2012 Ocak Anneleri

Benim midem zaten hiç iyi değildi aslında ama hiç çıkarmadım bugüne kadar çok şükür..
Bende önceden de gastrit başlangıcı vardı ama mideme ne dokunuyo biliyodum yemiyodum şimdi herşey mideme dokunuyo o yüzden fenalardayım ama 2 gündür öğürüyorum fazlasıyla ve kokulara hassasiyetim daha da arttı umutla iyi olmayı beklerken kötülemek moralimi bozdu açıkcası
[/QUOTE]

benim doktorum yağlı yersen bulantın artar demişti kızarta şerbetli tatlı yasak demişti uydum ama geçen çok kötüydüm patates haşladı eşim çok şükür çok ii geldi dene istersen

Aslinda benimde cok uykum geldi ama benimde migdem yaniyor kalkamiyorumda agridan eşimide uyandirmaya kiyamiyorum ;(
süt iç belki iyi gelir canım bende çokk acıktım ondan midem tuhaf oldu bcek var mutfağa giremiyorum plan yapıyorum sütü dolaptan nasıl alsam diye aklım kaçıcak az kaldı pis böcek yüzünden bebeğim aç kaldı benimkide uyuyor

Dayanamadim kalktim ictim hemen kesildi şükür. Canim sende dua et karsina cikmasin diye ayagina terlik giy git ac kalma hayatim acikincaminsanin midesi bulaniyo daha kötü oluyor

benmki hiç gözükmüo:))) ne annemlerin orda ne burdaa,çok mağdurum

canm kimse bilerek konuşmamazlık yapmıodur,en azından ben yapmıyorum.Cevap vereceğim bişey yazılmışsa ,ya da bişey sorulmuşsa hemen yazıyorum ama bazen aradan kaçan bişeyler olabilir.Sanırım foruma çok sık girmiosun ve girdiğin o sürede de yoğun bi sohbete denk gelio ,sadece bu..alınganlık yapma

Gunaydinn kizeclerrrrrryha turkmen gelini bu topicte deilmiydii....eger efetsee yeden aytik yok bilen far miiii

Gunaydın kızlarrr
Dunde yogundum bugunde baya yogun olucamm :)
Aksama gorusuruz
cıcı anne adayları

Tüm anne adaylarına selamlar. Forumda çok Ocak anneleri topiği var. Onlara katılıyordum. Ben bu topiği kaçırmışım. Ben bulantılarla başı dertte, 9+0 haftalık, heyecanlı, anne adayı. İlk bebeğim. Sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum herkese..

Günaydınnnnn
Bugün izinliyim, kendime dinlenme günü ilan ettim bugünü

Bu arada kızlar, Eda dan haberi olan var mı? dün doktora gidecekti, gördü mü acaba bebişini, hiç girmedi tekrar.

biiiiip yanlış bilgi
ikili testi 100e yaptırdım ben,ultrason renkli değil normaldi

150 verdiğim renkli ultrasondu,o 20.haftalarda oluyor

günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben hala bulantılı ve uykuluyum :2: geçmiş baya ilerlemiş okuyabilirmıyım bilmıyorum valla
bu arada dün meleğim ilk hediyelerini aldı. teyzem kadar sevdiğim bir yakınımız uzun kollu çıtçıtlı bi badi almış kuzuma mavi beyaz renkli. bide kırmızı pofuduk pofuduk bi badi almış. okadar şekerler ki çok minicikler kızlar bi görseniz. hemen gözlerim doldu kalbim daha bı hızlı atmaya başladı allahım dedim benım bebeğim bukadar küçücük mu olacak ? başı nasıl geçecek burdan falan diyorum. annem gülüyo
hani hep çok fazla bişey almayacam falan diyordum ya yalan söylemişim valla iki parça şey bile okdar heyecanlandırdı ki benı anne olduğumu hissettım. sankı hep hayal gibiymiş önceden..oyuzden sanırım bol bol giysi alacam kuzuma

Son düzenleme:

Oy yavru güle güle giysin
Ben de ilk cicisini, babasına babalar günü hediyesi olarak aldım, bjk kartal yuvasından, yavru kartal tulumu ve mama önlüğü, görünce bayılacak

ben eleviti de bırakıyorum bugunden itibaren canım bakalım bulantım olacak mı
eleviti neden bırakıyorsun cnaım? bana dün verdi, folik asitin bitince yenisini alma bunna devam edicez dedi.
ben ikili test için 8 lira fark ödedim, memurum.
burda çoğunuz istanbuldasınız, ankarada olan var mı?

Ben ankaradayım canım
ben de ankaradayımmmm
benim de yemeklerden sonra şişkinliğim oluyor. doktor gaviscon isimli bir şurup verdi. henüz başlamadım. yürüyüşünü yap yemekten sonra, yürüyüş fayda temezse şurup içersin dedi.
bulgur ve salatalık benim gaz yapıcılar listemde 1 numarayı paylaşıyor canım. 2 aydır salatalık yemiyorum.
bana da en çok buzdolabı kokuyor canım. dün yardımcım vardı bende, güzelce temizledikten sonra , dolabın lastiklerine bebek pudrası döktü. artık kokmuyor, bakalım pudranın etkisi kaç gün sürecek..

bebeğime gelince....
5,5 cm olmuş.
sattan 3 gün önde gidiyor. galiba ben aralık annişi olucam. tahmini doğum tarihi 29 aralık. artık elleri ayakları kafası belirgin olmuş. ayaklarını sallıyordu eliyle alnını kaşır gibi bişiler yapıyordu. ense kalınlığı normal. ikili test sonucu haftaya çıkacak.cinsiyetini temmuz ortasında soylerim dedi. folik asit bitince elevit iç dedi, balıktan tiksinme yiyememe durumun varsa balıkyağı al, yiyebiliyorsan alma hap dedi.
mide yanmam için gaviscon şurup verdi, yürümeye devam et yemekten sonra dedi. günde 1 soda içebilrsin dedi.
benim bebeğim sol tarafımda ve ben genelde sola yatıyorum, bişi olmaz yat dedi. oje zararsızmış, saç boyatmak istersem 4.aydan sonra boyayabilirmişim.
yaz tatili için uçağa binebilirsin sorun olmaz dedi, gıdanı aksatma tatilde dedi. haftada 1 kez kondomla ilişkiye izin var.aklıma gelenler bu kadar.

edacım sen nerelerdesin????

Oy yavru güle güle giysin
Ben de ilk cicisini, babasına babalar günü hediyesi olarak aldım, bjk kartal yuvasından, yavru kartal tulumu ve mama önlüğü, görünce bayılacak

aaa çok güzel düşünmüşşün. bu arada benım eşimin doğum günü de 23 haziran şimdi 4 gün arayla hem babalar gününü hem doğum gününü nasıl kutlayacaz ki onu düşünüyorum. acaba doğum günününde ikisini birden mı çıkartsak:26:

evet canım baştan sona okudum hepsini. bizde ilerleyen aylarda açalım böyle bi topik 2010 annelerinden yardım isteyelim.

Gözün aydın cnm büyütmüşsün bebişi Temmuz çok geç değil mi ya cinsiyet için, ben çok sabırsızım, doktorun başının etini yerim heralde

Hahahaha bizim de evlilik yıldönümüzden bir ün sonra eşimin doğum günü, her yıl bir hediyeyle yırtıyorum, sen de öyle yap

evet canım baştan sona okudum hepsini. bizde ilerleyen aylarda açalım böyle bi topik 2010 annelerinden yardım isteyelim.

Benim şimdiden işime yaradı, özellikle kış bebeğine ne giydirilir şimdiden kafama takılıyordu, takıntılıyım ya :) dediğin gibi bir tane de biz açarız.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.....

sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen (

benım resmen gergin taş gibi bir göbeğim var. eskiden de vardı ama içime çekıyordum falan kamufle oluyordu. şimdi içime de çekemıyorum. pastanecı teyze bile anladı

bende tek hediyeyle yırtacam sanırım :)

haklısın ciden bende çok faydalandım. örneğin kış bebeği diye uzun kollu badıler alırım diye düşünüyordum ama giydirmesi zor oluyormuş. askılı çıtçıtlı alıp üstüne önden açılan uzun kollu badilerden alacam. ayaklı tulumlardan daçok özeniyorum çok şeker oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…