2012 Ocak Anneleri

Şimdi düğünü var diye çok sıkıştırmıyorum, yakında her gün arar bin şey sorarım hepsini de paylaşırım merak etmeyin
Zaten arkadaşlarım için arıyorum arada, mesela önerdiği bebek bezi prima onu biliyorum, özellikle yenidoğan için mutlaka organik pamuklu giysiler öneriyor. Bi de ilaç karşıtı bizimki, her şeyin doğalından yana, benim arkadaşın oğlu ek gıdaya geçince kabız olmuştu, ilaç falan fayda etmemiş. Bizimkini aradık, kocakarı yöntemleri kullanın önce zeytinyağlı pamukla ovun sonra poposundan iteleyin zeytinyağlı pamuğu dedi, gerçekten de bebiş 1 saate kalmadan yaptı kakasını hiç zorlanmadı bunları öğrenmek lazım.

sade soda içtim felaket bulantı yaptı..meyveli denemedim deniycem bakalım...
kola gazoz da sağlıksız ama az iç cnm...

Ben kola bağılmlısıydım cnm. günde 1 litre içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim, elmalı portakallı ve limonlu soda içiyorum sadece.

Son düzenleme:
Ben gece4 kez kesin kalkiyorum zaten cokda uyuduumda soylenemez yatagi gorunce biseyler oluyo bana ;(

al benden de o kadar en az 3-4 kez wc ye kalkıyorum. bi de dönerken filan hızla dönüyorum sonra birden uyanıyorum
uyku diye bişey yok bize artık

Ben kola bağılmlısıydım cnm. günde 1 litre içiyordum, hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim, elmalı portakallı ve limonlu soda içiyorum sadece.

ayy bana kola demeyin çok içerdim ben de şimdi de en çok özlediğim şeylerin başında
bardak dibi kola içiyorum artık dışarda yemek yiyorsak ben ayran eşim kola dibinde bi yudum bırak diyorum

bence bebiş olduktan sonrada içme...çok zararlı ya..hem aşırı kilo aldırıyor..

ayy bana kola demeyin çok içerdim ben de şimdi de en çok özlediğim şeylerin başında
bardak dibi kola içiyorum artık dışarda yemek yiyorsak ben ayran eşim kola dibinde bi yudum bırak diyorum

Ben onu da içmedim ya, bikaç kez sprite içtim, içinde renklendirirci olmadığı için kısmen daha az zararlıymış ama kola hiç içmedim, nefsimle mücadele ediyorum şu an bir şişe kola yanında da bir sigara yakmamak için :84:

al benden de o kadar en az 3-4 kez wc ye kalkıyorum. bi de dönerken filan hızla dönüyorum sonra birden uyanıyorum
uyku diye bişey yok bize artık

Vallahi canim öyle olucak heralde napicaz bilmiyorum eşimde zavallim yastik koyuyo bacagimin altina 5 dk sonra sıkıliyorum donuyorum yastigi aliyo oda benim yuzumden uyuyamiyor gece 5 ten sonra uyuduk vallahi

Ayyyy canim super olur bize bilgi verirsen sen simdi rahatsiz etme zaten bizimde cooook vaktimiz var. Bu rada hayirli ugurlu olsun ömur boyu mutluluklar diliyorum canim abine

Tabi ki hepsini paylaşırım, çok iyi bilgili bir doktormuş öyle diyorlar, benim gözümde evdeki kocaoğlan hala biraz iridir de kendisi ben de kocaoğlan diye alay ederim hep
İyi dileklerin için de çok sağol cnm. yarın gidicez işte, nihayet evleniyor, az daha beklese evde kalacaktı

bence bebiş olduktan sonrada içme...çok zararlı ya..hem aşırı kilo aldırıyor..

Sorma cnm. beni kola ve schweppes mahvetti zaten, keşke her halttan tiksineceğime bu ikiliden tiksinsem de ömür boyu içmesem

yannıs destan oldu be ya
okuyun heeeee
iveeeeet baştan yazalım, bi kısmından caydım galiba :82:
şu baba çamaşır 30 derecede yıkanır mı annem onu (kaçtı) 7500 derecede yıkıyoduuuu diyen bebiş mi :))
Bacimcimm yhabnde kasinti yookk..sadece goguslerim bazen kasinio okdr..sivilcelenme oldu kol ve boynumda bide onlr kasiniooo..nie kiii...
sivilce bende de oldu yavrı ama sakın oynama çoğalıyo, bıraktım ben düzelmeye başladı gibi... kız mı bu bebeler nedir, cildim yağlandı tüylendim
Ben ankaradayım canım
heyoooooo nersindesinn?? :13:
ivet ivet, ben de iğnemi yaptırmaya gittimdi, çok ilgililer, hemşirem de çok şekerdi, kilo, tansiyon ölçtü, gebe kartımı hazırladı, arayıp görüşme günlerini bildirecekmiş.. doktorum ok derse tetanoz aşılarımı yapacaklarmış..çok beendim
canımm ya, çabucak geçer inşallah.. eşin çok bastırmasın, yüzeysel yapsın..
canımm çok sağol.. benim çoğul olduğu için ikili yapılamıyomuş, sadece ense kalınlığı bakılcak, inşallah hepsinin normal çıkar..
offf hayırlısıyla şu ikili testi de atlatsak :18: güzel sonuçlansa hepimizinki
aminnnn
ayy bi de geçmişe göz attım da bugün epey göbek muhabbeti olmuş :)
yakındır göbişlerin eklenmesi herkesin çıkmaya başladı sanırım
benim çıktı yaf :)) akşam eve gidince bi baktım gocaman, eşime gösterdim gülüyo, dedim gazdır di mi, yokladı bi, bence yerleşik bi düzen var burda diyoo :)))
canım benim tamamen geçer inşallah.. magnezyom da mı etki,liymiş? ilk haftalarda kramp olmuştu da dr vermişti ama kramplar geçince içmedim.. lekelenmem olduya benim de, içse miydim acep:26:
cnmm çok sağolasıınn. Hep beraber inşallah bebişlerimizden göbüşlerden bahsedeceğizzzzzzzzzzz.
inşallahh
canimm inşallah hepimiz atlatcaz bu günleri, güzel günler yakın..
maşallah canımm
maşallah :) canım ense kalınlığı iyiyse endişelenme ikili de iyi çıkar inşallah.. risk hesabında ikisi birlikte değerlendiriliyomuş
canım ben de bazen böle hissettim ama sanırım şundan, hem çok kalabalığız maşallah, atlanabiliyo, hızlıca okunup geçilebiliyo, bi de sen da sanırım benim gibi çok sık gelemiyosun, sıkça gelen kızlar arasında muhabbet daha bi ilerledi.. sakın gitme bi yere heeeee
inşallah güzel sonuç alırsınız canım..
ya bide kıl doldu göbeğim göğüs aramdan başlayıp göbeğime kadar dolu tüyler var yenimi fark ettim aacaba diyorum ama sanmam sizdede çıktımı neyapcam bunları alsam olurmu
bende de bende de ama almayın yoksa hep almak zorunda kalırsınız diyolar.. doğumdan sona dökülüyomuş
kuzu bende de koku hassasiyeti var yaf böle geziyomm
bende açlıktan yatamıyorum eşim uyudu sütü alabilsem keşke dolaptan napcam yaa
kıyamam :)
Gunaydinn kizeclerrrrrryha turkmen gelini bu topicte deilmiydii....eger efetsee yeden aytik yok bilen far miiii
ivet burdaydı ama gelmiyo sanırım bi süredir.. inşallah bi sorun yoktur..

Gunaydın kızlarrr
Dunde yogundum bugunde baya yogun olucamm :)
Aksama gorusuruz
cıcı anne adayları
kolay gelsin tatlıım, yorma kendini çok
canım benim sağol, sana daa :)
oyyyyy güle güle giysin cicilerini kuzu :)
Oy yavru güle güle giysin
Ben de ilk cicisini, babasına babalar günü hediyesi olarak aldım, bjk kartal yuvasından, yavru kartal tulumu ve mama önlüğü, görünce bayılacak
aaa babalar gününde ne alsam diyodummm süper fikir, benim eşim de koyu fenerlidir :)) ama üç tane almak lazım di mi
yuppiii, ankaranın neresindesin canım?
canım kuzuna da maşallah
ivet ikisini bir çıkar bence :))
Hahahaha bizim de evlilik yıldönümüzden bir ün sonra eşimin doğum günü, her yıl bir hediyeyle yırtıyorum, sen de öyle yap
eferem
günaydın kızlar.....

sabah kahvaltıyı çok kaçırdım sanırım şuanda nefes bile alamıyorum sizce normalmi bu?? tıkandım resmen (
bende de var buuuu çok yemeye de gerek yok, normal de yesem tıkanıyorum yaa
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrr!!!!!!11

nasılsınızzzzzzzzzzz?????????????
günaydın kuzuuuuu, iyidir, sen nasılsın bugün, sonuçların çıktı mı?
canım benim, kolay gelsin, yorma çok kendini de.. ne güsel sevap kazanıyosun
canım benim endişelenme, herkeste farklı oluyo..
izinliyim bugün, ne güzel uyurum diye planlıyordum ama şimdi uykum var uyuyamıyorum bulantıdan :84:
kuzuuu ama dinlenirsin en azından biraz
kızlar hamilelikle ilgili kitap okumaya basladınız mı?
ben de kitap edinmek istiyorum ama daha çok bebek bakımıyla ilgili aklımdaki.. biraz teorik de olsa öğrenmem lazım, ilk bebeklerim..
hoşgeldin cnm...seni görünce bana heyecan basıyo çok hoşuma gidiyor 3 bebiş olcak diye..keşke benimde çoğul olsaydı...
canımm :) hayırlısını nasip etsin hepimize Rabbim, olsun senin de kuzucun var, kokularını içimize çekeceğimiz günler de gelsin inşallah sağlıkla
kakan kocatepe ben de takip ediyom..

Günaydınnnn kızlar
günaydıın
Su içemediğim gibi, meyve suyu falan da içemiyorum ben, canım sürekli kola gazoz falan istiyor, ben de meyveli soda içiyorum günde 1 tane napim :26:
sodanın zararı yok sanırım günde bi tane.. ama meyveli yerine sadye limon sık dene, o da fena olmuyo.. aslında ben de meyveli severim, sade içemem
Bende sade soda icemiyorum malesef ama çilekli iciyorum. Suyla problemim yok doktorum ic dedi tembihledi gunde 2-3 litre iciyorum ama 15 dakikada bir wcdeyim
benim dr 2 litre su, yarım lt süt veya yoğurt tüket, fazla su da istemiyoruz dedi, herkes farklı sölüyo yaf
ben de gece bi kere gidiyodum ama son günlerde olmuyo, haftalar ilerledikçe rahim yukarı kalkarmış, ikinci trimesterde idrar çok sık çıkılmıyomuş.. inşallah öyle olmuştur benim de..
boşver canım ya canın sağolsun
bitti bileeeeee
yine pc oyununa gelmeden hemen cevapla diyim bariii :)))

Aylint cnm senin destandan alıntılamiyim dedim fanatiklik varsa takımının bebek eşyalarından sen de alabilirsin, bayılacaklarına eminim, 3 tane farklı al bari, biraz pahalılar ama 18 tl yi bir mama önlüğüne vereceğim hiç aklıma gelmezdi açıkcası ama hediyedir bir defalık aldık :97:

Sodayı da evdeyken içine limon sıkarak içiyorum ama dışarıda, işyerinde falan meyvelisinden alıyorum mecburen, o da çok sık değil, haftada bikaç kez oluyo en fazla.

gevezeleeeer hemen yine kaynatmışlar, durun yetişcemmm
hahaha boşver gel aramıza geçmişe dalınca çıkmak zor
geldim emme siz gene kaçmışınız yaf
aaa süpper bilgileer, çok şanslıyıs yaf :) tekrardan mutluluklar abine bu arada
ivet prima daha iyiymiş gerçekten.. ve evet zeytinyağııı, kabızlığa noktayı koyan mucizevi yağ
aaa kızlar aklıma gelmişken dün annemle konuşuyodum da, organik yün ipler çıkmış... malum kış bebesi olcaklar, onlarla patikler, yelekler falan yaparız, sıcacık giyerler :)
bi de ben kundak düşünüyorum, ama bacaklarını rahat bırakıp sadece kollarını söle biraz sarmalamaya.. bebekler huzurlu uyurmuş öyle.. anneme söledim, tabi, kendini uyandırmaz diyo, sırayla paketler koyarız köşeye diyoooo :))))

ben de kahve çok severdimm yaf.. ama şimdi canım hiç istemiyo.. garip.. geçen piknikte azıcık kola içim dedim, onu da severek içmedim..
kola azcık arada bişe olmaz ama sigara aslaaaaa
Vallahi canim öyle olucak heralde napicaz bilmiyorum eşimde zavallim yastik koyuyo bacagimin altina 5 dk sonra sıkıliyorum donuyorum yastigi aliyo oda benim yuzumden uyuyamiyor gece 5 ten sonra uyuduk vallahi
şimdi bilmem de göbüşler koca göbek olunca şu hamile yastıkları varya ondan mı edinsek acep
yaşasınnn

Son düzenleme:
Sodayı da evdeyken içine limon sıkarak içiyorum ama dışarıda, işyerinde falan meyvelisinden alıyorum mecburen, o da çok sık değil, haftada bikaç kez oluyo en fazla.

ben de sodayı sade içemiyorum yaa limon sıkarak da içemiyorum. ama meyveli sodaya bayılırım
arada içiyorum bazen de sade sodaya meyve sıkıp ekliyorum kendim organik meyveli soda yapıyorum

)))) guldurdun beni canim yaaa abin baska sehirde dimi burda olsaydi bebislerimizi ona gotururduk yumoslar dogunca onlarada cok iyi birerdoktor lazim biz bulduk yumoslarimizada bulalim hayirlisiyla

Evde kalacaktı ama gerçek yani hehhe normalde de hep alay ederiz de biz birbirimizle, alışkanlık olmuş

Evet cnm şu an İzmirde, gelinimiz de orda ikisi de çocuk doktoru, uzmanlıkları bitti ama gelinimiz mecburi hizmete gitmedi henüz, seneye neresi çıkarsa gidecekler büyük ihtimalle, o kadar isterdim ki yanımda, yakınımda olmalarını, çocuk doktoru da çoooook önemli çünkü, dayısına güvenirdim ne güzel.

)))) guldurdun beni canim yaaa abin baska sehirde dimi burda olsaydi bebislerimizi ona gotururduk yumlar dogunca onlarada cok iyi birerdoktor lazim biz bulduk yumoslarimizada bulalim hayirlisiyla
aaa meserret harbiden nerdeydi abinler??? ankara de lütfeeeeen diyerekten bi şansımı deneyim
hehehee ivet pahalı oluyo onlar ya, bi de üç tane olunca ufak ufak bişiler alıyım olmadı..
aaa bak ben de büroda bi meyveli gazoz keyfi mi yapsam.. tuh tuh limon da yok napalım di mi :13: neli içsemmm, şey de güzel oluyo, ananas portakal karışımı olan vardı hangi markaydı yaf

Aylint ay avatarındaki gibi dürüp uyutucan mı bebeleri çok hoş yaaaaaaaa, demiştim ya eşimin bir halasının üçüzleri, diğerinin ikizleri var, özellikle üçüzler çok komik oluyo ya aynı anda koro halinde gülmeye başlıyorlar, oyuncak gibi çok tatlılar ya bayılıyorum onlara, seninkiler de öyle olucak çok eğleneceksin gör bak

İzmirdeler bizimkiler cnm. maalesef Ankara değil...

Son düzenleme:
gevezeleeeer hemen yine kaynatmışlar, durun yetişcemmm

ben de kahve çok severdimm yaf.. ama şimdi canım hiç istemiyo.. garip.. geçen piknikte azıcık kola içim dedim, onu da severek içmedim..

ayy ne güzel zararlı şeyleri canının istememesi ben bi de nescafe çok severdim ama sanırım havalar ısındı diye artık içesim yok :)

ben de sodayı sade içemiyorum yaa limon sıkarak da içemiyorum. ama meyveli sodaya bayılırım
arada içiyorum bazen de sade sodaya meyve sıkıp ekliyorum kendim organik meyveli soda yapıyorum
aaa bu da iyiymiş, organik meyveli soda :13:
olsunn, yine de çok büyük şans, bişe takılsa aklına hemen arar sorarsın, ne güsel.. bize de söle hee
aylinn hayatımın en uzun alıntısıydı..sen 3 bebişe göre sanırım alıntı ediyosun
heheheee ivet benim destanlar meşhurdur balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…