hemen bilgilendireyim benm kardeşim orda doğum yaptı:)Daha doğrusu kendi doktoru haftasonları orda sezeryan yapıomuş.O hastaneye gitmiodu yani ama doğumu o hastanede yaptı :)) Hastane normal bi hastane çok mükemmel değil .Ama doktorlarını bilemiyorum canım.Hemşire fln ilgiliydi.
selammm
nasil gidiyor kizlar ?
Küçükyalıya kadar gelebiliosan eğer uzak gelmiosa sana azcık daha gel Bostancıda Central hospital var canım oranın güzel olduğunu duymuştum.Ataşehir sana uzak gelir gelmese kardeşimin doktorunu öneririm sana :) Bana uzak olmasa ben ona gelecektim.Doğuma da kendisi gelio.Kardeşimin bebeği 42 haftalık olup normal doğmayınca biz cumartesi günü için sezeryan olsun dedik,haftasonu deltada yapıorum dedi biz de zamanımız olmadığı için kabul etmiştik.Delta o şekilde oldu yani.KArdeşimin asıl gittiği yer Eren Hastanesi.
teşekkür ederim tatlım. inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz meleklerimize
merhaba hanımlar bende kısmetse ocak annesi olacağım
sat 23 nisan beklenen doğum tarihimiz 28 ocak
rabbim hepimizin miniklerini kucaklarına almak kısmet etsin
Küçükyalıya kadar gelebiliosan eğer uzak gelmiosa sana azcık daha gel Bostancıda Central hospital var canım oranın güzel olduğunu duymuştum.Ataşehir sana uzak gelir gelmese kardeşimin doktorunu öneririm sana :) Bana uzak olmasa ben ona gelecektim.Doğuma da kendisi gelio.Kardeşimin bebeği 42 haftalık olup normal doğmayınca biz cumartesi günü için sezeryan olsun dedik,haftasonu deltada yapıorum dedi biz de zamanımız olmadığı için kabul etmiştik.Delta o şekilde oldu yani.KArdeşimin asıl gittiği yer Eren Hastanesi.
hoşgeldin canım, amin..
Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Sabahtan beri doktor araştırmaktan elimi bir işe vurmadım yine
Ya kızlar ben bu civarlarda hangi hastaneyi arasım sizin yazdıklarınızın 2-3 katı rakamlarla karşılaşıyorum, üstelik sgk lı fiyatlar
Özel sigortamda da doğum kapsam dışı :44:
Ay çok da yorum okumamak mı lazım ne, biri hastaneyi beğenmez biri doktoru, ben de en ufak bişeyden etkileniyorum, tam buluttan nem kapıyorum yani, ne olacak benim bu halim?
Koca forumda da bi tane yok bahçelievlerde oturan
benim haftaya kontrole gitmem lazım daha doktorum belli değil, of ya yine medical parka gidip 5 dk.sına 70 tl vermek bunun için bi de yarım saat asansör beklemek istemiyorum :84::84::84:
Ya kızlar ben bu civarlarda hangi hastaneyi arasım sizin yazdıklarınızın 2-3 katı rakamlarla karşılaşıyorum, üstelik sgk lı fiyatlar
Ay çok da yorum okumamak mı lazım ne, biri hastaneyi beğenmez biri doktoru, ben de en ufak bişeyden etkileniyorum, tam buluttan nem kapıyorum yani, ne olacak benim bu halim?
benim haftaya kontrole gitmem lazım daha doktorum belli değil, of ya yine medical parka gidip 5 dk.sına 70 tl vermek bunun için bi de yarım saat asansör beklemek istemiyorum :84::84::84:
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun
İlk bebek mi?
evet tatlım :)sağolun arkadaşlar hep birlikte inş. aylint üçüz mü hamilesin canım ne güzel
evet canım ilk bebek 2 yıl önce 2 kaybım oldu şimdi kısmetmiş inş. bu sefer olacak
şeydacım, sen de benim gibi mükemmeliyetçisin galiba, ben de en ufak bi pürüze raslasam tamamını siler atarım.. hele de insanın evladı söz konusuysa çok daha fazla olur.. ama kendimden biliyorum böyle yapınca da yol almak mümkün olmuyo bazen.. bi tane kötü yorum görünce hemen silip atma bence.. olabilir dediğin yerleri daha detaylı araştır, olmadı git kendin gör, en uygun geleni bismillah de seç.. olmazsa değiştirirsin, daha çok yolun başındayız ne de olsa.
evet tatlım :)
meserret canım ankarada mıydın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?