduğu zamanlar varmış..
Başka bi hastanede de kendi doktorunu istiyosan ve o zaman nöbetçi değilse ekstra ücret ödüyomuşsun..
Benimki azcık gösterdi ne bacağı ne burun kemiğii ahh ahh bidaha ona gitmeyi düşünmüyorum zaten
canım iyice araştır başka hastaneler yok mu? Gisbir 'di senin hastanen dimi?
[sıze=2][/sıze]merhaba arkadaşlar;
öncelikle dr'dan güzel haberlerle gelen arkadaşlara "gözünüz aydın,darısı devamına inş" diyorum.
Benim gibi doktor kontrolunu bekleyenlere de öncelikle sabır :)) sonra da güzel haberlerle dönmeyi diliyorum.
Benim de pazartesi randevum var.hem heyacan hem kaygı var.
Sonuçu ilk öğrendiğim andan beri yaşıyorum.önce kese görünecek mi,sonra bebek görünecek mi, kalp atışı duyulacak mı derken onları atlattık.
şimdi acaba gelişimi nasıl,sağlığı nasıl diye kaygı,ayy hergün biraz daha büyüyor diye heyecan.
Annelik böyle bişey galiba ve biz bu yola girdik ,allah yardımını esirgemesin bizden.
benim kokulara hassasiyetım bu hafta başladı. ama ne başlamak.. gazete bile kokuyor burnuma düşün artık. büronun mutfağı kokuyor kokuyor diyıp duruyordum meğer bişey çürümüş o kokuyormuş. attım bugun ama midem ağzımdaDeterjana sardım bende kokusuna tahamülüm hiç yok . 2 gündür bulaşıkları zor yıkıyorum
canım en azından kayınvalıden ablan varmış. benımde annem 15 dk lık mesafede ama benım oraya gitmeye bile takatim kalmıyor. dolmuşla eve gelmek çok ciddi sıkıntı oldu bana. ha kustum ha kuscam diye diye gelıyorum.günaydın canım ben çok acınacak bi haldeyim beslenemiyorum kokulara tahammülüm yok mutfağıma takmış durumdayım küçük çocuğum var çok zorlanıyorum yemek yapamıyorum sağolsun kayınvalideme yada ablama gidiyoruz yemeğe oğlumu ihmal ettiğimi düşünüyorum ve çok üzülüyorum ona ben yemek yapmak istiyorum ama gerçekten çok zor bi süre böyle idare edicez sanırımher akşam düzenli olarak saatimi aksatmadan kusuyorum
maşallah bebeğine canım güzel haberlerine çok sevindim. ama doktorun neden göstermekte bukadar nazlandı anlamadım. sonuçta bu onun görevi 5 dk gösterince ne kaybetti?
Selam kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
2 kilo vermişim midem çok fena şurup verdi onun için..
Kötü hissettiğinde iç dedi..
Bulantıdan çok ağrı olduğu için..
Ultrasonla bebişimi göstermicekti ben ısrar edince kırmamak için gösteriyorum her hafta böyle olmaz dedi..
Bidahaki seferlerde de bakılmıcak gibi bişey söyledi sanırım tam anlamadım..
Temmuzun 15nden önce gelme bi problem olmadığı müddetce dedi ee 2li test dedim 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi..
Ay manyak etti beni bu kadın bi öle diyo bi böle..
2li test yapmıyo heralde istiyenlere yapıyo
Sonra doğuma siz mi giriyosunuz kendi hastalarınıza mesai saatlerinizin dışında da olsa dedim..
Hayır öğlenleri ben burdayım akşamları nöbetci doktor var bazen bende nöbetçi oluyorum dedi erkekmi bayanmı nöbetçi dedim erkek uzman doktor dedi gebzeden bi hastaneden geliyomuş sanırım..
O izinliyken yerine bakan doktor olabilir..
Eşime söyledim erkek napcaz diye bakcaz bi çaresine gibi bişiler söledi..
Uff yaa bebişimi her seferinde göstermeme taraftarı bu kadın kendini Amerikada zannediyo heralde bidahaki gittiğimde net sorcam her ay geldiğimde ultrasonla göstermicekse bidaha gitmicem ona
Bu arada bebişim ultrasona göre 10+2 çıktı yani SAT'ı yakalamış anladığım kadarıyla..
Boyuda geçen hafta 19.9mm di şimdi 30.0mm olmuşşşşş maşallah kuzuma maşallahhhhh
çok şükür arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim doktordam çok memnunum. her iki lafından biri çok su iç oluyor ama sempatık bir adam. ve saat kaç olursa olsun doğuma giriyor bunun garantısını de verdi. arkadaşım da doktor için elı çok hızlı çok pratık demişti. sezeryan da olursa güvenebilirsin demişti. şimdilik onunla devam ediyorum bakalım.Maaşallah canım bebeğinebüyüdüğünü de görelim inşallah
Sorunsuzca doktorunu bulabilenlere özeniyorum inan, ben de hala doktor sorunu yaşayanlardanım, bidahaki kontrolde yeni doktora gidicem, bu kez memnun kalırın inşallah, canım sen de iyi araştır, ilerleyen dönemlerde doktor değiştirmek çok zor oluyormuş, bir an önce sonuna kadar takibimizi yapacak ve doğumumuzu da gerçekleştirecek bir doktor bulmamız lazım :97:
hoşgeldin canım maşallah ne güzel herkez süper haberlerle geliyor. hep böyle olsun artık kötü haberler duymayalım inşallah. ama doğum parası hele de oda parası çokmuş canım ya.
Kzılar bende şimdi geldım
bebişim kocaman olmus şükürler olsun iki kere kalp atışını dinletti bebişimizin. Normalde 9+6 haftalıgım SATA gore. Ultrasona gore 8+3m yanı 10 gun gerıden gıdıyorum ama hersey normal ve ıyı sakın merak etme dedi. Bolbolda bakdırdı ultrasonda bebısımızeeee :)) Babasının kalbı durcakdı kalp atıslarını dınlerken :) Gelene kadar tıktık ne guzeldı dımı deyıp durdu :)))))
Gelelim bana 82den 78e düşmüşüm. Doktora serum yediğimi soyledım. Oda 77ye dustugun an gelmelısın hemen serum takıcaz . Çünkü hap felan ıse yaramaz sana onuda cıkartırsın dedı :) İlacı ıcmedıgımı sadece uctane ıcdıgımı soleyınca saol be cok... ıcmıssın dedı :) Bu arada dogumum 21 Ocak gozukuyor. Doktorumdan bu sefer memnundum :) Ama hastanede dogum acaıp pahalı geldı bana :) 650+ ozel oda gun basına 250 :) ıkı gun kalsam 500 odaya verıcez. Bakalım dusunucem cunku gereksız yere o parayı vermek ıstemıyorum. Onumde cok daha secenek varken :)
canım keşke eşini ekna etmenın yolunu bulsan da kadın doktor ısrarından vazgeçse. gönlüne göre bi doktor bulursun inşallah . istanbul büyük şehir aslında altarnetifin çok olması gerekir ama..
Ama senin doktorunda erkek canım..
Uff iyice moralim bozuldu bugün yaa..
Böyle saçmalık duymadım gerçekten..
Sonunda evde doğurcam o olcak
Zaten burdan da taşınmak istiyorum o yüzden buraya yakın diye düşünmesemmi diye aklımdan geçmiyoda değil..
Herşey belirsizz püff
canım valla para olsa feda olsun da feda edecek para olmayınca zor işte. benim maaşım 830 tl eşimin 750 tl. eve giren para 1580 lira. eskişehir için kötü rakamlar değil ama sizin verdiğiniz paraları vermeme de imkan yok malesef. onun için allah sağlık sıhat bereket versin valla ne diyim ..
evet kesinlikle doktor çok iyi ilgileniyor o yönden çok güzel. muayene 25-30 dk civarı sürüyor.
oofffff 540 tl miben o yönden de şanslıyım doktorum kendi çalıştığı hastanede yaptırdı hepsini emekli sandığı kapsamında ücret ödemedim.
benim dediğim özel hastanenin sgk anlaşması yok direkt fiyatları bunlar.
istanbul gibi bi yer için özel hastanelerin fiyatları sanırım o civarlarda canım, en azından muayen ücreti yarı yarıya nerdeyse. tahliller de mutlaka daha uygundur. aynen öyle bebişlerin canı sağolsun sağlıkla doğsunlar da varsın paracıklar gitsin :)
sen bakmaya başlamışşın bizimkı hazır bilekızlar ben şimdiden isim bakmaya başladım.. önce cinsiyetlerini öğrenmem daha mantıklı biliyorum ama öylesine bakıyorum :)) e anca buluruz :)))
bir güzel haber daha yaşasınnkızlar merhabaa, ben bugun doktora gittim ,bebeği gördük :)) kocaman olmuş hareket ediyo ,sağa sola dönüyo bacaklarını kollarını oynatıo.Normalde 10+1 ama ultrasona göre 11+1 çıktı.Herkesin bebek geriden gelio benmki ergen olmuş :)
Ense kalınlığını ölçtü doktor normal çıktı,ikili test yaptırdım haftaya çarşamba gidicem sonuç için.
Kesin diyemem ama erkeğe benzio dedi bebek için :)
Elevit kullanıp kilo aldığımı söyledim ,içmene gerek yok kan değerlerin normal dedi ,sadece bi demir ilacı yazdı.
Haftaya cuma ikili test sonucuyla gidicem bakalım cinsiyet için kesin bişey diyecek mi .
Bu arada gittiğim doktoru ben beğendim.Bu doktorda devam edicem.İkili test 63tl tuttu bu hastanede.
bir güzel haber daha yaşasınnsende cinsiyeti erken öğreneceklerdensın demekki? içine erkek mı dğuyordu? bu arada 2 li test ve ense kalınlığını hangi haftalarda yapıyorduk. doktor söyledi ama unuttum 11.hafta mı dedi. 13. hafta mı dedi?
maşallah bebeğine canım güzel haberlerine çok sevindim. ama doktorun neden göstermekte bukadar nazlandı anlamadım. sonuçta bu onun görevi 5 dk gösterince ne kaybetti?
canım keşke eşini ekna etmenın yolunu bulsan da kadın doktor ısrarından vazgeçse. gönlüne göre bi doktor bulursun inşallah . istanbul büyük şehir aslında altarnetifin çok olması gerekir ama..
Evet canım Gisbir temiz iyi hoş yeni hastanede işte kendisinin girmemesi sinirimi bozdu..
Bide ben söylemesem 2li testi söylemicekti..
Soğudum anlıycan..
Araştırıyorum araştırıyorumda aklıma yatan bulamıyorum bi türlü süreklide değiştirmek istemiyorum..
En başından doğum ücretiydi muayne ücretiydi oydu buydu uyması lazım ki sonra sıkıntı çekip başka doktor hastane aramıyım..
Hayır sanki ben her hafta gidicekmişim gibi cevaplar verdi kadın 15temmzudan önce gelme bişey olmadığı müddetce dedi bende söyledim aslında 1 ay sonra gelicektim ama koyu renk akıntı gibi bişey olduğu için geldim ve 1 hafta sonra kotnrle çağırdı dedim..
Napim yani yerine bakan adam çağırdı kontrle
canım özellikle gebze de mi arıyosunuz?Pendik Tuzla fln istemio musun ?
:) canım ilk bebeklerim olduğu için şu farkı var diyemicem, ama biraz endişeyi de beraberinde getiriyo.. göbeğim çıktı şimdidencanım ya şu senn üç bebek resmini görünce gülümsüyorum hep :)) nasıl bi duygu 3 bebek birden taşımak :))
canım inşallah gönlüne göre bi dr bulursun, çok önemli tabi
Evet canım Gisbir temiz iyi hoş yeni hastanede işte kendisinin girmemesi sinirimi bozdu..
Bide ben söylemesem 2li testi söylemicekti..
Soğudum anlıycan..
Araştırıyorum araştırıyorumda aklıma yatan bulamıyorum bi türlü süreklide değiştirmek istemiyorum..
En başından doğum ücretiydi muayne ücretiydi oydu buydu uyması lazım ki sonra sıkıntı çekip başka doktor hastane aramıyım..
Hayır sanki ben her hafta gidicekmişim gibi cevaplar verdi kadın 15temmzudan önce gelme bişey olmadığı müddetce dedi bende söyledim aslında 1 ay sonra gelicektim ama koyu renk akıntı gibi bişey olduğu için geldim ve 1 hafta sonra kotnrle çağırdı dedim..
Napim yani yerine bakan adam çağırdı kontrle
hoşgeldin, sen nasılsın?aminnn cnmmm.
Arkadaşlarrr ben geldimmm nasılsınızzzzzzz?
ne koycaksınız?sen bakmaya başlamışşın bizimkı hazır bile
ayy ne güsell, maşallah, biz de hareketlerini hissetmeye başlasakselam anneler .
nasılsınız bakalım
dün gece karnımdan hiç uyuyamadım bir yerden bir yere kıpır kıpır eden bir bebiş.çok erken hissetmeye başladım.hayırlısı bakalım.kaşıyo içerden içerden yer değiştiriyordum bu sefer yine gıdı gıdı oldum durdum.seyirme falan değil sanırım bebişim erkek karnımda iyice belli oluyor.bir haftada yarım kg almışım 55 olmuşum.
çok şükür allahıma akıntılarım bitiyor 3 gündür olmadı rabbime şükürler olsun .
yinede yormuyorum kendimi eşimi bekliyorum ev temizlği yapacak akşam
cumartesi randevum var ikili tarama için gidiyorum bakalım inşallah bebeğimi merak ediyorum cinsiyet falan hiç önemli değil şu akıntılarım bitti allahıma dua edip yan gelip yatıyorum .oğlumda karnesini aldı geldi, tatile giriyoruz inşallah bu yaz güzel geçer.kendime lcw sitesinden gebelik pantolonu aldım gerçi hala oluyor cicilerim ama özendim birde bebekli tşört aldımallahım agız tadıyla giymeyi nasip etsin.ben çıkıyorum kızlar.çok giremiyorum malum dinlenmem lazım.
allaha emanet olun bebişlerinize iyi bakın.
nasıl sonuçlar?Sabah bende tahlillerimi yaptırdım arkadaşlar kanama için iğneye gerek varmı yokmu diyeee.
Işte öylee..
:) canım ilk bebeklerim olduğu için şu farkı var diyemicem, ama biraz endişeyi de beraberinde getiriyo.. Göbeğim çıktı şimdidenBi de artık onların benimle, karnımda olduklarını yeni yeni idrak ediyorum desem Daha önce sanki ultrason ekranında bırakıyodum
Canım inşallah gönlüne göre bi dr bulursun, çok önemli tabi
hoşgeldin, sen nasılsın?
Ne koycaksınız?
Ayy ne güsell, maşallah, biz de hareketlerini hissetmeye başlasak
Nasıl sonuçlar?
canım ben de iyiyim şükür ama bu iğneden mi acep midemde hazımsızlık var baya dünden beri.. ama evde sıkılıyorum, attım kendimi büroya..slm cnmmm moral olarak daha iyiyim sen nasılsınn??????
Kanımı yeni verdim kuzummm.yarın alacağımm ama hava çok sıcak kendim çıkmak istemiyorummm.eşime aldıracağımmm. Dr sağolsun telefonlada bildiririz istersen dedii.inşallah gerek kalmaz iğneye . Dünden bu yana hiç leke gelmedi şükür yarabbimmmm.
Canım Gisbir tuzlada zaten..
Bende pendikde oturuyorum..
Gebze hiç düşünmedim araştırmadımda zaten
Medicine ye gitmiştim bundan öncede nene hatun eski adı ordan memnun kalmadım..
Gisbiri burdaki bi arkadaş önermişti Candan hanımıda bebeğini kaybetti sonra o arkadaş
Ama işte doğuma kendi girmiyomuş bide bu muaynede soğudum kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?