2012 Ocak Anneleri

benim leke oldu ya cnmmm çok az da olsa kan geldi dr um bana progesteron verdii. üstüne iğne de gerekiyormu diye tahlil istedi kan değerinde bir şey varmış cnmmm o değeri bilmiyorum telefonda eşimle konuştuu vaktini almak istemedim mutlaka o tahlili istiyorum dedi bizde gittik işteee.o tahlile göre iğne yapacak yada yapmayacak bana.

Sen iyimisin leke felan varmııı.

Yok canım uzak değil dragos bana..
İşte bakalım şuan en önem verdiğim doğumada kendisi giriyomu doktorun..
Öyle değilse hiç gidip muayne olmama gerek yok..
Telefonla bilgi veriyolarsa bi arayıp öğreniyim bunu ben en iyisi..
Teşekkür ederim canım

çok şükür benim de olmadı tekrar.. benden tahlil falan istemedi, onun için sordum.. ultrasonla baktı sadece, önemli bişey yok hafif bi kanaman görünüyo dedi ve direk haftalık iğne verdi, 16.haftaya kadar yapılcak.
bu haftalar yumurtalıklar progesteron salgılama görevini plasentaya devredermiş, o yüzden destek amaçlı verdi sanırım.. şimdiye kadar ohss yüzünden yumurtalıklarım büyüdüğü için vermemiş.

rica ederim canım ben de çok aradım doktor seni anlıyorum,hoş yine doktor girmem derse doğuma aramaya başlıycam yeniden doktor ama doktoru sevdim peşini bırakmam napıp edip doğuma girmesini sağlamam lazım
Ama zaten 3 kadın doğumcu var sanırım bu dragostakinde büyük ihtimal kendi geliodur.Ara ücret fln sor cnm istersen bayan doktorları da araştır iyice belki iyilerdir.Ben oturup bütün hastaneleri arayıp doruodum ücret vb..Ben de nöbetçi doktor ya da sırf ebe girdiği için doğuma kapının önündeki hastaneye gitmedim walla .Türkiye hastanesinin dibindeyim ama gitmiorum

kızlar bu ense kalınlığı ölçümü nasıl yapılıyo? yani detaylı ultrasonda mı? vajinal mi bakıyolar yoksa karından mı?

canım senin de eşin kadın doktor diyo demek, benim de öyle.. ama ben de kadın olsa iyi olur diyenlerdenim, tabi iyi bi kadın dr bulamazsak erkek de olur, sağlık sonuçta bu.. ama neyseki bulduk.. inşallah sen de içini rahatlatacak iyi bi dr bulursun.

kızlar bu ense kalınlığı ölçümü nasıl yapılıyo? yani detaylı ultrasonda mı? vajinal mi bakıyolar yoksa karından mı?

canım karından baktı bana doktor,kafasını yaklaştırıp ölçtü kaç mm olduğunu .

Benim eşim de kadın doktor diyo ,ama ben bu doktoru da beğenmeseydim erkek doktor araştırıcaktım walla ..

Canım valla saol ya Allah razı olsun şimdi aradım sigortalıya 35miş muayne ücreti Tahir beyde kendi hastasıysa doğuma giriyomuş saat kaç olursa olsun..
Ay doğum ücretini sormayı unuttum
Bidaha arıycam artık
Bakalım bidahakine Tahir beye gidebilirim.. Fikrim değişmezse tabi bide eşimi ikna edebilrsem

Anladim canim internettende araştiriyorsundur eminim içine hangisi sinerse onu secersin erkenden karar vermek cok onemli doktorum davranisi motivesi cok onemli cunku insallah istedigin gibi bir doktor ve hastane bulursun

Aynen canım, çok önemli, nerdeyse bütün gün internetten doktor arıyorum, keşke daha önceden başlasaymışım araştırmaya :26:

Gözün aydın cnm. doktorunu bulmana da sevindim, darısı başımıza

ya inan hastaneden memnun kalsam fiyatı çok da batmayacak, sonuçta ben istifa edecekken bu bebek için çalışmaya devam ettim, tüm kazancım onun kısmeti, tek kuruşunu bile kendim için harcamicam hepsi onun, ama işte daha yararlı şeyler için kullanabilecekken aynı hizmete daha yüksek fiyat vermek istemiyorum
Ethica incirli çok iyi bir hastane, ama kendi doktorları çok övülmüyor, insanlar genelde hastaneden çok memnun, hastaneyi methetmişler, o civardaki özel muaynehanesi olan doktorlar, doğum için bu hastaneyi kullanıyorlar, yine de biraz daha araştırıcam doktorlarını...
Şimdilik aklımda Medicana dan Düzgün Korkmaz var, nette bu doktoru yere göğe sığsıramamışlar, ama hastane ile ilgili yorumlar çok kötü, araştırdıkça kafam iyice çorba oldu senin anlayacağın :44:

Evet canım kadın doktor diyo aslında bende doğum sırasında kadın doktorda daha rahat ederim gibi ama şuan umrumda değil inan..
Hangisi iyiyse o olsun derdindeyim..

muayene 35 se doğum da bence uygundur.Mesele medical park muayene 60 doğuım 1500 olduğuna göre sen hesap et.Benim eşim de erkek doktor istemio ki ben de erkek doktora daha çok güvenrim genel olarak da kadınlarla çok anlaşamam normal hayatımda da :))) ama eğer ben bu doktoru bulmasaydım erkek doktora gtcektim eşimi de ikna edip.sen de bi şansını dene canım.Zaten doğana kadar karından bakıolar hep ,doğumda da yapacak bişey yok.zaten kadın doktora da gtsen sezeryan olursan muhakkak erkek oluo ya anestezi uzmanı ya başka bişey..:))Umarım güzel biyerdir memnun kalıp gidersin.

canım ne güzel ben daha hiçbirşey hissedemıyorum bulantıdan başka? senın bulantın kaçıncı hafta bitmişti ?enes ilk karnesini aldı demek öp onu benım için bende alacam o pantolonlardan ve tsörtlerden. bütün ocak annelerı aynı model gezecez anlaşılan kendıne iyi bak gel ara ara
sonuçlar çıktı mı canım gerek varmıymış iğneye? sende raporunu iyi değerlendir ense yap bütün gün. bol bol dinlen
ne koycaksınız?

kız olursa öykü erkek olursa uras olacak canım

canım karından baktı bana doktor,kafasını yaklaştırıp ölçtü kaç mm olduğunu .
peki çok uzun sürüyo mu? ve ultrason cihazının hassas ölçü yapabilmesi gerekiyomuş diye okumuştum, benim doktorun muayenehanesindeki çok net diil, hastanede yaptırır sanırım..

Benim eşim de kadın doktor diyo ,ama ben bu doktoru da beğenmeseydim erkek doktor araştırıcaktım walla ..
ya önemli bi konu, erkek/kadın farketmez ama bence de hani iyi bi kadın doktor bulunursa en güzeli tabi.. ama yoksa erkek dr bakılır.

Evet canım kadın doktor diyo aslında bende doğum sırasında kadın doktorda daha rahat ederim gibi ama şuan umrumda değil inan..
Hangisi iyiyse o olsun derdindeyim..

Valla şekerim o an kadınmış erkekmiş hiç farkına bile varmıyosun bir an önce olsun bitsin istiyosun
Dogumu düşünmemeye çalışıyorum ben ayy düşününce ateşler basıyo bana :18:

Aradım öğrendim zaten canım normal doğum 750 sezeryan 950ymiş sezeryanda 2 gece normalde 1 gece yatış bebeğin ilk kontrlleri aşısı bilmemnesi herşey dahilmiş..
Epidural de ekstra 400tlymiş..
Bakalım sıra eşimi ikna etmekte..
Aman yaa adamlar işini yapıyo sonuçta meraklı değiller ya

Valla şekerim o an kadınmış erkekmiş hiç farkına bile varmıyosun bir an önce olsun bitsin istiyosun
Dogumu düşünmemeye çalışıyorum ben ayy düşününce ateşler basıyo bana :18:

Çok doğru söylüyosun o an onu düşünüceğimi zannetmiyorum bugün bitane adam ordan oraya şaşkın ördek yavrusu gibi dolaşıyodu heralde karısı doğum bekliyo ebe gelicek falan dediler çnkü işlemleri yapmaya çalışıyo ebeyi bulmaya çalışıyo elinde kağıtlar ayy ayy

canım ya çok ekstra bişey yapmadı doktor normal ultrasonla baktı bebeğe önce ,bebek hareket edio arkasını döndü snra tekrar normal durdu o sırada baktı.Yani çok değişik bişey yapmadı :)) Normal ultrasonda nasılsa bunda da öyle sadece yaklaştırdı 2mmden küçük olması lazım dedi 1mm civarı bişey çıktı zaten benmki.
Daha değişik yapılan varsa yazsın buraya bakalım benmki eksik mi yapmış :)))

ssk yokmu senin hmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…