Kizlar alttan çitçitli badileri marks&spencer inkiler cok guzel hem kaliteli hemde kullanisli cocugun kafasindanda guzel geciyor omuzlarinda çitçiti yok ama degisik yakali hic problem olmuyo zaten omuzu citcitlilar tercih etmeyin bebişin rahati acisindan birde sizlere birsey sorucam ben bebişin şampuanini kremlerini vucut yagini falan mustella almayi düsünüyorum bilgisi olan varmi. Meseretcim sen bizim icin abine sorarmisin hangisi en iyisidir diye
ben yorumlarda en çok sebamedi önerdiklerini okudum. bilindik bi marka da. onun setini alabilirim. chicconun da bu ürünleri set halınde satılıyor. parça parça almak daha mı iyi olur ki acaba :26: ay evet meserretçim abin fikir verse süper olur. yada tecrübeli anneler ne kullanmış. aylin leyloş ayyıldızım bilirler.
sade soda içtim felaket bulantı yaptı..meyveli denemedim deniycem bakalım...
kola gazoz da sağlıksız ama az iç cnm...
Ben gece4 kez kesin kalkiyorum zaten cokda uyuduumda soylenemez yatagi gorunce biseyler oluyo bana ;(
Ben kola bağılmlısıydım cnm. günde 1 litre içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim, elmalı portakallı ve limonlu soda içiyorum sadece.
Şimdi düğünü var diye çok sıkıştırmıyorum, yakında her gün arar bin şey sorarım hepsini de paylaşırım merak etmeyin
Zaten arkadaşlarım için arıyorum arada, mesela önerdiği bebek bezi prima onu biliyorum, özellikle yenidoğan için mutlaka organik pamuklu giysiler öneriyor. Bi de ilaç karşıtı bizimki, her şeyin doğalından yana, benim arkadaşın oğlu ek gıdaya geçince kabız olmuştu, ilaç falan fayda etmemiş. Bizimkini aradık, kocakarı yöntemleri kullanın önce zeytinyağlı pamukla ovun sonra poposundan iteleyin zeytinyağlı pamuğu dedi, gerçekten de bebiş 1 saate kalmadan yaptı kakasını hiç zorlanmadıbunları öğrenmek lazım.
Ayyyy canim super olur bize bilgi verirsen sen simdi rahatsiz etme zaten bizimde cooook vaktimiz var. Bu rada hayirli ugurlu olsun ömur boyu mutluluklar diliyorum canim abine
Şimdi düğünü var diye çok sıkıştırmıyorum, yakında her gün arar bin şey sorarım hepsini de paylaşırım merak etmeyin
Zaten arkadaşlarım için arıyorum arada, mesela önerdiği bebek bezi prima onu biliyorum, özellikle yenidoğan için mutlaka organik pamuklu giysiler öneriyor. Bi de ilaç karşıtı bizimki, her şeyin doğalından yana, benim arkadaşın oğlu ek gıdaya geçince kabız olmuştu, ilaç falan fayda etmemiş. Bizimkini aradık, kocakarı yöntemleri kullanın önce zeytinyağlı pamukla ovun sonra poposundan iteleyin zeytinyağlı pamuğu dedi, gerçekten de bebiş 1 saate kalmadan yaptı kakasını hiç zorlanmadıbunları öğrenmek lazım.
Ben kola bağılmlısıydım cnm. günde 1 litre içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim, elmalı portakallı ve limonlu soda içiyorum sadece.
ayy bana kola demeyinçok içerdim ben de şimdi de en çok özlediğim şeylerin başında
bardak dibi kola içiyorum artık dışarda yemek yiyorsak ben ayran eşim kola dibinde bi yudum bırak diyorum
al benden de o kadar en az 3-4 kez wc ye kalkıyorum. bi de dönerken filan hızla dönüyorum sonra birden uyanıyorum
uyku diye bişey yok bize artık
Ayyyy canim super olur bize bilgi verirsen sen simdi rahatsiz etme zaten bizimde cooook vaktimiz var. Bu rada hayirli ugurlu olsun ömur boyu mutluluklar diliyorum canim abine
bence bebiş olduktan sonrada içme...çok zararlı ya..hem aşırı kilo aldırıyor..
şu baba çamaşır 30 derecede yıkanır mı annem onu (kaçtı) 7500 derecede yıkıyoduuuu diyen bebiş mi :))
Bende izliyorum bi yandan..
Ayy bayılıyorum ben bu beko reklamındaki bebeğe yaaaaaaaaaaaaa çıldırıyorum o çıkınca ekrana yapışcam
Evet canım taşınmayı düşünüyorum inşallah ama tanışırsakta arkadaşlığımız devam eder Allahın izniyle..
sivilce bende de oldu yavrı ama sakın oynama çoğalıyo, bıraktım ben düzelmeye başladı gibi... kız mı bu bebeler nedir, cildim yağlandı tüylendimBacimcimm yhabnde kasinti yookk..sadece goguslerim bazen kasinio okdr..sivilcelenme oldu kol ve boynumda bide onlr kasiniooo..nie kiii...
heyoooooo nersindesinn?? :13:Ben ankaradayım canım
ivet ivet, ben de iğnemi yaptırmaya gittimdi, çok ilgililer, hemşirem de çok şekerdi, kilo, tansiyon ölçtü, gebe kartımı hazırladı, arayıp görüşme günlerini bildirecekmiş.. doktorum ok derse tetanoz aşılarımı yapacaklarmış..çok beendimarkadaşlarrrrrrrrrr aile hekimlerinizle irtibata girin müthiş ilgileniyorlar.onlar ilgilenmezse zaten maddi ve dr olarak manevi puan cezası alıyorlarmış çok ilgileniyorlar. bnm aile hekimim zaten sağolsun çok cici.çok önemli olmayan testlerinizi en azından yaptırın ekonomi olurrr.
canımm ya, çabucak geçer inşallah.. eşin çok bastırmasın, yüzeysel yapsın..Canim sen bi arkadasa ikimizin kanamasi oldugunu yazmissin ondan sonra yazdim ama okumadin sanirim. Canim ben 3 gundur cok fenaydim agridan mahvoldum igne agri yapicak demisti doktor pazartesi ignem bitti bugun sabah kalktimcok iyiydim agrim yoktu ama ogleden sonra basladi yine kasigim cokk agriyo simdi esim sagolsun ovuyo bende telefondan yattigim yerden aklima kötü birsey getirmek istemiyorum cumartesi dra gidicem günler gecmiyor offfff
canımm çok sağol.. benim çoğul olduğu için ikili yapılamıyomuş, sadece ense kalınlığı bakılcak, inşallah hepsinin normal çıkar..canım ense kalınlığı bebeğin ultrasonla bakılarak ensesinin ölcülmesiyle bakılıyor.ikili tarama testi yaptırmak için gittiğin gün yapılması şartı var ikisi de aynı gün yani. vajinadan artık bakılmaz kolay kolay.ilk zamanlar kese görünmüyorsa bakılıyordu.
aminnnnofff hayırlısıyla şu ikili testi de atlatsak :18: güzel sonuçlansa hepimizinki
benim çıktı yaf :)) akşam eve gidince bi baktım gocaman, eşime gösterdim gülüyo, dedim gazdır di mi, yokladı bi, bence yerleşik bi düzen var burda diyoo :)))ayy bi de geçmişe göz attım da bugün epey göbek muhabbeti olmuş :)
yakındır göbişlerin eklenmesi herkesin çıkmaya başladı sanırım
canım benim tamamen geçer inşallah.. magnezyom da mı etki,liymiş? ilk haftalarda kramp olmuştu da dr vermişti ama kramplar geçince içmedim.. lekelenmem olduya benim de, içse miydim acep:26:bende 2 haftadır kahverengi akıntı sorunu yaşadım canım .gerçekten çok çk zor bir durum .
allahım kimseye yaşatmasın insan olur olmaz evhamlanıyor.
çok şükür 3 gündür geçiyor gibi olmadı diyebilirim şeytan kulağına kurşun
bu arada magnezyumda vermişti doktorum hergün bir tane iç bu da progestan kadar etkili demişti.
ben ikisinden de birer tane alıyorum şimdilik sanırım progestanı kutu bitene kadar günde bir tane almaya devam edeceğim.sanki alttan pıt diye birşey düşecek gibi izlenim oluyor bende.bu ararda ben cinsel yasaklıyım
cumartesi gidicem tek sağlığı yerinde olsun ne kadar yasaklı olursa olsun hiç umrumda değil
inşallahhcnmm çok sağolasıınn. Hep beraber inşallah bebişlerimizden göbüşlerden bahsedeceğizzzzzzzzzzz.
canimm inşallah hepimiz atlatcaz bu günleri, güzel günler yakın..Canim benim dualarinizi esirgemeyin bizden hamişlerin duasi kabul olurmuş. Bu arada annemde kaliyorum ya sagolsun annemin bi arkadasi var hergun gelip yasin okuyor dualar okuyor bana rahatliyorum Allah razi olsun yapicak bisi yok beklemekten başka canimmmm
maşallah canımmselam kızlar geçmişi bitiremedim maşallahınız var ben cumartesi gittim bebişim iyiydi şükürler olsun bidahaki randevu 2 hafta sonra tam doğum günümde gidicem en büyük hediyemi görücem inşallah çok güzel çok valla gece dönerken uyanıyorum yavaş dönüyorum mide bulantımyok ama gaz fenaa karnım 4 aylık gibi şiş zaten çok zayıfım hazımsızlık ve yorgunluk hepsi yeni başladı olsun bebeğim sağlıklı olsun razıyım
maşallah :) canım ense kalınlığı iyiyse endişelenme ikili de iyi çıkar inşallah.. risk hesabında ikisi birlikte değerlendiriliyomuşii geceler kızlar bende 12+2 hamileyim cuma günü ense ölçümümüz yapıldı normal dedi doktorum ikili test içinde kan verdik yarın belli olacak çok korkuyorum bi bilginiz varmı ense kalınlığı ii çıkınca ikili test kötü çıkabilirmi.
canım ben de bazen böle hissettim ama sanırım şundan, hem çok kalabalığız maşallah, atlanabiliyo, hızlıca okunup geçilebiliyo, bi de sen da sanırım benim gibi çok sık gelemiyosun, sıkça gelen kızlar arasında muhabbet daha bi ilerledi.. sakın gitme bi yere heeeeebu arada sohbetler hep aynı arkadaşlar arasında geçiyor bazen yazılanların havada kaldığına şahit oluyorum ki benim de yazılarım pek dikkata alınmıyor.buna üzülmekle birlikte ilerleyene zamanlarda topiğe katılmama kararı alabilirim.
burda herkese cevap vermek istiyorum özellikle ben bir çocuk annesi olarak daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum ve bilgim dahilinde soruları cevaplıyorum ama pekte tınlanmıyorum .bir kaç arkadaşın daha öyle ortada kalan laflarını görünce üzülüyorum.eğer bundan sonra da böyle sadece belli nickler arasında geçiçekse ben katılmayacağım arkadaşlar.başka topige falan bakacağım.burda dertleşmek ve bilgi paylaşmak için giriyoruz ama dikkate alınmayınca insan pekde girmek ve paylaşımda bulunmak istemiyor tabi bu beni mdüşüncem.
inşallah güzel sonuç alırsınız canım..benim sat 26 mart benim tahminime göre daha küçüktü cuma günü kan verdim ense ölçümü yapıldı bebek 11+3 demişti yani 11 hafta olunca yapılıyomuş test şimdide 12+2 olduk bakalım şu testimizde temiz çıksada rahatlasak insan hamile kalınca oh diyemiyor bu kezde bebeğim ii mi diye düşünüyor hep
bende de bende deya bide kıl doldu göbeğim göğüs aramdan başlayıp göbeğime kadar dolu tüyler var yenimi fark ettim aacaba diyorum ama sanmam sizdede çıktımı neyapcam bunları alsam olurmu
kuzu bende de koku hassasiyeti var yaf
Ya bu arada ben dünden beri çok kötüyüm..
Bulantım mide ağrı mide yanma şikayetlerim vardı ama 2 gündür bi farklıyım..
Afedersiniz ama kustum kusucam sanki öyleyim..
Hani 10. haftada azalıyodu benimki arttı
Hele kokular ahh kokular herşey kokuyooo ve bu beni dahada mahfediyo azıcık kötü koku alsam öğürmeye başlıyorum yakında çıkarmaya başlarsam şaşırmıycam
kıyamam :)bende açlıktan yatamıyorum eşim uyudu sütü alabilsem keşke dolaptan napcam yaa
ivet burdaydı ama gelmiyo sanırım bi süredir.. inşallah bi sorun yoktur..Gunaydinn kizeclerrrrrryha turkmen gelini bu topicte deilmiydii....eger efetsee yeden aytik yok bilen far miiii
kolay gelsin tatlıım, yorma kendini çok
Gunaydın kızlarrr
Dunde yogundum bugunde baya yogun olucamm :)
Aksama gorusuruz
cıcı anne adayları
canım benim sağol, sana daa :)Tüm anne adaylarına selamlar. Forumda çok Ocak anneleri topiği var. Onlara katılıyordum. Ben bu topiği kaçırmışım. Ben bulantılarla başı dertte, 9+0 haftalık, heyecanlı, anne adayı. İlk bebeğim. Sağlıklı sıhhatli hamilelik diliyorum herkese..
oyyyyy güle güle giysin cicilerini kuzu :)günaydın arkadaşlar nasılsınız? ben hala bulantılı ve uykuluyum :2: geçmiş baya ilerlemiş okuyabilirmıyım bilmıyorum valla
bu arada dün meleğim ilk hediyelerini aldı. teyzem kadar sevdiğim bir yakınımız uzun kollu çıtçıtlı bi badi almış kuzuma mavi beyaz renkli. bide kırmızı pofuduk pofuduk bi badi almış. okadar şekerler kiçok minicikler kızlar bi görseniz. hemen gözlerim doldu kalbim daha bı hızlı atmaya başladı allahım dedim benım bebeğim bukadar küçücük mu olacak ? başı nasıl geçecek burdan falan diyorum. annem gülüyo
hani hep çok fazla bişey almayacam falan diyordum ya yalan söylemişim valla iki parça şey bile okdar heyecanlandırdı ki benı anne olduğumu hissettım. sankı hep hayal gibiymiş önceden..oyuzden sanırım bol bol giysi alacam kuzuma
aaa babalar gününde ne alsam diyodummm süper fikir, benim eşim de koyu fenerlidir :)) ama üç tane almak lazım di miOy yavru güle güle giysin
Ben de ilk cicisini, babasına babalar günü hediyesi olarak aldım, bjk kartal yuvasından, yavru kartal tulumu ve mama önlüğü, görünce bayılacak
yuppiii, ankaranın neresindesin canım?ben de ankaradayımmmm
bebeğime gelince....
5,5 cm olmuş.
sattan 3 gün önde gidiyor. galiba ben aralık annişi olucam. tahmini doğum tarihi 29 aralık. artık elleri ayakları kafası belirgin olmuş. ayaklarını sallıyordu eliyle alnını kaşır gibi bişiler yapıyordu. ense kalınlığı normal. ikili test sonucu haftaya çıkacak.cinsiyetini temmuz ortasında soylerim dedi. folik asit bitince elevit iç dedi, balıktan tiksinme yiyememe durumun varsa balıkyağı al, yiyebiliyorsan alma hap dedi.
mide yanmam için gaviscon şurup verdi, yürümeye devam et yemekten sonra dedi. günde 1 soda içebilrsin dedi.
benim bebeğim sol tarafımda ve ben genelde sola yatıyorum, bişi olmaz yat dedi. oje zararsızmış, saç boyatmak istersem 4.aydan sonra boyayabilirmişim.
yaz tatili için uçağa binebilirsin sorun olmaz dedi, gıdanı aksatma tatilde dedi. haftada 1 kez kondomla ilişkiye izin var.aklıma gelenler bu kadar.
edacım sen nerelerdesin????
ivet ikisini bir çıkar bence :))aaa çok güzel düşünmüşşün. bu arada benım eşimin doğum günü de 23 haziran şimdi 4 gün arayla hem babalar gününü hem doğum gününü nasıl kutlayacaz ki onu düşünüyorum. acaba doğum günününde ikisini birden mı çıkartsak:26:
Hahahaha bizim de evlilik yıldönümüzden bir ün sonra eşimin doğum günü, her yıl bir hediyeyle yırtıyorum, sen de öyle yap
bende de var buuuugünaydın kızlar.....
sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen(
günaydın kuzuuuuu, iyidir, sen nasılsın bugün, sonuçların çıktı mı?Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrr!!!!!!11
nasılsınızzzzzzzzzzz?????????????
canım benim, kolay gelsin, yorma çok kendini de.. ne güsel sevap kazanıyosunkızlar merhaba esimin anneannesisin tansiyonu su ara yine duzensiz, kayınvelidemler seyehatte oldugu icin ben ilgileniyorum, giremedim hic internete umarım iyisinizdir, her sey yolundadır,, burada havalar cok sıcak ve nemli,, daha da sıcak olursa ne yaparız bilemiyorummm
canım benim endişelenme, herkeste farklı oluyo..ya benim arada bulantım oluyo ama hiç çıkarmadım şimdiye kdr...göğüslerimde anormal şiş değil ve üstüne çok rahat yatabiliyorum...sorunmu var acaba diye korkmaya başladım..wc yede çok sık gitmiyorum yani 3-4 ü geçmez günde((
kuzuuuizinliyim bugün, ne güzel uyurum diye planlıyordum ama şimdi uykum var uyuyamıyorum bulantıdan :84:
ben de kitap edinmek istiyorum ama daha çok bebek bakımıyla ilgili aklımdaki.. biraz teorik de olsa öğrenmem lazım, ilk bebeklerim..kızlar hamilelikle ilgili kitap okumaya basladınız mı?
canımm :)hoşgeldin cnm...seni görünce bana heyecan basıyo çok hoşuma gidiyor 3 bebiş olcak diye..keşke benimde çoğul olsaydı...
kakan kocatepe ben de takip ediyom..
ben okuyorum canım. kağan kocatepenin hafta hafta gebelik kitabını haftalık olarak olarak okuyorum eşim de onu okuyor
sürekli okuduğum da bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye tam bir başucu kitabı şuan yarısındayım
ve 2 aydır bebeğim ve biz dergisi alıyorum
günaydıınGünaydınnnn kızlar
sodanın zararı yok sanırım günde bi tane.. ama meyveli yerine sadye limon sık dene, o da fena olmuyo.. aslında ben de meyveli severim, sade içememSu içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:
benim dr 2 litre su, yarım lt süt veya yoğurt tüket, fazla su da istemiyoruz dedi, herkes farklı sölüyo yafBende sade soda icemiyorum malesef ama çilekli iciyorum. Suyla problemim yok doktorum ic dedi tembihledi gunde 2-3 litre iciyorum ama 15 dakikada bir wcdeyim
ben de gece bi kere gidiyodum ama son günlerde olmuyo, haftalar ilerledikçe rahim yukarı kalkarmış, ikinci trimesterde idrar çok sık çıkılmıyomuş.. inşallah öyle olmuştur benim de..wc meselesi çok vahim. çalışırken hele daha da zor. bide ben sürekli dışarıya çıkıyorum. yolda sıkıştımmı yandımgece de en az 2 kere kalkıyorum. kasıklarım ağrıyo artık acısından uyanıyorum
bitti bileeeeeeboşver canım ya canın sağolsun
Tabi ki hepsini paylaşırım, çok iyi bilgili bir doktormuş öyle diyorlar, benim gözümde evdeki kocaoğlan halabiraz iridir de kendisi ben de kocaoğlan diye alay ederim hep
İyi dileklerin için de çok sağol cnm. yarın gidicez işte, nihayet evleniyor, az daha beklese evde kalacaktı
)))) guldurdun beni canim yaaa abin baska sehirde dimi burda olsaydi bebislerimizi ona gotururduk yumoslar dogunca onlarada cok iyi birerdoktor lazim biz bulduk yumoslarimizada bulalim hayirlisiyla
geldim emme siz gene kaçmışınız yafhahaha boşver gel aramıza geçmişe dalınca çıkmak zor
aaa süpper bilgileer, çok şanslıyıs yaf :) tekrardan mutluluklar abine bu aradaŞimdi düğünü var diye çok sıkıştırmıyorum, yakında her gün arar bin şey sorarım hepsini de paylaşırım merak etmeyin
ben de kahve çok severdimm yaf.. ama şimdi canım hiç istemiyo.. garip.. geçen piknikte azıcık kola içim dedim, onu da severek içmedim..
ayy bana kola demeyinçok içerdim ben de şimdi de en çok özlediğim şeylerin başında
bardak dibi kola içiyorum artık dışarda yemek yiyorsak ben ayran eşim kola dibinde bi yudum bırak diyorum
kola azcık arada bişe olmaz ama sigara aslaaaaaBen onu da içmedim ya, bikaç kez sprite içtim, içinde renklendirirci olmadığı için kısmen daha az zararlıymış ama kola hiç içmedim, nefsimle mücadele ediyorum şu an bir şişe kola yanında da bir sigara yakmamak için :84:
şimdi bilmem de göbüşler koca göbek olunca şu hamile yastıkları varya ondan mı edinsek acepVallahi canim öyle olucak heralde napicaz bilmiyorum eşimde zavallim yastik koyuyo bacagimin altina 5 dk sonra sıkıliyorum donuyorum yastigi aliyo oda benim yuzumden uyuyamiyor gece 5 ten sonra uyuduk vallahi
yaşasınnnTabi ki hepsini paylaşırım, çok iyi bilgili bir doktormuş öyle diyorlar, benim gözümde evdeki kocaoğlan halabiraz iridir de kendisi ben de kocaoğlan diye alay ederim hep
İyi dileklerin için de çok sağol cnm. yarın gidicez işte, nihayet evleniyor, az daha beklese evde kalacaktı
Sorma cnm. beni kola ve schweppes mahvetti zaten, keşke her halttan tiksineceğime bu ikiliden tiksinsem de ömür boyu içmesem
Sodayı da evdeyken içine limon sıkarak içiyorum ama dışarıda, işyerinde falan meyvelisinden alıyorum mecburen, o da çok sık değil, haftada bikaç kez oluyo en fazla.
)))) guldurdun beni canim yaaa abin baska sehirde dimi burda olsaydi bebislerimizi ona gotururduk yumoslar dogunca onlarada cok iyi birerdoktor lazim biz bulduk yumoslarimizada bulalim hayirlisiyla
aaa meserret harbiden nerdeydi abinler??? ankara de lütfeeeeen diyerekten bi şansımı deneyim)))) guldurdun beni canim yaaa abin baska sehirde dimi burda olsaydi bebislerimizi ona gotururduk yumlar dogunca onlarada cok iyi birerdoktor lazim biz bulduk yumoslarimizada bulalim hayirlisiyla
hehehee ivet pahalı oluyo onlar ya, bi de üç tane oluncaAylint cnm senin destandan alıntılamiyim dedimfanatiklik varsa takımının bebek eşyalarından sen de alabilirsin, bayılacaklarına eminim, 3 tane farklı al bari, biraz pahalılar ama 18 tl yi bir mama önlüğüne vereceğim hiç aklıma gelmezdi açıkcası ama hediyedir bir defalık aldık :97:
Sodayı da evdeyken içine limon sıkarak içiyorum ama dışarıda, işyerinde falan meyvelisinden alıyorum mecburen, o da çok sık değil, haftada bikaç kez oluyo en fazla.
gevezeleeeer hemen yine kaynatmışlar, durun yetişcemmm
ben de kahve çok severdimm yaf.. ama şimdi canım hiç istemiyo.. garip.. geçen piknikte azıcık kola içim dedim, onu da severek içmedim..
aaa bu da iyiymiş, organik meyveli soda :13:
ben de sodayı sade içemiyorum yaa limon sıkarak da içemiyorum. ama meyveli sodaya bayılırım
arada içiyorum bazen de sade sodaya meyve sıkıp ekliyorum kendim organik meyveli soda yapıyorum
olsunn, yine de çok büyük şans, bişe takılsa aklına hemen arar sorarsın, ne güsel.. bize de söle heeEvde kalacaktı ama gerçek yanihehhe normalde de hep alay ederiz de biz birbirimizle, alışkanlık olmuş
Evet cnm şu an İzmirde, gelinimiz de orda ikisi de çocuk doktoru, uzmanlıkları bitti ama gelinimiz mecburi hizmete gitmedi henüz, seneye neresi çıkarsa gidecekler büyük ihtimalle, o kadar isterdim ki yanımda, yakınımda olmalarını, çocuk doktoru da çoooook önemli çünkü, dayısına güvenirdim ne güzel.
heheheee ivetaylinn hayatımın en uzun alıntısıydı..sen 3 bebişe göre sanırım alıntı ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?