Ben öyle duymuştum canım..
Öyle yada böyle ikisinde de yanılma payı olabiliyo tabi.
Kız diyip 9 ay sonra erkek bebek kucaklarına verilen ailelerde biliyorum
Tabi Allah bize yaşatmasın onuda
1 gün önceden çantana koy canım sakin olmaya çalış elinden geldiğince yoksa herşeyi karıştırırsın birbirine
Ben biraz erken kalkıyorum herşeyi çantama yerleştiriyorum unutmamak için..
fener miiiiidaha neler öğrenicez bakalım senden
ben tam evden çıkarken bikaç kaşık nutella yedim ayaküstü :) çantama da bi çokonat attım yolda yedim ,brz fazla yemişim ama galiba çılgınlar gibi oynuodu
aradaki fark ultrasonun renkli olmasıymış ve cd verolarmış tek fark bu elinde cd oluo işte güzel bişe aslına bakarsan
selam cici anne adayları.Kısmetse bende 15 ocakta bekliyorum bebişimi.Şuan tatildeyim fala bakamıyorum nete,ama evimize geçelim bol bol sohbet ederiz insl.Bu arada benim 32 aylık bir oğlum var.İkinci kez bu olağanüstü duyguyu yaşıycam.
ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
mrb arkadaşlar bende bebeğime şuanda 4+4 hamileyim...hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz inşallah
tabi, doğru söylüyorsun tatlım,bakalım inşallah yanılmadan söylerler cinsiyetlerini,ben henüz bebeğime birşey almadım çünkü hep cinsiyetini bekliyorum,zor tutuyorum bişey almamak için çünkü başlarsam sonu gelmez,evlere sığdıramam o eşyaları:44: evet 1 gün önceden hepsini koyucam çantama çikolatamı,sorucağım soruları
evet nurgül el fenerini dayıyodum karnıma karanlık odada eşimle tekmelerini dinliyoduk:)))sonra babasına acaip tepki veriyodu bunu sizlerde deneyin ilerleyen aylarda inanamayacaksınız eşim işten gelirdi elini karnıma koyup konuşurdu oğluyla allahım resmen coşardı kaan ayyyy çok güzel günlerdi bee zaman ilerledikçedaha ne güzelliklere şahit olucaz:))))
iyi akşamlar kızlar, muhabbet tam gaz :)
hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun hamilelikleriniz, sağlıkla tamamına ersin inşallah
kızlar şöle hızlıca geçmişe göz attım, dudak uçuklatan doğum fiyatları, birbirine komşu çıkanlar, bebişini hoplatmak için tatlı yemeler, öksürmeler, fenerr tutmalar unuttuğum var mı :82:[/QUO
ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİZ
yok ben erdem hastanesine gidiorum ama onlardan bilgi aldım sadece ataşehirde oturuorum
canım benim doğum yapıcağım hastanede odalar zaten özel gibi tek kişilik tv var buzdolabı var wc banyo var doğum servisi bu şekilde ayarlanmış ablamda bu hastanenin müdürübende doğumyapana kadar sözleşmeli olarak çalılşmıştım yani kendi hastanem gibi bişey başka heryeri hiç düşünmedim
ben tam evden çıkarken bikaç kaşık nutella yedim ayaküstü :) çantama da bi çokonat attım yolda yedim ,brz fazla yemişim ama galiba çılgınlar gibi oynuodu
iyi akşamlar kızlar, muhabbet tam gaz :)
hoşgeldiniz kızlar, hayırlı olsun hamilelikleriniz, sağlıkla tamamına ersin inşallah
kızlar şöle hızlıca geçmişe göz attım, dudak uçuklatan doğum fiyatları, birbirine komşu çıkanlar, bebişini hoplatmak için tatlı yemeler, öksürmeler, fenerr tutmalar unuttuğum var mı :82:
ben de izliyorum bi yandann :))) bıçakladım sanıyo hürremi ama o hürrem diil bi kere, hürrem öyle kolay kolay ölmez :))muhteşem yüzyıl zamanı ben kaçtımmmmm
ne güsell, göbüşlü göbüşlü gider gelirsiniz :)
Evet canım biz Aylinle çok yakınn oturuyoruz..
Allah nasip kısmet ederse tanışırızda..
anladım cnm. ben de hastane araştırmasındayım da ondan sordum, uzakmışız baya.
tanıdık olunca her yerde özel hizmet veriliyor zaten, benim de abi, gelin kuzenler falan bi yığın doktor var ama hiçbirinin faydasını görmedim, gerçi haksızlık etmiyeyim istanbulda olsalar ilgilenirler ama uzaktayız çoğuyla maalesef. Bi de doktorlar bizim gibi değil ya bir çok pimpirikli oluyoruz galiba, abim gülüyo bana, 9 ay hiç doktora gitmesen yine de doğurucan bu bebeği, neyine panik yapıyosun diyo gıcık
O sadece hastaneye takık, mutlaka bebek yoğun bakımı ve acili olan, hijyenik bir hastane olmalı ve doğumunu yapan kadın doğumcu ameliyatlarda uzman olmalı diyor, kendisi şiddetli bir sezeryan karşıtı
ben de izliyorum bi yandann :))) bıçakladım sanıyo hürremi ama o hürrem diil bi kere, hürrem öyle kolay kolay ölmez :))
oğlumu verin banaaaa
ne güsell, göbüşlü göbüşlü gider gelirsiniz :)
bende de oluyo bazen kaşıntı, inşallah çatlamayız ya
burda çoğunuz istanbuldasınız, ankarada olan var mı?
Canım ama sonuçta devletde de doğuma kim nöbetçiyse o giriyo..
Benim sıkıntım o..
Bide sana bi kaç bişey sorcam sen sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdınmı?
Burda nerde sağlık ocağı?
Bide sizde de televizyonda yukarıdan uçak geçtiğinde yayın gidiyomu?
Ay beni deli ediyo bu uçaklar vızır vızır tepemizden geçiyolar
Bu uçak konusu pek bi konuyla alakasız oldu ama kusura bakma
arkadaşlarrrrrrrrrr aile hekimlerinizle irtibata girin müthiş ilgileniyorlar.onlar ilgilenmezse zaten maddi ve dr olarak manevi puan cezası alıyorlarmış çok ilgileniyorlar. bnm aile hekimim zaten sağolsun çok cici.çok önemli olmayan testlerinizi en azından yaptırın ekonomi olurrr.
kızlar merhaba....doktorlardan bahsetmişsiniz...ben özel muayenehaneye gidiyorum her gidişimde 180tl veriyorum, testleri hastanede yaptırıyorum,muayenehaneye gitmenin böyle bir dezavantajı var işte testler için ayrı yere git falan...ama doktorum iyi bir hastaneyle anlaşmalı orada yaptıracak doğumumu, izmirde oturuyorum ben burada da baya pahalı özellerdeki doğumlar 4500,5000 civarı....tabi bende istemiştim özel sağlık sigortasını ama bizimki ani oldu biraz...o yüzden geç kaldık 1 yıl ödenmesi gerekiyormuş paranın....:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?