maşallah canım ne güzel bebişini görmüşsün .darısı bizlere inşallah.selam kızlar geçmişi bitiremedim maşallahınız var ben cumartesi gittim bebişim iyiydi şükürler olsun bidahaki randevu 2 hafta sonra tam doğum günümde gidicem en büyük hediyemi görücem inşallah çok güzel çok valla gece dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum mide bulantımyok ama gaz fenaa karnım 4 aylık gibi şiş zaten çok zayıfım hazımsızlık ve yorgunluk hepsi yeni başladı olsun bebeğim sağlıklı olsun razıyım
maşallah canım ne güzel bebişini görmüşsün .darısı bizlere inşallah.
gaz kötü olur ya ama gaz giderici ne var şuan tam bilmiyorum ama ılık banyodan sonra masaj iyi gelebilir canım.
hazımsızlık için salatalık tavsiye ederim ,evet sağlıklı olsun yeter bebişlerimiz
kan değerlerinden sonra
doktor değerlendiriyor canım ama ense kalınlığı bariz şekilde geniş değilse içini ferah tut inşallah .ikili teste göre cinsiyette tahmin ediliyor biliyor musunorda beta değeri var 50 nin altında ise erkek diyorlar bakalım bizde tutucak mı yok 50 den yüksek ise kız falan diye konular açıldı.bende cumartesi ikili tarama için gideceğim.
ultrasonda benim de bebişin gelişimi 13 hafta falan olması gerekiyor.doktorum illaki sevkte 12. hafta diye belirtilmesi gerekiyor dedi yoksa geçen hafta yapalım demiştim bakalım bende meraktayım.
bu arada sohbetler hep aynı arkadaşlar arasında geçiyor bazen yazılanların havada kaldığına şahit oluyorum ki benim de yazılarım pek dikkata alınmıyor.buna üzülmekle birlikte ilerleyene zamanlarda topiğe katılmama kararı alabilirim.
burda herkese cevap vermek istiyorum özellikle ben bir çocuk annesi olarak daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum ve bilgim dahilinde soruları cevaplıyorum ama pekte tınlanmıyorum .bir kaç arkadaşın daha öyle ortada kalan laflarını görünce üzülüyorum.eğer bundan sonra da böyle sadece belli nickler arasında geçiçekse ben katılmayacağım arkadaşlar.başka topige falan bakacağım.burda dertleşmek ve bilgi paylaşmak için giriyoruz ama dikkate alınmayınca insan pekde girmek ve paylaşımda bulunmak istemiyor tabi bu beni mdüşüncem.
ah canım duş alırdım almasınada banyoda böcek gördüğümden beri korkudan sık giremez oldum eşim kapıda nöbet tutuyo gireceğim zaman gaz konusunuda dra sorucam çözümü olduğunu pek sanmam ama
Sohbetin yoğun olduğu zamanlarda gözden kaçabiliyo çoğunlukla..
Kimsenin art niyetle kişileri ayırdığını veya kayırdığını zannetmiyorum en azından kendi adıma konuşym..
Herkes herkese yetişemiyo..
Hele geçmiş çoksa bende okuyorum ama alıntı yapmıyorum bazen..
Eğer kendi aralarında sohbete dalmış kişiler varsa bazen dalmıyorum bilerek okumakla yetiniyorum.
Bu kimsenin dışlandığı anlamına gelmez lütfen öyle düşünme..
Herkezin online olduğu zamanlar birbirini tutmuyo..
Tabiki hepimizin birbirimizin tecrübelerine fikirlerine ihtiyacımız var o yüzden yazışıp dertlerimizi anlatıyoruz..
Senindemi böceğe karşı hassasiyetin var ben deliriyorum resmen görünce çok farklı oluyorum ya aynı böyle oluyorum..
ya bide kıl doldu göbeğim göğüs aramdan başlayıp göbeğime kadar dolu tüyler var yenimi fark ettim aacaba diyorum ama sanmam sizdede çıktımı neyapcam bunları alsam olurmu
delirmek ne kelime dilim uyuşuyor gördüğüm anda ağzıma acaip bi tat geiyor evde malesef karafatma var uyuyamıyordum yatağın içine bakmataneşim yatak hariç bişey bırakmadı odada halıları bile kaldırdı komidinleri çıkardı odada olmadığından emin olduğumdan beri uyuyorum kapıyı devamlı kapalı tutup altınada bişeyler tıkadım kabus oldu resmen ttaşıncaz yakında sabrediyorum karnım acıktı demin mutfakta gördüm yiyemedim bişey
Oyy Allah yardımcın olsunn havalar ısındı böcekler pörtledi
Bikaçtanemi var yoksa dadandılarmı eve?
Bende deliriyorum ve öldüremiyorumda hatta süpürgeyebile çekemiyorum..
Onu gördüğüm an sanki bütün vicudumda dolaşıyomuş gibi hissediyorum tüylerim diken diken oluyo ay ben yine bi kötü oldum..
Benimde yazlarımın kabusu uçan yeşil bööceklerrrrrrrrrrrrr
Ya bu arada ben dünden beri çok kötüyüm..
Bulantım mide ağrı mide yanma şikayetlerim vardı ama 2 gündür bi farklıyım..
Afedersiniz ama kustum kusucam sanki öyleyim..
Hani 10. haftada azalıyodu benimki arttı
Hele kokular ahh kokular herşey kokuyooo ve bu beni dahada mahfediyo azıcık kötü koku alsam öğürmeye başlıyorum yakında çıkarmaya başlarsam şaşırmıycam
Ooooo kizlar bu gece baya kalabaligiz sizdemi uyku tutmadi
bu arada sohbetler hep aynı arkadaşlar arasında geçiyor bazen yazılanların havada kaldığına şahit oluyorum ki benim de yazılarım pek dikkata alınmıyor.buna üzülmekle birlikte ilerleyene zamanlarda topiğe katılmama kararı alabilirim.
burda herkese cevap vermek istiyorum özellikle ben bir çocuk annesi olarak daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum ve bilgim dahilinde soruları cevaplıyorum ama pekte tınlanmıyorum .bir kaç arkadaşın daha öyle ortada kalan laflarını görünce üzülüyorum.eğer bundan sonra da böyle sadece belli nickler arasında geçiçekse ben katılmayacağım arkadaşlar.başka topige falan bakacağım.burda dertleşmek ve bilgi paylaşmak için giriyoruz ama dikkate alınmayınca insan pekde girmek ve paylaşımda bulunmak istemiyor tabi bu beni mdüşüncem.
sanırım dadandılar banyo mutfak ta gördüm bi yatak odasında görmedim ilaçla diyorum ilaçlamıyo eşim zehirlenirsin diyo ama stres ilaçtan daha zararlı bana
benimde 10 haftaya kadar kötüydü ama hiç kusmadım bulantı oldu kötü bi şekilde ama şuan 12 haftalık olduk arada çok az bulantı oluyo acıkınca yok gibi şükür geçti seninde geçer ama bazı kişilerde 16 haftaya kadar sürüyormuş tabi bulantıdan sonrada mide yanması başlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?