2012 Ocak Anneleri

Allah yardımcın olsun cnm..işllh az kalmıştır bulantıların...

bende su içemiyorum bulantı yapıyor...

haklısın canım. yeni doğan için değilde 6 aylık falan almak lazım .
hoşgeldin canım geçmiş olsun anneanneye . ne büyük sevap kazanıyorsun hem hasta hem yaşlıya bakarak. ama kendını yorma lutfen
günaydın canım. herzamankı gibi bulantılı hiç geçmeyecek sankı
korkma sen şanslılardansın benım göguslerım de çok acıyo dokunamıyorum
bende istıyorum onlardan

Günaydınnnn kızlar
gunaydınnnn canım

bende internetten takip ediyordum normalde ama arkadas onerince merak ettim bir de o devamını falan da okuyormus cok faydalı diyor,,

bende arkadastan bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını duydum, cok faydalanmıs, ilk fırsatta almayı dusunuyorum,, hafta hafta gebelik internet sayfasında olan degil mi canım,, bebegin gelişimini anlatannn,,

evet ben de çok araştırıp almıştım hepsiburadada hakkında çok fazla güzel yorum var
bi de onun devam kitabı var bebeğin ilk 1 yılı onu alıcam ilerleyen zamanlarda
evet nettekinin kitap hali canım çok uygun fiyata bulmuştum kampanyalıydı alayım bari elimin altında olsun dedim

Ben de kaan kocatepeyi sitesinden ve uzman tv den takip ediyorum, doktorumdan öğrendiklerimden kat be kat fazlasını ondan öğrendim.

evet ben de uzman tv de çok fazla takip ettim ve diyorum hala onu

tatlım aslında bakma denmez benimkine sadace yanında duruyorum, zaten bi yardımcısı var, biz muhabbet ediyoruz,, tansiyonunu olcuyom falan, acil bi durum olursa hastaneye hizlica kaldırabilmek icin duruyorum yanında,, ama dun baya iyiydi,, bugun de ben evde utumu yapacam hatta kalkayım da yapayım en iyisi,,

Ben de kaan kocatepeyi sitesinden ve uzman tv den takip ediyorum, doktorumdan öğrendiklerimden kat be kat fazlasını ondan öğrendim.

aynen canım doktor cok bisi soylemiyor, iyi ki internet var,, kızlar ben biraz is yapıp donecegimm,,,, cok opuyorum hepiniziiii,

Allah yardımcın olsun cnm..işllh az kalmıştır bulantıların...

bende su içemiyorum bulantı yapıyor...
sudan bende tiksinmiştim canım, 9.haftada geçti. inşallah seninde geçer ..
elevit bana kilo yaptı canım,ben de doktoruma söyledim.Kan değerlerime baktı ve kullanmana gerek yok dedi.Sadece bi demir ilacı yazdı.
benim kan değerlerim de güzel neden verdi ki ? gece içilince kilo yapmıyomuş diyorlar, sen ne zaman içiyordun canım?

gittim canım, normal herşey. kolunu bacağını sallıyordu, kıpır kıpırdı.. haftaya sen de görüceksin o halini inşallah.

arkadaşlar ikli testteki HCG değeri 50nin altıysa erkek, 50den yüksekse kız oluyormuş bebek. öyle bi söylenti var. çocuğu olan arkadaşlar, sizin ilk çocuklarınızda tuttumu bu hatırlıyormusunuz?

ütüden nefret ediyorum. dün bende taptım. hele kı nevresim ütülemek işkence benım için. eşimin birdünya tşörtü birikmiş.adam hep aynı şeyleri giyiyordu bende uğraşmıyordum meğer dolabında ütülü elbisesi kalmamış şu süreci bi atlatsam normal hayatıma dönebilsem . sağlığımın değerini şimdi çok iyi anlıyorum.

Kizlar alttan çitçitli badileri marks&spencer inkiler cok guzel hem kaliteli hemde kullanisli cocugun kafasindanda guzel geciyor omuzlarinda çitçiti yok ama degisik yakali hic problem olmuyo zaten omuzu citcitlilar tercih etmeyin bebişin rahati acisindan birde sizlere birsey sorucam ben bebişin şampuanini kremlerini vucut yagini falan mustella almayi düsünüyorum bilgisi olan varmi. Meseretcim sen bizim icin abine sorarmisin hangisi en iyisidir diye

Su içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:

sade soda içtim felaket bulantı yaptı..meyveli denemedim deniycem bakalım...
kola gazoz da sağlıksız ama az iç cnm...

Su içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:

Bende sade soda icemiyorum malesef ama çilekli iciyorum. Suyla problemim yok doktorum ic dedi tembihledi gunde 2-3 litre iciyorum ama 15 dakikada bir wcdeyim

ben yorumlarda en çok sebamedi önerdiklerini okudum. bilindik bi marka da. onun setini alabilirim. chicconun da bu ürünleri set halınde satılıyor. parça parça almak daha mı iyi olur ki acaba :26: ay evet meserretçim abin fikir verse süper olur. yada tecrübeli anneler ne kullanmış. aylin leyloş ayyıldızım bilirler.

Bende sade soda icemiyorum malesef ama çilekli iciyorum. Suyla problemim yok doktorum ic dedi tembihledi gunde 2-3 litre iciyorum ama 15 dakikada bir wcdeyim

wc meselesi çok vahim. çalışırken hele daha da zor. bide ben sürekli dışarıya çıkıyorum. yolda sıkıştımmı yandım gece de en az 2 kere kalkıyorum. kasıklarım ağrıyo artık acısından uyanıyorum

kıslar yaaaaa, bi sürü alıntı yaptım geçmişten hepsine cevap yazdım nerdeyse, benim kıl pc güncelleme var diye kapadı kendini gitmiş hepsiiiiiiiiii :95::95::95:ağlıcammmmm

benim kan değerlerim de güzel neden verdi ki ? gece içilince kilo yapmıyomuş diyorlar, sen ne zaman içiyordun canım?

?

ben de geceleri içmeye başladım son haftalar,ama o zaten iç deseydi de ben bırakıcaktım benm vücudum sanırım ilaçlarla pek anlaşamıo folic asit ölçümüm de iyidi.Beslenmene dikkat et içmene gerek yok dedi.senin doktorun iç dediyse sen iç canım .

Ben gece4 kez kesin kalkiyorum zaten cokda uyuduumda soylenemez yatagi gorunce biseyler oluyo bana ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…