2012 Ocak Anneleri

günaydın kızlar.....

sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen (

kahvaltı yapabilmen ne güzel. ben bi peynirli tost yedim onu da çıkarttım çok fena durumdayım. ağlamak istıyorum. dolapta hurma vardı onu yıyeyım bari.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrr!!!!!!11

nasılsınızzzzzzzzzzz?????????????

Ayyıldızımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!

Bu arada ayyıldızım cnmm kızma üzülme!!burda herkes çok cici inan.

örneğin ben çalışyordum düne kadar işte yada evde fırsat buldukça yazıyordum.ve hemen çıkıyordumm. çoğu bana yazılan soru yada güzel destekleri görmüyordumm.

Sen üzülme benim gibi olan arkadaşlardır cvp yazmayanlarrra.okumamışlardıırr..

kızlar merhaba esimin anneannesisin tansiyonu su ara yine duzensiz, kayınvelidemler seyehatte oldugu icin ben ilgileniyorum, giremedim hic internete umarım iyisinizdir, her sey yolundadır,, burada havalar cok sıcak ve nemli,, daha da sıcak olursa ne yaparız bilemiyorummm

cnmmm yaaaaaa ne cicidir o şimdiiiiiiiiiii!!!!

Seyyah cım beğendiğin çok içine sinen cici varsa doğumdan hesapla ayına uygun al cnmcımm biz şimdi heyecandan görünce saldırmayalımm. Hani 1 kez ben alışveriş yapmıştım yaaa yarım kollu badi çok beğendimm. Bayan verdi.baktımm bu bahara olmaz.hesapmaldım eee ocak bebeği baharda gelişecek. Bayanda soruyo bebek kaç aylıkkkkii

kahvaltı yapabilmen ne güzel. ben bi peynirli tost yedim onu da çıkarttım çok fena durumdayım. ağlamak istıyorum. dolapta hurma vardı onu yıyeyım bari.

ya benim arada bulantım oluyo ama hiç çıkarmadım şimdiye kdr...göğüslerimde anormal şiş değil ve üstüne çok rahat yatabiliyorum...sorunmu var acaba diye korkmaya başladım..wc yede çok sık gitmiyorum yani 3-4 ü geçmez günde ((

işllh bulantın geçer cnm..aç durmak çok kötü..ben dün akşama kdr aç durdum tiksindim ama akşam 2 menü yedim (( böylede sıkıştırıyor...

ya evveeeeett cnm ya bizim buralarda öyle. Dün sen yoktun .arkadaşlar geniş pantolon çok cici almışlar ama ben elbise alacağımm. Buraları çok sıcak birde bizim vücut ısımızda artacak bebişlerden ötürü. çok cici elbiselerden bilgisi lan varmı acaba.bulan keşke fotoğraf koysa da bizde alsakk..

lcw nin internet sitesinde gordum bi tane elbise ama denemeden almak istemiyorum, esofman altına devam simdilik,,, ama elbisenin zamanı geldiiii,,

günaydın kızlaar
dün akşam internetimde problem oldu giremedim tekrar yaf
nasıl gidiyo bakelim

günaydın kızlar.....

sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen (

O kadar uzun zaman oldu ki yemeği fazla kaçırmayalı :97: ama normal diye biliyorum, hatta öğünlerde çok fazla su içmeyi önermiyorlar şişiriyor diye, suyu bile öğün aralarında içmek lazımmış

günaydın kızlaar
nasıl gidiyo bakelim

izinliyim bugün, ne güzel uyurum diye planlıyordum ama şimdi uykum var uyuyamıyorum bulantıdan :84:

kızlar hamilelikle ilgili kitap okumaya basladınız mı?

ben okuyorum canım. kağan kocatepenin hafta hafta gebelik kitabını haftalık olarak olarak okuyorum eşim de onu okuyor
sürekli okuduğum da bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye tam bir başucu kitabı şuan yarısındayım
ve 2 aydır bebeğim ve biz dergisi alıyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlaar
nasıl gidiyo bakelim
merhaba canımm hos geldinnnn

canım nasılsın? bebeğin nasıl? geçmiş olsun ananeye de..
tatlım iyiyim ben bebisim de cok iyi siz nasılsınız? haftaya 2 li teste gidecegiz,,, bakalım ne kadar oldu boyu,, ben su ara sabah esimle beraber cıkıyorum o beni anneannenin evine birakıyo aksam da birlikte gec donuyoruz oradan,,, bugun de evi temizlemek ve utu icin kaldim evdeee,, aksam gidecez iste oraya,,

sen nasılsın canımcıımm,, anlatsana gittin mi doktoraa

kızlar hamilelikle ilgili kitap okumaya basladınız mı?

şimdilik internetten takip ediyorum, bebeğim ve biz dergisini alıyorum, kitapları da araştırmadayım, hafta sonu abime de sorucam ama sizden de hem hamilelik hem de bebek gelişimiyle ilgili kitap önerilerine açığım,

bende arkadastan bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını duydum, cok faydalanmıs, ilk fırsatta almayı dusunuyorum,, hafta hafta gebelik internet sayfasında olan degil mi canım,, bebegin gelişimini anlatannn,,

Ben de kaan kocatepeyi sitesinden ve uzman tv den takip ediyorum, doktorumdan öğrendiklerimden kat be kat fazlasını ondan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…