2012 Ocak Anneleri

yok ben kayseriden nasiplenmemişim
kızlar merhaba.hamileyim.5+4üm.geçen hafta göğüslerim çok fazla sızlıyordu.ancak bugün sadece uçları acıyor.bir sorun mu var acaba.bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı.ltfn cevap yazın
hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.. canım benim de başlarda tüm göğsüm acıyodu, şimdi o kadar hassas diil, hatta o ilk zamanlara göre baya azaldı hassaslığı, endişelenme bi sorun yoktur inşallah..

kızlar merhaba.hamileyim.5+4üm.geçen hafta göğüslerim çok fazla sızlıyordu.ancak bugün sadece uçları acıyor.bir sorun mu var acaba.bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı.ltfn cevap yazın

Benimde o zamanlar sızlıydo sonra geçti canım korkma..
Normal şeyler bunlar..

çok büyük bir kayıp bence mutlaka görmelisin canım evet yazı çok sıcak kışı çok çok soğuk ama görülmeye değer bir memleket

Gitmeyi o kadar çok istiyorumki anlatamam inşallah nasip olurda giderim..
En iyisi baharda gitmek o zaman

Ayyy konunun sonlarına doğru Tahir beyden memnun kalmayanları okuyunca gitmekten vazgeçtim yaa ben bu gidişle gerçekten karar veremiycemmmmmmmmmmmmmmmm

canım her doktoru beğenen beğenmeyen çıkar bi dene bence.Ya da diğer bayan doktorları da bi araştır 2 tane daha vardı o hastaanede.

canım her doktoru beğenen beğenmeyen çıkar bi dene bence.Ya da diğer bayan doktorları da bi araştır 2 tane daha vardı o hastaanede.

birisi böle yazmış bak dragosta bu doktor

benim ve ailemdeki bütün hanımların doktoru aynı kişi ŞERARE ZAYER MORİDİ kartal'da dragos şifa hastanesinde çalışıyor yaklaşık 13-14 yıldır tanırız kendisini insan üstü bir enerjiye sahiptir ve bu yoğun temposuna rağmen güleryüzünü ilgisini asla esirgemez ayrıcada çok deneyimlidir hastanenin fiyatlarıda öyle çok uçuk değil tamda sizin istediğiniz gibi ama kartal size biraz uzak gelirmi bilmiyorum sevgiler..

Başlarda hastaneden memnun kalmadıklarını ama Tahir beyi sevdikleri için gittiklerini yazmışlar..
Basık pek hijyenik değil çocuk yoğun bakım ünitesi yok 1 tane küvez var diyolar..
Halbuki ben aradığımda çocuk yoğun bakım ünitesinin olduğunu söylediler.
Sonrada Tahir beyin yanlış teşhislerinden bahsetmişler..
Hatta bitane kadın ufacık bebeklerin sezeryanla alındığını gördüğünü yazmış korktm valla yaa :18:
Vazgeçtim o yüzden ben yine başka doktor ve hastane arıycam anlaşılan

sen bilirsin cnm başka hastane araştralım o zaman :) ama konnunun başlarındaki tarihler 2 3 yıl önce dikkat ettiysen belki değişmiştir hastanede bişeyler.

herkese merhaba bende 10 hafta 5 günlük hamileyim. yazıların altındaki ne kadarlık hamile olduğumuzu gösteren resmi nasıl ekliyoruz???

Hastane hakkında da kötü şeyler yazdıkları için gözüm korktu yaa.
Sonuçta burda yazılanlar tecrübeyle sabit..
Doğru düzgün içime sinen bi doktor bulsam kafam rahat edicek..

sen bilirsin cnm başka hastane araştralım o zaman :) ama konnunun başlarındaki tarihler 2 3 yıl önce dikkat ettiysen belki değişmiştir hastanede bişeyler.

Tabi değişmiş olabilir ama ayda 1 kontrllere gidicek olduğumuz düşünülürse gereksiz yerede zamanımı harcamak istemiyorum açıkcası..
Ve bidahaki gittiğimde 2li test ense kalınlığı ölçümü yapılcak saçma sapan ithamlarla teşhislerle moralimi bozmalarınıda istemem..
Bide doktor o kadar zaman içinde değiştimi noldu anlamadım

herkese merhaba bende 10 hafta 5 günlük hamileyim. yazıların altındaki ne kadarlık hamile olduğumuzu gösteren resmi nasıl ekliyoruz???

Hoşgeldin hayırlı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
Bu linke bakarak yapabilirsin çizelgeni..

Son düzenleme:

Şimdi Delta hospitlı aradım fiyat bilgisi aldım onu araştırcam iyimidir değilmidir diye verdiğin linklerede bakıyorum hemen çok teşekkür ederim..

hemen bilgilendireyim benm kardeşim orda doğum yaptı:)Daha doğrusu kendi doktoru haftasonları orda sezeryan yapıomuş.O hastaneye gitmiodu yani ama doğumu o hastanede yaptı :)) Hastane normal bi hastane çok mükemmel değil .Ama doktorlarını bilemiyorum canım.Hemşire fln ilgiliydi.

Küçükyalıya kadar gelebiliosan eğer uzak gelmiosa sana azcık daha gel Bostancıda Central hospital var canım oranın güzel olduğunu duymuştum.Ataşehir sana uzak gelir gelmese kardeşimin doktorunu öneririm sana :) Bana uzak olmasa ben ona gelecektim.Doğuma da kendisi gelio.Kardeşimin bebeği 42 haftalık olup normal doğmayınca biz cumartesi günü için sezeryan olsun dedik,haftasonu deltada yapıorum dedi biz de zamanımız olmadığı için kabul etmiştik.Delta o şekilde oldu yani.KArdeşimin asıl gittiği yer Eren Hastanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…