2012 Ocak Anneleri




Bende şaşırdım duyduğumda canım..
Burda başka bitane daha özel hastane var onda da takip eden doktorun nöbetçi değilse ve onu istiyosan 350 lira civarı ek ücret ödüyomuşsun..
Şaşırıyorum gerçekten bunları duyunca..
Bence doktorun insiyatifinde hastaneyle alaksı olduğunu zannetmiyorum o durumun..
 
Son düzenleme:

cnmm bilmişlik yapmayayımmm bence sen internete bak ben 1 2 video izledim .uzman dr zararı yok dedi keşke aklımda olsada söylesem ama???net olarak konuşmalı video yu izledim kuzummm.

Bu arada eee artık yeni kıyafetlermi almamız gerekecek hımmmmm!!!!!1
 



Nasıl yani anlamadım canım?
Benim derdim uzman doktor değil ki takibimi yapan doktorun doğuma girmemesi tanımadığım etmediğim birinin doğuma girmesi mesai saatleri dışında olursa..
Evet valla alışverişe çıkmam lazım ama hiç içimden gelmiyo nedense..
 

cnm yaa peki alıştınmı dr una sevdinmi ısındınmıı kuzum .yani araştırıp başkasına geçmek istememsin.

şunu anlatayım mesela sana kuzum ben .dr um test istemişti benden eşim tesin ismini bürosunda unutmuş ,hiç çekinmeden pat diye arkadaşımıza arıyor gibi açıkca şuan yaptıracağız kağıt yanımızda değil dedik. Yani sen böyle arıyabiliyomusun. çünkü dr lar biraz tutulunca değişebiliyorlar .bazıları değişmiyor.sonuçta o bizim cnmız .dr um ne dedi biliyomusun bu senin canın kimse emin ol onu çok sevmeyecek sen onu çok seveceksin o nedenle bu dönemde asla etkilenme bişeyden direkt o etkileniyo farkında bile olmazsın.
 

cnmm yaa bak daha üzüldüm sevdin demek dr unu peki konuşsan kendisi ilee.olmazmıı??baskı yapsann hımmm
 



Yok canım yaa bu 2. gidişimdi bu bayana..
Sevme falan olmamıştı sadece ilk gittiğimde soğuk kanlı mantıklı biri gibi gelmişti..
Nerde öyle arıycaz bilmem ne numarasını bile bilmiyorum vermedide kartını falan..
Anca bu gittiğimde bitane normal düz kağıda ilk gittiğimdeki şeyleri bide ikinci gittiğimdekileri yazmış her geldiğimde o kıytırık kağıdı götürcekmişim güya tablo.
Eşim sinirimi bozdu sanki kadını 40yıldır tanıyo..
Çok hazırcı ya bu huyu beni deli ediyo
 
Arkadaşlar geçende çok cici geniş pantolon fotoğrafı eklemişsinizzz.

Ama bizim buralar çok sıcak oluyoo canlarım yaaa normalde bile giyemeyiz biz buralardaaaa.
Ince kapri en fazla. Yani kısacası elbise istiyorummm. Efil efil denilen cisten hani annelerimiz öyle der yaaaa.ama biraz modern istiyorummm. Hamile elbisesi yada bol elbise ama böyle 80 li yılların elbiseleri gibi değilll fikri olan varmııı
 


Benimde çıktı sanki yaa daha doğrusu çok sert karnım..
Taş gibi böyle önceden yumuşaktı
Evet iç karın geniş olursa daha avantajlı..


Benim de çıktı hem de kocaman, üstelik hiç göbüş yoktu bende dümdüzdü, o yüzden herkes farkediyo, soruyolar, ne diyeceğimi şaşırıyorum, komşu sordu geçen gün evet hamiletim dedim, kaç aylık dedi, utandım valla 2 demeye minik diyip geçiştirdim, kadın en az 4-5 aylık sanmıştır heralde
 



Benim önceden de var olan bi göbeğim vardı ama yağ olduğu için göbek kısmımdakiler yumuşaktı şimdi taş gibi sert..
O yüzden daha kimsenin anlayabiliceği kıvamde değilim
Yada bana öyle geliyo
 

cnm cım zaten bu safhada dinleniyosun .şöyle bulunduğdun ilin kadın doğum uzmanları diye yaz intenete yorumlar kısmına bak en çok da kk da yorumlar var. çevrene çok sor. Benim güvendiğim bayan arkadaşlarımda vardı ben sordumm.

Bak sana dr umun 1 tane kendi alanını nasıl sevdiğini anlatayaım kuzumm.
şimdi daha ben hamiş değilim eşimle düşünüyoruz kontrol olayım bu yola bilinçli gireyim diye dr araştırdım . Cmtsi günü arabadayız eşime cnmm kalbim attı ben d ruma gitmek istiyorum . Cnmm sağolsun hiç öyle kapris yapmaz.tamam dedi. Ama dedi randevusuz olmaz ya olmazsa olmasın ben şimdi gitemk istiyorumm dedim. Gittik görevliye ismimi ve kendisini görmek istediğimi söyledim bekledik. Ve inan çağıdı biliyomusunn. Durumumu ve pat diye geldiğimi bunun hiç etik olmadığdını büyük bir enerji hissettim dedimm. Ne yapacağız şimdi beni bilgilendirirmisiniz ben sizden hemen görevliden randevu alayım dedi.inan o önemli değil dedi. Beni çokı sevdiğine benzer cümleler kurdu ve beni inanmazsın muayne etti. Yorumlar yaptı.veeeee ücret almadıı..gönderdi.
 

yaa şöyle sanki hamilelik ilerlemişte hamiş hamiş yürür gibi hissediyomusun kendini ben inan rol yapmıyorum bakıyorum kendimi öyle yürür buluyorumm artık sennn.???
 
selam cici anne adayları.Kısmetse bende 15 ocakta bekliyorum bebişimi.Şuan tatildeyim fala bakamıyorum nete,ama evimize geçelim bol bol sohbet ederiz insl.Bu arada benim 32 aylık bir oğlum var.İkinci kez bu olağanüstü duyguyu yaşıycam.
 



Canım baktım kkdan da araştırmayada devam edicem tavsiyen için saol..
Burda tanıdığım kimse yok arkadaşımda yok bilgi alabiliceğim o yüzden soramıyorumda kimseye..
Benim umrumda değil yakınımda olup olmaması ben pendikte oturuyorum bostancıdaki hastaneye bile bakıyorum ama eşimin bu yakınlarda olsun tavrı beni deliritiyo sinirimden oturdum ağladım..
Öyle çok ilgili üstüne düşen bi bayan değildi bu bilmiyorum yaa bu sefer ısınmadım ilk gittiğimdede sakin tavrını beğenmiştim o zamanda pek fazla göstermemişti ultrasondan..
Onun yerine bakan erkek doktor çok çok daha farklıydı..
Sen ne güzel kafana göre güzel bi doktor bulmuşsun..
Bu arada sen nerde oturuyodun cnm?
 
Son düzenleme:
yaa şöyle sanki hamilelik ilerlemişte hamiş hamiş yürür gibi hissediyomusun kendini ben inan rol yapmıyorum bakıyorum kendimi öyle yürür buluyorumm artık sennn.???



Yok canım öyle yürümüyorum ama göbiş benden biraz önde gidiyo





Hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın canımm..
İyi tatiller sana..
 

üzgünüm çok isterdim ama istanbul değil ama arşatır kuzucum ya bulursun bence gücen ve huzur çok önemliii.sağlıklı gebelik sağlıklı bebişler nasip olsun allah 'ım dr biryere kadar iyi olalım hepimiz inşallah.
 


Yok canım öyle yürümüyorum ama göbiş benden biraz önde gidiyo






Hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın canımm..
İyi tatiller sana..

Tşk.ederim hepimizinkini..Benim göbeğimde çok çabuk çıktı halbuki bi süre sonra sürpriz yapıcaktım arkadaşlarıma ama olmadı.
kilo aldınızmı sizler,durumlar nasıl?
 



Evet güven çok önemli..
Bakalım bulurum inşallah bende doğru düzgn bi doktor..
 

Hayırlı olsun cnm hoşgeldin
 
yaaaa benimkide önden gidiyoo ve daha çok erkennn allah kısmet ederde 9. Ayda ne olacağız o zaman cnmmm yaaa??????????


Valla bilmiyorum çok çıkık değil göbeğim ama çok sert diye bana baya önde geliyo..
Dışa doğru yürümüyorum zaten genelde dik yürürüm..


Tşk.ederim hepimizinkini..Benim göbeğimde çok çabuk çıktı halbuki bi süre sonra sürpriz yapıcaktım arkadaşlarıma ama olmadı.
kilo aldınızmı sizler,durumlar nasıl?



2 kilo vermişim ben..
Doğru düzgün bişey yiyemediğim için.. Hatta 3 kiloya yakın..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…