evet olabilir canım ama bu sefer devlet hastanesinde yaptırcam testimi koskoca amerikan hastanesinde kan değerlerim yanıltıcı çıkmıştı ve hamileliğim burnumdan gelmişti..
ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah
ben normalde tüm testlerimi okmeydanı araştırma hastanesinde yaptırıorum.normal hemogram,toxoplasma fln orda yaptırdım.Aslında bunu da orda yaptırıcaktım ama fiyatı uygun söyleyince yaptırdım hazır hastanedeyim diye.Ben devlet hastanelerine test ve araştırma fln gibi şeylerde daha güvenilir buluyorum.
daha kesin değil cnm erkeğe benzio dedi sadece.ben de normalde haftaya gidecektim ama 11. haftanın içindeyim diye gideyim ikili test için fln gün verir dedim,bi de doktora bakayım nasıl dedim.O da hemen hepsini yaptım gidince.1 hafta büyük çıktı bebek ama o ilerleyen günlerde netlik kazanırmış.3 hafta önce gittiğimde de tam gününde çıkmıştı ben de şaşırdım kaç haftalık olduğunu artık :))Ben de merak ediodum nasıl diye hatta gitmeden çikolata yedim,uyuyodur uyansın hareket etsin diye ultrasondan hemen önce bi öksürdüm çaktırmadan :) Bi baktım kolalrı bacakları fln oynuyo snra sırtını döndü .İnsan inanamıo çünkü bunları hiç hissetmiorum :)
daha kesin değil cnm erkeğe benzio dedi sadece.ben de normalde haftaya gidecektim ama 11. haftanın içindeyim diye gideyim ikili test için fln gün verir dedim,bi de doktora bakayım nasıl dedim.O da hemen hepsini yaptım gidince.1 hafta büyük çıktı bebek ama o ilerleyen günlerde netlik kazanırmış.3 hafta önce gittiğimde de tam gününde çıkmıştı ben de şaşırdım kaç haftalık olduğunu artık :))Ben de merak ediodum nasıl diye hatta gitmeden çikolata yedim,uyuyodur uyansın hareket etsin diye ultrasondan hemen önce bi öksürdüm çaktırmadan :) Bi baktım kolalrı bacakları fln oynuyo snra sırtını döndü .İnsan inanamıo çünkü bunları hiç hissetmiorum :)
erkek diyorlarsa pek yanılma olmaz diyorlar,kızlar daha çok yanıltırmış ama tabi allah bilir,sağlıklı olsunlarda:) bebişin güzel gelişiyor herhalde:) çikolata yemek gerkiyormuş hareketlendirirmiş bebişi,bende unutmazsam yiyip gidicem,öksürmeyi de unutmayım bariyakında hissedices inşallah onları:) :80::80:
aynen canım bende daha güvenilir buluyorum ilk doğumumuda şimdikinide kısmet olursa devlet hastanesinde yapıcam harika bir dr um var ona çok güveniyorum...
ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
Ay çok güldüm canım yaa bütün taktikleri uygulamışsın yani
Bende çikolata yedim aç karnına azcık
Benim bebişimde hareket ediyodu az daha yakınlaştırsaydı daha net görücektikde uyuz sanki makinasına bişey olcak eli gitmiyo yakınlaştırmaya heralde
Evet yaa onlar hareket ediyo ve biz daha hissedemiyoruz rabbim hissediceğimiz günleride göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhh
ahhh ogünler gelsin bi hayırlısyla ayaklarımız yerden kesilecek ben fener tutuyodum karnıma çıldırıyodu resmen içerde kaan
Bende erkek dediklerinde daha fazla yanılıyolar diye biliyorum kordonla karıştırabiliyolarmış bazen..
Yanına ufak bi çikolata al randevunu beklerken girmene yakın ye cnm..
Ben son 2 seferdir öyle yapıyorum bebişimin çok şükür hareketlerini gördüm ikisinde de..
ahhh ogünler gelsin bi hayırlısyla ayaklarımız yerden kesilecek ben fener tutuyodum karnıma çıldırıyodu resmen içerde kaan
cnm sen rutin kontrollerine nereye gidiyorsun? Medicana ve medical park diyince dikkatimi çekti de, bahçelievlerdekiler mi bunlar?
Güveniosan problem yok,devlet hastanelerinde de özel oda imkanı var çok da rahat oluyo.Ben çapa ya da cerrahpaşada doğum yapmak isterdim ama o kdr araştırıp edecek halim yoktu.Aslında tıpta bi arkadaşım da var belki hocalarından fln birini önerirdi ,ama normal doğum olup da sancı vb.. kısımlar için kendime özel biyer olmayacağını düşündüğümden pek üstüne düşmedim açıkçası.ama doğum harici ne problemim olursa olsun tercihim hep araştırma hastaneleri ve özellikle ünv. hastaneleridir.Hem daha donanımlı,hem tam anlamıyla araştırılıyor herşey
yaa öylemiydi canım karıştırmış olabilirim:):) allah bize sağlıklı sıhatli bebişler versin yeter,cinsiyet önemli değiltamam canım mutlaka götürücem çikolatamı,ayyy inşallah unutmam da bazen panikliyorum evden çıkmadan önce falan
yok ben erdem hastanesine gidiorum ama onlardan bilgi aldım sadece ataşehirde oturuorum
canım benim doğum yapıcağım hastanede odalar zaten özel gibi tek kişilik tv var buzdolabı var wc banyo var doğum servisi bu şekilde ayarlanmış ablamda bu hastanenin müdürübende doğumyapana kadar sözleşmeli olarak çalılşmıştım yani kendi hastanem gibi bişey başka heryeri hiç düşünmedim
canım benim doğum yapıcağım hastanede odalar zaten özel gibi tek kişilik tv var buzdolabı var wc banyo var doğum servisi bu şekilde ayarlanmış ablamda bu hastanenin müdürübende doğumyapana kadar sözleşmeli olarak çalılşmıştım yani kendi hastanem gibi bişey başka heryeri hiç düşünmedim
yaa öylemiydi canım karıştırmış olabilirim:):) allah bize sağlıklı sıhatli bebişler versin yeter,cinsiyet önemli değiltamam canım mutlaka götürücem çikolatamı,ayyy inşallah unutmam da bazen panikliyorum evden çıkmadan önce falan
benm kardeşim ataşehirde küçükbakkalköyün orda eren hastanesi var,orada yaptırmış 150ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?