tatlım, nelere dikkat et biliyo musun, bebeğin için doğumdan sonra her duruma karşı donanımlı mı, yenidoğan ünitesi, yoğun bakımı, falan, donanımlı olsun hastane mümkün olduğunca ve doktor varsın güleryüzlü olmasın, varsın bebeğini hep göstermesin, ama işini iyi yaptığını bil, güvenebileceğin bi dr olsun.. o daha önemli. hem ultrasona fazlaca girmek de çok önerilen bişe diil. benim doktor bazen çok güleryüzlü bazen de kaprisli zamanı denk geliyo, bişe soramıyorum, ama işini iyi yaptığına inandık, soruşturduğumuzda da hep olumlu yorumlar aldık, katlanıyoruz arada kaprisine.. hastaneye de güvendik, tabi en başta Allaha emanet ettik..
Ay çok zor yaa hele sana söylenen fiyatlar çook çook uçuk zaten şimdiye kadar aradığım hastanelerden hiç epidural hariç 1000'i geçmedi..
Evet canım fazla mükemmelletciyim bu konuda böyle oldum ama..
Çok fazla pimpiriklenmiyorum gibi geliyo aslında sadece istediğim adam akıllı ilgi doğru düzgün dinlesin cevap versin bebeğimi doğru düzgün göstersin başından savmaya çalışmasın bide doğuma kendi girsin..
Yatıp kalkıp benim telefonlarıma cevap versin sürekli arıyım demiyorum ama ne biliyim işte..
En sonunda deneme yanılma yöntemiyle karar vericem başka çarem yok sanırım
maşallah canım, benim de aşılamayla oldu.. ama çoğul gebeliğin de kendine göre riskleri var, inşallah sağlıkla kucaklarız hepimiz.. hayırlı evlatlar olsunlarAllah bağışlasın bende çok istedim çoğul gebelik olsun diye ama 2 embriyo koydular 1 tuttu olsun da tek olsun tek kucağımıza gelsinler de
Nurgül yakında bütün anadolu yakasındaki hastanelerin muayne ve doğum ücretlerini öğrencem araya arayaa centrl hosptlinkinide öğrendim..
Muayne 35 normal 850 epiduralli +390 sezeryan 1400 epiduralli +180 herşey dahilmiş bi dünya şey saydı adam doğuma bebek doktorunun girmesi bebeğin ilk muaynesi annenin el ayak bakımı falan filan..
Ve doktor kendi giriyomuş doğumada..
tatlım, nelere dikkat et biliyo musun, bebeğin için doğumdan sonra her duruma karşı donanımlı mı, yenidoğan ünitesi, yoğun bakımı, falan, donanımlı olsun hastane mümkün olduğunca ve doktor varsın güleryüzlü olmasın, varsın bebeğini hep göstermesin, ama işini iyi yaptığını bil, güvenebileceğin bi dr olsun.. o daha önemli. hem ultrasona fazlaca girmek de çok önerilen bişe diil. benim doktor bazen çok güleryüzlü bazen de kaprisli zamanı denk geliyo, bişe soramıyorum, ama işini iyi yaptığına inandık, soruşturduğumuzda da hep olumlu yorumlar aldık, katlanıyoruz arada kaprisine.. hastaneye de güvendik, tabi en başta Allaha emanet ettik..
merhaba canım Ankaradasın sanırım ben ankara üniv de tedavi görüyorum orda tüp bebek yapıldığı için ancak aklında olsun fatih hastanesinde de iyi kadın doğumcular olduğu söyleniyor
evet tatlım :)
meserret canım ankarada mıydın sen?
cnm Zeytinburnu sana çok mu uzak kalıo bnmkini bi dene istersen sıcakkanlı ve ilgilenio çok,o olmadı diğerine bak İstepan Suna ..Biraz önce de yazdım.Kaybedecek bişeyin yok bi dene.Ben de öyle diyerek gittim.Sana benden daha yakın.
evet canım ilk bebek 2 yıl önce 2 kaybım oldu şimdi kısmetmiş inş. bu sefer olacak
ben de Avrupa yakasını öğrendim zaten güçlerimizi birleştirip danışmanlık yapalım burda :)))) O hastane güzel diye biliyorum ben.Bak canım senin illaa muayene gününün gelmesini bekleme.Ben normalde haftaya gtcektim doktora,ama bu hafta gidip bu doktoru bi deneyeyim ki ona göre başka doktor bulup haftaya da ona gideyim dedim ben.Gerçekten denem yanılma yöntemi yapmak gerekio çünkü her doktorun beğeneni beğenmeyeni var.Bu gittiğimi bana en başta önermişlerdi sırf ucuz kötüdür diye gitmedim ,ama bugun de gittim beğendim benden örnek al :))
Öyle yapıcam artık canım deneme yanılma yöntemiyle öğrenicez..
Benim en büyük sıkıntım eşim götürüyo beni hastaneye onun dırdırı delirtiyo beni..
En sonunda canıma tak edicek ama ne zaman bilemiyorum
Onunlada bi konuşym söyliyim aradım öğrendim böyle böyle diye..
Peki Centralde tavsiye edebiliceğin bi doktor varmı?
Baktım ama sitelerinde doktorların isimleri yazmıyo bulamadım ben..
canım ya ben senin gibi düşünmüorum tam olarak :))Yani doktrun iyi olması fln önemli tabiki ve diğer dediklerin de.Ama ben kaprise ve suratsızlığa asla katlanamam zaten kavga eğilimliyim.Kırk yılda bi çocuk doğurcam onda da kimsenin suratını kaprisini çekemem
Onlara bakıyorum zaten canım
Dediklerin doğru ama bende doktorun kaprisini çekmek için gitmiyorum oraya..
Nasıl ben ona kapris yapmıyosam onunda bana yapmaya hakkı yok.
Bu konuda fazlasıyla katıyım..
Haa insanın eşref saati olur eşşek saati olur o ayrı ama keyfi bi şekilde bunu yaptığını seziyosam gitmem bidaha..
Bu doktorda da onu gördüm işte sanki her dk gidicekmişim muamelesi yapıp aklınca önlemini almaya çalıştı..
Oturup açıklayabilir beni dinliyebilirdi..
Bide herşeyden çok çabuk soğuyan bi tipim ben yaa..
yok walla cnm ama doktor da araştırırız hangisine genelde iyi diolarsa ona bakarsın.
Beni de eşim götürüo ,ben de hep şişli mecidiyeköy aradım ama bulamadım ya bulduklarım çok pahalı çıktı ,ya doktor suratsız oldu ya sezeryan eğilimli ..Bu gittiğim yer de bize çok yakın değil.Beni de hep eşim götürücek.
ben de isterim dört dörtlük olsun herşey ama her zaman raslanan bişey diilki bu, hem iyi hastanede olcak, hem iyi dr olcak, hem hep güleryüzlü olcak, hem çok para almicak... keşke.. ben de keyfi yaptığını düşünsem bi dk durmam ama çok bilirim, tedavi sürecimde saçlarımı okşayarak destek olduğunu, bebeklerimi benle sevdiğini ultrasonda.. ama bazen hastanede birileri kızdırıyo, keyfi olmuyo, o da insan kurmalı robot diilki.. o zaman da ben anlamaya çalışıyorum, onca iyiliğine karşılık.. o da benim birsürü evhamımı, ısrarlı sorumu anlayışla karşıladı.. her dk cebinden ulaşabiliyorum.. neden değiştirip fellik fellik dr arayımki.. çoook ilgili güleryüzlüydü önceki drum, teşhis koyamadı ya da yolmak için koymadı, bu drum ilk muayenede teşhisimi koydu ve tedaviye geçti...
selammmmmmmmmmmm..biz geldik...
abimin düğünü vardı o yüzden şehir dışındaydım kızlar..keyifler nasıl..biz bebişle iyiyiz..haftaya ikili test için gidicez artık..kimbilir kocaman olmuştur bebeğim..ayyy cinsiyetini de öğreniriz belki..
Trafiğe çıkmaya cesaretim olsa hiiç minnet etmem
Sonra o yalvarır bebişi görmek için gelmeye ama ben istemem hahahhaha
Ama şuan el mecbur otobüsle minibüsle gitmek istemiyorum çok fena oluyorum..
Taksiylede burdan bostancı falan baya tutar..
Napalım artık katlanıcak beyfendi yapcak bişey yok cumartesi günleri fln gideriz bi şekilde ayarlarız..
Kesin ve kesin central hosptılı istemiycek en son ona bakarız önce yakınlardakine bakalım diycek adım gibi eminim
Zaten gidip memnun kalmazsakta yandımmm
abimin düğünü vardı o yüzden şehir dışındaydım kızlar..keyifler nasıl..biz bebişle iyiyiz..haftaya ikili test için gidicez artık..kimbilir kocaman olmuştur bebeğim..ayyy cinsiyetini de öğreniriz belki..
Senin durumun başka canım sizin doktorla bi geçmişiniz var..
En azından tanıyosun..
Ama dediğim gibi soğuk itici geldi ısınamadımmı da ısınamayan bi tipim napıyım..
Allaha şükür İstanbul gibi bi yerdeyiz fazlasıyla seçeneğimiz var..
Deneyip bulabiliriz elbet hepsinin birlikte olduğu hastaneler ve doktorlar vardır..
Herşeyinden memnun kalırızda durup durup 32i dişini bize göstermesini istememiz kusur kalır o ayrı..
Güler yüzlü derken asabi tersleyen olmaması önemli bnm için..
Sonuçta yaptıkları çok önemli bi meslek sabır gerektiriyo ve biz hamileyiz en hassas olduğumuz dönemler bunu düşünüp tavırlarına çeki düzen verseler bi sorun kalmaz bence..
Orda beni rahatlatıcağı yerde böyle her hafta olmaz gibi saçma sapan bi cevap vermesi bebeğimi görmek istememi anlamaması ve sanki keyfii gitmişim gibi davranması bence normal değildi..
Ki ben açıkladım ona doktor çağırdı buraya kadar gelmişkende görmek istiyoruz diye..
Napalım başka doktor arıycaz artık..
ben de isterim dört dörtlük olsun herşey ama her zaman raslanan bişey diilki bu, hem iyi hastanede olcak, hem iyi dr olcak, hem hep güleryüzlü olcak, hem çok para almicak... keşke.. ben de keyfi yaptığını düşünsem bi dk durmam ama çok bilirim, tedavi sürecimde saçlarımı okşayarak destek olduğunu, bebeklerimi benle sevdiğini ultrasonda.. ama bazen hastanede birileri kızdırıyo, keyfi olmuyo, o da insan kurmalı robot diilki.. o zaman da ben anlamaya çalışıyorum, onca iyiliğine karşılık.. o da benim birsürü evhamımı, ısrarlı sorumu anlayışla karşıladı.. her dk cebinden ulaşabiliyorum.. neden değiştirip fellik fellik dr arayımki.. çoook ilgili güleryüzlüydü önceki drum, teşhis koyamadı ya da yolmak için koymadı, bu drum ilk muayenede teşhisimi koydu ve tedaviye geçti...
Canım zaten ayda bir gidiceksin bi defa götürsün ne warmış.Sürekli her hafta gitmiosun kii.:)) neyse artık karar verin ama bence o tosyalıyı da düşün sen :)
şeydacım son derece iyiniyetlerle yardımcı olmaya çalıştım.. dilerim gönlünce bir dr bulursun tatlım, kolay gelsin..
Canım ben de her seferinde bana sevgi dolu cümleler kursun demiyorum ki :)) sen doktorunu uzun zamandır tanıosun sanırım tedavi sürecin fln olmuş.ama mesela ilk kez bi doktora gidiosun surat 5 karış yapınca olmuyo.Bikaç kez gidersin ,alışırsın daha snra da hareketleri tavırları seni rahatsız etmez.Bizim dediğimizle senin bu söylediğin tamamen farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?