- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
günaydın kızlar.....
sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen(
günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben hala bulantılı ve uykuluyum :2: Geçmiş baya ilerlemiş okuyabilirmıyım bilmıyorum valla
Bu arada dün meleğim ilk hediyelerini aldı. Teyzem kadar sevdiğim bir yakınımız uzun kollu çıtçıtlı bi badi almış kuzuma mavi beyaz renkli. Bide kırmızı pofuduk pofuduk bi badi almış. Okadar şekerler kiçok minicikler kızlar bi görseniz. Hemen gözlerim doldu kalbim daha bı hızlı atmaya başladı allahım dedim benım bebeğim bukadar küçücük mu olacak ? Başı nasıl geçecek burdan falan diyorum. Annem gülüyo
Hani hep çok fazla bişey almayacam falan diyordum ya yalan söylemişim valla iki parça şey bile okdar heyecanlandırdı ki benı anne olduğumu hissettım. Sankı hep hayal gibiymiş önceden..oyuzden sanırım bol bol giysi alacam kuzuma
kahvaltı yapabilmen ne güzel. ben bi peynirli tost yedim onu da çıkarttımçok fena durumdayım. ağlamak istıyorum. dolapta hurma vardı onu yıyeyım bari.
kızlar merhaba esimin anneannesisin tansiyonu su ara yine duzensiz, kayınvelidemler seyehatte oldugu icin ben ilgileniyorum, giremedim hic internete umarım iyisinizdir, her sey yolundadır,, burada havalar cok sıcak ve nemli,, daha da sıcak olursa ne yaparız bilemiyorummm
lcw nin internet sitesinde gordum bi tane elbise ama denemeden almak istemiyorum, esofman altına devam simdilik,,, ama elbisenin zamanı geldiiii,,ya evveeeeett cnm ya bizim buralarda öyle. Dün sen yoktun .arkadaşlar geniş pantolon çok cici almışlar ama ben elbise alacağımm. Buraları çok sıcak birde bizim vücut ısımızda artacak bebişlerden ötürü. çok cici elbiselerden bilgisi lan varmı acaba.bulan keşke fotoğraf koysa da bizde alsakk..
günaydın kızlar.....
sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen(
günaydın kızlaar
dün akşam internetimde problem oldu giremedim tekrar yaf
nasıl gidiyo bakelim
günaydın kızlaar
nasıl gidiyo bakelim
kızlar hamilelikle ilgili kitap okumaya basladınız mı?
eleviti neden bırakıyorsun cnaım? bana dün verdi, folik asitin bitince yenisini alma bunna devam edicez dedi.
günaydın kızlaar
Dün akşam internetimde problem oldu giremedim tekrar yaf
Nasıl gidiyo bakelim
merhaba canımm hos geldinnnngünaydın kızlaar
nasıl gidiyo bakelim
tatlım iyiyim ben bebisim de cok iyi siz nasılsınız? haftaya 2 li teste gidecegiz,,, bakalım ne kadar oldu boyu,, ben su ara sabah esimle beraber cıkıyorum o beni anneannenin evine birakıyo aksam da birlikte gec donuyoruz oradan,,, bugun de evi temizlemek ve utu icin kaldim evdeee,, aksam gidecez iste oraya,,canım nasılsın? bebeğin nasıl? geçmiş olsun ananeye de..
ben okuyorum canım. kağan kocatepenin hafta hafta gebelik kitabını haftalık olarak olarak okuyorum eşim de onu okuyor
sürekli okuduğum da bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye tam bir başucu kitabı şuan yarısındayım
ve 2 aydır bebeğim ve biz dergisi alıyorum
ben okuyorum canım. kağan kocatepenin hafta hafta gebelik kitabını haftalık olarak olarak okuyorum eşim de onu okuyor
sürekli okuduğum da bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye tam bir başucu kitabı şuan yarısındayım
ve 2 aydır bebeğim ve biz dergisi alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?