ben bugun yaptırdım ssk var 63 tl ödedim canım
Bende dedim nerden görünüyo
Ben niye göremiyorum
Ben sizin siteyi göremedim daha canım şokun ordan geçerkende göremedim..
Şoka gittiğimde bigün dikkatlice bakıyım
Hiç bakmıyorumki etrafıma
mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Oyy ufacık dahaa
Hoşgeldin sende hayırlı olsun..
Allah sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Ay bunu yazmaktanda bi hal oldum
Meraba ilgin için teşekkürler test nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisin yani doktorum bana ultrasonada girceksin renkli ultrason olacağını söyledi bebeğinin herşeyi iç organları falan detaylı görebilceğinmi söylenmişti. Siz görebildinizmi renkli ultrasonmuydu
Kayyumcum ahhh bi ayaga kalkabilsek hayirlisiyla ne ciciler alicam yavruma ben hamile kalmadan bile ara ara begendigim şeyleri alirdim hamile kalincada başlarim diyodum ama Başimiza bunlar gelince elim biseye gitmiyor hayirlisi insallah canim sen nasil oldun kontrolun nezaman kanaman varmi halaooo BEBEĞİİMMİZİN CİNSİYETİ BELLLİ OLUR O ZAMAN NAZ YAPMAZSA!!NE GÜZELLLL..
İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR SSHEA İLE BİZİM LEKEMİZ OLDU 2 MİZDE ÇOK KORKTUK 2 MİZDE İYİYİZ CNMMM RAPOR ALDIM BEN YATYORUMMM.
EEE BANA GÖRE ARTIK 1 2 HAFTA SONRA HERKES CİCİLERİ KONUŞACAK. ALDIKLARINI GÖSTERECEKK. NE GÜZELLL.
İşte özel muaynehanenin o dez avantajı var canım yaa..
Memnunsan değiştirme tabikide..
Hiç hastanelerdekileri araştırdınmı?
canım doktorumdan çok memnunum prof. benimki eşimle baya araştırdık,aile dostlarımızdan baya giden olmuştu oraya, hepsi çok memnun kalmıştı,önce baya tırstım ilgilenmez benle prof. diye dedim ama çok güler yüzlü her soruma cevap veriyor,(nazar değmesin) erkek vede nazik...hatta bugün aradım akıntım için normal dedi bende panikliyorum bu kadar normal mi diyorum,o beni rahatlattı 30unda geliceksin testlerini yapıcaz bebeğin dedi bakalım beklicem 30unu...hastandekileri araştırmadım tatlım ama orada doğum yapanlar çok memnun kalmışlar...bebeği hemen yanına alıyorsun doktorun sürekli yanında falan...ama ben iyice araştırayım dimi....
canım şoku sizin evin ters istikametine göre geçiceksin hemen ilk bloklar şokun yanında boşbir arazi var biliyosundur hemen solundaki binalar site olarak geçiyor ama5 tane yanyana sıralanmış blok ben 2.bloktayım
canım şoku sizin evin ters istikametine göre geçiceksin hemen ilk bloklar şokun yanında boşbir arazi var biliyosundur hemen solundaki binalar site olarak geçiyor ama5 tane yanyana sıralanmış blok ben 2.bloktayım
cnm senin bu dediğin detaylı ultrason o da 20. Haftada fln yapılıo sen karıştırıo olabilir misin ?normal ultrasonla bebeğe bakıp ensesini ölçüo değişik bişey yapmıo,daha snra da laboratuara gidip 1 tüp kan verdim haftaya alıcam sonucunu.bi de şöle bişey var organlar daha yeni oluştu detaylı incelemesinin yapılması pek mümkün değil,renkli ultrasonla bakılabilir ense kalınlığına ama organlar için erken.
cnm senin bu dediğin detaylı ultrason o da 20. haftada fln yapılıo sen karıştırıo olabilir misin ?Normal ultrasonla bebeğe bakıp ensesini ölçüo değişik bişey yapmıo,daha snra da laboratuara gidip 1 tüp kan verdim haftaya alıcam sonucunu.Bi de şöle bişey var organlar daha yeni oluştu detaylı incelemesinin yapılması pek mümkün değil,renkli ultrasonla bakılabilir ense kalınlığına ama organlar için erken.
cnm senin bu dediğin detaylı ultrason o da 20. haftada fln yapılıo sen karıştırıo olabilir misin ?Normal ultrasonla bebeğe bakıp ensesini ölçüo değişik bişey yapmıo,daha snra da laboratuara gidip 1 tüp kan verdim haftaya alıcam sonucunu.Bi de şöle bişey var organlar daha yeni oluştu detaylı incelemesinin yapılması pek mümkün değil,renkli ultrasonla bakılabilir ense kalınlığına ama organlar için erken.
canım doktorumdan çok memnunum prof. benimki eşimle baya araştırdık,aile dostlarımızdan baya giden olmuştu oraya, hepsi çok memnun kalmıştı,önce baya tırstım ilgilenmez benle prof. diye dedim ama çok güler yüzlü her soruma cevap veriyor,(nazar değmesin) erkek vede nazik...hatta bugün aradım akıntım için normal dedi bende panikliyorum bu kadar normal mi diyorum,o beni rahatlattı 30unda geliceksin testlerini yapıcaz bebeğin dedi bakalım beklicem 30unu...hastandekileri araştırmadım tatlım ama orada doğum yapanlar çok memnun kalmışlar...bebeği hemen yanına alıyorsun doktorun sürekli yanında falan...ama ben iyice araştırayım dimi....
brzdan ben gelip ikinize de el sallıycam bu gidişle :)))))
nurgülcüm ilk hamileliğimde 2008 yılında amerikan hastanesinde yaptırmıştım evet 1 tüp kan almışlardı renkli usg de ölçüm yapmıştı dr cd gilanda vermişti ozman 180tl ödemiştim
Hmm anladım canım şoka gittiğimde bakıcam..
Sürekli ordaki duraktan otobüse biniyodum ama hiç dikkatimi çekmedi..
Gerçekten etrafıma hiç bakmıyorum..
Belkide boş arazi olduğu için dikkatimi çekmedi..
Site gibi çevrili değilmi?
nurgülcüm ilk hamileliğimde 2008 yılında amerikan hastanesinde yaptırmıştım evet 1 tüp kan almışlardı renkli usg de ölçüm yapmıştı dr cd gilanda vermişti ozman 180tl ödemiştim
hayır canım site gibi çevrili deil apartmanların etrafı çevrili işte o otobüse bindiğin durak varya hemen soluna bak ben ordayım:))
canım seninde oğluşun olucakmış,hayırlı olsun...biz senle aynı gidiyorduk sen ilerdeymişin galiba....ben daha 30unda gidicem, bebeğimi 2 hafta kaldı görmeye,bakalım benimki ne kadar büyümüş olacak? ama çatlıyorum meraktan hele siz diyorsunuz ya büyümüş hareket ediyor falan diyince....
fiyat farkı renkli ultrason olduğu için farklı o zaman canım.
[ı][/ı]
ya ben bi kaç arakadaşa sordum az ödeyen kısım normal ultrasonla bakılmış ense kalınlığına fazla uçuk rakamlar da renkli ultrason ve dediğiniz gibi cd falan olayı var demekki olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?