Aradım öğrendim zaten canım normal doğum 750 sezeryan 950ymiş sezeryanda 2 gece normalde 1 gece yatış bebeğin ilk kontrlleri aşısı bilmemnesi herşey dahilmiş..
Epidural de ekstra 400tlymiş..
Bakalım sıra eşimi ikna etmekte..
Aman yaa adamlar işini yapıyo sonuçta meraklı değiller ya
canım ya çok ekstra bişey yapmadı doktor normal ultrasonla baktı bebeğe önce ,bebek hareket edio arkasını döndü snra tekrar normal durdu o sırada baktı.Yani çok değişik bişey yapmadı :)) Normal ultrasonda nasılsa bunda da öyle sadece yaklaştırdı 2mmden küçük olması lazım dedi 1mm civarı bişey çıktı zaten benmki.
Daha değişik yapılan varsa yazsın buraya bakalım benmki eksik mi yapmış :)))
fiyatı çok uygunmuş :)) bi de sanırım bu tosyalı erzincanda da çalışmış öyle yazmıştı biri :)) ben de erzincanlıyım ısınıverdim adama uzak olmasa ben gelecemheheheh şaka bi yana da umarım güzel biyerdir.Ben de tesadüfen gördüm snn için bi araştıriim derken .
cnm ethica incirli hastanesi için iyi diyolar ben araştırmıştım biraz.ama fiyat sanırım hemen hemen medical park civarı bi araştır istersen hem sana yakın.
Benim gittiğim 3. doktordu bugun gittiğim.Eğer bunu da beğenmeseydim Fatih Medical Park düşünüodum.Ama ben Zeytinburnunda bi hastaneye gittim ,beğendim açıkçası.daha önce başka brii önermişti bana muayene ücreti 27 tl deyince ben ucuz kesin kötüdür diye düşündüm :)) Başka doktorlara gittim 50 60 verip.Ama burasını beğendim açıkçası ,doktoru da hastaneyi de.Çok kalabalık da değil.
canım ya çok ekstra bişey yapmadı doktor normal ultrasonla baktı bebeğe önce ,bebek hareket edio arkasını döndü snra tekrar normal durdu o sırada baktı.Yani çok değişik bişey yapmadı :)) Normal ultrasonda nasılsa bunda da öyle sadece yaklaştırdı 2mmden küçük olması lazım dedi 1mm civarı bişey çıktı zaten benmki.
Daha değişik yapılan varsa yazsın buraya bakalım benmki eksik mi yapmış :)))
Baba tarafından hemşerim çıktı heyyyooama ben hiç görmedim Erzincanı, baban da görmemiş
canım gittiğin hastanenin adı ne? bende zeytinburnunda bi hastaneye gidiyorum da
ssk yokmu senin hmm ?
fiyatı çok uygunmuş :)) bi de sanırım bu tosyalı erzincanda da çalışmış öyle yazmıştı biri :)) ben de erzincanlıyım ısınıverdim adama uzak olmasa ben gelecemheheheh şaka bi yana da umarım güzel biyerdir.Ben de tesadüfen gördüm snn için bi araştıriim derken .
Esktra yapılan bi şey yok tabiki kız kardeşimde 6 ay önce dogum yaptı onun ense kalınlıgına bakana kadar doktor 45 dk. ugraşmıştı sıpa bi türlü dönmemişti. Şimdide fıldır fıldır koltuktan ilk taklasını bile attı
Bn Erzincanda doğdum ,buraya 14 yaşındayken taşındık biz.eşim de Erzincanlı :)) Ailecek Erzincanlıyız çok heyecanlıyızErzincanın neresi canım?
Bizimde bi enişte Erzincanlı çok sıcak kanlılar gerçekten..
Bakalım eşim ikna olucakmı..
Herkes çok candan çok sıcak yazmış doktor için ay buna da gidip memnun kalmazsam bende mi bişey var dicem sonunda :44:
Evet canım fiyatlar uygun uçuk değil zaten öyle 2000-3000 falan vermem çok zorda kalmadıkca Allah mecbur bırakmasında..
O fiyatların sgklı fiyatlar olduğunu söyledi konuştuğum bayan..
Zaten epidurali sigorta karşılamıyo dedi..
Ben eşimin sigortasından faydalanıyorum cnm yani var sigorta..
Bende eşimin ssk sından yararlanıyorum. medigold e gidiyorum ben dogum ücretsiz kendi doktorunu özel çağırtmak istersen 250 tl. ödüyosun sadece
canım bende erzincanlıyım :))tahir tosyalıyı bende çok duydum iyi bir doktormuş
Tercanlıymış :) ama Dedem küçük yaşta Gaziantep'e yerleşmiş, evlenmiş falan, geri dönmemiş memleketine, babam da orada doğup büyümüş, Erzincan'da akrabaları falan var ama hiç gidip gelmemişler.
ERzincanlılar ortaya çıkmaya başladı :) çok sevindim wallaaa..Sen neresinden?
Ben İliç liyim. Gaziantep'i de çok merak ediorum gitmek istediğim yerlerden biri :)Erzincanın merkezi güzeldir ama bizim ilçe brz ufak ve sıkıcı
ben refahiyeliyim canım hemşom kocişimde antepli
Walla ben de verebilirim ama vermem ,sonuçta sancı çekip ıkınıyosun öyle ya da böyle :) Ya da her halükarda kesiliyosun:)) Kaldığın da en fazla 2 gece :) 2bn 3 bn vermenin manası yok diye düşünüyorum büyük konuşmayayım ama
Bende eşimin ssk sından yararlanıyorum. medigold e gidiyorum ben dogum ücretsiz kendi doktorunu özel çağırtmak istersen 250 tl. ödüyosun sadece
ERzincanlılar ortaya çıkmaya başladı :) çok sevindim wallaaa..Sen neresinden?
Ben İliç liyim. Gaziantep'i de çok merak ediorum gitmek istediğim yerlerden biri :)Erzincanın merkezi güzeldir ama bizim ilçe brz ufak ve sıkıcı
Bizimde bi enişte Erzincanlı çok sıcak kanlılar gerçekten..
Bakalım eşim ikna olucakmı..
Herkes çok candan çok sıcak yazmış doktor için ay buna da gidip memnun kalmazsam bende mi bişey var dicem sonunda :44:
Evet canım fiyatlar uygun uçuk değil zaten öyle 2000-3000 falan vermem çok zorda kalmadıkca Allah mecbur bırakmasında..
canım bende erzincanlıyım :))tahir tosyalıyı bende çok duydum iyi bir doktormuş
tam hemşoymuşsun sen de :))) İliçle çok yakın Refahiyee
ben refahiyeliyim canım hemşom kocişimde antepli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?