2012 Ocak Anneleri

ben bugun yaptırdım ssk var 63 tl ödedim canım

Meraba ilgin için teşekkürler test nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisin yani doktorum bana ultrasonada girceksin renkli ultrason olacağını söyledi bebeğinin herşeyi iç organları falan detaylı görebilceğinmi söylenmişti. Siz görebildinizmi renkli ultrasonmuydu

Bende dedim nerden görünüyo
Ben niye göremiyorum
Ben sizin siteyi göremedim daha canım şokun ordan geçerkende göremedim..
Şoka gittiğimde bigün dikkatlice bakıyım
Hiç bakmıyorumki etrafıma

canım şoku sizin evin ters istikametine göre geçiceksin hemen ilk bloklar şokun yanında boşbir arazi var biliyosundur hemen solundaki binalar site olarak geçiyor ama5 tane yanyana sıralanmış blok ben 2.bloktayım

mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Oyy ufacık dahaa
Hoşgeldin sende hayırlı olsun..
Allah sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Ay bunu yazmaktanda bi hal oldum

cnm senin bu dediğin detaylı ultrason o da 20. haftada fln yapılıo sen karıştırıo olabilir misin ?Normal ultrasonla bebeğe bakıp ensesini ölçüo değişik bişey yapmıo,daha snra da laboratuara gidip 1 tüp kan verdim haftaya alıcam sonucunu.Bi de şöle bişey var organlar daha yeni oluştu detaylı incelemesinin yapılması pek mümkün değil,renkli ultrasonla bakılabilir ense kalınlığına ama organlar için erken.

Kayyumcum ahhh bi ayaga kalkabilsek hayirlisiyla ne ciciler alicam yavruma ben hamile kalmadan bile ara ara begendigim şeyleri alirdim hamile kalincada başlarim diyodum ama Başimiza bunlar gelince elim biseye gitmiyor hayirlisi insallah canim sen nasil oldun kontrolun nezaman kanaman varmi hala

canım şoku sizin evin ters istikametine göre geçiceksin hemen ilk bloklar şokun yanında boşbir arazi var biliyosundur hemen solundaki binalar site olarak geçiyor ama5 tane yanyana sıralanmış blok ben 2.bloktayım

brzdan ben gelip ikinize de el sallıycam bu gidişle :)))))

Hmm anladım canım şoka gittiğimde bakıcam..
Sürekli ordaki duraktan otobüse biniyodum ama hiç dikkatimi çekmedi..
Gerçekten etrafıma hiç bakmıyorum..
Belkide boş arazi olduğu için dikkatimi çekmedi..
Site gibi çevrili değilmi?

hıım anladım bana renkli ultrson olduğunu söylediler demekki aradaki fark bundan kaynaklanıyor teşekkürler bilgi verdiğin için

nurgülcüm ilk hamileliğimde 2008 yılında amerikan hastanesinde yaptırmıştım evet 1 tüp kan almışlardı renkli usg de ölçüm yapmıştı dr cd gilanda vermişti ozman 180tl ödemiştim

canım seninde oğluşun olucakmış,hayırlı olsun...biz senle aynı gidiyorduk sen ilerdeymişin galiba....ben daha 30unda gidicem, bebeğimi 2 hafta kaldı görmeye,bakalım benimki ne kadar büyümüş olacak? ama çatlıyorum meraktan hele siz diyorsunuz ya büyümüş hareket ediyor falan diyince....

Yok canım ben hastanelerdeki doktorlarıda bi araştır demiştim ama bu kadar memnunsan gerek yok tabi..
Ve doktoruna güveniyosan hastane konusunda da sıkıntı çekmezsin sonuçta oda kötü hastaneyle anlaşmaz..

brzdan ben gelip ikinize de el sallıycam bu gidişle :)))))

Buyur gel canım
Ne çok açık adres verdik diimi

hayır canım site gibi çevrili deil apartmanların etrafı çevrili işte o otobüse bindiğin durak varya hemen soluna bak ben ordayım:))

[ı][/ı]
nurgülcüm ilk hamileliğimde 2008 yılında amerikan hastanesinde yaptırmıştım evet 1 tüp kan almışlardı renkli usg de ölçüm yapmıştı dr cd gilanda vermişti ozman 180tl ödemiştim

ya ben bi kaç arakadaşa sordum az ödeyen kısım normal ultrasonla bakılmış ense kalınlığına fazla uçuk rakamlar da renkli ultrason ve dediğiniz gibi cd falan olayı var demekki olay bu

daha kesin değil cnm erkeğe benzio dedi sadece.ben de normalde haftaya gidecektim ama 11. haftanın içindeyim diye gideyim ikili test için fln gün verir dedim,bi de doktora bakayım nasıl dedim.O da hemen hepsini yaptım gidince.1 hafta büyük çıktı bebek ama o ilerleyen günlerde netlik kazanırmış.3 hafta önce gittiğimde de tam gününde çıkmıştı ben de şaşırdım kaç haftalık olduğunu artık :))Ben de merak ediodum nasıl diye hatta gitmeden çikolata yedim,uyuyodur uyansın hareket etsin diye ultrasondan hemen önce bi öksürdüm çaktırmadan :) Bi baktım kolalrı bacakları fln oynuyo snra sırtını döndü .İnsan inanamıo çünkü bunları hiç hissetmiorum :)

[ı][/ı]

ya ben bi kaç arakadaşa sordum az ödeyen kısım normal ultrasonla bakılmış ense kalınlığına fazla uçuk rakamlar da renkli ultrason ve dediğiniz gibi cd falan olayı var demekki olay bu

walla ben hiç araştırmadım nasıl yapılıo renkli olsa nolur normal olsa nolur diye .Hangisi en sağlıklı sonuç veriosa tabiki onu yaptırın.Hastaneden çıkınca kardeşimi aradım o da bebeği için yaptırmıştı tahlil ve ense kalınlığı ölçtürmüştü.o 150 vermiş mesela ama ultrason normalmiş.Yani çok bilgim yok ama bana yapılan bu şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…