2012 Ocak Anneleri

evet olabilir canım ama bu sefer devlet hastanesinde yaptırcam testimi koskoca amerikan hastanesinde kan değerlerim yanıltıcı çıkmıştı ve hamileliğim burnumdan gelmişti..

ben normalde tüm testlerimi okmeydanı araştırma hastanesinde yaptırıorum.normal hemogram,toxoplasma fln orda yaptırdım.Aslında bunu da orda yaptırıcaktım ama fiyatı uygun söyleyince yaptırdım hazır hastanedeyim diye.Ben devlet hastanelerini test ve araştırma fln gibi şeylerde daha güvenilir buluyorum.

Son düzenleme:

mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah

kızlarr hoşgeldiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inşş

aynen canım bende daha güvenilir buluyorum ilk doğumumuda şimdikinide kısmet olursa devlet hastanesinde yapıcam harika bir dr um var ona çok güveniyorum...

Ay çok güldüm canım yaa bütün taktikleri uygulamışsın yani
Bende çikolata yedim aç karnına azcık
Benim bebişimde hareket ediyodu az daha yakınlaştırsaydı daha net görücektikde uyuz sanki makinasına bişey olcak eli gitmiyo yakınlaştırmaya heralde
Evet yaa onlar hareket ediyo ve biz daha hissedemiyoruz rabbim hissediceğimiz günleride göstersin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

erkek diyorlarsa pek yanılma olmaz diyorlar,kızlar daha çok yanıltırmış ama tabi allah bilir,sağlıklı olsunlarda:) bebişin güzel gelişiyor herhalde:) çikolata yemek gerkiyormuş hareketlendirirmiş bebişi,bende unutmazsam yiyip gidicem,öksürmeyi de unutmayım bari yakında hissedices inşallah onları:) :80::80:

Bende erkek dediklerinde daha fazla yanılıyolar diye biliyorum kordonla karıştırabiliyolarmış bazen..
Yanına ufak bi çikolata al randevunu beklerken girmene yakın ye cnm..
Ben son 2 seferdir öyle yapıyorum bebişimin çok şükür hareketlerini gördüm ikisinde de..

Son düzenleme:
aynen canım bende daha güvenilir buluyorum ilk doğumumuda şimdikinide kısmet olursa devlet hastanesinde yapıcam harika bir dr um var ona çok güveniyorum...

Güveniosan problem yok,devlet hastanelerinde de özel oda imkanı var çok da rahat oluyo.Ben çapa ya da cerrahpaşada doğum yapmak isterdim ama o kdr araştırıp edecek halim yoktu.Aslında tıpta bi arkadaşım da var belki hocalarından fln birini önerirdi ,ama normal doğum olup da sancı vb.. kısımlar için kendime özel biyer olmayacağını düşündüğümden pek üstüne düşmedim açıkçası.ama doğum harici ne problemim olursa olsun tercihim hep araştırma hastaneleri ve özellikle ünv. hastaneleridir.Hem daha donanımlı,hem tam anlamıyla araştırılıyor herşey

cnm sen rutin kontrollerine nereye gidiyorsun? medicana ve medical park diyince dikkatimi çekti de, bahçelievlerdekiler mi bunlar?

ahhh ogünler gelsin bi hayırlısyla ayaklarımız yerden kesilecek ben fener tutuyodum karnıma çıldırıyodu resmen içerde kaan

yaa öylemiydi canım karıştırmış olabilirim:):) allah bize sağlıklı sıhatli bebişler versin yeter,cinsiyet önemli değil tamam canım mutlaka götürücem çikolatamı,ayyy inşallah unutmam da bazen panikliyorum evden çıkmadan önce falan

canım benim doğum yapıcağım hastanede odalar zaten özel gibi tek kişilik tv var buzdolabı var wc banyo var doğum servisi bu şekilde ayarlanmış ablamda bu hastanenin müdürübende doğumyapana kadar sözleşmeli olarak çalılşmıştım yani kendi hastanem gibi bişey başka heryeri hiç düşünmedim

Ben öyle duymuştum canım..
Öyle yada böyle ikisinde de yanılma payı olabiliyo tabi.
Kız diyip 9 ay sonra erkek bebek kucaklarına verilen ailelerde biliyorum
Tabi Allah bize yaşatmasın onuda
1 gün önceden çantana koy canım sakin olmaya çalış elinden geldiğince yoksa herşeyi karıştırırsın birbirine
Ben biraz erken kalkıyorum herşeyi çantama yerleştiriyorum unutmamak için..

:)) süper o zaman

Ooo sen çok şanslısın ablanda orda müdürse..
Bende senin yerinde olsam başka hastane düşünmezdim

ben tam evden çıkarken bikaç kaşık nutella yedim ayaküstü :) çantama da bi çokonat attım yolda yedim ,brz fazla yemişim ama galiba çılgınlar gibi oynuodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…