hoşgeldinn :) hayırlı olsun düğününüz ve bebişine ve sana kocaman maşallahcinsiyetler öğreniliyo birer birer
Hoşgeldin hayırlı olsunn.
Evet belki öğrenirsin cinsiyetini dün 11. haftasında öğrenen bi arkadaş oldu topicten..
Yok canım anladım zaten kesinlikle söylediklerine art niyet aramıyorum..
Bende samimiyetine güvenerek yaşadıklarımı anlattım..
Gerçekten insan bu zamanda güvenebiliceği birini bulmakta sıkıntı çekiyo nolcağını bilemiyosun bi an öncede bulmak alışmak istiyorum sonralardan sıkıntı çekmemek için..
Sen ne güzel en başından bulmuşsun doktorunu..
İnşalllah canım saol..
tatlım haklısın, elbette dudup dururken tersleyen aksi doktoru ben de istemem. anlatmaya çalıştığım şuydu, önce çok iyi dr olduğundan emin olmak lazım, sonra hani terslemiyosa tabi olmadık yere, mesela sadece soğuk duruyo diye caymamak lazım.. yoksa elbetteki güleryüzlü dr çok rahatlatıyo insanı.. hele böyle hassas dönemde.
ama sanki kötülüğüne bişey söylemişim gibi cevap almak hoş diil..
Hoşgeldin cnm
Yeni evlilere ömür boyu mutluluklarcuma günü de ben gidiyorum abimi evlendirmeye
bi kız bi erkek var şimdilik, kızlar kimlerindi yaf :44:hoşbuldummmm..herşey için teşekkürler canım..bu arada heyecanlandım kızz kimler öğrendi cinsiyeti..ayyy çok merak ediyorum kimin nesi var..
yok cnm ben öyle anlamadım şeyda da öyle anlamamıştır ,sen de cevabımızı yanlış anlama.Demeye çalıştığımız snn tam olarak yukarda sölediğin şey.Yani ilgisiz soğuk ve kaprisli biri bunu en baştan yapıosa ve bu hep böle devam ediosa eminim sen de onu istemezsin.:13::13:
canımm hoşbuldum valla..sen doktor arıyorsun sanırım.memnundun ama neden fikrin değişti..bende ilk doktoruma geri dönücem artık..arkadaşın neyi varmış..çok merak ettim valla.
şeydacım, bu bahsettiğin dr ile ilgili çok haklısın, ne demek her gelişinde olmaz falan.. ama ben genel olarak dedim, bu dr ile alakalı diil. bu bahsettiğin doktorun havada karada koy dötüne gitsin.. ama yeni doktorunu ararken önceliği başka şeylere vermen daha iyi olur demek istedim..
bi kız bi erkek var şimdilik, kızlar kimlerindi yaf :44:
elbette.. aslında farklı şeylerden bahsettik sanırım.. hamile kalmışsın, ilk kez dr seçiyosun ve suratsız ben de istemem. bir de şu var benim durum biraz hassas, yani üçüz gebelik çok daha zor olacak, -inşallah olmaz- drun iyi olması benim için herşeyin önünde olması gerekiyo.. çok fazla lüksüm yok bu konuda.. ben de kendiliğinden hamile kalmış olsam ve tek bebek olsa, hele de şeyda gibi 22 yaşında olsam oooooo, doktorlara kök söktürür, en ufak yanlışlarında siler atarım.. ama hem tedavi sürecinden hem de durumumdan deneyim sahibi oldum az-çok, sadece naçizane tavsiyelerde bulundum.. abla gibi, gerçekten..
bi kız bi erkek var şimdilik, kızlar kimlerindi yaf :44:
elbette.. aslında farklı şeylerden bahsettik sanırım.. hamile kalmışsın, ilk kez dr seçiyosun ve suratsız ben de istemem. bir de şu var benim durum biraz hassas, yani üçüz gebelik çok daha zor olacak, -inşallah olmaz- drun iyi olması benim için herşeyin önünde olması gerekiyo.. çok fazla lüksüm yok bu konuda.. ben de kendiliğinden hamile kalmış olsam ve tek bebek olsa, hele de şeyda gibi 22 yaşında olsam oooooo, doktorlara kök söktürür, en ufak yanlışlarında siler atarım.. ama hem tedavi sürecinden hem de durumumdan deneyim sahibi oldum az-çok, sadece naçizane tavsiyelerde bulundum.. abla gibi, gerçekten..
Evet canım doktor arıyorum ilk gittiğimde soğuk kanlı güven veren biri gibi gelmişti ama malesef tavrını yanlış anlamışım pek bi soğuk kanlı çıktı bnm doktor
O izinliyken koyu akıntım oldu diye gittiğim yerine bakan doktor fitil verip 1 hafta sonra çağırdı kontrle ve bende gittim bebeği görmeye gerek yok bi önceki geldiğinde bakılmış dedi bende buryaa kadar gelmişken görmek istiyoruz dedim gösterirkende kırmamak için gösteriyorum böyle her hafta olmaz dedi bide sanırm her kontrlde de bakılmıycak gibi bişey söyledi.
2li testi ben söylemesem söylemiyodu..
Temmuzun 15den önce gelme dedi saçma sapan bi üslupla..
Öyle işte..
%70 kız demiş cnm nickni tam hatırlayamadım hangi arkadaş olduğunu..
canım ya doktor hakikaten kötü bakmış..paramızla rezil oluyoruz valla..ne kadar bilgili olursa olsun azcıkta insan olsunlar..ay bile bile yapıyor sanki bazılarıda..ben iki doktora gittim ikincisi daha bozuk çıktı..ilkine dönü
cem artık..sende kafana hangisi yatarsa ona git..güvenmek çok önemli ya.
teşekkürler canım senin abine de ömür boyu mutluluklar dilerim. inşallah hep mutlu olurlar..bebişleri olur bizde yeğen severiz..
gülüm bu doktorla ilgili son derece haklısın, zaten ayda bir falan gidiyoruz kontrole, gösterecek sabi "seve seve" bebeklerimizi.. anladın sen beni, başka bişeydi anlatmak istediğim. artı ikili testi doktorun kendisinin hatırlatıp sorması lazım, hasta bilmeyebilir zamanını vs. ama dr bilmek ve sormak zorunda.. o doktoru havada karada değiştir zaten.. benim sözüm yeni seçeceğin hastane ve dr ile ilgili ufak bi tavsiye..
Evet canım doktor arıyorum ilk gittiğimde soğuk kanlı güven veren biri gibi gelmişti ama malesef tavrını yanlış anlamışım pek bi soğuk kanlı çıktı bnm doktor
O izinliyken koyu akıntım oldu diye gittiğim yerine bakan doktor fitil verip 1 hafta sonra çağırdı kontrle ve bende gittim bebeği görmeye gerek yok bi önceki geldiğinde bakılmış dedi bende buryaa kadar gelmişken görmek istiyoruz dedim gösterirkende kırmamak için gösteriyorum böyle her hafta olmaz dedi bide sanırm her kontrlde de bakılmıycak gibi bişey söyledi.
2li testi ben söylemesem söylemiyodu..
Temmuzun 15den önce gelme dedi saçma sapan bi üslupla..
Öyle işte..
%70 kız demiş cnm nickni tam hatırlayamadım hangi arkadaş olduğunu..
Yaa bide her muaynede ultrsonla bakılmıcak gibi bişey söyledi bnm orda şartaller attı zaten..
Ayda 1 gidiyoruz onda da göremiceksek ne anladım..
Bide inanırmısın aynı cihazdan 2 doktorun görüntsünün farkı bu kadar olamaz..
Bulanık bulanık çok uzaktan çekilmiş görüntüsünü veriyo kadın..
Kalp atışlarını fln dinletmiyosun anladıkda bebeğide doğru düzgün göstermiyo..
Yok canım yaa güleryüzlülüğü fln tabikide çok çok geride kalıyo adam akıllı işini doğru düzgün yapsın içimi rahatlatsında yüzümede gülmeyi versin cidden..
Ama 5 karış suratla tersleyen bi doktorun yanında da insan rahat edemiyo..
Bu araştırdığımda güleryüzlü değilmiş diye değil vazgeçtiğim hastanenin hijyeniyle ilgili kötü şeyler okudum sonra doktor erkenden bebekleri alıyo demiş biri ondan korktm..
Zor doktor bulmak..
elbette, siz de hiç kapris çekemem diyince, ben de doktorumla aramızdaki ilişkiyi ve neden değiştirmediğimi anlatmak istedim.. cahil insanlar diilizki keyfi davranan doktora devam edelim..teşekkür ederim canım..ama işte dediğim gibi snn tedavi sürecin olmuş ,doktorla az çok dialoglarınızz fazla ve alışmışsındır.biz öyle değiliz ki , daha bismillah ilk kez doktora gidioruz sayılır bnm bu 3. gidişim mesela ,senin kimbilir kaçıncı gidişin.
canım ya doktor hakikaten kötü bakmış..paramızla rezil oluyoruz valla..ne kadar bilgili olursa olsun azcıkta insan olsunlar..ay bile bile yapıyor sanki bazılarıda..ben iki doktora gittim ikincisi daha bozuk çıktı..ilkine dönü
cem artık..sende kafana hangisi yatarsa ona git..güvenmek çok önemli ya.
Aynen öyle özele gidiyosun gördüğün muamele insanı sinir ediyo..
Onun yerine bakan erkek doktor ondan 10bin kat iyiydi..
Tatil modundan çıkamadı belkide doktor hanım
Biraz insan gibi konuşsaydı ve dediklerimi dinleyip sabit fikirli olsaydı belki farklı olurdu ama zaten doğumada kendi girmiyomu mesai saatlerinin dışındaysa.
En çok o etkiledi beni.
Ben sürekli ona gidicem sonra doğuma nöbetçi giricek ne diye gidiyorum ona o zaman?
Bide normal istiyorum ben kendimi onun mesai saatlerine göremi ayarlıcam
gülüm bu doktorla ilgili son derece haklısın, zaten ayda bir falan gidiyoruz kontrole, gösterecek sabi "seve seve" bebeklerimizi.. anladın sen beni, başka bişeydi anlatmak istediğim. artı ikili testi doktorun kendisinin hatırlatıp sorması lazım, hasta bilmeyebilir zamanını vs. ama dr bilmek ve sormak zorunda.. o doktoru havada karada değiştir zaten.. benim sözüm yeni seçeceğin hastane ve dr ile ilgili ufal bi tavsiye..
Bizimkiler karı koca ikisi de çocuk doktoru zaten, bayılıyorlar çocuklara, hemen yaparlar bikaç tane, ben de çok istiyorum yeğenim olsun, bebeğimin yaşına yakın kuzenleri olsun, inşallah hemen çocuk sahibi olurlar :))))
Aynen öyle özele gidiyosun gördüğün muamele insanı sinir ediyo..
Onun yerine bakan erkek doktor ondan 10bin kat iyiydi..
Tatil modundan çıkamadı belkide doktor hanım
Biraz insan gibi konuşsaydı ve dediklerimi dinleyip sabit fikirli olsaydı belki farklı olurdu ama zaten doğumada kendi girmiyomu mesai saatlerinin dışındaysa.
En çok o etkiledi beni.
Ben sürekli ona gidicem sonra doğuma nöbetçi giricek ne diye gidiyorum ona o zaman?
Bide normal istiyorum ben kendimi onun mesai saatlerine göremi ayarlıcam
Bu arada bizim çalışma saatlerimiz değişti 16:45 de çıkıyoduk, 17:00 olduneyse yavaştan toparlanıp çıkayım ben, eve gidince katılırım size tekrar :79:
Bu arada bizim çalışma saatlerimiz değişti 16:45 de çıkıyoduk, 17:00 olduneyse yavaştan toparlanıp çıkayım ben, eve gidince katılırım size tekrar :79:
hahahaa, sık kendini sabaha kadar mesai saatleri içinde doğur güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?