Kızlar işte size evime yakın hastanelerin doğum fiyatları, bir de telefonda vermiyo haspamlar, netten buldum:
Medical park 2500 tl,
Ethica incirli 2300 tl.
Medicana bahçelievler 2000 tl
Muayene ücretleri de Medicana 37, medical park 72, ethica 90
fiyatlar ssk lımillet bu paraya 5 çocuk doğuruyor yahu ben biraz daha araştırayım bari...
Bu arada çok da bişey beklemiyorum, yeni doğan yoğun bakımı servisi olsun, temiz olsun, bi de hakkında çok karalama olmasın mümkünse... çok şey mi istiyorum ya :44:
Benim aradıklarım telefonda fiyat bilgisi verdiler canım..
Bu öğrendiklerin normal doğummu sezeryanmı?
Özel muaynehane istememin sebebi fiyatları hem daha yüksek oluyo hemde alıştığın doktorun doğumuna girmesini istiyosun bu sefer hastane bul beğen ona ayrı ücret doktora ayrı falan sıkıntı..
Çok teşekkür ederim canım yarın arıyıp bilgi alıcam..
şaka gibi ama normal cnm, ama her üçünde de sezeryan farkı az, 150-200 tl gibi bişey, tabi normalde az değil de bu rakamların içinde devede kulak kalıyor. medical parktan kendim öğrenmiştim zaten, diğer ikisine de burdaki forumlardan ve internetteki bazı sitelerden ulaştım. bir de şikayetler vardı özellikle erhica ve medicana ekstra ücret çıkarıyomuş falan
Kızz bu neeessk sı olmayana bu kadardır . Ben 20 gün önce s.çiftligi medical park a gittim muayene 35 tl. ultrasonunu begenmedim eski tip ultrasondandı
Kızlar işte size evime yakın hastanelerin doğum fiyatları, bir de telefonda vermiyo haspamlar, netten buldum:
Medical park 2500 tl,
Ethica incirli 2300 tl.
Medicana bahçelievler 2000 tl
Muayene ücretleri de Medicana 37, medical park 72, ethica 90
fiyatlar ssk lımillet bu paraya 5 çocuk doğuruyor yahu ben biraz daha araştırayım bari...
Bu arada çok da bişey beklemiyorum, yeni doğan yoğun bakımı servisi olsun, temiz olsun, bi de hakkında çok karalama olmasın mümkünse... çok şey mi istiyorum ya :44:
canımm gözünaydın, çok sevindim.. böle güzel haberler alırız hep inşallah.. maşallah bebişine
Gözünaydın cnm. hayırlı olsun
Ayy yazdıklarını okurken gözlerim dolduu
Gözünaydın canımmm Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
evet çok haklısın canım ahhh sen eşini ikna etsende turgaycığıma gitsen ama dediğim gibi bayan doktorlarıda araştırcam buarada hülya aydoğmuş remedy hospıtal la anlaşmalı doğumları orda yaptıryor ne kadar ödeniyor tabii bilemiyorum
canım ya bahçelievlerde yaşam hastanesi vardı galiba onu araştırdın mı hiç?Yayla tarafındaydı
Uvv maşallah o zmn..
Biraz daha uzaklaşamazmısın olduğun yerden cnm?
Bende bostancıda maltepede falan bakıyorum en azından fikir olsun diye oralarıda gözden geçiriyorum..
Cumartesi günü çalışıyomusun? Muayneye o zaman gidersin çalıştığından fırsatım olmuyo demiştin ya..
Canım oranın eski halinden eser kalmadı şimdi, el değiştirdi heralde saçma sapan biyer oldu, eşimi diş için götürmüştük de başımıza gelmeyen kalmadı, fiyatları uyun ama korkuyorum ordan :18:
C.tesi çalışmıyorum ama bazı doktorlar da c.tesiye randevu vermiyorlar, bir doktoru o yüzden elemek zorunda kalmıştım mesela :26:
Artık olmadı biraz uzaklaşıcam, ayda bir değil mi, işten izin alırım ya da hafta sonu çalışan bir doktor bulurum, gerçekten paramıza da yazık, kolay kazanmıyorum ki ben bunu, düşünüyorum, aradaki farkla bebeğimin dört dörtlük arabasını alırım, ya da ne bileyim odasını yaparım, şu düğünden bir döneyim de bikaç gün rapor alıp gezicem bu civardaki tüm hastaneleri, bir aklıma yatan çıkar elbet.
C.tesi çalışmıyorum ama bazı doktorlar da c.tesiye randevu vermiyorlar, bir doktoru o yüzden elemek zorunda kalmıştım mesela :26:
Artık olmadı biraz uzaklaşıcam, ayda bir değil mi, işten izin alırım ya da hafta sonu çalışan bir doktor bulurum, gerçekten paramıza da yazık, kolay kazanmıyorum ki ben bunu, düşünüyorum, aradaki farkla bebeğimin dört dörtlük arabasını alırım, ya da ne bileyim odasını yaparım, şu düğünden bir döneyim de bikaç gün rapor alıp gezicem bu civardaki tüm hastaneleri, bir aklıma yatan çıkar elbet.
medical parklar arasında ne kdr çok fiyat farkı var fatihtekinde 1500 normal doğum 2200 sezeryan mesela.Bunlardan birini tercih edeceksen bence ethicayı ele hem muayenesi pahalı hem de sadece hastane güzel demiştin doktorlara değil
Canım ama sonuçta devletde de doğuma kim nöbetçiyse o giriyo..
Benim sıkıntım o..
Bide sana bi kaç bişey sorcam sen sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınmı?
Burda nerde sağlık ocağı?
Bide sizde de televizyonda yukarıdan uçak geçtiğinde yayın gidiyomu?
Ay beni deli ediyo bu uçaklar vızır vızır tepemizden geçiyolar
Bu uçak konusu pekmi konuyla alakasız oldu ama kusura bakma
ben yıllar önceki halini hatırlıyorum oranın bakırköyde okudum 1 yıl,kuzenimle yaylada kalmıştık ordna hatırlıyorum güzeldi eskiden.Bence de sen gez dolaş karar ver ama bence çok da yorma kendini en son söylediklerinden birini seçersin olmadı.
Yarım gün çalışıyo bazıları canım araştır biraz kafana yatan bulursun olmadı yarım günlüğüne ayda 1 izin alırsın bişey olmaz..
Gerçekten çok fazla fiyatları.. Bebeğinin bir sürü eksiğini karşılarsın..
Bende burdaki bitane topiğe bakmıştım hamile olduğumdan şüphelendiğimde 2000-3000-4000-5000 civarından bahsediyolar dedim bu ne dudağım uçukladı resmen.
canım onuda öğrenicem gece doğum olsa gelirlermi diye en kısa zamanda haber veririm sana.
evet canım geçen gün aile hekimim geldi gebe görünüyosun gelmen lazım dedi gittim tahlil filan yapıldı benimki kaynarca sağlık ocağı seninki sanırım tavşantepedeki s.ocağıdır google dan baksana neresiymiş seninki.
hayır canım uçak geçince yayıngitmiyor one ya sizin neden öyleki 5 dakkada bir uçak geçiyor nasıl izliosun tv
bugün biara pencereden dışarı bakıyodum sizin binayı çok net gördüm biz cidden çok yakınız pencerede olsan el sallaşırdık o kadar yani
Ay sorma, acıbadem, alman hastanesi, amerikan hastanesi falan, 9.000 den bahsediyolar ya, ben o para için kaç ay çalışıyorum
Öğrensen çok iyi olur canım yaa..
Benim ikametgah hala göztepede canım o zaman aile hekimimde orda değilmidir..
Nerden bakcam?
Beni kimse aramadı vallahi
Daha e-devlet şifreside almadım ben e-devlet şifresine gerek varmı aile hekimini öğrenmek için?
Ay sorma yaa bana fenalık geliyo sürekli yayın gidiyo alıcam şu kutuyu atıcam camdan aşşa en sonunda..
Digitürk bizimki sizinki ne?
Aldığımıza pişman oldu bu digiyi zaten sürekli sorun sürekli problem
Eminmisin canım bizim bina olduğuna bi yandakidir bence..
O kapanan bakkalın yanındaki bina bizimki..
Şimdi kurutemizlemeci açılıyo oraya..
Özel Hastanede doğum fiyatlari ücretleri 2011
Fiyat farklarına baksanıza ya bu neKadıköy şifada 1 çocuk doğuracağınıza, gebze yüzyılda 13 çocuk doğurabilirsiniz
Yok artık yaa 9000 mi
Napıyolar bunlar nasıl doğurtuyolar çok merak ettim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?