Avrasya hospital canım,Gamze Baykan' a gittim bugun.
Biz tam hemşo çıktık ya, benim de babam erzincanlı annem antepli
Biraz daha detaya inersek hepimiz akraba çıkıcaz kızlar
Erzincanlılar hep birbirini bulur zaten, benim en yakın arkadaşlarım tesadüfen hep Erzincanlılardan çıkmıştır, İliç, Çayırlı,Tercan çok var. Abim de İliç'de yaptı askerliğini tabip Asteğmen olarak, oranın halkı gibi insanlar yok hiçbir yerde diyordu, bal kaymakla beslemişlerdi bizimkini
Bu arada bizim Erzincan'da çağrı merkezi var bizim bölümün hepsi gitti, bir ben kaldım gitmeyen kısmet olmadı yani, ama çok da merak ediyorum baba ocağımı, giden herkes çok seviyor.
hemşo muhabbetleri olmuş
gayserili var mı :82:
Aynen öyle büyük konuşmamak lazım canım mecbur kalınca vermek zorundayız ama Allah mecbur bırakmasın işte.
Bende MALATYALIYIM buarada
Hmm medigold nerde canım?
Hiç duymamıştmm.. Memnunmusun?
Aynen öyle büyük konuşmamak lazım canım mecbur kalınca vermek zorundayız ama Allah mecbur bırakmasın işte.
Bende MALATYALIYIM buarada
Şeydaaa malatyada 4 yıl kaldım çok severim malatyayı ve malatyalıları hala görüştüğüm arkadaşlarım var malatyada:)
ayyy çok sevindim yaa ben ilk okulu erzincanda okudum atatürk ilkokulu babamda okuduğum okulun müdürüydü emekli olunca istanbula yerleştik yıllar yıllar önce...
çok duygulandım yaa hemşom:)eşindemi iliçli?
Yok canım ben Malatyalıyım bizim damat Erzincanlı..
Kuzenimin eşi yani. Ama gerçekten sıcak kanlı insanlar..
Erzincanın meşhur ekşi suyumu ne varmış çeşmeden mi ne soda akıyomuş resmen kuzenim ona hayran kalmıştı..
Eşinin ailesi hala Erzincanda yaşıyolar senede bi kaç kere gidiyolar Erzincana..
heyooo, neresinden?
Eşim Kayserili..
hahahah bi hemşo daha antepin nersindensin eşim oğuzelili:)
Yok canım ben Malatyalıyım bizim damat Erzincanlı..
Kuzenimin eşi yani. Ama gerçekten sıcak kanlı insanlar..
Erzincanın meşhur ekşi suyumu ne varmış çeşmeden mi ne soda akıyomuş resmen kuzenim ona hayran kalmıştı..
Eşinin ailesi hala Erzincanda yaşıyolar senede bi kaç kere gidiyolar Erzincana..
İstanbul s.çiftliğinde 2 defa gittim doktor fena degil bakalım ilerleyen günler ne göstericek
Çok tanıdıgım bu doktora gitti ama ben biraz detaycıyım birine taktımı takarım yani bi kere zıtlaşsam bir daha gitmem
Şeydaaa malatyada 4 yıl kaldım çok severim malatyayı ve malatyalıları hala görüştüğüm arkadaşlarım var malatyada:)
heyooo, neresinden?
Yanlış olumuşum cnm ya eşin erzincanlı sandımolsun sen de fahri erzincanlı ol
Valla ben hiç gitmediğim için çok bilmiyorum, ama bizim şirketten gidip gelenler bahsetmişti, yamaç paraşütü yapıyorlar, ata biniyorlar falan baya aktivitesi bol bir şehir olmuş son yıllarda, gidip yerleşenler bile oldu yani.
Bilmem
Hiç gitmemişki Kayseriye hayatı boyunca
O kendine Tuzlalı diyo..
Kimliğinde de öyle yazıyo..
Ama var yani kanında Kayserilik belli ediyo hahahahahha
ben gittim ama hiç yaşamadım orda, aslen kayseriliyiz
bende yok hiç uyanıklık :82:
Evet bende merak ediyorum Erzincanı ama daha çok Malatyayı tabi
Kuzenimde beğenmişti gittiğinde ama gidilip kalıncak bi yermi dersen İstanbula alışmış biri için zor olabilir bence.
Kuzenimin söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum çnkü sonuçta merkez dediğin ufacık yermiş öyle söyledi..
Gez gez aynı yere çıkıyosun dedi..
eşimle aynı köylüyüz hatta evlerin pencereleri birbirine bakıo :)) ama o çok ufakken buraya taşınmışlar.Annelerimiz babalarımız arkadaş ama biz birbirimizi tanımıyoduk hiç .4 sene önce facebookta tanıştık tesadüfen
ooo süpermiş hikayeniz:)mutluluğunuz daim olsun canım...
Bizimkilerin ilçesi köyü belli değiliçindeniz diyorlar işte, 7 göbektir şahinbeyde yaşıyorlar, çok severim ben antebi ya, detaya girip aşerenlerin canını çektirmeyelim ama yemeklerimiz, tatlılarımız on numara
off mükkemel mutfağı var kayınvalidemde urfalı urfa antep mutfağı döktürür yani
Ben daha hiç göremedim memleketimiii
İnşallah nasip kısmet olur gitmeye yaa eşim askerliğinde acemiliğini malatyada yapmış..
Eee 4 yıl kaldıysan bilirsin malatyanın felaket bir sıcağı vardır tamda yaza denk gelmiş askerlik dönemi tövbe etmiş bidaha gitmeyede o biraz zor beni götürcen diyorum
çok büyük bir kayıp bence mutlaka görmelisin canım evet yazı çok sıcak kışı çok çok soğuk ama görülmeye değer bir memleket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?