2012 Ocak Anneleri

tabi, doğru söylüyorsun tatlım,bakalım inşallah yanılmadan söylerler cinsiyetlerini,ben henüz bebeğime birşey almadım çünkü hep cinsiyetini bekliyorum,zor tutuyorum bişey almamak için çünkü başlarsam sonu gelmez,evlere sığdıramam o eşyaları:44: evet 1 gün önceden hepsini koyucam çantama çikolatamı,sorucağım soruları

fener miiiii daha neler öğrenicez bakalım senden

evet nurgül el fenerini dayıyodum karnıma karanlık odada eşimle tekmelerini dinliyoduk:)))sonra babasına acaip tepki veriyodu bunu sizlerde deneyin ilerleyen aylarda inanamayacaksınız eşim işten gelirdi elini karnıma koyup konuşurdu oğluyla allahım resmen coşardı kaan ayyyy çok güzel günlerdi bee zaman ilerledikçedaha ne güzelliklere şahit olucaz:))))

ben tam evden çıkarken bikaç kaşık nutella yedim ayaküstü :) çantama da bi çokonat attım yolda yedim ,brz fazla yemişim ama galiba çılgınlar gibi oynuodu

Oooo sen baya yemişsin ben bugün sadece 1 tane napoliten yedim ufacık
Fazla yemedim midem bulanır diye..
Şimdide yiyorum bebişim hareket ediyodurr
Maşallah senin bebişinide canım yaaaa kırk bir kere maşallah..

aradaki fark ultrasonun renkli olmasıymış ve cd verolarmış tek fark bu elinde cd oluo işte güzel bişe aslına bakarsan

ataşehirde oturuyorum dediğin için yazdım sana yakın diye güzel bişey tabi ama zaten detaylı ultrasonda da renkli usg ve cd fln veriolar o yüzden benm için farketmezdi baştan bilseydim de.

iyi akşamlar kızlar, muhabbet tam gaz :)

mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah

hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun hamilelikleriniz, sağlıkla tamamına ersin inşallah

kızlar şöle hızlıca geçmişe göz attım, dudak uçuklatan doğum fiyatları, birbirine komşu çıkanlar, bebişini hoplatmak için tatlı yemeler, öksürmeler, fenerr tutmalar unuttuğum var mı :82:

Ben şimdilik 4 tane badi aldım sarı beyaz yeşil orta renkler her iki cinsede olabilcek şeyler.
Valla bende tutuyorum kendimi ama cinsiyeti öğrenir öğrenmezde pembelere yada mavilere boğulmıycam sonuçta yanılma payları var..

Ya annenin sesini net olarak duyuyolarmış dışarıdan sesleri net duymuyolarmış anne karnındayken demekki babasının sesine nası alışmış..
Ay ne muhteşem şeyler yaa sen anlattıkca ben bi acayip oluyorummmmmmmmm
Benim koca böyle beni sinir etmeye devam ederse çok bekler bebişinin tekmelerini hissetmeyi
Elletmem göbişimi bebişimi hahahahahahah

yok ben erdem hastanesine gidiorum ama onlardan bilgi aldım sadece ataşehirde oturuorum

anladım cnm. ben de hastane araştırmasındayım da ondan sordum, uzakmışız baya.

tanıdık olunca her yerde özel hizmet veriliyor zaten, benim de abi, gelin kuzenler falan bi yığın doktor var ama hiçbirinin faydasını görmedim, gerçi haksızlık etmiyeyim istanbulda olsalar ilgilenirler ama uzaktayız çoğuyla maalesef. Bi de doktorlar bizim gibi değil ya bir çok pimpirikli oluyoruz galiba, abim gülüyo bana, 9 ay hiç doktora gitmesen yine de doğurucan bu bebeği, neyine panik yapıyosun diyo gıcık
O sadece hastaneye takık, mutlaka bebek yoğun bakımı ve acili olan, hijyenik bir hastane olmalı ve doğumunu yapan kadın doğumcu ameliyatlarda uzman olmalı diyor, kendisi şiddetli bir sezeryan karşıtı

ben tam evden çıkarken bikaç kaşık nutella yedim ayaküstü :) çantama da bi çokonat attım yolda yedim ,brz fazla yemişim ama galiba çılgınlar gibi oynuodu

canım sen güzel yemişsin valla....benimde tatlı canım çekiyor hep,çikolata yemek hiç sorun değil benim için bebeğim içinde löp löp götürürüm

Evet canım biz Aylinle çok yakınn oturuyoruz..
Allah nasip kısmet ederse tanışırızda..

muhteşem yüzyıl zamanı ben kaçtımmmmm
ben de izliyorum bi yandann :))) bıçakladım sanıyo hürremi ama o hürrem diil bi kere, hürrem öyle kolay kolay ölmez :))
oğlumu verin banaaaa

Evet canım biz Aylinle çok yakınn oturuyoruz..
Allah nasip kısmet ederse tanışırızda..
ne güsell, göbüşlü göbüşlü gider gelirsiniz :)

evet canım doktorlar rahat, biz biraz paniğiz...sürekli kontrol, sürekli bebeği görmek istiyoruz,onlara kalsa sorun yok...ayda 1 diyorlar ama bana kalsa haftada 1 olmalı kontrol

ben de izliyorum bi yandann :))) bıçakladım sanıyo hürremi ama o hürrem diil bi kere, hürrem öyle kolay kolay ölmez :))
oğlumu verin banaaaa

ne güsell, göbüşlü göbüşlü gider gelirsiniz :)

Bende izliyorum bi yandan..
Ayy bayılıyorum ben bu beko reklamındaki bebeğe yaaaaaaaaaaaaa çıldırıyorum o çıkınca ekrana yapışcam
Evet canım taşınmayı düşünüyorum inşallah ama tanışırsakta arkadaşlığımız devam eder Allahın izniyle..

Son düzenleme:

arkadaşlarrrrrrrrrr aile hekimlerinizle irtibata girin müthiş ilgileniyorlar.onlar ilgilenmezse zaten maddi ve dr olarak manevi puan cezası alıyorlarmış çok ilgileniyorlar. bnm aile hekimim zaten sağolsun çok cici.çok önemli olmayan testlerinizi en azından yaptırın ekonomi olurrr.

Canım ben ikametimi pendiğe aldırmadım hala göztepede gözüküyo o yüzden aile hekimide orda gözüküyo ama evi falanda aramadılar büyük ihtimalle ki arasalar annem söylerdi..
Bizim hekim pek ilgisiz çıktı o zaman

güzel arkadaşımmm iyice araştır bak bende özele gidiyorum tamam özel sigortan yokmuş bari şunu billl

hangi özel olursa olsun 1 dolu 1 boşş tur. bu boş tabi kontrol diye geçer. ve telefon açtığında bunu bildireceksin dr unlada istersen konuş dr lar böyle şeylerle ilgilenmezzzzz. ona göre bebeğimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…