şekercik rahatsız mıydı? kaçırmış mıyım, nesi vardı?
Canlar nette de öyle yazıyordu doktorum da onayladı, türk kahvesi çok daha iyiymiş.
Sigarayı da hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmedim ama sanki bırakmışım gibi değil de ara vermişim gibi hissediyorum, keşke birdaha içmesem of of
neyse kızlar ben bir duş alıp dışarı çıkıcam işlerimi halledince uğrarım yine, iyi sohbetler :80:
şekercik taşınma telaşın agirmiş olabilir canım az zamanları vardı hatırladığım kadarıyla.
evet maşallah :))
benim canım istemiyo ya.. ama bi yudum alsam isteyebiliröyle bi durumum var benim, canım bişe istemiyo ama yemeye başlayınca da durasım gelmiyoooo hehehee
en tatlı yeri poposudur zaten bu bebişlerin, vitamini poposunda))) canim bende eşime diyorum bizimki bana bukadar agri cektiriyo şimdiden bi dogsun poposunu isircam diye
yavrı tam zamanı bırakmanın, bak sakın tekrar başlamaCanlar nette de öyle yazıyordu doktorum da onayladı, türk kahvesi çok daha iyiymiş.
Sigarayı da hamile olduğumu öğrendiğimden beri içmedim ama sanki bırakmışım gibi değil de ara vermişim gibi hissediyorum, keşke birdaha içmesem of of
neyse kızlar ben bir duş alıp dışarı çıkıcam işlerimi halledince uğrarım yine, iyi sohbetler :80:
hehe :) etinden sütündennnn ivet katılıyorummaylincim hakıkaten destan olmuş. çok güldürdün beni. allah neşeni daim etsin. hele şu 3 in 1e koptum
canım abine mutluluklar. etinden sütünden yararlanmak lazım. çok şanslısınbuarada azmine hayranım. sigara kahve kola alkol vs. hepsını bıraktın bebişin için. bebeişin bunları öğrenınce annesiyle gurur duyacak
şekercik taşınma telaşın agirmiş olabilir canım az zamanları vardı hatırladığım kadarıyla.
yakarım valla
birden gözümün önüne kola reklamları geldi, şöööle pıssssstttt diye açıp buzların şıngırtıları arasında lıkır lıkırrr ohhhhhhahhhh ahhhhhh suss yaramı deştin valla şimdi bi sigara ve buz gibi kola içcektimki tüm sıkıntılarım giderdi eminimama ben bu sefer aynı salaklığı yapmıcam ve sigaraya başlamıcam inşş, kaana hamileykende bıraktım hatta 2 yıl emzirdim diyede içmedim geçen yaz başladım hayatımın salaklığını yapmışım
birden gözümün önüne kola reklamları geldi, şöööle pıssssstttt diye açıp buzların şıngırtıları arasında lıkır lıkırrr ohhhhhhkötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm
biz atlattık şükür, ama evliyken gitti.. çok zordur canım ya, Allah yardımcınız olsun..Kizlar buarada birsey sorucam benim gibi eşi askere gitmemis olan varmi????
sende de mi öyle :)hislerime tercünman oldun canım
niyeküben eşimle askerden geldiği gün tanışmıştım 28.06.2006 hala aklımdaoyuzden çok sanslıyım. ama tabi uzun yıllar farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldığımız için asker beklemiş kadar olmuştum.
ama lekelenme diil di mi akıntısı çoktu, öyle hatırladım şimdi.. bişecik yoktur hamilelikte bazen artarmış akıntı..
Canım koyu akıntısı var diye hatırlıyorum ben..
Bide taşıncaktı onunda telaşı olabilir tabi ama merk ettm..
du korkma teyze şaka yaptıanneeeeeciiiiimmmmmmmmmmmm
slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
du korkma teyze şaka yaptı:)) sizi bilmem de benim sıpalar yorabilir hamilelikte beni, inşallah kolay geçer :18:
ayyy ne süper olurdu yakın olsalar.. neyse senden otlanırız biz de :)))
açıcaz artık yavrım ya, üçünü de dizeriz yan yana inşallah doğuştan fenerli modunda
hahaa evet çok şeker o bebek, mimklerine bitiyorumm, baba napıyosun yaa diye başını çeviriyoya, bi de rüzgar gülü ile annesi arasındaki bakış trafiği :)))
su konusu bende de biraz var, susuyorum, içmeye başlayınca cenım çekmiyo.. dün uzun zamandır ilk kez severek su içtim de nası mutlu oldum :))
türk gayfesi içebilir miymişiz? ilginç.. gerçi türk kahvesinin zararı çok daha azmış neskafeye göre..
ama lekelenme diil di mi akıntısı çoktu, öyle hatırladım şimdi.. bişecik yoktur hamilelikte bazen artarmış akıntı..
o kola anlatımına bu kadan mı tepki aldım, ulen yaşasın kötülük dedirtmediniz azımın tadıylen heee
ooohhhh olsa da içsek :))
ayy hadi şimdi dayanıyorum da 18 temmuzda tatile gidiyoruz tatillerde iyice kolanın dibine vururdum
asıl o zaman ne yapcam ühühüüüüü
benim daha önceden yapılmıştı, dr sormadı da yapmadı da hamilelikteslm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı.slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
niyekü
Ben yaptırmadım doktorda istemedi zaten.. :44:
slm bebişim
biliyosun ben yaptırdım hamilelikten 1 ay önce, doktorum daha önce yaptırmadığım için de kızmıştı :)
sen doktorunla konuştun mu bunu?
inş. kolaylıkla atlatırsın canım sen de tabii bize göre biraz daha zorlanabilirsin ama inş. sağlıkla kavuşursun meleklerine
o kola anlatımına bu kadan mı tepki aldım, ulen yaşasın kötülük dedirtmediniz azımın tadıylen heee
tatilde buzlu meyve suyu içersin kola niyetine
benim daha önceden yapılmıştı, dr sormadı da yapmadı da hamilelikte
amin, inşallah yavrım ya, dua edin bana hee.. hepimiz birbirimize edelim dua, hamilelerin duası kabul olumuş :)))
inş. kolaylıkla atlatırsın canım sen de tabii bize göre biraz daha zorlanabilirsin ama inş. sağlıkla kavuşursun meleklerine
ben de bekarkene batıkentte oturmuştuk bi süre.. ben çubuktayım, evlenince buralı oldum :)) zekai tahir hep iyi diyolar, ben de memnunum, doktorum da iyi, tavsiye ederim..canım ben türk kahvesini sorudm dün doktoruma. haftada 2 yi geçme dedi. kabızlık yapabilir dikkat et dedi.
ben batıkentteyim canım. sen neredesin?
zekai tahir burak ta galiba dimi doktorun? bende çok araştırmıştım orayı, orda doğum yapıp şidddetle tavsiye eden arkadaşlarım var. ama kararsızım hala.
unuttuğum bir şey daha dün çatlak için krem sürdüm doktoruma. 4.ayda başlarsın dedi. bebe yağı , badem yağı vs süreyimmi dedim , sür istersen ama krem yağ vs çok etkili değildir. genetik yapı önemli, sen bol suyunu iç önlemini al ama yapı müsaitse naparsan yap çatlarsın dedi. kadının dann diye konuşmasına gıcık oluyorum zaten.:26:
inşallah düselmiştir..
Koyu renk akıntı diye hatırlıyorm ben cnm ama yanlışta hatırlıyo olabilirim.
Off hemde ne artmak bende feci arttı çıldırtıyo beni :95:
en tatlı yeri poposudur zaten bu bebişlerin, vitamini poposunda
yavrı tam zamanı bırakmanın, bak sakın tekrar başlama
hadi güle güleeee, yine bekleris
hehe :) etinden sütündennnn ivet katılıyorumm
yakarım valla
birden gözümün önüne kola reklamları geldi, şöööle pıssssstttt diye açıp buzların şıngırtıları arasında lıkır lıkırrr ohhhhhhkötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm
inşallah düselmiştir..
sen şimdi don yetiştiremezsin kuzuu :) günlük ped kullanma eme hee
hahahaaaaa komple senin demek , yaa kıslar benim emektar topikte alışıklardır benim çatlak hafif sansürlü yazılarıma ama burda çok tutuyom kendimiiii :18: şimdi buna da bişe patlatırdım ben yafffben hamile kalmadan önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı.
okul bitince 2 yıl ben ailemin yanında yaşadım evlenene kadar. onun okulu dahaönce bitmişti zaten tanıştığımızda ankaradaydı yakındı kolay oluyordu ama sonraları memlektine gitti orda çalıştı. 15 saat mesafe çok zor oldu. her ay gelıyordu ama doyamadan gidiyordu. artık komple benım ama
olayımm tabi gülümmmaşkolll emii:)))
İnşallah canım..
Valla yetiştiremiyorum nerdeyse her tuvalete gidişimde değiştircem çamaşırımı..
Allahtan çeyizimde baya bayaa getirmiştim teyzemde çamaşırcı ondan da sürekli çamaşır istiyodum normalde de çok sık değiştirrdim dalga geçiyodu benimle napıyosun bu kadar çamaşırı yiyomusun diye
Al işta lazım oluyoo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?