ayyy kızlar kafamı tutamıyorum bıraz uyuycam inşallah hepinizi çooook öpüyorum görüşürüz ...
inşallah canım .taramalar herkesin güzel çıkar .yannıs destan oldu be ya
okuyun heeeee
iveeeeet baştan yazalım, bi kısmından caydım galiba :82:
şu baba çamaşır 30 derecede yıkanır mı annem onu (kaçtı) 7500 derecede yıkıyoduuuu diyen bebiş mi :))
sivilce bende de oldu yavrı ama sakın oynama çoğalıyo, bıraktım ben düzelmeye başladı gibi... kız mı bu bebeler nedir, cildim yağlandı tüylendim
heyoooooo nersindesinn?? :13:
ivet ivet, ben de iğnemi yaptırmaya gittimdi, çok ilgililer, hemşirem de çok şekerdi, kilo, tansiyon ölçtü, gebe kartımı hazırladı, arayıp görüşme günlerini bildirecekmiş.. doktorum ok derse tetanoz aşılarımı yapacaklarmış..çok beendim
canımm ya, çabucak geçer inşallah.. eşin çok bastırmasın, yüzeysel yapsın..
canımm çok sağol.. benim çoğul olduğu için ikili yapılamıyomuş, sadece ense kalınlığı bakılcak, inşallah hepsinin normal çıkar..
aminnnn
benim çıktı yaf :)) akşam eve gidince bi baktım gocaman, eşime gösterdim gülüyo, dedim gazdır di mi, yokladı bi, bence yerleşik bi düzen var burda diyoo :)))
canım benim tamamen geçer inşallah.. magnezyom da mı etki,liymiş? ilk haftalarda kramp olmuştu da dr vermişti ama kramplar geçince içmedim.. lekelenmem olduya benim de, içse miydim acep:26:
inşallahh
canimm inşallah hepimiz atlatcaz bu günleri, güzel günler yakın..
maşallah canımm
maşallah :) canım ense kalınlığı iyiyse endişelenme ikili de iyi çıkar inşallah.. risk hesabında ikisi birlikte değerlendiriliyomuş
canım ben de bazen böle hissettim ama sanırım şundan, hem çok kalabalığız maşallah, atlanabiliyo, hızlıca okunup geçilebiliyo, bi de sen da sanırım benim gibi çok sık gelemiyosun, sıkça gelen kızlar arasında muhabbet daha bi ilerledi.. sakın gitme bi yere heeeee
inşallah güzel sonuç alırsınız canım..
bende de bende deama almayın yoksa hep almak zorunda kalırsınız diyolar.. doğumdan sona dökülüyomuş
kuzu bende de koku hassasiyeti var yafböle geziyomm
kıyamam :)
ivet burdaydı ama gelmiyo sanırım bi süredir.. inşallah bi sorun yoktur..
kolay gelsin tatlıım, yorma kendini çok
canım benim sağol, sana daa :)
oyyyyy güle güle giysin cicilerini kuzu :)
aaa babalar gününde ne alsam diyodummm süper fikir, benim eşim de koyu fenerlidir :)) ama üç tane almak lazım di mi
yuppiii, ankaranın neresindesin canım?
canım kuzuna da maşallah
ivet ikisini bir çıkar bence :))
eferem
bende de var buuuuçok yemeye de gerek yok, normal de yesem tıkanıyorum yaa
günaydın kuzuuuuu, iyidir, sen nasılsın bugün, sonuçların çıktı mı?
canım benim, kolay gelsin, yorma çok kendini de.. ne güsel sevap kazanıyosun
canım benim endişelenme, herkeste farklı oluyo..
kuzuuuama dinlenirsin en azından biraz
ben de kitap edinmek istiyorum ama daha çok bebek bakımıyla ilgili aklımdaki.. biraz teorik de olsa öğrenmem lazım, ilk bebeklerim..
canımm :)hayırlısını nasip etsin hepimize Rabbim, olsun senin de kuzucun var, kokularını içimize çekeceğimiz günler de gelsin inşallah sağlıkla
kakan kocatepe ben de takip ediyom..
günaydıın
sodanın zararı yok sanırım günde bi tane.. ama meyveli yerine sadye limon sık dene, o da fena olmuyo.. aslında ben de meyveli severim, sade içemem
benim dr 2 litre su, yarım lt süt veya yoğurt tüket, fazla su da istemiyoruz dedi, herkes farklı sölüyo yaf
ben de gece bi kere gidiyodum ama son günlerde olmuyo, haftalar ilerledikçe rahim yukarı kalkarmış, ikinci trimesterde idrar çok sık çıkılmıyomuş.. inşallah öyle olmuştur benim de..
bitti bileeeeee
yine pc oyununa gelmeden hemen cevapla diyim bariii :)))
ev bakınıyorum gülüşüm.ramazandan önce taşınıp düzeni kurmak istiyorum eneste 2 hafta sonra kreş tatil oluyor . bu arada iki gündür mideyi bozmuşum bulantım vardı ayran içtim şimdiaaaa medinem gelmiş. hoşgelmişşş nerdesin kız sen
ben yaptırmadım ama ultrasonla rahim agzından inceledi kanserli hücre çoğalımı olurmuş ilk gebelik aylarında diye ama çok şükür temiz dedi alıp incelemeye gerek yok dedi canım .slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
ayyy kızlar kafamı tutamıyorum bıraz uyuycam inşallah hepinizi çooook öpüyorum görüşürüz ...
hahahaaa yiyo musun ha, iyi yapmışsın kuzu, biriktir donu, bebe yer onu
canımm destanımı alıntı yapan ilk şanslı kişisinninşallah canım .taramalar herkesin güzel çıkar .
ev bakınıyorum gülüşüm.ramazandan önce taşınıp düzeni kurmak istiyorum eneste 2 hafta sonra kreş tatil oluyor . bu arada iki gündür mideyi bozmuşum bulantım vardı ayran içtim şimdigeçmişi okudum biraz.
sebamed tavsiye ederim bebek için ,bebek bezide prima tavsiye ederim.annene güzel lif ördür bebiş için iplik iplik olan var ya ondan yumuşacık olur . chiccoda güzel ama içeriğindeki paraben var mı diye bakmak lazım ben o yüzden şampuan ve sabun tercihimi hala Johnson's dan yana kullanıyorum.mustelada da paraben yok sanırım .iyice araştırıp al gülüm.bende geçen bez değişim günü vardı huggesin evde bez poşeti buldum alışveriş merkezine gittim yarım saat kuyruga girdik millet alan gelmiş alan gelmiş bir tane yeni doğan paket aldım geldim bende .evde bulunsun ilk eşyamız bebek bezi oldu diyebilirim.
ben yaptırmadım ama ultrasonla rahim agzından inceledi kanserli hücre çoğalımı olurmuş ilk gebelik aylarında diye ama çok şükür temiz dedi alıp incelemeye gerek yok dedi canım .
bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
bak yazarım heee
Valla bol bol almak lazım 2 kişi olunca çok çamaşırda olmuyoki sürekli açıyım..
İçinden gelenleri yaz sende cnm ne kasıyosn kendini
ikisi de kilo yapar diye biliyorum tatlişkom.. ben de ikisini de kullanıyorum artıkın, inşallah çok yapmaz..bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
ben 5. haftalık hamileyken gittiğimde canım rahimden sıvı alıp baktıralım dedi bende alttan muayene biraz tehlikeli olmaz mı dedim çok değil o zaman bir ultrasonla bakayım dedi o esnada işte alttan baktı ultrasonla tamam gerek yok almaya dedi rahim temiz dedi.orada hücre çoğalımı olurmuş bunun için bakıyorum dedi.eger dediği şey bu ise bunları yaşadım diyebilirim.canımm destanımı alıntı yapan ilk şanslı kişisinn
tavsiyeler için teşekkürleer
smearla ilgili dediğini bilmiyodum.. ultrasonla anlaşılıyo muymuş?
anladım canım desene kilocuklar geliyor yavaş yavaşbak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa
ikisi de kilo yapar diye biliyorum tatlişkom.. ben de ikisini de kullanıyorum artıkın, inşallah çok yapmaz..
ben 5. haftalık hamileyken gittiğimde canım rahimden sıvı alıp baktıralım dedi bende alttan muayene biraz tehlikeli olmaz mı dedim çok değil o zaman bir ultrasonla bakayım dedi o esnada işte alttan baktı ultrasonla tamam gerek yok almaya dedi rahim temiz dedi.orada hücre çoğalımı olurmuş bunun için bakıyorum dedi.eger dediği şey bu ise bunları yaşadım diyebilirim.
bak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa
ben de son bir buçuk haftada hiç almamışım, sağlık ocağında baktıklarına göre..ben pazardan bu yana 1 kilo vermişim arkadaşlar.
ivet yaa :)anladım canım desene kilocuklar geliyor yavaş yavaş
bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bak bu genele sen de dahil olacen, iyi düşündün taşındın, tarttın ölçtün biçtin mi? :82:
Yaz yaz..
Yok canımm alınmamıştır heralde..
Ben sadece onun alıntısı için söylemedim ama genel olarak hahahahha
evet canım sen şanlı taraftasın ne güzel keşke hiç kimse çatlamasacanım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor
canım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor
bak bu genele sen de dahil olacen, iyi düşündün taşındın, tarttın ölçtün biçtin mi? :82:
ankaralı şekerleeeer, ankaraya ikea açılıyomuşşşş, yuppiiii
evet canım sen şanlı taraftasın ne güzel keşke hiç kimse çatlamasa
özellikle bacakların üst iç ve ön kısımlarında var benim oralara sürmek aklımın ucundan geçmemişti karın kocaman oluyor da oralarda almış kilodan hemen çatlamışımbakalım bundada çatlarsam artık harita gibi dolanırım
liarec alacağım 4. ayıma girince yine göbek ve popoya sürerim sanırımşuan göbeğim çıkıyo ama sabah uyanınca sönüyor.hamileye benzer halim yok yine aynı heyecanı yaşıyor insan hemen karnım çıksın istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?