2012 Ocak Anneleri

Tşk.ederim hepimizinkini..Benim göbeğimde çok çabuk çıktı halbuki bi süre sonra sürpriz yapıcaktım arkadaşlarıma ama olmadı.
kilo aldınızmı sizler,durumlar nasıl?

Bulantılarım nedeniyle 5 kilo verdim 2sini geri aldım yani totalde 3 kilo kaybım var ama göbek sağolsun beni 5 kilo almışım gibi gösteriyor, benim vucudum çok çabuk adapte oldu hamileliğe, hemen belim kalınlaştı kalçam genişledi, 9 ay sonra neye benzeyeceğim bilmiyorum

Son düzenleme:

ilk hamileliğin olduğun için bu söylediğimi anlıyamaman çok doğal ama inan sancıyla hastaneye gittiğinde başında erkek varmış kadın varmış farkedemiyorsun bile, o can havliyle tek düşündüğün şey kurtulmak ve bebeğinin sağlığı oluyor, üstelik şimdilerde doktor bayan olsa bile çoğu hastanede işte hastabakıcı falan erkek illa oluyor, onlar o anda giren personelin cinsiyet ayırımını yapmıyor, sende bunu farkına bile varamıyosun o anda zaten

O an onu düşünmeyebilrim tabikide bilemiyorum yaşamadım ama derdim beni takip eden kişinin doğuma girmeyip nöbetçinin girmesiydi..
O yüzden şimdi araştırmamda ilk dikkat ettiğim doğuma kendilerinin girip girmemesi..
Eğer bayan içime sinen doktor olmazsa erkek doktora gidicem..
Hiç bir şey benim ve bebeğimin sağlığından önemli değil..
Eşimde anlasa bunu beni delirtmeden

şeydaaaaa sana çiçek gibi bi dr. tavsiye edicem ama muayenehanesi var özel hastanede polikinik yapıyomu bilmiyorum çok deneyimli sabırlı güler yüzlü harika bi dr. kaana hamileyken hem turgay beye gidiyodum hem hülya hanımadoğumları remedy hospıtalda yaptırıyor bir ara istersen canım 491 0409

doktorun adı hülya aydoğmuş:)

Canım nerde muaynehanesi?
Ve muayne ücretini biliyomusun?
Aslında özel muaynehaneye gitme taraftarı değilim..
Aradım ama açmadı kimse cnm bu saate kimse olmıycanı tahmin etmiştim ama şansımı denedim..

cnm senin bulantıların nasıl oldu?

tabiyki haklısın tatlım, ben bile ilk başta başka bir doktora gidiyordum sonrasında kocaeli özel konak hastanesini ayrıntılı araştırdım kocaelinin en iyi yenidoğan ünitesine sahipmiş, gittiğim doktorla ilgili tek bi olumsuz yoruma rastlamadım, fiyatlarda cazipti muayne 37, normal doğum 500, sezeryan 750,her şey bana uyunca aradığım bu dedim. gittiğin doktorun insanın içine sinmesi güven vermesi çok önemli yoksa her davranışından tedirgin olursun.

cnm senin bulantıların nasıl oldu?

Aynen devam canım ya, ama bununla yaşamayı öğrendim artık, ağlama krizlerine falan girmiyorum en azından tuhaf bir beslenme düzeni oturttum onunla gidiyorum, elevit içiyorum işte, o biraz içimi rahatlatıyor, en azından bünyeye az da olsa vitamin girmiş oluyor.

Canım nerde muaynehanesi?
Ve muayne ücretini biliyomusun?
Aslında özel muaynehaneye gitme taraftarı değilim..
Aradım ama açmadı kimse cnm bu saate kimse olmıycanı tahmin etmiştim ama şansımı denedim..

evet tatlım bu saate açık deildir şu anki muayene ücreti ne kadar bilemiyorum benim hamileliğimde yaşam tıp merkezindeydi artık oraya gitmiyor yarın bi ara istersen

Bazen ne kadar araştırsakta faydası olmayabiliyo.
Herkese uyan bize uymayabiliyo..
Sen gidip memnun kalmışsın ne güzel..
Bende deneme yanılma yöntemiyle bulcam artık..

ben eleviti de bırakıyorum bugunden itibaren canım bakalım bulantım olacak mı

Kızlar işte size evime yakın hastanelerin doğum fiyatları, bir de telefonda vermiyo haspamlar, netten buldum:

Medical park 2500 tl,

Ethica incirli 2300 tl.

Medicana bahçelievler 2000 tl

Muayene ücretleri de Medicana 37, medical park 72, ethica 90

fiyatlar ssk lı millet bu paraya 5 çocuk doğuruyor yahu ben biraz daha araştırayım bari...
Bu arada çok da bişey beklemiyorum, yeni doğan yoğun bakımı servisi olsun, temiz olsun, bi de hakkında çok karalama olmasın mümkünse... çok şey mi istiyorum ya :44:

Son düzenleme:
evet tatlım bu saate açık deildir şu anki muayene ücreti ne kadar bilemiyorum benim hamileliğimde yaşam tıp merkezindeydi artık oraya gitmiyor yarın bi ara istersen

Özel muaynehane istememin sebebi fiyatları hem daha yüksek oluyo hemde alıştığın doktorun doğumuna girmesini istiyosun bu sefer hastane bul beğen ona ayrı ücret doktora ayrı falan sıkıntı..
Çok teşekkür ederim canım yarın arıyıp bilgi alıcam..

Benim aradıklarım telefonda fiyat bilgisi verdiler canım..
Bu öğrendiklerin normal doğummu sezeryanmı?

canım ya bahçelievlerde yaşam hastanesi vardı galiba onu araştırdın mı hiç?Yayla tarafındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…