nasıl yanii özel hastanede nasıl doktorun saati ve günü olmzsa.aaaa bu doğumm yaaa şaka gibiii.cnmm bnmmm insan güvendiği 9 ay sonuçta yoldaş oluyo dr un bakışını o senin duruşunu biliyooo.ilkkkez duydummm.
Cnmm bnmm biliyosunn küçük lekelenmem oldu biliyosunn gittiim binbir gözyaşı allah kimseye göstermesinnn.bu arada hemen dr um geldi.bu hastanenin kuralımı senin bahsettiğin yoksa dr unmu insiyatifi öğren bence.
ya delirmiş durumdayım bide eşim kadını savunuyo okumuş netten 2 sitede ultrasonun bilimsel olarak kanıtlanmasada zararlı olabiliceğini kalkmış onu savunuyo sık girmemek lazım diye..
Telefonda diye uzatmak istemedim ama bütün saçlarım diken diken şuan sinirden
Sanki ufak bi soğuk algınlığımız varda doktor beğenmiyoruz ya allah allah..
Bende ebelerden korkuyorum ne yalan söyliyim :18:
benimde çıktı sanki yaa daha doğrusu çok sert karnım..
Taş gibi böyle önceden yumuşaktı
Evet iç karın geniş olursa daha avantajlı..
cnmm bilmişlik yapmayayımmm bence sen internete bak ben 1 2 video izledim .uzman dr zararı yok dedi keşke aklımda olsada söylesem ama???net olarak konuşmalı video yu izledim kuzummm.
Bu arada eee artık yeni kıyafetlermi almamız gerekecek hımmmmm!!!!!1
bende şaşırdım duyduğumda canım..
Burda başka bitane daha özel hastane var onda da takip eden doktorun nöbetçi değilse ve onu istiyosan 350 lira civarı ek ücret ödüyomuşsun..
şaşırıyorum gerçekten bunları duyunca..
Bence doktorun insiyatifinde hastaneyle alaksı olduğunu zannetmiyorum o durumun..
nasıl yani anlamadım canım?
Benim derdim uzman doktor değil ki takibimi yapan doktorun doğuma girmemesi tanımadığım etmediğim birinin doğuma girmesi mesai saatleri dışında olursa..
Evet valla alışverişe çıkmam lazım ama hiç içimden gelmiyo nedense..
cnm yaa peki alıştınmı dr una sevdinmi ısındınmıı kuzum .yani araştırıp başkasına geçmek istememsin.
şunu anlatayım mesela sana kuzum ben .dr um test istemişti benden eşim tesin ismini bürosunda unutmuş ,hiç çekinmeden pat diye arkadaşımıza arıyor gibi açıkca şuan yaptıracağız kağıt yanımızda değil dedik. Yani sen böyle arıyabiliyomusun. çünkü dr lar biraz tutulunca değişebiliyorlar .bazıları değişmiyor.sonuçta o bizim cnmız .dr um ne dedi biliyomusun bu senin canın kimse emin ol onu çok sevmeyecek sen onu çok seveceksin o nedenle bu dönemde asla etkilenme bişeyden direkt o etkileniyo farkında bile olmazsın.
Arkadaşlar göbüşler çıktımııııııııııııııı!!!!!!!
Bana bakan anlıyo biliyomusunuzzzzzzz!!bnm göbüşüm varr.iç karnı olmayanların belli oluyomuşş . Ama buda iyi değilll mişş çok daha çatlama oluyomuşş..
Benimde çıktı sanki yaa daha doğrusu çok sert karnım..
Taş gibi böyle önceden yumuşaktı
Evet iç karın geniş olursa daha avantajlı..
Benim de çıktı hem de kocaman, üstelik hiç göbüş yoktu bende dümdüzdü, o yüzden herkes farkediyo, soruyolar, ne diyeceğimi şaşırıyorum, komşu sordu geçen gün evet hamiletim dedim, kaç aylık dedi, utandım valla 2 demeyeminik diyip geçiştirdim, kadın en az 4-5 aylık sanmıştır heralde
yok canım yaa bu 2. Gidişimdi bu bayana..
Sevme falan olmamıştı sadece ilk gittiğimde soğuk kanlı mantıklı biri gibi gelmişti..
Nerde öyle arıycaz bilmem ne numarasını bile bilmiyorum vermedide kartını falan..
Anca bu gittiğimde bitane normal düz kağıda ilk gittiğimdeki şeyleri bide ikinci gittiğimdekileri yazmış her geldiğimde o kıytırık kağıdı götürcekmişim güya tablo.
Eşim sinirimi bozdu sanki kadını 40yıldır tanıyo..
çok hazırcı ya bu huyu beni deli ediyo
benim önceden de var olan bi göbeğim vardı ama yağ olduğu için göbek kısmımdakiler yumuşaktı şimdi taş gibi sert..
O yüzden daha kimsenin anlayabiliceği kıvamde değilim
Yada bana öyle geliyo
cnm cım zaten bu safhada dinleniyosun .şöyle bulunduğdun ilin kadın doğum uzmanları diye yaz intenete yorumlar kısmına bak en çok da kk da yorumlar var. çevrene çok sor. Benim güvendiğim bayan arkadaşlarımda vardı ben sordumm.
Bak sana dr umun 1 tane kendi alanını nasıl sevdiğini anlatayaım kuzumm.
şimdi daha ben hamiş değilim eşimle düşünüyoruz kontrol olayım bu yola bilinçli gireyim diye dr araştırdım . Cmtsi günü arabadayız eşime cnmm kalbim attı ben d ruma gitmek istiyorum . Cnmm sağolsun hiç öyle kapris yapmaz.tamam dedi. Ama dedi randevusuz olmaz ya olmazsa olmasın ben şimdi gitemk istiyorumm dedim. Gittik görevliye ismimi ve kendisini görmek istediğimi söyledim bekledik. Ve inan çağıdı biliyomusunn. Durumumu ve pat diye geldiğimi bunun hiç etik olmadığdını büyük bir enerji hissettim dedimm. Ne yapacağız şimdi beni bilgilendirirmisiniz ben sizden hemen görevliden randevu alayım dedi.inan o önemli değil dedi. Beni çokı sevdiğine benzer cümleler kurdu ve beni inanmazsın muayne etti. Yorumlar yaptı.veeeee ücret almadıı..gönderdi.
yaa şöyle sanki hamilelik ilerlemişte hamiş hamiş yürür gibi hissediyomusun kendini ben inan rol yapmıyorum bakıyorum kendimi öyle yürür buluyorumm artık sennn.???
selam cici anne adayları.Kısmetse bende 15 ocakta bekliyorum bebişimi.Şuan tatildeyim fala bakamıyorum nete,ama evimize geçelim bol bol sohbet ederiz insl.Bu arada benim 32 aylık bir oğlum var.İkinci kez bu olağanüstü duyguyu yaşıycam.
canım baktım kkdan da araştırmayada devam edicem tavsiyen için saol..
Burda tanıdığım kimse yok arkadaşımda yok bilgi alabiliceğim o yüzden soramıyorumda kimseye..
Benim umrumda değil yakınımda olup olmaması ben pendikte oturuyorum bostancıdaki hastaneye bile bakıyorum ama eşimin bu yakınlarda olsun tavrı beni deliritiyo sinirimden oturdum ağladım..
öyle bi bayan değildi bu bilmiyorum yaa bu sefer ısınmadım ilk gittiğimdede sakin tavrını beğenmiştim o zamanda pek fazla göstermemişti ultrasondan..
Onun yerine bakan erkek doktor çok çok daha farklıydı..
Sen ne güzel kafana göre güzel bi doktor bulmuşsun..
Bu arada sen nerde oturuyodun cnm?
Yok canım öyle yürümüyorum ama göbiş benden biraz önde gidiyo
hoşgeldin hayırlı olsun allah bağışlasın canımm..
Iyi tatiller sana..
Yok canım öyle yürümüyorum ama göbiş benden biraz önde gidiyo
Hoşgeldin hayırlı olsun Allah bağışlasın canımm..
İyi tatiller sana..
üzgünüm çok isterdim ama istanbul değil ama arşatır kuzucum ya bulursun bence gücen ve huzur çok önemliii.sağlıklı gebelik sağlıklı bebişler nasip olsun allah 'ım dr biryere kadar iyi olalım hepimiz inşallah.
selam cici anne adayları.Kısmetse bende 15 ocakta bekliyorum bebişimi.Şuan tatildeyim fala bakamıyorum nete,ama evimize geçelim bol bol sohbet ederiz insl.Bu arada benim 32 aylık bir oğlum var.İkinci kez bu olağanüstü duyguyu yaşıycam.
yaaaa benimkide önden gidiyoo ve daha çok erkennn allah kısmet ederde 9. Ayda ne olacağız o zaman cnmmm yaaa??????????
Tşk.ederim hepimizinkini..Benim göbeğimde çok çabuk çıktı halbuki bi süre sonra sürpriz yapıcaktım arkadaşlarıma ama olmadı.
kilo aldınızmı sizler,durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?