Canım ben ikametimi pendiğe aldırmadım hala göztepede gözüküyo o yüzden aile hekimide orda gözüküyo ama evi falanda aramadılar büyük ihtimalle ki arasalar annem söylerdi..
Bizim hekim pek ilgisiz çıktı o zaman
yok yok suçlama inan ilgililer senin doktorun demek daha devlete bildirmedi.kiii haberleri daha yok inan aile hekiminnin haberi olur olmaz ararlar. bnm aile hekimim özelde çalıştığımı biliyor.hocam kusura bakmayın tamam dr unuz var takipdesiniz. ama bnm bilgilerinizi alıp görev olarak yaptırmanızgerkenleri anlatmam lazım dedi aşı günlerini söylemem en az doğuma kadar 4 kez konuşmamız lazım dedi.ve gittim inan sanki çok aleti olmayan ama güzel muaynahaneye girmiş gibiyim bir ilgililerki.
Bilemiycem cnm bildirmemiş olabilir evet..
Ama burdan göztepeye gitmemde zor..
Neyse bi ara gidiyim bari haftaya fln veya bu hafta içi..
Annem yazlığa gitmeden kayıt açtırıyım orda da..
kızlar merhaba....doktorlardan bahsetmişsiniz...ben özel muayenehaneye gidiyorum her gidişimde 180tl veriyorum, testleri hastanede yaptırıyorum,muayenehaneye gitmenin böyle bir dezavantajı var işte testler için ayrı yere git falan...ama doktorum iyi bir hastaneyle anlaşmalı orada yaptıracak doğumumu, izmirde oturuyorum ben burada da baya pahalı özellerdeki doğumlar 4500,5000 civarı....tabi bende istemiştim özel sağlık sigortasını ama bizimki ani oldu biraz...o yüzden geç kaldık 1 yıl ödenmesi gerekiyormuş paranın....:97:
tabi cnmmm inan yararı var zararı yokkk.gitiğindede zaten hemen idrar ve kan testi yapıyorlar.ne zaman tetanoz aşısı olacaksın ne yapacaksın daha 1 kaç şey daha valla sırf bana 15 dak ayırdı dr.
Niye kan ve idrar tahlili yaptırıyoki?
Ben 2 kere idrar tahlili yaptırdım zaten..
Sürekli kan vermek istemiyorum
tamam cnmm sen bilirsin sonuçta devletten yapılıyo yaptırdıysan istemiyorum dersin sonucunu yazdırırısın devlet istiyo bunları cnm.onların mecbur görevi aşktan yapmıyo çoğuu para ve görev puan cezası alırlar.hemen beni otutturdular kilo ya baktılar idarar kan ve tansiyona baktılar.ne ilaçlar kllandığımı sordu.kullanmasaymışım tavsiyde bulunup yazacakmış.çok güzel bir uygulama ben çok mutlu oldum sonuçta bizler gibi dr a gidemeyenlerde var onlar adına çok mutlu oldumm.neler yemeliyim.bu arada mesela herkes ayaklar havaya diyoruz yaaa 15 20 da sonra indir uzan dedi çok uzun zaman ayak havada iyi değilmiş.
aaaa canım sen izmirde miydin??? ben de izmirdeyim, hamilelikten neredeyse 1 yıl önce doktor araştırmalarına başlayıp karar vermiştim
ben de özel muayenehaneye gidiyorum ama testleri vs doktor çalıştığı devlet hastanesinde yaptırıyor. doğum fiyatları çok fazla dimi yaa izmirde? benim büyük ihtimalle çınarlıda olur o da sanırım 2.500 civarıymış:44:
Ben yarın bi telefon açıcam önce zaten..
Bakalım istemiyorum daha tahlil falan yaptırmak yaa.
Bakıldı hormondu oydu buydu zaten..
Eğer yaptırdıklarımdan ekstra bişey söyler ve çok gerekli derse düşünürüm bi..
Bilgilendirmeleri ve ilgilenmeleri iyi bişey evet gidemeyen çok insan var..
Ben ayaklarımı falan kaldırmıyorum valla.. :44:
olur cnmmm.bnm drum biraz emniyetli gitmek istiyo ara ara bneden tahlilisteyecek konuştu.inan her kan tahlili bizim burda 20 tl .hyormon 35 40 tl .burda para vermiyosun tel verdi yeterki söyle sabah gel yaparız hiç problem değill.oh ne güzel eşim sabah götürür beni eve bırakır.bu sıcaklardada etkilenmem bu uygulamadan ben pek memnunum.
güzel arkadaşımmm iyice araştır bak bende özele gidiyorum tamam özel sigortan yokmuş bari şunu billl
hangi özel olursa olsun 1 dolu 1 boşş tur. bu boş tabi kontrol diye geçer. ve telefon açtığında bunu bildireceksin dr unlada istersen konuş dr lar böyle şeylerle ilgilenmezzzzz. ona göre bebeğimm.
güzel arkadaşımmm iyice araştır bak bende özele gidiyorum tamam özel sigortan yokmuş bari şunu billl
hangi özel olursa olsun 1 dolu 1 boşş tur. bu boş tabi kontrol diye geçer. ve telefon açtığında bunu bildireceksin dr unlada istersen konuş dr lar böyle şeylerle ilgilenmezzzzz. ona göre bebeğimm.
Kayyumcum merak ettim seni nasil oldun agrin kanaman varmi
Canim oyle zaten her gidisimde veriyorum derken muayene ucreti 180 tl ben henuz 2defa gittim 1 kere ucret verdim ikincisinde doktor almadi para bebegimin kalp atislarini dinlemistik gelisimine bakmistik ama bu sefer gittigimde veririm ucret bakalim bundan sonra alicakmi her seferinde gittigimde
ne yapalım bebişler içinnn sonuçta istediğin zaman tel açıp soruyosunn.bekleme yok.o karşılıyo tüm kişisel özellikleri biliyoo.
Aynen tatlim bugun aradim mesela akintim ile ilgili konustum cok icimi rahatlatti sagolsun...herseyi ile biliyor taniyor seni guzel bisey buarada saglik ocagina hic gitmedim ben ugrayim bende bi ara ya onlarada bi ultason cihazi verseler ya baktiririm ne guzel:))
Evet canim bende izmirdeyim bornovada oturuyorum hemserimiyiz?super:)) benim doktorum aslinda ege uni.profu bana testleri orda yaptiralim istersen dedi ama cok buyuk ya hastane cok yorulursun ordan oraya kosturmakla dedi bende o yuzden yakinimdaki bir hastanede yaptirdim.evet tatlim pahali baya bende buyuk ihtimal orda yapicam tatlim yada kenti dusunuyorum bakalim..sen nerde oturuyorsun?
Canim oyle zaten her gidisimde veriyorum derken muayene ucreti 180 tl ben henuz 2defa gittim 1 kere ucret verdim ikincisinde doktor almadi para bebegimin kalp atislarini dinlemistik gelisimine bakmistik ama bu sefer gittigimde veririm ucret bakalim bundan sonra alicakmi her seferinde gittigimde
sağolasınnn cnm cımmmm çok sağolll. düşünmen inan beni çok mutlu etti çok şükür bu gün hiç leke meke yokk. ama evdeyimmmmmmmmmm rapor aldımm cnm cımm..
sen nasılsın arkadaşımmm????????inşallah sende iyisindir.
Kayyumcum merak ettim seni nasil oldun agrin kanaman varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?