2012 Ocak Anneleri

İvet ivet ivet
Zaten az çok anlarsın kimin espri kaldırıp kimin kaldıramıcanı ona göre yazarsın sende.. :92:
yok be yavrım hiiç öyle uğraşmak adetim diil, herkese yazarım, hiç tutmam kötüyüm ben kötüyüm
onun için ısrar ilen soruyom :)))
iyi desene gezilicek yerlere bir yer daha eklendi
ben en çok ankamall ve antares bir de forum ankaraya gidiyorum .
sen nereleri geziyorsun aylint cim
aaaaa sen de mi ankaradasınnnn
ben en çok ankamall.. forum ankaraya da gidiyorum bazen. ama ikea yı beğeniyle ve heves ederekten takip ettiğim içün çok sevindim bebek mobilyaları da güzel diyolar istanbullu arkadaşlar

Tutma kendini bşverr..
ıkea konusuna gelince bende bi heves gittim ay çıldırırım orda bir sürü şey alırım diye çünkü çeyiz hazırlığndayken bi dünya insan ikea ikea diyodu neyse eşimle gittik bu ne yaaa dedik acayip pahalı..
Aynı lamba koçtaşta atıyorum 2 lirayken orda 10 lira..
Bidaha da gelmem dedim
Zaten gezerkende sıkıldım hiç güzel değil atıyorum illa bebek odası bölümünden geçiceksinki tabak çanaklara ulaşasın dolaş dolaş gına geliyo insana kayboluyosun içinde..

Son düzenleme:
slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)

harbi mi.. hemen atlamamak lazım o zaman başka yere bakmadan

benim 1,5 yaşında oğlum var
2. bebeği istemediğimiz için adet tarihlerimi hiç not etmiyodum, ilk bebeğime hamile kalmadan önce hep not ederdim
ama sanırım 7-8 Mayıs olabilir
Bende acaba ikiz mi diye düşünüyorum
Doktora daha gitmedim

canım benim, çok geçmiş olsun, biraz önce kulaklarını çınlattık.. bebeğin büyüdü epeyce, antibiyotiği de gebeliğe göre vermişlerdir, inşallah bişec,k olmaz endişelenme, enfeksiyonun tedavi edilmesi lazım tabi.. bolllca su iç, ayaklarını sıcak tut, tuvaletin gelince hiç tutma, sık sık git ki temizlensin mikroplar..
kuzuna da maşallah
aranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)

hoşgeldin canımm, sağlıkla tamamına ersin inşallah, hayırlı olsun.. kaç haftalık oldu bebişin

Hoşgeldin cnm bende seni merak etmiştim.
Çok geçmiş olsun Allahtan bebişin ve sen iyisiniz.
Kendine çok dkkt et cnm.

harbi mi.. hemen atlamamak lazım o zaman başka yere bakmadan

Evet cnm aynen öyle..
Hatta biz ikea ya gitmeden bikaç gün önce eşimin patronu evini taşıyodu ona alışverişe koçtaşa gitmişler aynı lambayı orda gördüm yaa 3 katı fiyat koymuşlar dedi..
Bende uygun zannetmiştim ama zannettiğim gibi çıkmadı..
Ben sevmedim açıkcası..

evet canım ankaradayım şuan keçiörendeyim ya keçiörende kalıcam ya da yenimahalleye doğru taşınmaya geçiçem sen siteler var biliyorsundur orda çok güzel mobilyacılar var hem de bebek için harika şeyler var .eğer hiç gitmediysen git bir bak nasıl şeker şeyler var sen şimdi oda yapmalısın demi 3 bebek olunca nasıl olcak beşik mi alacaksın 3 tane yoksa kocaman yatak alıp ortadan mı ayarlatıcaksın canım .

canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak geçer bol bol su iç çok iyi geliyor canım.

kızlar ben çıkıyorum allaha emanetsiniz seyyahım yoksun okuyorsun sanırım öpüyorum seni canım kankam.
gidip az gök gürültüsü dinleyerek uzanayım
niye ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ya bulantı hariç kasıklarım agrıyo ama kendimi çok hafif hissediyorum.cumartesi gelsede bebeği görsemde hamile olduğumu farketsem diorum

canım benim adetim 6 gün geçtiğinde 8594 çıkmıştı.. ikiz olabilir senin de.. ama bazen yüksek değere rağmen tek de olabiliyo.. hayırlısı olsun tatlım :)

kıslar sizdede oldumu benim göbeğim tüylendi resmen . aylincimm ankarayı çok severim gelmişkende altını üstüne getirirm ayy geçenlerde aklıma çubuk turşusu düstü salatalıktan böhü böhü neyse ailem nevşehirde bi ankara yapıp öle geçeriz ozamn alcam :)

SAT a göre 5-6 haftalık falan oluyo o zaman..
Evet değer banada yüksek geldi ama kişiden kişiye değişebilyo söylediğim gibi..
Tabi çoklu gebelikte olabilir..
Ben gitmiştim şimdiye doktoraaaaaaaaa
Allah bağışlasın oğlunu cnm yeni bebişde hayırlı olsun..

hoşgeldin canımm, sağlıkla tamamına ersin inşallah, hayırlı olsun.. kaç haftalık oldu bebişin[/QUOTE]

hoş bulduk nihayet becerdim çok sevindim.9+4 haftalık hamileyim ilk gebeliğim.pek bir şey bildiğim söylenmez doğrusu.

Benim göbek bölgemde tüylenme vardı zaten hamile kalmadan önce de ama şimdi biraz daha arttı gibi ve daha çabuk çıkıyolar sanki..
Normalmiş ama öyle duymuştum..

geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnn cnmmm.KORKMA HEMEN HEMEN HEPİMİZİN BAŞINA GELDİ.

BEN DİYORUMKİ BİZİM MELEKLER YARAMAZ DEĞİL BENCE MESELA BEN ÇOK YORULDUM TÜM YILL ANNESİ ONUNSAYASİNDE DİNLENİYO .ŞİMDİ İYİYİM SENDE KOCAMANNNN DİNLEN ARTIK BİRİBİRİMİZLE ZAMAN GEÇİRELİM SIKILMAYALIM CNMM

canlarm cok sagolun merak etmıssınız benı demekkı sevılıyorum he=)) ayrı ayrı tesekkur edıyorum hepınıze ..seydacm temmuzun basına tasınacaz sanrm cnm esımın burda ılıskısı 27 sınde kesılecekmıs ztn ondan sonra ev telası fln olur dedgn gıbı =) neyse ben cıkıyorm kendınıze cok cok ii bakn daha evım darma dagn hıc bı ıs yapmadm agrıdan sızıdan mecbur dınlene dınlene yapcam artık bebıslere ii bakn:80:

Son düzenleme:
Çok sağolun.

Oğlum inanılmaz hareketli bi çocuk
Nasıl baş edicem iki çocukla bilmem
hele bide ikiz olursa 3 çocuk :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…