süt iç belki iyi gelir canım bende çokk acıktım ondan midem tuhaf oldu bcek var mutfağa giremiyorum plan yapıyorum sütü dolaptan nasıl alsam diye aklım kaçıcak az kaldı pis böcek yüzünden bebeğim aç kaldı benimkide uyuyorAslinda benimde cok uykum geldi ama benimde migdem yaniyor kalkamiyorumda agridan eşimide uyandirmaya kiyamiyorum ;(
süt iç belki iyi gelir canım bende çokk acıktım ondan midem tuhaf oldu bcek var mutfağa giremiyorum plan yapıyorum sütü dolaptan nasıl alsam diye aklım kaçıcak az kaldı pis böcek yüzünden bebeğim aç kaldı benimkide uyuyor
Canım ben ikametimi pendiğe aldırmadım hala göztepede gözüküyo o yüzden aile hekimide orda gözüküyo ama evi falanda aramadılar büyük ihtimalle ki arasalar annem söylerdi..
Bizim hekim pek ilgisiz çıktı o zaman
bu arada sohbetler hep aynı arkadaşlar arasında geçiyor bazen yazılanların havada kaldığına şahit oluyorum ki benim de yazılarım pek dikkata alınmıyor.buna üzülmekle birlikte ilerleyene zamanlarda topiğe katılmama kararı alabilirim.
burda herkese cevap vermek istiyorum özellikle ben bir çocuk annesi olarak daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum ve bilgim dahilinde soruları cevaplıyorum ama pekte tınlanmıyorum .bir kaç arkadaşın daha öyle ortada kalan laflarını görünce üzülüyorum.eğer bundan sonra da böyle sadece belli nickler arasında geçiçekse ben katılmayacağım arkadaşlar.başka topige falan bakacağım.burda dertleşmek ve bilgi paylaşmak için giriyoruz ama dikkate alınmayınca insan pekde girmek ve paylaşımda bulunmak istemiyor tabi bu beni mdüşüncem.
Gunaydinn kizeclerrrrrryha turkmen gelini bu topicte deilmiydii....eger efetsee yeden aytik yok bilen far miiii
walla ben hiç araştırmadım nasıl yapılıo renkli olsa nolur normal olsa nolur diye .Hangisi en sağlıklı sonuç veriosa tabiki onu yaptırın.Hastaneden çıkınca kardeşimi aradım o da bebeği için yaptırmıştı tahlil ve ense kalınlığı ölçtürmüştü.o 150 vermiş mesela ama ultrason normalmiş.Yani çok bilgim yok ama bana yapılan bu şekilde oldu
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben hala bulantılı ve uykuluyum :2: geçmiş baya ilerlemiş okuyabilirmıyım bilmıyorum valla
bu arada dün meleğim ilk hediyelerini aldı. teyzem kadar sevdiğim bir yakınımız uzun kollu çıtçıtlı bi badi almış kuzuma mavi beyaz renkli. bide kırmızı pofuduk pofuduk bi badi almış. okadar şekerler kiçok minicikler kızlar bi görseniz. hemen gözlerim doldu kalbim daha bı hızlı atmaya başladı allahım dedim benım bebeğim bukadar küçücük mu olacak ? başı nasıl geçecek burdan falan diyorum. annem gülüyo
hani hep çok fazla bişey almayacam falan diyordum ya yalan söylemişim valla iki parça şey bile okdar heyecanlandırdı ki benı anne olduğumu hissettım. sankı hep hayal gibiymiş önceden..oyuzden sanırım bol bol giysi alacam kuzuma
eleviti neden bırakıyorsun cnaım? bana dün verdi, folik asitin bitince yenisini alma bunna devam edicez dedi.ben eleviti de bırakıyorum bugunden itibaren canım bakalım bulantım olacak mı
ben ikili test için 8 lira fark ödedim, memurum.ARKADAŞLAR MERHABA 11+5 GÜNLÜK HAMİLEYİM HİÇ YAZMASAMDA TOPİĞİ TAKİP EDİORUM.YANLIZ BUGUN BİŞEY İLGİMİ ÇEKTİ VE YAZMA GEREĞİ DUYDUM.1-2 ARKADAŞ İKİLİ TEST FİYATLARI YAZMIŞ 40-60 CICARI RAKAMLARDAN BAHSEDİYORLAR.BENDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA RANDEVU ALDIM VE 300 TL FİYAT VERDİLER .HİÇ YAPTIRAN VARMI RAKAMLAR ARASINDA BUKADAR UÇUK FARKLAR OLMASININ SEBEBİ NDİR ACABA.BEN Bİ KAÇ HASTANE ARADIM MEDİCAL PARK-MEDİCANA GİBİ HEP 280-300 GİBİ RAKAMLAR SÖYLÜOLAR DİER RAKAMLAR ÇOK ENTERESAN GELDİ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİRİM
burda çoğunuz istanbuldasınız, ankarada olan var mı?
ben de ankaradayımmmmBen ankaradayım canım
benim de yemeklerden sonra şişkinliğim oluyor. doktor gaviscon isimli bir şurup verdi. henüz başlamadım. yürüyüşünü yap yemekten sonra, yürüyüş fayda temezse şurup içersin dedi.selam kızlar geçmişi bitiremedim maşallahınız var ben cumartesi gittim bebişim iyiydi şükürler olsun bidahaki randevu 2 hafta sonra tam doğum günümde gidicem en büyük hediyemi görücem inşallah çok güzel çok valla gece dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum mide bulantımyok ama gaz fenaa karnım 4 aylık gibi şiş zaten çok zayıfım hazımsızlık ve yorgunluk hepsi yeni başladı olsun bebeğim sağlıklı olsun razıyım
bulgur ve salatalık benim gaz yapıcılar listemde 1 numarayı paylaşıyor canım. 2 aydır salatalık yemiyorum.maşallah canım ne güzel bebişini görmüşsün .darısı bizlere inşallah.
gaz kötü olur ya ama gaz giderici ne var şuan tam bilmiyorum ama ılık banyodan sonra masaj iyi gelebilir canım.
hazımsızlık için salatalık tavsiye ederim ,evet sağlıklı olsun yeter bebişlerimiz
bana da en çok buzdolabı kokuyor canım. dün yardımcım vardı bende, güzelce temizledikten sonra , dolabın lastiklerine bebek pudrası döktü. artık kokmuyor, bakalım pudranın etkisi kaç gün sürecek..
Ya bu arada ben dünden beri çok kötüyüm..
Bulantım mide ağrı mide yanma şikayetlerim vardı ama 2 gündür bi farklıyım..
Afedersiniz ama kustum kusucam sanki öyleyim..
Hani 10. haftada azalıyodu benimki arttı
Hele kokular ahh kokular herşey kokuyooo ve bu beni dahada mahfediyo azıcık kötü koku alsam öğürmeye başlıyorum yakında çıkarmaya başlarsam şaşırmıycam
Oy yavru güle güle giysin
Ben de ilk cicisini, babasına babalar günü hediyesi olarak aldım, bjk kartal yuvasından, yavru kartal tulumu ve mama önlüğü, görünce bayılacak
Kızlar bakın çok güzel bir topik buldum : http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/389277-2011-ocak-annelerine-tecrubeli-2010-ocak-annelerinden-tavsiyeler.html
çok faydalı bilgiler var, ayrı bir topikte de 2009 annelerinin 2010 ocak annelerine tavsiyeleri var, daha önce kış bebeği doğurmamış olan herkesin işine yarayacaktır.
eleviti neden bırakıyorsun cnaım? bana dün verdi, folik asitin bitince yenisini alma bunna devam edicez dedi.
ben ikili test için 8 lira fark ödedim, memurum.
ben de ankaradayımmmm
benim de yemeklerden sonra şişkinliğim oluyor. doktor gaviscon isimli bir şurup verdi. henüz başlamadım. yürüyüşünü yap yemekten sonra, yürüyüş fayda temezse şurup içersin dedi.
bulgur ve salatalık benim gaz yapıcılar listemde 1 numarayı paylaşıyor canım. 2 aydır salatalık yemiyorum.
bana da en çok buzdolabı kokuyor canım. dün yardımcım vardı bende, güzelce temizledikten sonra , dolabın lastiklerine bebek pudrası döktü. artık kokmuyor, bakalım pudranın etkisi kaç gün sürecek..
bebeğime gelince....
5,5 cm olmuş.
sattan 3 gün önde gidiyor. galiba ben aralık annişi olucam. tahmini doğum tarihi 29 aralık. artık elleri ayakları kafası belirgin olmuş. ayaklarını sallıyordu eliyle alnını kaşır gibi bişiler yapıyordu. ense kalınlığı normal. ikili test sonucu haftaya çıkacak.cinsiyetini temmuz ortasında soylerim dedi. folik asit bitince elevit iç dedi, balıktan tiksinme yiyememe durumun varsa balıkyağı al, yiyebiliyorsan alma hap dedi.
mide yanmam için gaviscon şurup verdi, yürümeye devam et yemekten sonra dedi. günde 1 soda içebilrsin dedi.
benim bebeğim sol tarafımda ve ben genelde sola yatıyorum, bişi olmaz yat dedi. oje zararsızmış, saç boyatmak istersem 4.aydan sonra boyayabilirmişim.
yaz tatili için uçağa binebilirsin sorun olmaz dedi, gıdanı aksatma tatilde dedi. haftada 1 kez kondomla ilişkiye izin var.aklıma gelenler bu kadar.
edacım sen nerelerdesin????
aaa çok güzel düşünmüşşün. bu arada benım eşimin doğum günü de 23 haziran şimdi 4 gün arayla hem babalar gününü hem doğum gününü nasıl kutlayacaz ki onu düşünüyorum. acaba doğum günününde ikisini birden mı çıkartsak:26:
evet canım baştan sona okudum hepsini. bizde ilerleyen aylarda açalım böyle bi topik 2010 annelerinden yardım isteyelim.
benım resmen gergin taş gibi bir göbeğim var. eskiden de vardı ama içime çekıyordum falan kamufle oluyordu. şimdi içime de çekemıyorum. pastanecı teyze bile anladıArkadaşlar göbüşler çıktımııııııııııııııı!!!!!!!
Bana bakan anlıyo biliyomusunuzzzzzzz!!bnm göbüşüm varr.iç karnı olmayanların belli oluyomuşş . Ama buda iyi değilll mişş çok daha çatlama oluyomuşş..
Hahahaha bizim de evlilik yıldönümüzden bir ün sonra eşimin doğum günü, her yıl bir hediyeyle yırtıyorum, sen de öyle yap
Benim şimdiden işime yaradı, özellikle kış bebeğine ne giydirilir şimdiden kafama takılıyordu, takıntılıyım ya :) dediğin gibi bir tane de biz açarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?