aaa meserret harbiden nerdeydi abinler??? ankara de lütfeeeeen diyerekten bi şansımı deneyim
hehehee ivet pahalı oluyo onlar ya, bi de üç tane oluncaufak ufak bişiler alıyım olmadı..
aaa bak ben de büroda bi meyveli gazoz keyfi mi yapsam.. tuh tuh limon da yok napalım di mi :13: neli içsemmm, şey de güzel oluyo, ananas portakal karışımı olan vardı hangi markaydı yaf
hahahaa hakkatennnAylint ay avatarındaki gibi dürüp uyutucan mı bebeleriçok hoş yaaaaaaaa, demiştim ya eşimin bir halasının üçüzleri, diğerinin ikizleri var, özellikle üçüzler çok komik oluyo ya aynı anda koro halinde gülmeye başlıyorlar, oyuncak gibi çok tatlılar ya bayılıyorum onlara, seninkiler de öyle olucak çok eğleneceksin gör bak
İzmirdeler bizimkiler cnm. maalesef Ankara değil...
evet ya, canım çekse zor olurdu çok.. neskafe ben de çok severdim, üçü bi arada.. şimdi kendim oldum üçü bir arada, 3 in 1
ayy ne güzel zararlı şeyleri canının istememesiben bi de nescafe çok severdim ama sanırım havalar ısındı diye artık içesim yok :)
benmki hiç gözükmüo:))) ne annemlerin orda ne burdaa,çok mağdurum
Tüm anne adaylarına selamlar. Forumda çok Ocak anneleri topiği var. Onlara katılıyordum. Ben bu topiği kaçırmışım. Ben bulantılarla başı dertte, 9+0 haftalık, heyecanlı, anne adayı. İlk bebeğim. Sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum herkese..
şu baba çamaşır 30 derecede yıkanır mı annem onu (kaçtı) 7500 derecede yıkıyoduuuu diyen bebiş mi :))
kuzu bende de koku hassasiyeti var yafböle geziyomm
ayy ne güzel zararlı şeyleri canının istememesiben bi de nescafe çok severdim ama sanırım havalar ısındı diye artık içesim yok :)
hahahaa hakkatennn
bu arada çok şeker olurlar inşallah da bi yandan da kök söktürcekler biseeeoyy sağlıkla doğsunlar da ısırırım ben onlarııı... sizinkileri de ısırırımmm, itinayla ırsırılır :82:
evet ya, canım çekse zor olurdu çok.. neskafe ben de çok severdim, üçü bi arada.. şimdi kendim oldum üçü bir arada, 3 in 1
ayyy ne süper olurdu yakın olsalar.. neyse senden otlanırız biz de :)))İzmirdeler cnm. Behcet Uz çocuk hastalıkları hastanesinde, üstelik abim yenidoğan servisinde şu sıralarbilgileri alıp alıp paylaşıcam, zaten doğum zmanı gelecek bebeğin ilk muayenesini de yapmaya, not alırım anlattıklarını aynen aktarırım size
Açıcan artık kesenin ağzını, biz ne alıyorsak 3 katıolsun cnm ya canları sağolsun, neyimiz varsa onlar için sonuçta, güzel güzel giyinsin bebecikler.
hahaa evet çok şeker o bebek, mimklerine bitiyorumm, baba napıyosun yaa diye başını çeviriyoya, bi de rüzgar gülü ile annesi arasındaki bakış trafiği :)))
Evet canım o bebek bayılıyorum o her çıktığında yaaaaaa
Ahh herşey kokuyo musluktan akan su bile kokuyo düşün fenayım
Ben de günde 3-4 kupa neskafe içerdim ama sigara içmeyince canım neskafe de istemiyor, arada türk kahvesi içiyorum, doktorum içebilirsin dedi, tansiyonum düşük olduğu için türk kahvesi serbest, ama onu da haftada bir içiyorum.
Ben de günde 3-4 kupa neskafe içerdim ama sigara içmeyince canım neskafe de istemiyor, arada türk kahvesi içiyorum, doktorum içebilirsin dedi, tansiyonum düşük olduğu için türk kahvesi serbest, ama onu da haftada bir içiyorum.
ayyy ne süper olurdu yakın olsalar.. neyse senden otlanırız biz de :)))
açıcaz artık yavrım ya, üçünü de dizeriz yan yana inşallah doğuştan fenerli modunda
hahaa evet çok şeker o bebek, mimklerine bitiyorumm, baba napıyosun yaa diye başını çeviriyoya, bi de rüzgar gülü ile annesi arasındaki bakış trafiği :)))
su konusu bende de biraz var, susuyorum, içmeye başlayınca cenım çekmiyo.. dün uzun zamandır ilk kez severek su içtim de nası mutlu oldum :))
türk gayfesi içebilir miymişiz? ilginç.. gerçi türk kahvesinin zararı çok daha azmış neskafeye göre..
şekercik rahatsız mıydı? kaçırmış mıyım, nesi vardı?
Bu arada sekercck nerde yaa rahatsızdı en son?
inşallah, babalarına çekerlerse onlar önde ben arkalarında evi turlarızİnşallah bizim yeğenler gibi uslu olur seninkiler de yavruların hiç ağladığını duymadım, hiç yormuyorlar annelerini, tek olup da çok daha zor olan çocuklar gördüm.
Ay koptum bu benzetmeneçok doğru ama 3 in 1 mükemmel oldunuz işte
hahahaa hakkatennn
bu arada çok şeker olurlar inşallah da bi yandan da kök söktürcekler biseeeoyy sağlıkla doğsunlar da ısırırım ben onlarııı... sizinkileri de ısırırımmm, itinayla ırsırılır :82:
))) canim bende eşime diyorum bizimki bana bukadar agri cektiriyo şimdiden bi dogsun poposunu isircam diye
canım abine mutluluklar. etinden sütünden yararlanmak lazım. çok şanslısınŞimdi düğünü var diye çok sıkıştırmıyorum, yakında her gün arar bin şey sorarım hepsini de paylaşırım merak etmeyin
Zaten arkadaşlarım için arıyorum arada, mesela önerdiği bebek bezi prima onu biliyorum, özellikle yenidoğan için mutlaka organik pamuklu giysiler öneriyor. Bi de ilaç karşıtı bizimki, her şeyin doğalından yana, benim arkadaşın oğlu ek gıdaya geçince kabız olmuştu, ilaç falan fayda etmemiş. Bizimkini aradık, kocakarı yöntemleri kullanın önce zeytinyağlı pamukla ovun sonra poposundan iteleyin zeytinyağlı pamuğu dedi, gerçekten de bebiş 1 saate kalmadan yaptı kakasını hiç zorlanmadıbunları öğrenmek lazım.
Ben kola bağılmlısıydım cnm. günde 1 litre içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim, elmalı portakallı ve limonlu soda içiyorum sadece.
bu daha iyi günlerimiz
al benden de o kadar en az 3-4 kez wc ye kalkıyorum. bi de dönerken filan hızla dönüyorum sonra birden uyanıyorum
uyku diye bişey yok bize artık
şekercik taşınma telaşın agirmiş olabilir canım az zamanları vardı hatırladığım kadarıyla.
meserret canım abine mutluluklar..
Meyveli sodalarda aynı gazoz gibi zaten..
Ben asitli içecekleri bırakalı baya uzun zaman oluyo 5 sene falan olmuştur..
Ama şimdi kola reklamlarını görünce canım çekiyo insanın canını çektiriyolar yahuu
Ama içmiyorum içmiycem
Bende sigarayı bıraktıktan beri nescafe içmiyodum türk kahvesi içiyodum ama türk kahvesinden tiksindim cnm istediğinde de yapıp içiyorum nescafemi valla yaa bi onu içiyorum zararlı olarak
Bu arada sekercck nerde yaa rahatsızdı en son?
inşallah, babalarına çekerlerse onlar önde ben arkalarında evi turlarız
3 in 1, şekeri çok olanındanım ben yavrıtevazusu az olanından :82:
üçün biri diyeni yakarımmm
evet maşallah :))
Evet eveett facede paylaşmıştm kendi profilimde cnm sıkıldıkca açıp izliyorum çok tatlı maşallah yaaa..
Evet benimde canım istediğinde kokuyo sanki o yüzde hiç hiç su içemiyorum..
Bende nescafe türk kahvesinden daha zararlı diye biliyorum ama cnm türk kahvesini değil nescafeyi çekiyo kahvesini az atmaya çalışıyorum bende
canım ben nıveanın ürünlerini kullandım ve hala devam ediyorum çok memnunum bez olarak primaben yorumlarda en çok sebamedi önerdiklerini okudum. bilindik bi marka da. onun setini alabilirim. chicconun da bu ürünleri set halınde satılıyor. parça parça almak daha mı iyi olur ki acaba :26: ay evet meserretçim abin fikir verse süper olur. yada tecrübeli anneler ne kullanmış. aylin leyloş ayyıldızım bilirler.
Ben onu da içmedim ya, bikaç kez sprite içtim, içinde renklendirirci olmadığı için kısmen daha az zararlıymış ama kola hiç içmedim, nefsimle mücadele ediyorum şu an bir şişe kola yanında da bir sigara yakmamak için :84:
hislerime tercünman oldun canımevet maşallah :))
benim canım istemiyo ya.. ama bi yudum alsam isteyebiliröyle bi durumum var benim, canım bişe istemiyo ama yemeye başlayınca da durasım gelmiyoooo hehehee
canım ben nıveanın ürünlerini kullandım ve hala devam ediyorum çok memnunum bez olarak prima
ahhhh ahhhhhh suss yaramı deştin valla şimdi bi sigara ve buz gibi kola içcektimki tüm sıkıntılarım giderdi eminimama ben bu sefer aynı salaklığı yapmıcam ve sigaraya başlamıcam inşş, kaana hamileykende bıraktım hatta 2 yıl emzirdim diyede içmedim geçen yaz başladım hayatımın salaklığını yapmışım
Kizlar buarada birsey sorucam benim gibi eşi askere gitmemis olan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?