yok be yavrım hiiç öyle uğraşmak adetim diil, herkese yazarım, hiç tutmam
İvet ivet ivet
Zaten az çok anlarsın kimin espri kaldırıp kimin kaldıramıcanı ona göre yazarsın sende.. :92:
aaaaa sen de mi ankaradasınnnniyi desene gezilicek yerlere bir yer daha eklendi
ben en çok ankamall ve antares bir de forum ankaraya gidiyorum .
sen nereleri geziyorsun aylint cim
Selam kızlar
Ben de dün kan tahlili yaptırdım
sonuç 6.000 çıktı
neden bu kadar yüksek acaba?
yok be yavrım hiiç öyle uğraşmak adetim diil, herkese yazarım, hiç tutmamkötüyüm ben kötüyüm
onun için ısrar ilen soruyom :)))
aaaaa sen de mi ankaradasınnnn
ben en çok ankamall.. forum ankaraya da gidiyorum bazen. ama ikea yı beğeniyle ve heves ederekten takip ettiğim içün çok sevindimbebek mobilyaları da güzel diyolar istanbullu arkadaşlar
Selam kızlar
Ben de dün kan tahlili yaptırdım
sonuç 6.000 çıktı
neden bu kadar yüksek acaba?
Tutma kendini bşverr..
ıkea konusuna gelince bende bi heves gittim ay çıldırırım orda bir sürü şey alırım diye çünkü çeyiz hazırlığndayken bi dünya insan ike ike diyodu neyse eşimle gittik bu ne yaaa dedik acayip pahalı..
Aynı lamba koçtaşta atıyorum 2 lirayken orda 10 lira..
Bidaha da gelmem dedim
Zaten gezerkende sıkıldım hiç güzel değil atıyorum illa bebek odası bölümünden geçiceksinki tabak çanaklara ulaşasın dolaş dolaş gına geliyo insana kayboluyosun içinde..
canım benim, çok geçmiş olsun, biraz önce kulaklarını çınlattık.. bebeğin büyüdü epeyce, antibiyotiği de gebeliğe göre vermişlerdir, inşallah bişec,k olmaz endişelenme, enfeksiyonun tedavi edilmesi lazım tabi.. bolllca su iç, ayaklarını sıcak tut, tuvaletin gelince hiç tutma, sık sık git ki temizlensin mikroplar..slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
aranıza yeni katıldım çok fazla kullanamıyorum.daha önce de yazmıştımama yazdıklarımı göremedim cevapları da umarım bu sefer becermişimdir:)
slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
harbi mi..hemen atlamamak lazım o zaman başka yere bakmadan
evet canım ankaradayım şuan keçiörendeyim ya keçiörende kalıcam ya da yenimahalleye doğru taşınmaya geçiçemyok be yavrım hiiç öyle uğraşmak adetim diil, herkese yazarım, hiç tutmamkötüyüm ben kötüyüm
onun için ısrar ilen soruyom :)))
aaaaa sen de mi ankaradasınnnn
ben en çok ankamall.. forum ankaraya da gidiyorum bazen. ama ikea yı beğeniyle ve heves ederekten takip ettiğim içün çok sevindimbebek mobilyaları da güzel diyolar istanbullu arkadaşlar
canım çok geçmiş olsun inşallah cabucak geçer bol bol su iç çok iyi geliyor canım.slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
benim 1,5 yaşında oğlum var
2. bebeği istemediğimiz için adet tarihlerimi hiç not etmiyodum, ilk bebeğime hamile kalmadan önce hep not ederdim
ama sanırım 7-8 Mayıs olabilir
Bende acaba ikiz mi diye düşünüyorum
Doktora daha gitmedim
benim 1,5 yaşında oğlum var
2. bebeği istemediğimiz için adet tarihlerimi hiç not etmiyodum, ilk bebeğime hamile kalmadan önce hep not ederdim
ama sanırım 7-8 Mayıs olabilir
Bende acaba ikiz mi diye düşünüyorum
Doktora daha gitmedim
kıslar sizdede oldumu benim göbeğim tüylendi resmen . aylincimm ankarayı çok severim gelmişkende altını üstüne getirirm ayy geçenlerde aklıma çubuk turşusu düstü salatalıktan böhü böhü neyse ailem nevşehirde bi ankara yapıp öle geçeriz ozamn alcam :)
slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?