2012 Ocak Anneleri

fiyatı çok uygunmuş :)) bi de sanırım bu tosyalı erzincanda da çalışmış öyle yazmıştı biri :)) ben de erzincanlıyım ısınıverdim adama uzak olmasa ben gelecem heheheh şaka bi yana da umarım güzel biyerdir.Ben de tesadüfen gördüm snn için bi araştıriim derken .

Esktra yapılan bi şey yok tabiki kız kardeşimde 6 ay önce dogum yaptı onun ense kalınlıgına bakana kadar doktor 45 dk. ugraşmıştı sıpa bi türlü dönmemişti. Şimdide fıldır fıldır koltuktan ilk taklasını bile attı

Baba tarafından hemşerim çıktı heyyyoo ama ben hiç görmedim Erzincanı, baban da görmemiş

canım gittiğin hastanenin adı ne? bende zeytinburnunda bi hastaneye gidiyorum da

ben de nette okumuştum, nette herşey teorik, kitap bilgisi, belki pratikte normal ultrasonla bakıyodur herkes.. zaten 1 mm çıktıysa maşallah canım ya, eksik yapmamıştır merak etme

Baba tarafından hemşerim çıktı heyyyoo ama ben hiç görmedim Erzincanı, baban da görmemiş

Bn Erzincanda doğdum ,buraya 14 yaşındayken taşındık biz.eşim de Erzincanlı :)) Ailecek Erzincanlıyız çok heyecanlıyız Erzincanın neresi canım?

canım gittiğin hastanenin adı ne? bende zeytinburnunda bi hastaneye gidiyorum da

Avrasya hospital canım,Gamze Baykan' a gittim bugun.

ssk yokmu senin hmm ?

O fiyatların sgklı fiyatlar olduğunu söyledi konuştuğum bayan..
Zaten epidurali sigorta karşılamıyo dedi..
Ben eşimin sigortasından faydalanıyorum cnm yani var sigorta..

Bizimde bi enişte Erzincanlı çok sıcak kanlılar gerçekten..
Bakalım eşim ikna olucakmı..
Herkes çok candan çok sıcak yazmış doktor için ay buna da gidip memnun kalmazsam bende mi bişey var dicem sonunda :44:
Evet canım fiyatlar uygun uçuk değil zaten öyle 2000-3000 falan vermem çok zorda kalmadıkca Allah mecbur bırakmasında..

canım bende erzincanlıyım :))tahir tosyalıyı bende çok duydum iyi bir doktormuş

Bn Erzincanda doğdum ,buraya 14 yaşındayken taşındık biz.eşim de Erzincanlı :)) Ailecek Erzincanlıyız çok heyecanlıyız Erzincanın neresi canım?

Tercanlıymış :) ama Dedem küçük yaşta Gaziantep'e yerleşmiş, evlenmiş falan, geri dönmemiş memleketine, babam da orada doğup büyümüş, Erzincan'da akrabaları falan var ama hiç gidip gelmemişler.

Walla ben de verebilirim ama vermem ,sonuçta sancı çekip ıkınıyosun öyle ya da böyle :) Ya da her halükarda kesiliyosun:)) Kaldığın da en fazla 2 gece :) 2bn 3 bn vermenin manası yok diye düşünüyorum büyük konuşmayayım ama

ERzincanlılar ortaya çıkmaya başladı :) çok sevindim wallaaa..Sen neresinden?

Ben İliç liyim. Gaziantep'i de çok merak ediorum gitmek istediğim yerlerden biri :)Erzincanın merkezi güzeldir ama bizim ilçe brz ufak ve sıkıcı

Aynen öyle büyük konuşmamak lazım canım mecbur kalınca vermek zorundayız ama Allah mecbur bırakmasın işte.
Bende MALATYALIYIM buarada

Bende eşimin ssk sından yararlanıyorum. medigold e gidiyorum ben dogum ücretsiz kendi doktorunu özel çağırtmak istersen 250 tl. ödüyosun sadece

Hmm medigold nerde canım?
Hiç duymamıştmm.. Memnunmusun?

Avrasya hospital canım,Gamze Baykan' a gittim bugun.[/QUOTE]

hımm ben sante plus die bi hastaneye gidiorum da bişi anlamıorum gittiğimden dr gıcık da değil ama çok sakin umursamaz biri gibi.pek rahat değilim. değiştirsem mi acaba diorum. :44:

Biraz daha detaya inersek hepimiz akraba çıkıcaz kızlar
Erzincanlılar hep birbirini bulur zaten, benim en yakın arkadaşlarım tesadüfen hep Erzincanlılardan çıkmıştır, İliç, Çayırlı,Tercan çok var. Abim de İliç'de yaptı askerliğini tabip Asteğmen olarak, oranın halkı gibi insanlar yok hiçbir yerde diyordu, bal kaymakla beslemişlerdi bizimkini
Bu arada bizim Erzincan'da çağrı merkezi var bizim bölümün hepsi gitti, bir ben kaldım gitmeyen kısmet olmadı yani, ama çok da merak ediyorum baba ocağımı, giden herkes çok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…