2012 Ocak Anneleri

Hmm çok mükemmel değil diyosun yanii..
Zaten muayne ücretide 20tl dedi ama bitane doktorunki 52miymiş neymiş onunki niye öyleyse..
Uff yaa ufacık bişey duysam hemen içim soğuyo..
Verdiğin linklerede baktım bu topicten bitane arkadaş kesinlikle pendik şifayı tavsiye etmemişti ama nickni hatırlamıyorum şimdi.
Umut hastanesine ben gitmem zaten hiç beğenmemiştim hamile değildim gittiğimde..
Evet gerçekten yazdıkları gibi benim gittiğim doktor öyle değildi ama yan odadaki doktor 4-5 hasta birden alıyo yoğunluğundanmıdır nedir..

selammm

nasil gidiyor kizlar ?

Selam cnm hoşgeldin doktor ve hastane aramakla geçiyo zamanım..
Senin nasl gidiyo?

kardeşim kendisi de peşimde olduğumdan hemen damlamış buraya yazar birazdan :)))))

merhaba hanımlar bende kısmetse ocak annesi olacağım
sat 23 nisan beklenen doğum tarihimiz 28 ocak
rabbim hepimizin miniklerini kucaklarına almak kısmet etsin

Ataşehir bana uzak kalıyo baya cnm yaa..
Aslında Bostancıda uzak eşim dır dır konuşuyo o beni götürdüğü için..
Ama bulamazsam buralarda yapıcak bişey yok tabi..
Hmm bakıyım bi Central hosptla o zmn..
Onuda araştırıym

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

Sabahtan beri doktor araştırmaktan elimi bir işe vurmadım yine
Ya kızlar ben bu civarlarda hangi hastaneyi arasım sizin yazdıklarınızın 2-3 katı rakamlarla karşılaşıyorum, üstelik sgk lı fiyatlar
Özel sigortamda da doğum kapsam dışı :44:
Ay çok da yorum okumamak mı lazım ne, biri hastaneyi beğenmez biri doktoru, ben de en ufak bişeyden etkileniyorum, tam buluttan nem kapıyorum yani, ne olacak benim bu halim?
Koca forumda da bi tane yok bahçelievlerde oturan
benim haftaya kontrole gitmem lazım daha doktorum belli değil, of ya yine medical parka gidip 5 dk.sına 70 tl vermek bunun için bi de yarım saat asansör beklemek istemiyorum :84::84::84:

şeydacım, sen de benim gibi mükemmeliyetçisin galiba, ben de en ufak bi pürüze raslasam tamamını siler atarım.. hele de insanın evladı söz konusuysa çok daha fazla olur.. ama kendimden biliyorum böyle yapınca da yol almak mümkün olmuyo bazen.. bi tane kötü yorum görünce hemen silip atma bence.. olabilir dediğin yerleri daha detaylı araştır, olmadı git kendin gör, en uygun geleni bismillah de seç.. olmazsa değiştirirsin, daha çok yolun başındayız ne de olsa.

merhaba canım Ankaradasın sanırım ben ankara üniv de tedavi görüyorum orda tüp bebek yapıldığı için ancak aklında olsun fatih hastanesinde de iyi kadın doğumcular olduğu söyleniyor

cnm Zeytinburnu sana çok mu uzak kalıo bnmkini bi dene istersen sıcakkanlı ve ilgilenio çok,o olmadı diğerine bak İstepan Suna ..Biraz önce de yazdım.Kaybedecek bişeyin yok bi dene.Ben de öyle diyerek gittim.Sana benden daha yakın.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canim merhaba seninle tarihlerimiz ayni))) amin canim insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Ay çok zor yaa hele sana söylenen fiyatlar çook çook uçuk zaten şimdiye kadar aradığım hastanelerden hiç epidural hariç 1000'i geçmedi..

Evet canım fazla mükemmelletciyim bu konuda böyle oldum ama..
Çok fazla pimpiriklenmiyorum gibi geliyo aslında sadece istediğim adam akıllı ilgi doğru düzgün dinlesin cevap versin bebeğimi doğru düzgün göstersin başından savmaya çalışmasın bide doğuma kendi girsin..
Yatıp kalkıp benim telefonlarıma cevap versin sürekli arıyım demiyorum ama ne biliyim işte..
En sonunda deneme yanılma yöntemiyle karar vericem başka çarem yok sanırım

Nurgül yakında bütün anadolu yakasındaki hastanelerin muayne ve doğum ücretlerini öğrencem araya arayaa centrl hosptlinkinide öğrendim..
Muayne 35 normal 850 epiduralli +390 sezeryan 1400 epiduralli +180 herşey dahilmiş bi dünya şey saydı adam doğuma bebek doktorunun girmesi bebeğin ilk muaynesi annenin el ayak bakımı falan filan..
Ve doktor kendi giriyomuş doğumada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…