2012 Ocak Anneleri

Canim saglik ocaklari kucuk ya her test yapilmiyor diye biliyorum ben bir orasi bir oteki yer olmasin demistim ama bende duydum kac kisiden ilgili oluyorlarmis baya asilar testler icin falan...aynen canim doktora para dokunce bari bu testleri bedava yaptirayim diyorum inan ozel hastanelere sordum tek testi 60liara falan yapiyorlar bizdende 10-15test istendi servet tutuyordu valla neyseki devlette beles:))

Kizlar bende cuma gunu kanamam olunca dr um normalde numunenin dru acile beni oraya cagirdi ilk defa gittim hastaneye normalde muayenehanesine gidiyorum neyse sanirim orda kaydim alininca pazar gunu beni aramislar bende ilaclarin etkisiyle sizmişim eşim konusmus bilgilerimi sormuslar gelmemi söemisler cok şaşirdim gercekten ayaklanayim bi bende gidicem bakalim hayirlisi numara falan almiyomussun kolaymis yani

cnmmmmmmm korkma kuzum korkma bunlar hep hormon ve yağlı olduğu için sakın kötü düşünme eşine söyle yavaş yavaş yapsın sakın basınç uygulamasın masaj yaparkennn. bak ben inanıyorum 2hafta sonra iyi olacağız az az cicişler alacağız artık bunları konuşmayacağz sadcee 2 miz daha dikkatli olacağız o kadarrrrrrrr

2 mizinde nazlı kızımı olacak yoksaaa

Arkadaşlar 2 li testte ne yapılıyo yaptıran varmıı yada detaylı bilgisi olan varmııı???????????
canım ikili tarama testi kandan bakılıyor.down sendromu olasılığını ölcüyorlar ve kromozom anomalisi yüzde kaç diye bakılıyor .

kızlar bu ense kalınlığı ölçümü nasıl yapılıyo? yani detaylı ultrasonda mı? vajinal mi bakıyolar yoksa karından mı?
canım ense kalınlığı bebeğin ultrasonla bakılarak ensesinin ölcülmesiyle bakılıyor.ikili tarama testi yaptırmak için gittiğin gün yapılması şartı var ikisi de aynı gün yani. vajinadan artık bakılmaz kolay kolay.ilk zamanlar kese görünmüyorsa bakılıyordu.

umarım bu zorlu süreci hayırlısıyla atlatırsınız bebişinle, inş. hiç bişey olmayacak hep güzel düşün
sağlık ocağından bahsediyorsun galiba beni de arayıp soruyolar. gittim kayıt yaptılar idrar tahlili yapıldı ve tetanoz aşısı için gün verildi

aynen bitanecimm.bizdede çok pahalıı.dr test dedi.bnm eşim heyecanlı yaaa!!çıktık hemen görevliye kağıdı uzatıyor. dr hnm bunları istedi diye. buyrun dedi görevli.BEN 1 DAKİKA BUNLARIN ÜCRETİNİ ÖĞRENMEK İSTİYORUM DEDİMM.EŞİM DEDİ DAHA CEVABI DUYMADAN NE ÖNEMİ VAR(BİZİM BEBİŞ ZOR OLDU YAAA)))BEBİŞİMİZ VE SEN EN İYİLERİNE LAYIKSINIZ.
1 DAKİKA CNM DEDİM GÖREVLİ 135 TL EFENDİM DEDİ..KÜÇÜK TAHLİL İNAN TÜM TAHLİLELR DEĞİLL.BİZ SONRA YAPTIRALIM DEDİM. EŞİMDE KARTIMIZ O AN MÜSAİT DEĞİL SANDI.ANLAMADII.ÇIKTIK OLAYI ANLTTIM. TIP MERKEZİNE HER TEST 20 TL . ÇOK SEVİNDİ.ÖNEMİ YOK ÜSTÜ BNM DEDİM ŞAKASINA. AMA ŞİMDİ AİLE HEKİMNİDE BULUNCA .EŞİM ÇOK SEVİNDİ. İNAN ŞİMDİ YATAĞI HOPPALAĞI .MESELA CNM BEN GEÇENLERDE YAZDIM OKUDUNMU BİLMİYORUMM.BEBİŞE KÜÇÜK 2 3 EŞYA ALDIM DÜNYA TUTTU. AÇIKCASI SAĞLIĞ CNM FEDA VERİRİM BEBEĞİM İÇİNN. AMA HAKKIM VARSA KULLANACAĞIM.SENDE YAKINSA CNMM DEĞERLENDİR.

İnsLlah canim benim AllAhduysun sesini kizim olmasinida cok istiyorum hayirlisi hayatim sen facedeki grupta varmisin yoksan beni eklesene faceden adim seha parlak eşimle resmimiz var siyah kiyafetli güneş gözlüklü

offf hayırlısıyla şu ikili testi de atlatsak :18: güzel sonuçlansa hepimizinki

Canim sagolasin ben cok iyi sayilmam agrim var bebişimde Allahima emanet Allahim onu bana bagislasin diye dua ediyorum cumartesi gidicem dra hayirlisi canim sen nasilsin nasil gidiyor hamişlik

burada böyle yazışırken göbişlerde büyümeye çalışan miniklerimiz yerlerinde dursun biz iyiyiz.
burada bir sen birde kayyum tehlikeli durumda diye sizleri özellikle izliyorum.
açarken allahım kötü haber olmasın diye açıyorum
iyi haberlerinizi bekliyoruz

ayy bi de geçmişe göz attım da bugün epey göbek muhabbeti olmuş :)
yakındır göbişlerin eklenmesi herkesin çıkmaya başladı sanırım

bende 2 haftadır kahverengi akıntı sorunu yaşadım canım .gerçekten çok çk zor bir durum .
allahım kimseye yaşatmasın insan olur olmaz evhamlanıyor.
çok şükür 3 gündür geçiyor gibi olmadı diyebilirim şeytan kulağına kurşun
bu arada magnezyumda vermişti doktorum hergün bir tane iç bu da progestan kadar etkili demişti.
ben ikisinden de birer tane alıyorum şimdilik sanırım progestanı kutu bitene kadar günde bir tane almaya devam edeceğim.sanki alttan pıt diye birşey düşecek gibi izlenim oluyor bende.bu ararda ben cinsel yasaklıyım
cumartesi gidicem tek sağlığı yerinde olsun ne kadar yasaklı olursa olsun hiç umrumda değil

cnmm çok sağolasıınn. Hep beraber inşallah bebişlerimizden göbüşlerden bahsedeceğizzzzzzzzzzz.

Canim benim dualarinizi esirgemeyin bizden hamişlerin duasi kabul olurmuş. Bu arada annemde kaliyorum ya sagolsun annemin bi arkadasi var hergun gelip yasin okuyor dualar okuyor bana rahatliyorum Allah razi olsun yapicak bisi yok beklemekten başka canimmmm

ben 2 kilo aldım şimdiden yiyorum ve yatıyorum hafif bulantım yerken geçiyor devamlı yiyorum
bende bir haftadır iyi yiyorum

kaybettiğim 3.5 kilonun yarım kilosunu aldım progestan kilo aldırır mı bilmiyorum ama yediklerim abartı değil ekmeğe çok düşkün hale geldim.dün ekmek arası domates yemiştim gün boyu ,bugünde mideyi bozmuşum çıkarttım epey pek iyi beslenemedim bugün . tuzlu salatalık çok iyi geliyor bulantılara gerçi folik asiti bırakınca pıt diye kesilmişti belki de elevittendir çünkü orda bulantıya iyi geliyor yazıyordu

selam kızlar geçmişi bitiremedim maşallahınız var ben cumartesi gittim bebişim iyiydi şükürler olsun bidahaki randevu 2 hafta sonra tam doğum günümde gidicem en büyük hediyemi görücem inşallah çok güzel çok valla gece dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum mide bulantımyok ama gaz fenaa karnım 4 aylık gibi şiş zaten çok zayıfım hazımsızlık ve yorgunluk hepsi yeni başladı olsun bebeğim sağlıklı olsun razıyım

ii geceler kızlar bende 12+2 hamileyim cuma günü ense ölçümümüz yapıldı normal dedi doktorum ikili test içinde kan verdik yarın belli olacak çok korkuyorum bi bilginiz varmı ense kalınlığı ii çıkınca ikili test kötü çıkabilirmi.

kan değerlerinden sonra
doktor değerlendiriyor canım ama ense kalınlığı bariz şekilde geniş değilse içini ferah tut inşallah .ikili teste göre cinsiyette tahmin ediliyor biliyor musun orda beta değeri var 50 nin altında ise erkek diyorlar bakalım bizde tutucak mı yok 50 den yüksek ise kız falan diye konular açıldı.bende cumartesi ikili tarama için gideceğim.
ultrasonda benim de bebişin gelişimi 13 hafta falan olması gerekiyor.doktorum illaki sevkte 12. hafta diye belirtilmesi gerekiyor dedi yoksa geçen hafta yapalım demiştim bakalım bende meraktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…