2012 Ocak Anneleri

Saol canım ya valla..
Valla bana verem geldi bu digitürkden hiiç memnun kalmadım kaç kere aradık kaç kere geldiler ne bağrışmalar ne hakaretler artık delirdim onlarla konuşurken..
Hele kaç saat müşteri temsilcisinin bağlanmasını beklemek beni daha da delirtiyo artık koyverdim..
Aaa ben nası göremiyorum madem sizinki hangi bina?
Ben soluma baktığımda o kurutemizlemecinin açılcağı binayı görüyorum o heryeri kaplıyo sol taraftaki..
Anca yatakodasının camından gözüküyo arka taraflar..
Olmadı cama çıkalım ikimizde hahahahah

Son düzenleme:
Amerikan hastanesi heralde Amerikaya yollayıp orda yaptırıo doğumu

Sorma canım o konuda en büyük enayiliği ben yaptım, şimdi de akılsız başımın cezasını çekiyorum, benim şirketten özel sigortam var, doğum ve diş hariç herşeyde geçiyor ve farkını ödeyerek doğumu da kapsama aldırabiliyordun, bizim şirkette yaptıranlar florance nighthingale de alman hastanesinde falan doğurdu, ben ve benim gibi plansız hamile kalan bikaç saf da böyle hastane derdine düştük.

Medical park gibi zincir hastanelerde ssklıların ödedikleri ücret farklarının nedeni de hastanenin sınıfından kaynaklanıyor, söyle ki:

Alıntıdır:

Özel hastanelerin alacağı fark
Ocak 2010’da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Türkiye’de faaliyet gösteren tüm hastaneler puanlandırılmıştır. Hangi hastanenin hangi sınıfta olduğu T.C. Sosyal Gvenlik Kurumu adresinin duyurular bölümünde yer almaktadır. Nitekim özel hastaneler hangi sınıfta olduğunu gösteren tabelayı herkesin göreceği bir yere asmak zorundadır. Buna göre hangi sınıftaki hastanenin ne kadar fark ücret alabileceği şöyledir:

1) 0-200 puan arası hastaneler yüzde 30

2) 201-400 puan arası hastaneler yüzde 40

3) 401-600 puan arası hastaneler yüzde 50

4) 601-800 puan arası hastaneler yüzde 60

5) 801-1000 puan arası hastaneler yüzde 70

canım kuru temizlemecinin açılcağı bina değilmi seninki soluna bakınca bi bina olcaksonra şok sonrada bizim bloklar işte ben 2.bloktayım

ne kadar ilerlemiş sayfalar yetişemedim.gerçekten ne kadar da pahalıymış fiyatlar be.ben küçük yerde yaşıyorum ilçede sadece 2 tane doktor var öyle doktor seç beğen yapamıyorum ama okullar bi tataile girsin insallah başka dr gitmeyi bende çok istiyorum.

benimde göbeğim çıktı gibi ya daha 2 ay olcak neyse hepiniz kendinize ve bebişlerinize ii bakın

canım kuru temizlemecinin açılcağı bina değilmi seninki soluna bakınca bi bina olcaksonra şok sonrada bizim bloklar işte ben 2.bloktayım

Yok canım kuru temizlemecinin açılcağı binanın yanındaki bina benimki..
Bi ara çok kısa süreliğine bi kuaför açtı kapattı..
Salonunun ve mutfağının ortasından kolon geçen bina belki duymuşsundur

hahahahah salonunun ve mutfağının ortasından kolon geçen binamı hiç duymadım canım yani şu kapanan bakkalın olduğu binadan bahsediyoruz dimi onun sağındakimi binamı yani

hahahahah salonunun ve mutfağının ortasından kolon geçen binamı hiç duymadım canım yani şu kapanan bakkalın olduğu binadan bahsediyoruz dimi onun sağındakimi binamı yani

Valla öyle kolon geçiyo burda da öyle nam salmış anladığım kadarıyla
Evet canım kapanan bakkal varya yerine kuru temizlemeci açılcak yola doğru baktığında sağındaki bina..

Valla öyle kolon geçiyo burda da öyle nam salmış anladığım kadarıyla
Evet canım kapanan bakkal varya yerine kuru temizlemeci açılcak yola doğru baktığında sağındaki bina..

tamam canım şimdi anladım baktım pencereden gözükmüyor ben kuru temizlemeci açılcak olan binayı sizinki sanıyodum:)

tamam canım şimdi anladım baktım pencereden gözükmüyor ben kuru temizlemeci açılcak olan binayı sizinki sanıyodum:)

Bende dedim nerden görünüyo
Ben niye göremiyorum
Ben sizin siteyi göremedim daha canım şokun ordan geçerkende göremedim..
Şoka gittiğimde bigün dikkatlice bakıyım
Hiç bakmıyorumki etrafıma

kızlar merhaba....doktorlardan bahsetmişsiniz...ben özel muayenehaneye gidiyorum her gidişimde 180tl veriyorum, testleri hastanede yaptırıyorum,muayenehaneye gitmenin böyle bir dezavantajı var işte testler için ayrı yere git falan...ama doktorum iyi bir hastaneyle anlaşmalı orada yaptıracak doğumumu, izmirde oturuyorum ben burada da baya pahalı özellerdeki doğumlar 4500,5000 civarı....tabi bende istemiştim özel sağlık sigortasını ama bizimki ani oldu biraz...o yüzden geç kaldık 1 yıl ödenmesi gerekiyormuş paranın....:97:

ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM

İşte özel muaynehanenin o dez avantajı var canım yaa..
Memnunsan değiştirme tabikide..
Hiç hastanelerdekileri araştırdınmı?

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Ben sormadım daha o yüzden pek bilgim yok test fiyatlarıyla ilgili ama senin sigortan varmı?
Belki sigortasızdır dicemde 40 nerdee 300 nerdee..
Sende başka hastanede yaptır testini sonra doktoruna göster..

ben bugun yaptırdım ssk var 63 tl ödedim canım

Evet sigortam var ama zaten bu test özel olduğu için hiçbir hastanede sigorta karşılamıyor özel sağlık sigortan varsa 200 tl ye düşüyor ama yinede ilginç geldi

mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Meraba ilgin için teşekkürler test nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisin yani doktorum bana ultrasonada girceksin renkli ultrason olacağını söyledi bebeğinin herşeyi iç organları falan detaylı görebilceğinmi söylenmişti. Siz görebildinizmi renkli ultrasonmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…