2012 Ocak Anneleri

hoşgeldinn :) hayırlı olsun düğününüz ve bebişine ve sana kocaman maşallah cinsiyetler öğreniliyo birer birer

hoşbuldummmm..herşey için teşekkürler canım..bu arada heyecanlandım kızz kimler öğrendi cinsiyeti..ayyy çok merak ediyorum kimin nesi var..

Hoşgeldin hayırlı olsunn.
Evet belki öğrenirsin cinsiyetini dün 11. haftasında öğrenen bi arkadaş oldu topicten..

canımm hoşbuldum valla..sen doktor arıyorsun sanırım.memnundun ama neden fikrin değişti..bende ilk doktoruma geri dönücem artık..arkadaşın neyi varmış..çok merak ettim valla.

şeydacım, bu bahsettiğin dr ile ilgili çok haklısın, ne demek her gelişinde olmaz falan.. ama ben genel olarak dedim, bu dr ile alakalı diil. bu bahsettiğin doktorun havada karada koy dötüne gitsin.. ama yeni doktorunu ararken önceliği başka şeylere vermen daha iyi olur demek istedim..

yok cnm ben öyle anlamadım şeyda da öyle anlamamıştır ,sen de cevabımızı yanlış anlama.Demeye çalıştığımız snn tam olarak yukarda sölediğin şey.Yani ilgisiz soğuk ve kaprisli biri bunu en baştan yapıosa ve bu hep böle devam ediosa eminim sen de onu istemezsin.:13::13:

hoşbuldummmm..herşey için teşekkürler canım..bu arada heyecanlandım kızz kimler öğrendi cinsiyeti..ayyy çok merak ediyorum kimin nesi var..
bi kız bi erkek var şimdilik, kızlar kimlerindi yaf :44:

elbette.. aslında farklı şeylerden bahsettik sanırım.. hamile kalmışsın, ilk kez dr seçiyosun ve suratsız ben de istemem. bir de şu var benim durum biraz hassas, yani üçüz gebelik çok daha zor olacak, -inşallah olmaz- drun iyi olması benim için herşeyin önünde olması gerekiyo.. çok fazla lüksüm yok bu konuda.. ben de kendiliğinden hamile kalmış olsam ve tek bebek olsa, hele de şeyda gibi 22 yaşında olsam oooooo, doktorlara kök söktürür, en ufak yanlışlarında siler atarım.. ama hem tedavi sürecinden hem de durumumdan deneyim sahibi oldum az-çok, sadece naçizane tavsiyelerde bulundum.. abla gibi, gerçekten..

canımm hoşbuldum valla..sen doktor arıyorsun sanırım.memnundun ama neden fikrin değişti..bende ilk doktoruma geri dönücem artık..arkadaşın neyi varmış..çok merak ettim valla.

Evet canım doktor arıyorum ilk gittiğimde soğuk kanlı güven veren biri gibi gelmişti ama malesef tavrını yanlış anlamışım pek bi soğuk kanlı çıktı bnm doktor
O izinliyken koyu akıntım oldu diye gittiğim yerine bakan doktor fitil verip 1 hafta sonra çağırdı kontrle ve bende gittim bebeği görmeye gerek yok bi önceki geldiğinde bakılmış dedi bende buryaa kadar gelmişken görmek istiyoruz dedim gösterirkende kırmamak için gösteriyorum böyle her hafta olmaz dedi bide sanırm her kontrlde de bakılmıycak gibi bişey söyledi.
2li testi ben söylemesem söylemiyodu..
Temmuzun 15den önce gelme dedi saçma sapan bi üslupla..
Öyle işte..
%70 kız demiş cnm nickni tam hatırlayamadım hangi arkadaş olduğunu..

Yaa bide her muaynede ultrsonla bakılmıcak gibi bişey söyledi bnm orda şartaller attı zaten..
Ayda 1 gidiyoruz onda da göremiceksek ne anladım..
Bide inanırmısın aynı cihazdan 2 doktorun görüntsünün farkı bu kadar olamaz..
Bulanık bulanık çok uzaktan çekilmiş görüntüsünü veriyo kadın..
Kalp atışlarını fln dinletmiyosun anladıkda bebeğide doğru düzgün göstermiyo..
Yok canım yaa güleryüzlülüğü fln tabikide çok çok geride kalıyo adam akıllı işini doğru düzgün yapsın içimi rahatlatsında yüzümede gülmeyi versin cidden..
Ama 5 karış suratla tersleyen bi doktorun yanında da insan rahat edemiyo..
Bu araştırdığımda güleryüzlü değilmiş diye değil vazgeçtiğim hastanenin hijyeniyle ilgili kötü şeyler okudum sonra doktor erkenden bebekleri alıyo demiş biri ondan korktm..
Zor doktor bulmak..

ayy bende 13.haftamda gidecem doktora 3 boyutluymuş ultrasonu o yüzden eski doktora geri dönüş yapoıyorum..bebişim gösterir umarum şeysini..yerim ben onu yaw..çok özledim.

teşekkür ederim canım..ama işte dediğim gibi snn tedavi sürecin olmuş ,doktorla az çok dialoglarınızz fazla ve alışmışsındır.biz öyle değiliz ki , daha bismillah ilk kez doktora gidioruz sayılır bnm bu 3. gidişim mesela ,senin kimbilir kaçıncı gidişin.

Seni anlıyorum canım seninki riskli bi durum herşeyden önce işinde çook iyi olması lazım doktorunun.
Ama dediğin gibi hem daha 22 yaşındayım hemde ilk hamileliğim ve hiç tecrübem yok biraz beni rahatlatıcak neler yapmam gerektiğini anlatıcak sorduğum sorulara doğru düzgün cevaplar vericek birini arıyorum..
Demek istediklerini anladım ve art niyet aramadım gerekten..
Ama sen bnm söylediklerimi tersleme olarak anladın sanırım ona üzüldüm..
Sadece seni samimi bulduğum için anlattım yaşadıklarımı az sitem ederek..
Yanlış anlamalar çözüldü sonunda ama

Son düzenleme:

teşekkürler canım senin abine de ömür boyu mutluluklar dilerim. inşallah hep mutlu olurlar..bebişleri olur bizde yeğen severiz..

Bizimkiler karı koca ikisi de çocuk doktoru zaten, bayılıyorlar çocuklara, hemen yaparlar bikaç tane, ben de çok istiyorum yeğenim olsun, bebeğimin yaşına yakın kuzenleri olsun, inşallah hemen çocuk sahibi olurlar :))))

gülüm bu doktorla ilgili son derece haklısın, zaten ayda bir falan gidiyoruz kontrole, gösterecek sabi "seve seve" bebeklerimizi.. anladın sen beni, başka bişeydi anlatmak istediğim. artı ikili testi doktorun kendisinin hatırlatıp sorması lazım, hasta bilmeyebilir zamanını vs. ama dr bilmek ve sormak zorunda.. o doktoru havada karada değiştir zaten.. benim sözüm yeni seçeceğin hastane ve dr ile ilgili ufak bi tavsiye..
elbette, siz de hiç kapris çekemem diyince, ben de doktorumla aramızdaki ilişkiyi ve neden değiştirmediğimi anlatmak istedim.. cahil insanlar diilizki keyfi davranan doktora devam edelim..

neyse birbirimizi anladık umarım

Son düzenleme:

Aynen öyle özele gidiyosun gördüğün muamele insanı sinir ediyo..
Onun yerine bakan erkek doktor ondan 10bin kat iyiydi..
Tatil modundan çıkamadı belkide doktor hanım
Biraz insan gibi konuşsaydı ve dediklerimi dinleyip sabit fikirli olsaydı belki farklı olurdu ama zaten doğumada kendi girmiyomu mesai saatlerinin dışındaysa.
En çok o etkiledi beni.
Ben sürekli ona gidicem sonra doğuma nöbetçi giricek ne diye gidiyorum ona o zaman?
Bide normal istiyorum ben kendimi onun mesai saatlerine göremi ayarlıcam

Bu arada bizim çalışma saatlerimiz değişti 16:45 de çıkıyoduk, 17:00 oldu neyse yavaştan toparlanıp çıkayım ben, eve gidince katılırım size tekrar :79:

hahahaa, sık kendini sabaha kadar mesai saatleri içinde doğur güzelim

Biraz öncede dedim canım bu kadından asıl soğutan doğuma kendisinin girmemesi mesai saatleri dışındaysa..
Evet 2li testi onun yerine bakan erkek doktor bile söyledi bu lafını bile etmedi 2li test olcaksa 2 hafta sonra gel dedi bide ukala ukala..
Ay bide eşim hala kadının bişeyi yok diyo
Şimdi ilk baktığım çocuk yoğun bakım ünitesi,muayne ücreti,doğum ücreti,doğuma doktorun kendisinin girip girmemesi..
Diğerlerinede gidip bizzat yüzyüze gelince karar verilcek şeyler zaten..

ayy inşallah bizimkilerde hemen yapar..

bence en önemli şey doğuma kendi doktorunun girmesi ya..ne öle olmazsam giremem falan..ne diye gidiyoruz o zaman..nasıl birine denk geliceğinide bilemezsin..erkekler daha iyi oluyor sanırım ya..bayanlar kaprisli.

Bu arada bizim çalışma saatlerimiz değişti 16:45 de çıkıyoduk, 17:00 oldu neyse yavaştan toparlanıp çıkayım ben, eve gidince katılırım size tekrar :79:

hoşçakalllll..

15 dakikacık farketmiş
Görüşürs canım iyi bak kendine..

hahahaa, sık kendini sabaha kadar mesai saatleri içinde doğur güzelim

Yaa sorma çıkma yavrum az sabret dicem
Eşimde sen merak etme ben getirtirim doktoru diyo..
Bana bak dedim burda rezillik çıkartırsın kadında gelmezmi gelmez yani ben size söyledim der sonra doğum başladığında kağıt imzalatıp bırakıyolar ve kolay kolayda her hastane kabul etmiyo ben o rezilliği çekemem dedim..
Düşünmeye başladı bişey demedi..
Ama o zaman derdimiz nöbetçi erkek doktordu..
Sonra bana dank etti sanki başka hastane yok bidaha oraya gitmicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…