2012 Ocak Anneleri

çak moruk :13:
Bu arada bizim çalışma saatlerimiz değişti 16:45 de çıkıyoduk, 17:00 oldu neyse yavaştan toparlanıp çıkayım ben, eve gidince katılırım size tekrar :79:

güle güle canım, dikkat et kendine bebişine

kızlar ben de kaçıyorum, iyi akşamlar

neyse kızlar bütün günümü burda geçirdim brz evi toplayıp yemek fln hazırlayam beyim gelir yemek ister
ben bilmem beyim bilir

bence en önemli şey doğuma kendi doktorunun girmesi ya..ne öle olmazsam giremem falan..ne diye gidiyoruz o zaman..nasıl birine denk geliceğinide bilemezsin..erkekler daha iyi oluyor sanırım ya..bayanlar kaprisli.

Nöbetçi doktor erkekmiş gebzeden bi hastaneden gelen uzman doktormuş bazen kendiside nöbete kalıyomuşta riske atamam kendimi yani..
Sonuçta o kadar zaman ona gidiyorum ona ısınıyorum niye giidyorum ben ona o zaman..
Saçma yaa..
Bide bunlar kısmet meselesi bizim bi akrabamız var sorunlu bi gebelikti onunki kalp hastalığıda var kadının..
Sürekli gittiği doktor 8. aydayken o ona göre iznini ayarlayıp tatile çıkıyo 9. ayda doğumu olucak diye doktoru izinliyken sancısı geliyo 8aylık doğuruyo ve hiç tanımadığı bilmediği bi doktora riskli hamilelik bide..
Allaha şükür bi sorun yaşamamış ama istisnai bi durum bu tabiki.

merhaba cnmmm nasılsınnnnnnn????bebiş kaç haftalık olduuuuuuu!!!!!

çak moruk :13:

kızlar ben de kaçıyorum, iyi akşamlar

:13:
Görürşüz canım iyi akşamlar..
İyi bak kendine ve bebişlerine..

neyse kızlar bütün günümü burda geçirdim brz evi toplayıp yemek fln hazırlayam beyim gelir yemek ister
ben bilmem beyim bilir

Görüşürz canım iyi bak kendine ve bebişine.
Desteğin ve yardımların için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

önlemimizi alıp şansımızı zorluycaz artık bizde..bebişler için herşeye değer..en iyi doktoru arıcaz artık..içine sinmediyse değiştir sende canım..doğumda önemli sonuçta..ben kendi doktorumu istiyorum doğuma nasip olursa inşallah..ama daha onu konuşmadım..

tatlım, bu doktora hastanede mi gidiyorsunki sadece mesai saatlerinde gelicek, sürekli takibini yaptığı bi hastasının sorumluluğunuda almayı bilmeli bence doktor, benim ikinci oğlumda bebeğin iriliğinden dolayı sezeryan kararı almıştı doktorum fakat sezaryan günü gelmeden bi gece 3 te sancılarım başladı. hemen hastaneye ulaştık ebeler açılma var diye nerdeyse doğuma alıcaktı, doktorum arandı gecenin 4 ünde bekleyin geliyorum demiş ve ben istiyorum diye gece 4 gibi geldi sezeryan yaptı.sabahta sersem bi vaziyette mesaisine gelmişti.

bide benim düşüncem tabi bu tamamen kişisel bi kanaat, kadın doğumda genelde erkek doktorlar daha fazla sorumluluğuna sahip ve işinde daha iyi tabi beni eşler duymasın)

Bende kendi girer sanmıştım ilk gittiğimde sormadım Allahtan bu gittiğimde sormuşum kendisi girmiyomuş..
Bencede çok önemli kendi doktorunun girmesi o yüzden telefonda bilgi alırken ilk onu soruyorum..
Kendi hastalarına saat kaç olursa olsun doğumlarına giriyolar dimi diyorum..
Hayır diyosa direk eliyorum o hastaneyi zaten..
İnşallah buluruz içimize sinen doktor ve hastane..

saol canım ya iyiyim valla bebişli göbişli dolaşıyorum..sizde iyisinizdir inşallahhh bebişlee..biz 12 haftalığız kocaman olduk artık..

ooo BEBEĞİİMMİZİN CİNSİYETİ BELLLİ OLUR O ZAMAN NAZ YAPMAZSA!!NE GÜZELLLL..

İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SSHEA İLE BİZİM LEKEMİZ OLDU 2 MİZDE ÇOK KORKTUK 2 MİZDE İYİYİZ CNMMM RAPOR ALDIM BEN YATYORUMMM.

EEE BANA GÖRE ARTIK 1 2 HAFTA SONRA HERKES CİCİLERİ KONUŞACAK. ALDIKLARINI GÖSTERECEKK. NE GÜZELLL.

Özel hastane canım gittiğim hastane.
İşte atıyorum sabah 9dan akşam 5e kadar muayne alıyo o saatte doğum olursa o giriyo anladığım kadarıyla o saatler dışında eğer o nöbetçi değilse nöbetçi doktor kimse o giriyo..
Bencede saçma takibini yaptığı hastanın doğumuna kendisi girmeli..
Erkek doktorlar bencede daha anlayışlı ve ilgililer yaa..
Gerçi her ne kadar normal doğumda rahat edemezmişim gibi gelsede ve eşimde bayan doktor istesede içime sinmediği yerde erkek doktor tercih edicem

inşallah buluruz canım bende daha muallaktayım yeni..ilk doktoruma bir şans daha vericem ama aynı zamanda başka bir doktordan da randevu alıcam aynı gün..artık kim kafama yatarsa ona devam edicem..herşeyi göz önünde bulundurmalıyız..arkadaşın dediği gibi sezaryan olması gerekirken ebeler bizi mahvetmesinler..korkuyorum zaten ebelerden..

Arkadaşlar göbüşler çıktımııııııııııııııı!!!!!!!

Bana bakan anlıyo biliyomusunuzzzzzzz!!bnm göbüşüm varr.iç karnı olmayanların belli oluyomuşş . Ama buda iyi değilll mişş çok daha çatlama oluyomuşş..

canım sen çok ayakta kalıyordun zaten bol bol yat artık..okullarda kapanıyor zaten rahatız..lekelenmeler olabilir sıkma canını canım..

bizde haftaya gidicez bakalım gösterecek mi bebiş..gösterirse hemen bir cici alıcam ona..paylaşım olur tabiii..kendine iyi bak güzelim...

benim çıktı
hemen krem sürmeye başlıyım ozaman..

Ya delirmiş durumdayım bide eşim kadını savunuyo okumuş netten 2 sitede ultrasonun bilimsel olarak kanıtlanmasada zararlı olabiliceğini kalkmış onu savunuyo sık girmemek lazım diye..
Telefonda diye uzatmak istemedim ama bütün saçlarım diken diken şuan sinirden
Sanki ufak bi soğuk algınlığımız varda doktor beğenmiyoruz ya Allah Allah..
Bende ebelerden korkuyorum ne yalan söyliyim :18:

Benimde çıktı sanki yaa daha doğrusu çok sert karnım..
Taş gibi böyle önceden yumuşaktı
Evet iç karın geniş olursa daha avantajlı..

nasıl yanii özel hastanede nasıl doktorun saati ve günü olmzsa.aaaa bu doğumm yaaa şaka gibiii.cnmm bnmmm insan güvendiği 9 ay sonuçta yoldaş oluyo dr un bakışını o senin duruşunu biliyooo.ilkkkez duydummm.
Cnmm bnmm biliyosunn küçük lekelenmem oldu biliyosunn gittiim binbir gözyaşı allah kimseye göstermesinnn.bu arada hemen dr um geldi.bu hastanenin kuralımı senin bahsettiğin yoksa dr unmu insiyatifi öğren bence.

sende cnmmm bakalım cicişler ne renk olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…