inan tavsiye ederim serem ciimm. sizin orda nasıl bilmiyorum ama bnm aile hekimim lavobosu bile temizdii.idrar testi verdim kan testi verdimm. ara ara sürekli değişik şeyler isteyecek dr larımız sonuçta onlar nerde istersen yap birdahikene veri görsünler onlar için önemli olan o açıkcası bende senin gibi masraflı özel dr agidyorum ama şu küçük tahlillere 20 30 40 tl veresim gelmiyo birde yakın biliyomusun evime .tel var drun yarın geleyimmi dedi tatbi cnmm bekliyorum dedi.bittii parasız pulsuzz.
cnmmmmmmm korkma kuzum korkma bunlar hep hormon ve yağlı olduğu için sakın kötü düşünme eşine söyle yavaş yavaş yapsın sakın basınç uygulamasın masaj yaparkennn. bak ben inanıyorum 2hafta sonra iyi olacağız az az cicişler alacağız artık bunları konuşmayacağz sadcee 2 miz daha dikkatli olacağız o kadarrrrrrrrCanim sen bi arkadasa ikimizin kanamasi oldugunu yazmissin ondan sonra yazdim ama okumadin sanirim. Canim ben 3 gundur cok fenaydim agridan mahvoldum igne agri yapicak demisti doktor pazartesi ignem bitti bugun sabah kalktimcok iyiydim agrim yoktu ama ogleden sonra basladi yine kasigim cokk agriyo simdi esim sagolsun ovuyo bende telefondan yattigim yerden aklima kötü birsey getirmek istemiyorum cumartesi dra gidicem günler gecmiyor offfff
sen nasılsın belin falan iyimisin bebişin iyidir umarım.
canım ikili tarama testi kandan bakılıyor.down sendromu olasılığını ölcüyorlar ve kromozom anomalisi yüzde kaç diye bakılıyor .Arkadaşlar 2 li testte ne yapılıyo yaptıran varmıı yada detaylı bilgisi olan varmııı???????????
canım ense kalınlığı bebeğin ultrasonla bakılarak ensesinin ölcülmesiyle bakılıyor.ikili tarama testi yaptırmak için gittiğin gün yapılması şartı var ikisi de aynı gün yani. vajinadan artık bakılmaz kolay kolay.ilk zamanlar kese görünmüyorsa bakılıyordu.kızlar bu ense kalınlığı ölçümü nasıl yapılıyo? yani detaylı ultrasonda mı? vajinal mi bakıyolar yoksa karından mı?
Kizlar bende cuma gunu kanamam olunca dr um normalde numunenin dru acile beni oraya cagirdi ilk defa gittim hastaneye normalde muayenehanesine gidiyorum neyse sanirim orda kaydim alininca pazar gunu beni aramislar bende ilaclarin etkisiyle sizmişim eşim konusmus bilgilerimi sormuslar gelmemi söemisler cok şaşirdim gercekten ayaklanayim bi bende gidicem bakalim hayirlisi numara falan almiyomussun kolaymis yani
Canim saglik ocaklari kucuk ya her test yapilmiyor diye biliyorum ben bir orasi bir oteki yer olmasin demistim ama bende duydum kac kisiden ilgili oluyorlarmis baya asilar testler icin falan...aynen canim doktora para dokunce bari bu testleri bedava yaptirayim diyorum inan ozel hastanelere sordum tek testi 60liara falan yapiyorlar bizdende 10-15test istendi servet tutuyordu valla neyseki devlette beles:))
cnmmmmmmm korkma kuzum korkma bunlar hep hormon ve yağlı olduğu için sakın kötü düşünme eşine söyle yavaş yavaş yapsın sakın basınç uygulamasın masaj yaparkennn. bak ben inanıyorum 2hafta sonra iyi olacağız az az cicişler alacağız artık bunları konuşmayacağz sadcee 2 miz daha dikkatli olacağız o kadarrrrrrrr
2 mizinde nazlı kızımı olacak yoksaaa
Canim sagolasin ben cok iyi sayilmam agrim var bebişimde Allahima emanet Allahim onu bana bagislasin diye dua ediyorum cumartesi gidicem dra hayirlisi canim sen nasilsin nasil gidiyor hamişlik
ayy bi de geçmişe göz attım da bugün epey göbek muhabbeti olmuş :)
yakındır göbişlerin eklenmesi herkesin çıkmaya başladı sanırım
burada böyle yazışırken göbişlerde büyümeye çalışan miniklerimiz yerlerinde dursun biz iyiyiz.
burada bir sen birde kayyum tehlikeli durumda diye sizleri özellikle izliyorum.
açarken allahım kötü haber olmasın diye açıyorum
iyi haberlerinizi bekliyoruz
burada böyle yazışırken göbişlerde büyümeye çalışan miniklerimiz yerlerinde dursun biz iyiyiz.
Burada bir sen birde kayyum tehlikeli durumda diye sizleri özellikle izliyorum.
Açarken allahım kötü haber olmasın diye açıyorum
burada bir sen birde kayyum tehlikeli durumda diye sizleri özellikle izliyorum.
açarken allahım kötü haber olmasın diye açıyorum
bende bir haftadır iyi yiyorumben 2 kilo aldım şimdiden yiyorum ve yatıyorum hafif bulantım yerken geçiyor devamlı yiyorum
kan değerlerinden sonraii geceler kızlar bende 12+2 hamileyim cuma günü ense ölçümümüz yapıldı normal dedi doktorum ikili test içinde kan verdik yarın belli olacak çok korkuyorum bi bilginiz varmı ense kalınlığı ii çıkınca ikili test kötü çıkabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?