2012 Ocak Anneleri

Avrasya hospital canım,Gamze Baykan' a gittim bugun.

hımm ben sante plus die bi hastaneye gidiorum da bişi anlamıorum gittiğimden dr gıcık da değil ama çok sakin umursamaz biri gibi.pek rahat değilim. değiştirsem mi acaba diorum. :44:[/QUOTE]

ben gamze hanımı beğendim dene istersen bi.Ben Şişli 'den geliorum oraya düşün.Bi de İstepan Suna diye bi doktor gördüm orda,muayeneye bi bayan geldi küçük kızıyla kapıdan girerken doktor küçük hanım gelmişş fln diye sevecen bi konuşma şekliyle karşıladı onları.Hayran kaldım :)) Erkek doktor problem değilse ona da gidebilirsin.

Yok canım ben Malatyalıyım bizim damat Erzincanlı..
Kuzenimin eşi yani. Ama gerçekten sıcak kanlı insanlar..
Erzincanın meşhur ekşi suyumu ne varmış çeşmeden mi ne soda akıyomuş resmen kuzenim ona hayran kalmıştı..
Eşinin ailesi hala Erzincanda yaşıyolar senede bi kaç kere gidiyolar Erzincana..

Aynen öyle büyük konuşmamak lazım canım mecbur kalınca vermek zorundayız ama Allah mecbur bırakmasın işte.
Bende MALATYALIYIM buarada

Hmm medigold nerde canım?
Hiç duymamıştmm.. Memnunmusun?

İstanbul s.çiftliğinde 2 defa gittim doktor fena degil bakalım ilerleyen günler ne göstericek
Çok tanıdıgım bu doktora gitti ama ben biraz detaycıyım birine taktımı takarım yani bi kere zıtlaşsam bir daha gitmem

eşimle aynı köylüyüz hatta evlerin pencereleri birbirine bakıo :)) ama o çok ufakken buraya taşınmışlar.Annelerimiz babalarımız arkadaş ama biz birbirimizi tanımıyoduk hiç .4 sene önce facebookta tanıştık tesadüfen

evet canım ekşisu var maden suyu akıo ..Bi de şelalemiz var güzel.ben de 12 senede 3 kere mi ne gittim.Belki eşimle gideriz beraber bu yıl.

Son düzenleme:
hahahah bi hemşo daha antepin nersindensin eşim oğuzelili:)

Bizimkilerin ilçesi köyü belli değil içindeniz diyorlar işte, 7 göbektir şahinbeyde yaşıyorlar, çok severim ben antebi ya, detaya girip aşerenlerin canını çektirmeyelim ama yemeklerimiz, tatlılarımız on numara

Yanlış olumuşum cnm ya eşin erzincanlı sandım olsun sen de fahri erzincanlı ol
Valla ben hiç gitmediğim için çok bilmiyorum, ama bizim şirketten gidip gelenler bahsetmişti, yamaç paraşütü yapıyorlar, ata biniyorlar falan baya aktivitesi bol bir şehir olmuş son yıllarda, gidip yerleşenler bile oldu yani.

Bende sanki fazla pimpirikliyim annem öyle söylüyo yani
Stres yapma sinir yapma kızım bebeğide sinirli yapcaksın diyo

Şeydaaa malatyada 4 yıl kaldım çok severim malatyayı ve malatyalıları hala görüştüğüm arkadaşlarım var malatyada:)

Ben daha hiç göremedim memleketimiii
İnşallah nasip kısmet olur gitmeye yaa eşim askerliğinde acemiliğini malatyada yapmış..
Eee 4 yıl kaldıysan bilirsin malatyanın felaket bir sıcağı vardır tamda yaza denk gelmiş askerlik dönemi tövbe etmiş bidaha gitmeyede o biraz zor beni götürcen diyorum

heyooo, neresinden?

Bilmem
Hiç gitmemişki Kayseriye hayatı boyunca
O kendine Tuzlalı diyo..
Kimliğinde de öyle yazıyo..
Ama var yani kanında Kayserilik belli ediyo hahahahahha

Evet bende merak ediyorum Erzincanı ama daha çok Malatyayı tabi
Kuzenimde beğenmişti gittiğinde ama gidilip kalıncak bi yermi dersen İstanbula alışmış biri için zor olabilir bence.
Kuzenimin söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum çnkü sonuçta merkez dediğin ufacık yermiş öyle söyledi..
Gez gez aynı yere çıkıyosun dedi..

ben gittim ama hiç yaşamadım orda, aslen kayseriliyiz
bende yok hiç uyanıklık :82:

Valla benimkininde tipine bakan ay ne saf ne temiz suratlı bi çocuk der amaaa sen gel bana sor
Ayak üstü kandırıyo adamı şimdi şimdi farkediyorum..
Önceden söylediklerini deşelemiyodum şimdi bi araştırıyorum aa yok öle bişey halbuki bizimki uydurmuş
Hayal gücü çok geniş maşallah
Başkalarına karşı uyanıklık konusunda da bazen gerçekten çook saf olabiliyo

Hiç bilmiyorum ki be canım, ben Mersin'de doğup büyüdüm, 12 yıldır da İstanbul'dayım. arada Antep'e giderdik ama Erzincan'ı hiç bilmiyorum, sözde erzincanlıyım yani :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba.hamileyim.5+4üm.geçen hafta göğüslerim çok fazla sızlıyordu.ancak bugün sadece uçları acıyor.bir sorun mu var acaba.bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı.ltfn cevap yazın

Ayyy konunun sonlarına doğru Tahir beyden memnun kalmayanları okuyunca gitmekten vazgeçtim yaa ben bu gidişle gerçekten karar veremiycemmmmmmmmmmmmmmmm

nurrose

bende zeytinburnunda çalışıyorum. eğer hastaneden memnun kalırsan buraya yazarmısın?? ben nisa hastanesinden randevu aldım asiye uzun'dan ama memnun kalmazsam değiştirebilirim. zeytinburnu bana uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…