yarın öğrenirim canım..
aaa evet sanırım göztepededir Aile Hekimi Sorgulaması burdan bakabilirsin canım
bizimkide digitürk sadece yağışlı havalarda yayın gidiyor bizde yetkili servisinizi bi arayın canım one ya işkence gibi
evet canım eminim sizin bina
Amerikan hastanesi heralde Amerikaya yollayıp orda yaptırıo doğumuPardon canım o 9000 tl 2009 fiyatıymışşimdi ne kadar bilmek istemiyorum, buyrun 2009 forumundan alıntıladım:
KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500
ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500
ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200
ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900
AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200
ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000
ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250
YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900
arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..
bu fiyatlara bebek paketi ve doktor dahildir.
Pardon canım o 9000 tl 2009 fiyatıymışşimdi ne kadar bilmek istemiyorum, buyrun 2009 forumundan alıntıladım:
KADIKOY SIFA HASTANESI= Normal DOGUM 3;100 , sezeryan = 4.500
ACADEMIC HOSPITAL= normal dogum = 4000 , sezeryan = 4.500
ALMAN HASTANESI= normal dogum= 6000, sezeryan= 6200
ACIBADEM HASTANESI(kadikoy)= normal dogum= 6.300, sezeryan= 8900
AMERIKAN HASTANESI= normal dogum= 7.300, sezeryan= 9.200
ISTANBUL CERRAHI HASTANESI= normal dogum= 4.400 , sezeryan dogum = 5.000
ANADOLU SAGLIK HIZMETLERI= normal dogum= 4000, sezeryan dogum= 4250
YEDITEPE UNIVERSITESI= normal dogum= 5800, sezryan dogum= 5900
arkadaslar usenmedim hepsini aradim 2009 dogum fiyatlarini sizlerle paylasmak istedim..
bu fiyatlara bebek paketi ve doktor dahildir.
canım herkes önceden düşünüp doğum sigortası yaptırıyo ,ben düşünemedim hiç.Arkadaşımın ablası kadıköy şifada sezeryan oldu ama sadece 1500 ödedi ,sigortası karşıladı diğer kısmını.Bn akıl edebilseydim evlenirken yaptırır şimdi paşa paşa memoriale giderdim kapımın önü
Saol canım ya valla..
Valla bana verem geldi bu digitürkden hiiç memnun kalmadım kaç kere aradık kaç kere geldiler ne bağrışmalar ne hakaretler artık delirdim onlarla konuşurken..
Hele kaç saat müşteri temsilcisinin bağlanmasını beklemek beni daha da delirtiyo artık koyverdim..
Aaa ben nası göremiyorum madem sizinki hangi bina?
Ben soluma baktığımda o kurutemizlemecinin açılcağı binayı görüyorum o heryeri kaplıyo sol taraftaki..
Anca yatakodasının camından gözüküyo arka taraflar..
Olmadı cama çıkalım ikimizde hahahahah
canım kuru temizlemecinin açılcağı bina değilmi seninki soluna bakınca bi bina olcaksonra şok sonrada bizim bloklar işte ben 2.bloktayım
Yok canım kuru temizlemecinin açılcağı binanın yanındaki bina benimki..
Bi ara çok kısa süreliğine bi kuaför açtı kapattı..
Salonunun ve mutfağının ortasından kolon geçen bina belki duymuşsundur
hahahahah salonunun ve mutfağının ortasından kolon geçen binamıhiç duymadım canım yani şu kapanan bakkalın olduğu binadan bahsediyoruz dimi onun sağındakimi binamı yani
Valla öyle kolon geçiyo burda da öyle nam salmış anladığım kadarıyla
Evet canım kapanan bakkal varya yerine kuru temizlemeci açılcak yola doğru baktığında sağındaki bina..
tamam canım şimdi anladım baktım pencereden gözükmüyor ben kuru temizlemeci açılcak olan binayı sizinki sanıyodum:)
kızlar merhaba....doktorlardan bahsetmişsiniz...ben özel muayenehaneye gidiyorum her gidişimde 180tl veriyorum, testleri hastanede yaptırıyorum,muayenehaneye gitmenin böyle bir dezavantajı var işte testler için ayrı yere git falan...ama doktorum iyi bir hastaneyle anlaşmalı orada yaptıracak doğumumu, izmirde oturuyorum ben burada da baya pahalı özellerdeki doğumlar 4500,5000 civarı....tabi bende istemiştim özel sağlık sigortasını ama bizimki ani oldu biraz...o yüzden geç kaldık 1 yıl ödenmesi gerekiyormuş paranın....:97:
ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
Evet sigortam var ama zaten bu test özel olduğu için hiçbir hastanede sigorta karşılamıyor özel sağlık sigortan varsa 200 tl ye düşüyor ama yinede ilginç geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?