2012 Ocak Anneleri

inşallah canım .taramalar herkesin güzel çıkar .

aaaa medinem gelmiş. hoşgelmişşş nerdesin kız sen
ev bakınıyorum gülüşüm.ramazandan önce taşınıp düzeni kurmak istiyorum eneste 2 hafta sonra kreş tatil oluyor . bu arada iki gündür mideyi bozmuşum bulantım vardı ayran içtim şimdi geçmişi okudum biraz.
sebamed tavsiye ederim bebek için ,bebek bezide prima tavsiye ederim.annene güzel lif ördür bebiş için iplik iplik olan var ya ondan yumuşacık olur . chiccoda güzel ama içeriğindeki paraben var mı diye bakmak lazım ben o yüzden şampuan ve sabun tercihimi hala Johnson's dan yana kullanıyorum.mustelada da paraben yok sanırım .iyice araştırıp al gülüm.bende geçen bez değişim günü vardı huggesin evde bez poşeti buldum alışveriş merkezine gittim yarım saat kuyruga girdik millet alan gelmiş alan gelmiş bir tane yeni doğan paket aldım geldim bende .evde bulunsun ilk eşyamız bebek bezi oldu diyebilirim.
slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
ben yaptırmadım ama ultrasonla rahim agzından inceledi kanserli hücre çoğalımı olurmuş ilk gebelik aylarında diye ama çok şükür temiz dedi alıp incelemeye gerek yok dedi canım .

ayyy kızlar kafamı tutamıyorum bıraz uyuycam inşallah hepinizi çooook öpüyorum görüşürüz ...

Görüşürüz cnm iyi uykular sana..

hahahaaa yiyo musun ha, iyi yapmışsın kuzu, biriktir donu, bebe yer onu

Valla bol bol almak lazım 2 kişi olunca çok çamaşırda olmuyoki sürekli açıyım..
İçinden gelenleri yaz sende cnm ne kasıyosn kendini

bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.
bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş

canımm destanımı alıntı yapan ilk şanslı kişisinn
tavsiyeler için teşekkürleer
smearla ilgili dediğini bilmiyodum.. ultrasonla anlaşılıyo muymuş?

Uff ben en yakın zamanda başlıyım o zmn çatlak kremine zaten kaşınıyorum..

Valla bol bol almak lazım 2 kişi olunca çok çamaşırda olmuyoki sürekli açıyım..
İçinden gelenleri yaz sende cnm ne kasıyosn kendini
bak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa
ikisi de kilo yapar diye biliyorum tatlişkom.. ben de ikisini de kullanıyorum artıkın, inşallah çok yapmaz..

canımm destanımı alıntı yapan ilk şanslı kişisinn
tavsiyeler için teşekkürleer
smearla ilgili dediğini bilmiyodum.. ultrasonla anlaşılıyo muymuş?
ben 5. haftalık hamileyken gittiğimde canım rahimden sıvı alıp baktıralım dedi bende alttan muayene biraz tehlikeli olmaz mı dedim çok değil o zaman bir ultrasonla bakayım dedi o esnada işte alttan baktı ultrasonla tamam gerek yok almaya dedi rahim temiz dedi.orada hücre çoğalımı olurmuş bunun için bakıyorum dedi.eger dediği şey bu ise bunları yaşadım diyebilirim.

bak yazarım heee
seyyah kuzum kayboldu, bak işte küstü mü yoksaaa

ikisi de kilo yapar diye biliyorum tatlişkom.. ben de ikisini de kullanıyorum artıkın, inşallah çok yapmaz..
anladım canım desene kilocuklar geliyor yavaş yavaş

hımm, görünümünden az çok anlaşılıyo demekki.. benimkine en son aşılama yaparkene bakmıştı :))

canım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor

canım ben ilk gebeliğimde kakao yağı kullanmıştım hiç çatlamadım üstelik 23 kg almıştım sanırım biraz yapıylada alakalı oluyor
evet canım sen şanlı taraftasın ne güzel keşke hiç kimse çatlamasa
özellikle bacakların üst iç ve ön kısımlarında var benim oralara sürmek aklımın ucundan geçmemişti karın kocaman oluyor da oralarda almış kilodan hemen çatlamışım bakalım bundada çatlarsam artık harita gibi dolanırım
liarec alacağım 4. ayıma girince yine göbek ve popoya sürerim sanırım şuan göbeğim çıkıyo ama sabah uyanınca sönüyor.hamileye benzer halim yok yine aynı heyecanı yaşıyor insan hemen karnım çıksın istiyor

Aylincim sana özel msj attım cnm görmedin sanırım neyse burdan soruym bari..
Ben 2li testi devlette yaptırabilirim belki o yüzden doktorunun ismini sana zahmet bi kez daha söylermisin gitmişken senin doktoruna görüniyim bari..

bak bu genele sen de dahil olacen, iyi düşündün taşındın, tarttın ölçtün biçtin mi? :82:

İvet ivet ivet
Zaten az çok anlarsın kimin espri kaldırıp kimin kaldıramıcanı ona göre yazarsın sende.. :92:

belki de eski çatlakların olduğu için yenisi olmaz canım..
ben hemen karnım çıksın istemiyodumm, hayırlısı artık, bebeciklerimiz için değer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…