O kadar uzun zaman oldu ki yemeği fazla kaçırmayalı :97: ama normal diye biliyorum, hatta öğünlerde çok fazla su içmeyi önermiyorlar şişiriyor diye, suyu bile öğün aralarında içmek lazımmış
izinliyim bugün, ne güzel uyurum diye planlıyordum ama şimdi uykum var uyuyamıyorum bulantıdan :84:
haklısın canım. yeni doğan için değilde 6 aylık falan almak lazım .cnmmm yaaaaaa ne cicidir o şimdiiiiiiiiiii!!!!
Seyyah cım beğendiğin çok içine sinen cici varsa doğumdan hesapla ayına uygun al cnmcımm biz şimdi heyecandan görünce saldırmayalımm. Hani 1 kez ben alışveriş yapmıştım yaaa yarım kollu badi çok beğendimm. Bayan verdi.baktımm bu bahara olmaz.hesapmaldım eee ocak bebeği baharda gelişecek. Bayanda soruyo bebek kaç aylıkkkkii
hoşgeldin canım geçmiş olsun anneanneye . ne büyük sevap kazanıyorsun hem hasta hem yaşlıya bakarak. ama kendını yorma lutfenkızlar merhaba esimin anneannesisin tansiyonu su ara yine duzensiz, kayınvelidemler seyehatte oldugu icin ben ilgileniyorum, giremedim hic internete umarım iyisinizdir, her sey yolundadır,, burada havalar cok sıcak ve nemli,, daha da sıcak olursa ne yaparız bilemiyorummm
günaydın canım. herzamankı gibi bulantılıGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrr!!!!!!11
nasılsınızzzzzzzzzzz?????????????
Ayyıldızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!
Bu arada ayyıldızım cnmm kızma üzülme!!burda herkes çok cici inan.
örneğin ben çalışyordum düne kadar işte yada evde fırsat buldukça yazıyordum.ve hemen çıkıyordumm. çoğu bana yazılan soru yada güzel destekleri görmüyordumm.
Sen üzülme benim gibi olan arkadaşlardır cvp yazmayanlarrra.okumamışlardıırr..
korkma sen şanslılardansın benım göguslerım de çok acıyo dokunamıyorumya benim arada bulantım oluyo ama hiç çıkarmadım şimdiye kdr...göğüslerimde anormal şiş değil ve üstüne çok rahat yatabiliyorum...sorunmu var acaba diye korkmaya başladım..wc yede çok sık gitmiyorum yani 3-4 ü geçmez günde((
işllh bulantın geçer cnm..aç durmak çok kötü..ben dün akşama kdr aç durdum tiksindim ama akşam 2 menü yedim(( böylede sıkıştırıyor...
bende istıyorum onlardanya evveeeeett cnm ya bizim buralarda öyle. Dün sen yoktun .arkadaşlar geniş pantolon çok cici almışlar ama ben elbise alacağımm. Buraları çok sıcak birde bizim vücut ısımızda artacak bebişlerden ötürü. çok cici elbiselerden bilgisi lan varmı acaba.bulan keşke fotoğraf koysa da bizde alsakk..
gunaydınnnn canımGünaydınnnn kızlar
bende internetten takip ediyordum normalde ama arkadas onerince merak ettim bir de o devamını falan da okuyormus cok faydalı diyor,,şimdilik internetten takip ediyorum, bebeğim ve biz dergisini alıyorum, kitapları da araştırmadayım, hafta sonu abime de sorucam ama sizden de hem hamilelik hem de bebek gelişimiyle ilgili kitap önerilerine açığım,
bende arkadastan bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını duydum, cok faydalanmıs, ilk fırsatta almayı dusunuyorum,, hafta hafta gebelik internet sayfasında olan degil mi canım,, bebegin gelişimini anlatannn,,
Ben de kaan kocatepeyi sitesinden ve uzman tv den takip ediyorum, doktorumdan öğrendiklerimden kat be kat fazlasını ondan öğrendim.
tatlım aslında bakma denmez benimkine sadace yanında duruyorum, zaten bi yardımcısı var, biz muhabbet ediyoruz,, tansiyonunu olcuyom falan, acil bi durum olursa hastaneye hizlica kaldırabilmek icin duruyorum yanında,, ama dun baya iyiydi,, bugun de ben evde utumu yapacam hatta kalkayım da yapayım en iyisi,,haklısın canım. yeni doğan için değilde 6 aylık falan almak lazım .
hoşgeldin canım geçmiş olsun anneanneye . ne büyük sevap kazanıyorsun hem hasta hem yaşlıya bakarak. ama kendını yorma lutfen
günaydın canım. herzamankı gibi bulantılıhiç geçmeyecek sankı
korkma sen şanslılardansın benım göguslerım de çok acıyo dokunamıyorum
bende istıyorum onlardan
Ben de kaan kocatepeyi sitesinden ve uzman tv den takip ediyorum, doktorumdan öğrendiklerimden kat be kat fazlasını ondan öğrendim.
sudan bende tiksinmiştim canım, 9.haftada geçti. inşallah seninde geçer ..Allah yardımcın olsun cnm..işllh az kalmıştır bulantıların...
bende su içemiyorumbulantı yapıyor...
benim kan değerlerim de güzel neden verdi ki ? gece içilince kilo yapmıyomuş diyorlar, sen ne zaman içiyordun canım?elevit bana kilo yaptı canım,ben de doktoruma söyledim.Kan değerlerime baktı ve kullanmana gerek yok dedi.Sadece bi demir ilacı yazdı.
merhaba canımm hos geldinnnn
tatlım iyiyim ben bebisim de cok iyi siz nasılsınız? haftaya 2 li teste gidecegiz,,, bakalım ne kadar oldu boyu,, ben su ara sabah esimle beraber cıkıyorum o beni anneannenin evine birakıyo aksam da birlikte gec donuyoruz oradan,,, bugun de evi temizlemek ve utu icin kaldim evdeee,, aksam gidecez iste oraya,,
sen nasılsın canımcıımm,, anlatsana gittin mi doktoraa
Allah yardımcın olsun cnm..işllh az kalmıştır bulantıların...
bende su içemiyorumbulantı yapıyor...
tatlım aslında bakma denmez benimkine sadace yanında duruyorum, zaten bi yardımcısı var, biz muhabbet ediyoruz,, tansiyonunu olcuyom falan, acil bi durum olursa hastaneye hizlica kaldırabilmek icin duruyorum yanında,, ama dun baya iyiydi,, bugun de ben evde utumu yapacam hatta kalkayım da yapayım en iyisi,,
Su içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:
Su içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:
Kizlar alttan çitçitli badileri marks&spencer inkiler cok guzel hem kaliteli hemde kullanisli cocugun kafasindanda guzel geciyor omuzlarinda çitçiti yok ama degisik yakali hic problem olmuyo zaten omuzu citcitlilar tercih etmeyin bebişin rahati acisindan birde sizlere birsey sorucam ben bebişin şampuanini kremlerini vucut yagini falan mustella almayi düsünüyorum bilgisi olan varmi. Meseretcim sen bizim icin abine sorarmisin hangisi en iyisidir diye
Bende sade soda icemiyorum malesef ama çilekli iciyorum. Suyla problemim yok doktorum ic dedi tembihledi gunde 2-3 litre iciyorum ama 15 dakikada bir wcdeyim
benim kan değerlerim de güzel neden verdi ki ? gece içilince kilo yapmıyomuş diyorlar, sen ne zaman içiyordun canım?
?
kıslar yaaaaa, bi sürü alıntı yaptım geçmişten hepsine cevap yazdım nerdeyse, benim kıl pc güncelleme var diye kapadı kendini gitmiş hepsiiiiiiiiii :95::95::95:ağlıcammmmm
wc meselesi çok vahim. çalışırken hele daha da zor. bide ben sürekli dışarıya çıkıyorum. yolda sıkıştımmı yandımgece de en az 2 kere kalkıyorum. kasıklarım ağrıyo artık acısından uyanıyorum
ülennn inadım inat hepsini baştan yapacammmm(inşallah) bekleyin beni yavrılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?