2012 Ocak Anneleri

Kızz bu neee ssk sı olmayana bu kadardır . Ben 20 gün önce s.çiftligi medical park a gittim muayene 35 tl. ultrasonunu begenmedim eski tip ultrasondandı

Benim aradıklarım telefonda fiyat bilgisi verdiler canım..
Bu öğrendiklerin normal doğummu sezeryanmı?

şaka gibi ama normal cnm, ama her üçünde de sezeryan farkı az, 150-200 tl gibi bişey, tabi normalde az değil de bu rakamların içinde devede kulak kalıyor. medical parktan kendim öğrenmiştim zaten, diğer ikisine de burdaki forumlardan ve internetteki bazı sitelerden ulaştım. bir de şikayetler vardı özellikle erhica ve medicana ekstra ücret çıkarıyomuş falan

evet çok haklısın canım ahhh sen eşini ikna etsende turgaycığıma gitsen ama dediğim gibi bayan doktorlarıda araştırcam buarada hülya aydoğmuş remedy hospıtal la anlaşmalı doğumları orda yaptıryor ne kadar ödeniyor tabii bilemiyorum

Uvv maşallah o zmn..
Biraz daha uzaklaşamazmısın olduğun yerden cnm?
Bende bostancıda maltepede falan bakıyorum en azından fikir olsun diye oralarıda gözden geçiriyorum..
Cumartesi günü çalışıyomusun? Muayneye o zaman gidersin çalıştığından fırsatım olmuyo demiştin ya..

Kızz bu neee ssk sı olmayana bu kadardır . Ben 20 gün önce s.çiftligi medical park a gittim muayene 35 tl. ultrasonunu begenmedim eski tip ultrasondandı

yok cnm ben ssk lıyım ve 3 kez muayane oldum bahçelievler medicana da 72 tl ödedim ssk lı. hastanesine göre değişiyor, mesela uşak medicanada hiç fark ödemiyorsun sadece 12 tl katkı payı alıyorlar. burası a sınıfıymış o yüzden bu kadar pahalı

medical parklar arasında ne kdr çok fiyat farkı var fatihtekinde 1500 normal doğum 2200 sezeryan mesela.Bunlardan birini tercih edeceksen bence ethicayı ele hem muayenesi pahalı hem de sadece hastane güzel demiştin doktorlara değil

Son düzenleme:
canımm gözünaydın, çok sevindim.. böle güzel haberler alırız hep inşallah.. maşallah bebişine

Gözünaydın cnm. hayırlı olsun

Ayy yazdıklarını okurken gözlerim dolduu
Gözünaydın canımmm Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

Hepinizden Allah razı olsun.
fazla nete giremediğim için konularınızı pek takip edemiyorum.Rabb'im inş. hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder.

Canım ama sonuçta devletde de doğuma kim nöbetçiyse o giriyo..
Benim sıkıntım o..
Bide sana bi kaç bişey sorcam sen sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınmı?
Burda nerde sağlık ocağı?
Bide sizde de televizyonda yukarıdan uçak geçtiğinde yayın gidiyomu?
Ay beni deli ediyo bu uçaklar vızır vızır tepemizden geçiyolar
Bu uçak konusu pek bi konuyla alakasız oldu ama kusura bakma

Son düzenleme:
canım ya bahçelievlerde yaşam hastanesi vardı galiba onu araştırdın mı hiç?Yayla tarafındaydı

Canım oranın eski halinden eser kalmadı şimdi, el değiştirdi heralde saçma sapan biyer oldu, eşimi diş için götürmüştük de başımıza gelmeyen kalmadı, fiyatları uyun ama korkuyorum ordan :18:

C.tesi çalışmıyorum ama bazı doktorlar da c.tesiye randevu vermiyorlar, bir doktoru o yüzden elemek zorunda kalmıştım mesela :26:
Artık olmadı biraz uzaklaşıcam, ayda bir değil mi, işten izin alırım ya da hafta sonu çalışan bir doktor bulurum, gerçekten paramıza da yazık, kolay kazanmıyorum ki ben bunu, düşünüyorum, aradaki farkla bebeğimin dört dörtlük arabasını alırım, ya da ne bileyim odasını yaparım, şu düğünden bir döneyim de bikaç gün rapor alıp gezicem bu civardaki tüm hastaneleri, bir aklıma yatan çıkar elbet.

ben yıllar önceki halini hatırlıyorum oranın bakırköyde okudum 1 yıl,kuzenimle yaylada kalmıştık ordna hatırlıyorum güzeldi eskiden.Bence de sen gez dolaş karar ver ama bence çok da yorma kendini en son söylediklerinden birini seçersin olmadı.

Yarım gün çalışıyo bazıları canım araştır biraz kafana yatan bulursun olmadı yarım günlüğüne ayda 1 izin alırsın bişey olmaz..
Gerçekten çok fazla fiyatları.. Bebeğinin bir sürü eksiğini karşılarsın..
Bende burdaki bitane topiğe bakmıştım hamile olduğumdan şüphelendiğimde 2000-3000-4000-5000 civarından bahsediyolar dedim bu ne dudağım uçukladı resmen.

Son düzenleme:

Onu hemen eledim zaten, aldığın nefese ekstra para alıyolarmış, çok şikayet var fiyatları konusunda, diğer hizmetleri iyiymiş ama fiyatlar cep yakan cinsten, özel sigortan varsa mantıklı, yoksa uzak durmak lazım.
Fiyat farkı da sınıfıyla alakalıymış onu sordum, hastaneler bazı özelliklerine göre puanlandırılıp sınıflandırılıyormuş, bu bahçelievler medical park da a sınıfıymış, nasıl a sınıfıysa, her gidişimizde yarım saat asansör çilesi çekiyoruz ssk lar ordan sakin

canım onuda öğrenicem gece doğum olsa gelirlermi diye en kısa zamanda haber veririm sana.
evet canım geçen gün aile hekimim geldi gebe görünüyosun gelmen lazım dedi gittim tahlil filan yapıldı benimki kaynarca sağlık ocağı seninki sanırım tavşantepedeki s.ocağıdır google dan baksana neresiymiş seninki.
hayır canım uçak geçince yayın gitmiyor one ya sizin neden öyleki 5 dakkada bir uçak geçiyor nasıl izliosun tv
bugün biara pencereden dışarı bakıyodum sizin binayı çok net gördüm biz cidden çok yakınız pencerede olsan el sallaşırdık o kadar yani

öyle yapıcam artık :26:

Ay sorma, acıbadem, alman hastanesi, amerikan hastanesi falan, 9.000 den bahsediyolar ya, ben o para için kaç ay çalışıyorum

Öğrensen çok iyi olur canım yaa..
Benim ikametgah hala göztepede canım o zaman aile hekimimde orda değilmidir..
Nerden bakcam?
Beni kimse aramadı vallahi
Daha e-devlet şifreside almadım ben e-devlet şifresine gerek varmı aile hekimini öğrenmek için?
Ay sorma yaa bana fenalık geliyo sürekli yayın gidiyo alıcam şu kutuyu atıcam camdan aşşa en sonunda..
Digitürk bizimki sizinki ne?
Aldığımıza pişman olduk bu digiyi zaten sürekli sorun sürekli problem
Eminmisin canım bizim bina olduğuna bi yandakidir bence..
O kapanan bakkalın yanındaki bina bizimki..
Şimdi kurutemizlemeci açılıyo oraya..

Son düzenleme:

yarın öğrenirim canım..
aaa evet sanırım göztepededir Aile Hekimi Sorgulaması burdan bakabilirsin canım
bizimkide digitürk sadece yağışlı havalarda yayın gidiyor bizde yetkili servisinizi bi arayın canım one ya işkence gibi
evet canım eminim sizin bina

Özel Hastanede doğum fiyatlari ücretleri 2011

Fiyat farklarına baksanıza ya bu ne Kadıköy şifada 1 çocuk doğuracağınıza, gebze yüzyılda 13 çocuk doğurabilirsiniz

canım herkes önceden düşünüp doğum sigortası yaptırıyo ,ben düşünemedim hiç.Arkadaşımın ablası kadıköy şifada sezeryan oldu ama sadece 1500 ödedi ,sigortası karşıladı diğer kısmını.Bn akıl edebilseydim evlenirken yaptırır şimdi paşa paşa memoriale giderdim kapımın önü

Yok artık yaa 9000 mi
Napıyolar bunlar nasıl doğurtuyolar çok merak ettim yani

Pardon canım o 9000 tl 2009 fiyatıymış şimdi ne kadar bilmek istemiyorum, buyrun 2009 forumundan alıntıladım:

KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500
ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500
ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200
ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900
AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200
ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000
ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250
YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900
arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..
bu fiyatlara bebek paketi ve doktor dahildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…